Találatok a következő kifejezésre: Mi legyen fehér (97 db)

Két kérdés? 1:Férfiaknak öltöny vagy szmoking legyen? Fekete vagy fehér (az ara piros fehérben lesz)? 2:Női név mi legyen az esküvő után? Lent

1: azt veszi fel, amelyiket mondom, én szervezem, mondom mit csináljon, nem akar még ebbe sem belefolyni, mármint az ? ruhájának a kiválasztásába, megmondom hová megyünk, ráadom, jó tetszik jön velünk, egy szava sincs hozzá, jó ha nagyon randát akarnék azért szólna, vagy ha röhejes lenne, de ezt rám hagyja, majd a végeredményt akarja, addig szervezkedhetek. Ja és nem papucs, egyszer?en utál vásárolni és nagyobb dolgokat szervezni, mert mindig vmit elszúr...

Legjobb válasz: A Kis-Nagy párosításnak csak akkor van értelme, ha azt a férj is felveszi. Azaz õ Kis-Nagy Pista lesz. Egyébként csak a Kisné Nagy Julcsának van értelme.

A Kis-Nagy párosításnak csak akkor van értelme, ha azt a férj is felveszi. Azaz õ Kis-Nagy Pista lesz. Egyébként csak a Kisné Nagy Julcsának van értelme.
Szmokingból és öltönybõl is mindkettõ baromi jól nézne ki sztem. Én fehér-párti vagyok, de a fekete is remek választás. Tudom, hogy a párod rád hagyja, de azért egyszer még kérdezz rá, legalább a színre. Én nem venném fel a férjem nevét. A másik kettõ közül meg válaszd azt, aminek a hangzása jobban tetszik, végül is ugyanazt "jelentik", csak a -nés verzió kicsit erõsebben/nyilvánvalóbban mutatja, hogy hozzá tartozol.
Kisné Nagy Julcsa:) Bár ez hangzáson is múlik..
férfi: fekete öltöny meg öltönyzsebbe az ara csokorjában lévõ virággal megegyezõ virág sztem-
biztos, hogy akar a võlegény ekkora felhajtást az esküvõ körül? bocsi, nem bántani akarlak. De ha ennyire kivonul az egészbõl... nem lehet, hogy csak eltûri, mert tudja, hoyg neked fontos? Engem mérhetetlenül zavart volna, ha a párom így reagál és mindent rám hagy. nagyon elkedvtelenített volna.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: eddig mindig mikor készült valamire, és lelkesen csinálta abból katasztrófa sikerült... Szóval õ ezért nem szervezkedik, mert annyira jót akar csinálni, hogy a végén armagedon lesz... Ezért nem csinálja. Úgy van vele, ehhez nem ért, irányítsam, és õ csinálja, persze kikérem a véleményét, néha válaszol is... Viszont a végét, magát az esküvõt várja...
akkor jó :) jah, és gratula nektek :)
Én a Kisné Nagy Julcsa nevet vettem fel. Mégpedig amiatt, mert ezt könnyebb rövidíteni. Ugyanis mikor gondolkoztam, hogy , melyikkel hogy hangzik majd a bemutatkozás, milyen lesz aláírni, rájöttem, hogy sok esetben túl hosszú lenne a - -es verzió. Pedig elõször azt akartam.
Szia, Kisné Nagy Julcsa..szerintem fehér öltöny, piros nyakkendõ és piros díszzsepi..nálunk nagyon bejött..az én ruhám tûzpiros volt piros fátyollal és nagyon jól nézett ki a páromon a fehér öltöny.

Mit tehetek, hogy egész évben barna legyek? Fehér bőrű vagyok, nyáron napozással sikerül elérnem a barnaságot, de télen fehér vagyok.

