Találatok a következő kifejezésre: Mi kerüljön 2 (9 db)

Mi kerüljön a kézipoggyászba repülőútnál, közel 2 éves babának?

Bébiételt tudom, hogy lehet felvinni, de kekszet vagy ilyesmit a babának? Megengedik?

Legjobb válasz: Mi mar jo parszor utaztunk repulovel a kicsivel, most 17 hos, es megint repulout elott allunk. En mindig a szokasosakat viszem neki. Persze sztem attol is fugg h hany oras lesz az ut. De, pelus meg popsitorlo mindig van nalam, sose lehet tudni naluk :) Ha rovid az ut,akkor csak vmi nasi, en kekszet szoktam vinni neki. Ha hosszu, akkor sztem amit szokott enni beleteszel egy bebieteles uvegbe es kesz. A repulon meg megkered hogy melegitsek meg neki. Vizet is viszek neki (vagy amit inni szokott a te babad). A kedvenc jateka(i), cumi. Most igy hirtelen ennyi jutott eszembe. Ja, csak most latom h irtad a bebietelt :) SZoval igen, persze h megengedik, ennivalot amugy is vihetsz fel magadnak is, mivel a fapados jaratokon amugy sem kapsz kajat, csak ha veszel ugye.... arra meg nem kotelezhetnek senkit. Jo utat nektek ! :)

Mi mar jo parszor utaztunk repulovel a kicsivel, most 17 hos, es megint repulout elott allunk. En mindig a szokasosakat viszem neki. Persze sztem attol is fugg h hany oras lesz az ut. De, pelus meg popsitorlo mindig van nalam, sose lehet tudni naluk :) Ha rovid az ut, akkor csak vmi nasi, en kekszet szoktam vinni neki. Ha hosszu, akkor sztem amit szokott enni beleteszel egy bebieteles uvegbe es kesz. A repulon meg megkered hogy melegitsek meg neki. Vizet is viszek neki (vagy amit inni szokott a te babad). A kedvenc jateka(i), cumi. Most igy hirtelen ennyi jutott eszembe. Ja, csak most latom h irtad a bebietelt :) SZoval igen, persze h megengedik, ennivalot amugy is vihetsz fel magadnak is, mivel a fapados jaratokon amugy sem kapsz kajat, csak ha veszel ugye.... arra meg nem kotelezhetnek senkit. Jo utat nektek ! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem fapadossal megyünk, és itt az elõírásban az van, hogy ételt és italt sem lehet felvinni, kivéve bébiétel. Nem tudom, hogy kekszet megengedik-e?
Persze hogy megengedik a kekszet, azért az az elõírás sem olyan szigorú. És mi van ha a babád pl csak a kekszet eszi meg, akkor éhezzen mert tilos felvinni? Én szoktam vinni mindenfélét, mert az én lányom válogatós, ki tudja mit kíván éppen meg. Pudingot is felvittem már, tudom azt sem lehet elvileg, mert folyékony, de mondtam, hogy a gyereknek lesz, ezért simán elfogadták. Az italába viszont bele kellett kortyolnom a biztonsági vizsgálatnál. Játéknak viszek neki mágneses rajztáblát, vagy zsírkrétát papírt, képeskönyvet, ezekkel elvan egy darabig.
A kérdező hozzászólása: És a pelust hol lehet kicserélni? Van erre külön hely?
Na ezen én is agyaltam, mert ha bekakil akkor elég nehéz lenne a wc deszkára lefektetni. Az én lányom nyakig kakis szokott lenni, én nem is tudnám rendesen letakarítani állva. Amúgy mindenképp a wc-be mennék vele ha bekakil, semmiképp sem mások elõtt tenném tisztába. Ha nagyon kakis marad, akkor lemosom valahogy a mosdóba a fenekét. Pisis pelust már cseréltem neki a helyünkön, úgy hogy leállítottam magam elé és ráhúztam a tisztát, senki nem látta. 2. voltam
Szia.Igen vihetsz fel neki hideg elelmet nekem a kajajat is meg kell mindig kostolnom.Utoljara 6 orat kestunk igy meg a repteren megette.Kekszet, uveges , dobozos kajat innivalot mindent. Azt hiszem ha jol emlekszek a wcben van lehajthato pelenkacserelo amilyen a repterren is.Jo utat.
Hat en meg eletemben nem utaztam olyan repulovel aminek a wc-jeben lett volna ilyen lehajthato pelenkacserelo... pedig mar jo sokfelevel mentem. Ugyhogy azt eleg nehez megoldani ha peluscsere kell. Elso voltam.
En sem csereltem meg repulon soha ezert irtam ha jol emlekszem.Az elott szoktam cserelni mielott beszallunk igy siman kibirja amig leszallunk persze 2, 5oras utrol van szo nem 8orasrol.

Ha csökkenteni szeretném a cukor szintemet (most 5, 2) milyen ételeket fogyasszak és miket kerüljek?

Legjobb válasz: Miért kellene ezt csökkenteni? A normál vércukorszint 3,9-6,1 mmol/l.

Miért kellene ezt csökkenteni? A normál vércukorszint 3, 9-6, 1 mmol/l.
Jól írja az elsõ. Kiegészíteném, hogy ez éhgyomri normál érték. Evés után 2 órával ne menjen 7, 8 fölé.
A kérdező hozzászólása: Éhgyomorra mérték ezt most, az utánam következõnek 4, 4 volt. Az csak jobb, nem is kevéssel. 25 éves, 60 kiló, kb.165 cm vagyok.
Ha neked a normál tartományon belül van és nem tetszik, akkor diétázz. És az 5, 7 rossz szerinted? 6, 1-ig normális... Versenyezz csak, kinek alacsonyabb a vércukra....
A kérdező hozzászólása: Nem akarok versenyezni, tudom hogy mindenki teljesen más, csak szeretnék odafigyelni magamra.
Akkor annyit tehetsz, hogy rendszeresen méred és odafigyelsz az eltérésekre, mert azok is csak akkor kórosak, ha rendszeresen fennállnak. Ha egyszer 6, 3-at mérsz az nem baj. De ha minden nap 6, 1-6, 3 az baj.

