Találatok a következő kifejezésre: Mi látható IP (2 db)

Mi látható az IP címben?

Sok oldalon ahol ellen?rizhet? az IP a rendszergazdák a fellép? gépek azonosításán kívül hozzáférhetnek egyéb személyes információhoz? Sok helyr?l hallottam hogy marketing jelleg? célokkal vannak cégek akik IP cím feltöréssel férnek hozzá a felhasználók egyéb adataihoz, és így jutnak hozzá telefonszámokhoz, levelezési címhez ahová kéretlen szóróanyagot juttatnak. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Nem. Ez így nem lehetséges. IP cím alapján elsõre annyit tudnak meg, hogy milyen országból, milyen városból netezel, és hogy mi az internetszolgáltatód. Ha személyes adatokat akarnak, akkor ahhoz az internetszolgáltatódat fel kell, hogy keressék, mivel ezeket az adatokat csak a szolgáltatód adhatja meg. Szolgáltató meg csak akkor adja ki a személyes adataidat, ha azt hivatalos szervek kérik, valami alapos gyanú/vizsgálat miatt. Szóval "ip cím feltörés" nem létezik. Regisztrált domainek alapján létezik információszerzés, de az már egy másik témakör.

Nem. Ez így nem lehetséges. IP cím alapján elsõre annyit tudnak meg, hogy milyen országból, milyen városból netezel, és hogy mi az internetszolgáltatód. Ha személyes adatokat akarnak, akkor ahhoz az internetszolgáltatódat fel kell, hogy keressék, mivel ezeket az adatokat csak a szolgáltatód adhatja meg. Szolgáltató meg csak akkor adja ki a személyes adataidat, ha azt hivatalos szervek kérik, valami alapos gyanú/vizsgálat miatt. Szóval "ip cím feltörés" nem létezik. Regisztrált domainek alapján létezik információszerzés, de az már egy másik témakör.
ennyit lehet megtudni rólad, egybõl, utánajárás nélkül: https://proxify.com/whoami/

Az ip címem segítségével láthatja valaki milyen oldalakat látogatok, miket nézek stb?

Legjobb válasz: Csak az adott oldalak láthatják, amiket látogatsz, és az internetszolgálatód.

Csak az adott oldalak láthatják, amiket látogatsz, és az internetszolgálatód.
Ne szégyelld azt hogy pornót nézel. Mindenki szokott! Én is :')

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!