Legjobb válasz: szoli,ha nem félsz h lesz vmi bajod..:S nomeg önbarnító. mást nem igazán tehetsz..

szoli, ha nem félsz h lesz vmi bajod..:S nomeg önbarnító. mást nem igazán tehetsz..
szoli attól szép barna leszel már 3-4 alkalom után. vagy barnitõ de nekem régebben a bõröm foltos lett tõle meg sárgás inkább mint barna. :)
van barnítást elõsegítõ tabletta, ami a krémmel ellentétben a belsõ réteget sötétíti így hatásosabb mint a krém, mert az lejön egy bórradirozás után és foltos is lehetsz. de ne várd h csokibarna legyél!
Egyél sárgarépát! sok benne a karotin

Mi legyen a neve a fehér és vörös szemű hullámos papagájnak?

egyik nap vettem mert már 69 napja halt meg a kedvenc papagájom és kicsit ijeszt? feje van :/

Legjobb válasz: a fehér és vörös szemû hullámos papagáj

a fehér és vörös szemû hullámos papagáj
Stendhal
Hím vagy tojó?
Kukori XXD jóhogy nem Kotkoda :D... sztem legyen a neve : Artúr:D
albíí (albínó :D:D)
Sátán.=D Egyébként, ami illik rá
a stendhal az vörös és FEKETE! inkább hópihe:)
Átok:D amúgy raksz fel róla képet? léccííí:D
Nekem is volt ilyen egy fiú papagáj mellé vettem. Szerintem nagyon aranyos!! Az enyém tojó volt, és a Fióna nevet kapta.
Kukori vagy Gumifej
nekem is van egy ilyen albínó hullámosom, õt Hópihének hívják, de én csak Pihécskének nevezem. :) persze ez inkább lány név, szóval ha fiú, akkor ne add neki ezt a nevet. xD
álljunk csak meg minek van ijesztõ feje? a döglött papagájodnak?:O még mindig ott , , rohad"?...
Szia én még december 26-án írtam ; 12:53-as vagyok. Végülis mi lett a papszi neve?
a mienkét Kiki-nek hívtuk.
A kérdező hozzászólása: aki tegnap 15:13-kor írt nehogy merjen még 1-et is írni!!!!!!és eggyik kérdésemhez se!!!!!!
A kérdező hozzászólása: és rohadj meg te Hülye barom!
A kérdező hozzászólása: még nem tudom de már volt neki hópihe de még gondolkodom
jajj ne csináld a feszkót! csak nem értette hogy mi van! vagy netán tényleg ott foszlik? xD na jó inkább BUÉK!
Ha meg mindig nincsen neve akkor en talan tudnek ajanlani neked egy par nevet:. Ha fiu: Borris, Alex, Igor, Ralf, Hector, Rocco vagy Eliot Ha lany: Irina, Alba Tobb most nem nagyon jut eszembe... de szerintem ezek nem nagyon papagajra illo nevek, na mindegy!!
do do madar vagy fityfiritty
Piri
Csõrii xd léci tegyél már fel képet róla (:
Timon :D
Chuck Norris:)
hófehér vagy piroska
Stendhal a Vörös és fekete után megírta a Vörös és fehéret is, mielõtt nekemugrasz.
Pupi :)
De-de! 1830: Vörös és Fekete 1835: Vörös és Fehér (csak halála után adják ki) És ezúton áttérünk egy Stendhalos kérdésre, a hullámos papagájnak pedig jó egészséget kívánunk! :)
sztem legyen a neve Halálka
te most mirõl beszélsz illetve káromkodsz intelligenském? azért kérdeztem , mert ezt írtad:, , 69 napja halt meg a kedvenc papagájom és kicsit ijesztõ feje van :/" tehát ebbõl azt vettem le, h még mindig ott van döglötten és most vettél egy újat... nem értelek miért kell lehurrogni, amikor nem írtam egy sértõ kifejezést sem?!! am. a hópihe egy übergagyi név..csakhogy egyenlõk legyünk


Segítség! Fürdőruhát szeretnék vásárolni, de nem tudom hogy milyen is legyen. Fehér bőröm van és vörös hajam van (természetes). Van egy kicsi pocim is. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: ha csak kicsi a pocid simán vehetsz fel két részest és mivel a vöröshöz szerintem megy a kék bármelyik szine én a kék fürdõruhát javaslom ha ,eg egy kicsit szégyenlõsvagy akkor tudsz kendõt kötni a fürdõruha föllé és akkor semmi nem látszik fürdésnél meg úgyse a hasadat nézik :)

ha csak kicsi a pocid simán vehetsz fel két részest és mivel a vöröshöz szerintem megy a kék bármelyik szine én a kék fürdõruhát javaslom ha , eg egy kicsit szégyenlõsvagy akkor tudsz kendõt kötni a fürdõruha föllé és akkor semmi nem látszik fürdésnél meg úgyse a hasadat nézik :)
szerintem a zöld is jól állna :) a bikinit simán felveheted :)
zöld, kék, arany (citromsárga) pl.

Mivel mossuu a szélvédót, hogy ne legyen fehér foltos?

Hiába mossuk,sikáljuk,beülünk és fehér foltos, mintha megfolyt volna rajta valami és rászáradt. Belülr?l is mindig lemossuk de mégis. Ti milyen szert használtok szélvéd?mosásra?

Legjobb válasz: Hoppá! Mossuk a szélvédõt. Ezt elírtam csöppet :)

A kérdező hozzászólása: Hoppá! Mossuk a szélvédõt. Ezt elírtam csöppet :)
Nincs mit, de kíváncsi vagyok, hogy használt-e valamit, szóval megírhatnád!:D
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi a segítséget!
Semmi probléma, csak büdösebb lesz:D Én most néztem 30%-os ecettel csináltam, egyébként a ház ablakait is ezzel szoktam megpucolni kívülrõl, illetve a fürdõkád/zuhany üvegajtaját is, hibátlanul leszedi a vízkövet, és minden piszkot, igaz, hogy utána eléggé ecetszag van, de legalább tiszta:) Ha nagyon zavar, akkor valami jó illatos mosószerrel mosd át, aztán kész.
A kérdező hozzászólása: ok, és az nem gon, hogy 20%-os?
Ne higítsad, csak a tömény ecettel borítsd meg és csak törölgessed át egy ronggyal, vagy szivaccsal, vagy esetleg hagyományos fekete-fehér újságpapírral!
A kérdező hozzászólása: Clinnel mostuk, de mégis, ha nagyoooon dörzsöltük valamicskét halványodott, de nem sokat. És ecettel hogyan? Töményen, vagy milyen arányban higítsam?
Ecettel próbáld meg! Azon felül érdemes németországból, HOFER, vagy Aldi-ból hozni ablakmosó koncentrátumot, ha jár arra ismerõs, vagy Te, hibátlan, olcsó!
Desztillált vagy ioncserélt vízzel mossátok le. Vagy clin ablaktisztítóval. Ha az után is foltos marad akkor a szélvédõvel van valami gond.
A kérdező hozzászólása: Oksa, megírom. Még nem kellett autót mosni, de hamarosan esedékes lesz. :)

Elszíneződött nem kivehető műfogsorra van vmi jó praktika, hogy mivel legyen ismét szép fehér?

Legjobb válasz: szódabikarbóna? amúgy fogalmam sincs, csak anyukám azzal szokott megtisztítani pár dolgot

szódabikarbóna? amúgy fogalmam sincs, csak anyukám azzal szokott megtisztítani pár dolgot
tudtommal cserélni lehet csak, a mûanyagot legalábbis tuti.

Mit tehetek azért h ne legyen fehér lepedékes a nyelvem?

Legjobb válasz: Egyél meg 2-3kiwit és egybõl eltûnik:) Amúgy ha helyesen táplálkozol,sok gyümölcsöt és zöldséget eszel mindennap,akkor nem lesz lepedékes soha.

Egyél meg 2-3kiwit és egybõl eltûnik:) Amúgy ha helyesen táplálkozol, sok gyümölcsöt és zöldséget eszel mindennap, akkor nem lesz lepedékes soha.

Most született egy fehér husky nálam és nevet keresek neki valamilyen farkas vagy indián nevet. A kicsi kan kutyus. Várom az ötletekek Mi legyen a neve?

Legjobb válasz: Nem tudom, az enyémet is leszavazták. Lehet, hogy ha nem a kérdésre válaszolunk, csak azt írjuk, hogy ne szaporíts stb... akkor 100%-ot kapunk. De van egy hülye szokásom, hogy a kérdésre válaszolok. Lehet ismét leszavazni.

Nem tudom, az enyémet is leszavazták. Lehet, hogy ha nem a kérdésre válaszolunk, csak azt írjuk, hogy ne szaporíts stb... akkor 100%-ot kapunk. De van egy hülye szokásom, hogy a kérdésre válaszolok. Lehet ismét leszavazni.
Attól, hogy fehér színû még nem színhibás, mivel a huskynál minden szín megengedett. Azt hiszem mostanában tették be a standardba, hogy a blue-merle a kivétel. Azonban, ha a kennel név megegyezik a kérdezõ nevével, akkor az más tészta. Nagyon sok rosszat hallottam a zsinórban legyártott almokról.
Mi a kennel neve, és milyen betûs alom? Vagy csak úgy szaporítgatsz? Csak színhibás, vagy albínó?
Alcide (a True Bloodból) :)
Ejtsd: Álszid
Nagyon sok verseny kennelben van Európában fehér színû husky.
Rosszul tudod: nem mostanában tették bele. Mostanában semmiféle standardmódosítás nem volt. A bibi ott van, hogy jelenleg Magyarországon, de talán egész Európában nincs tenyésztõnél fehér husky. Csak a szaporítóknál.
Blanco- spanyolul fehéret jelent, Az indián törzseknél: Aleut 'Quhmax' Yupik- 'Qatellria' Inupiaq 'Qatiqtuq' jelenti a fehéret. Ami nekem tetszik: A finneknél a hó- Lunta, cherokee nyelven a farkas: wahyah, japánul a fehér: shiro, afrikai törzsi nyelv (wolof) fehér: weex. Aztán képet is tegyél fel :D
Leginkább a Szerencsétlen illene rá.
A Shiro az nagyon jó TETSZIK :) Most miért kellett az Alcidet így leszavazni? :(
Nem hiszem. 17 éve foglalkozom a huskykkal, nem csak az interneten. Ellentétben veled, én tudom hogy mirõl beszélek. Rossz érzés lehet, hogy ez téged zavar, engem nem.
1.Az, hogy kiírod, hogy "Teknõsbéka", az nem az arcod vállalása. Az más dolog, hogy utánanéztem, ki vagy, mert iszonyú tudatlanságban élsz.Valószínûleg ezért hiszed, hogy mindent tudsz. 2.???
Nekem van arcom és vállalom is. Nem kéne a menhelyrõl kihozott és a talált kutyákat szaporítanod, lehet hogy neked is lehetne késõbb vállalni.
Frenetikus de a kérdés még mindig az hogy mi legyen az eb neve...
Kicsit nagy az arcod. Mégis milyen kategória? Sokkal nagyobb munka egy eredményes versenykutyát tenyészteni. Nem csak a tökéletes funkcionális testfelépítés szükséges, hanem a viselkedésbeli tulajdonságokra is oda kell figyelni. És itt nem arról van szó, hogy a ringben hegyezze a fülét. Szégyelld magad, hogy úgy becsmérled mások munkáját, hogy fogalmad sincs annak tartalmáról. Olyan szánhajtók mint pl.dr Detlef Oyen rendkívül nagy tenyésztésbeli tudással rendelkeznek, nem is beszélve a takarmányozástanbeli, etológiai, sportedzõi tudásról.
Verseny kennel. Ugyanaz a kategória
Egy fehér champion kutya Németországban :http://www.frankoniapower.de/dogs/ranger.htm
Hadick (Hádik)
Bandi :-)
Dominó. :)
Megírhatnád, hogy döntöttetek. :)
Gandalf
óóó Belfegor. (kicsit puccos de aranyos.. Belfi :D). Egyik kedvenc macskámat is így hívták :)
Pötty.
Nekünk van egy fekete macskánk fehér zoknifolttal, elneveztük Csizminek (a csizmás kandúr után)
Folti(:
Bobi
Brúnó :D
Inci és Finci
A kérdező hozzászólása: köszi :) ez aranyos :) tehát Inci és Fincii lesz a nevük jupííí xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!