Mi kerüljön egy 2 éves kisgyerek mikulás csomagjába?

Csoki mikulás és szaloncukor (+ lehet, hogy virgács :)) már megvan, a mikulást nem eheti majd meg, de szeretnénk olyat, amib?l fogyaszthat is. Vagy ez kivételes alkalom és bátran ehet bármib?l? Eddig csak a túró rudi csokiját ehette meg, ezért vagyok ilyen tanácstalan.

Legjobb válasz: A csokimikulást mért nem eheti meg? Fõleg ha már a túrórudi csokiját is ette? Vegyél rendes csokimikulást(ne csokibevonóból készültet),egy kissebbet attól nem lesz még székrekedése sem!Este úgyis fogatmostok,úgyhogy még a fogai miatt sem kell aggódnod!

A csokimikulást mért nem eheti meg? Fõleg ha már a túrórudi csokiját is ette? Vegyél rendes csokimikulást(ne csokibevonóból készültet), egy kissebbet attól nem lesz még székrekedése sem!Este úgyis fogatmostok, úgyhogy még a fogai miatt sem kell aggódnod!
hát én összeteszem a két kezem, hogy anyámék nem féltették gyreekkoromban az egészuségemet egy nyamvadt csokimikulástol v egy szelet csokitol..sztem tulzás már ez a "bio" étkezés.
az én lányom 2és fél éves.imádja a csokoit de csak 1 pici csoki mikulás lesz benne 1 doboz kinder csoki (abból minden napra jut 1 db)sok-sok mandarin földimogyoró banán és alma na meg egy kicsi virgács.mondtam mindenkinek hogy fõleg gyümölcsöt tegyenek bele.a keresztapa pedig vitamint tesz a csomagba kis ajándék mellé.
Én is kicsit furának tartom, hogy csokimikulást kap a gyerek, de nem eheti meg. De akkor miért kapja? Szerintem is fölösleges a csoki a gyereknek, de ha már csokimikulást kap... Gyümölcs, dió, apró ajándéktárgy. Egyébként banánból és piros meg fehér papírból némi barkácsolással remek mikulás készíthetõ. :)
Én gyümölcsöket és kisebb játékokat teszek a fiam csomagjába. Mivel az édességet én sem akarom, hogy megegye, így nem is adom neki, miért fájjon a szíve, hogy elveszem, ha meg akarná enni? Nincs is benne és semmi gond. Gyümölcsbõl teszek mindent, amit szeret: sok-sok mandarint (az a kedvenc), banánt, almát, kiwit, meg amit még találok. És nagyon szépen becsomagolom. Remélem, örülni fog :)
Ha már csokit akarsz neki, a Te döntésed. Szerintem tegyél hozzá egy szép fényezett piros almát és egy édes mandarint. Remek alkalom megtanítani, hogy gyümölcs és édesség a sorrend.
Szia! Szerintem se tedd bele, ha nem eheti meg. Vagy vegyél valamilyen normálisabbat, és azt add is oda. Egy csokiból még nem lesz baj. Én kértem mindenkit, hogy csak 1-1 csokit vegyenek. És így is meg tudják tölteni az ajándékzacsit. Anyu könyvet ad neki mellé, a keresztszülei szintén, meg gyümölcsöt. A másik mamáéktól kismackó szeleteket kap. Mi a Kinder kistélapó mellé Jó reggelt szeletet, gyümölcsöt, fogkrémet, és apróbb ajándékokat vettünk, aminek örülni fog.
Bocsánat, véletlenül kétszer ment el. Azt hittem elõször nem sikerült és beírtam mégegyszer. Elnézést!!!
Szia Én nem adnék neki olyan olcsó kakaóvajas csokimikulásokat, mert tapasztaltból tudom, hogy borzalmas. Én nem vagyok édesség-párti, szerintem nagyon egészségtelen és a fogakat akkor is rontja ha minden este fogat mos..De mivel még gyerek vágyik rá, hát ki kell szolgálni az igényeit :) De mivel a nagyszülõktõl, rokonoktól úgyis kap egy zsákkal én nem vennék neki sokat. Ha már mindenképpen kap mikulást, legyen milka vagy boci csokiból azok minõségiek és finomak. De ma már nem feltétlenül szükséges mikulás a csomagba, a választék ma már óriási kinder csomagok is vannak, plüssök, bögrék stb.. Ami jó móka egy kisgyermeknek :)
A kérdező hozzászólása: Elsõ gyermekes, túlaggódó vagyok (most éppen a gyermek egészséges fogai ügyében), nem hiszem, hogy haszontalan kérdést tettem fel. Remélem, másoknak is hasznosak voltak a hozzászólások!
A válasz egyszerû. Azt amit te jónak látsz. De szerintem nyugodtan adhatsz neki csokit.Láttam már 1, 5 éves gyereket csokit enni. Sõt üreges csokinyúlat is húsvétkor. Szerintem semmi baja nem lesz tõle. És a nagymama szerint se aki már sokat megélt. Szerintem túlagódod a dolgot.
Ha mikulást nem eheti majd meg akkor minek adod neki? A szaloncukor egészségesebb?Vagy te sem kaptál gyerekkorodban mikulást? Ezt én nem értem, ha ennyire az egészség hivei vagytok akkor mért nem csak egy gyümölcskosarat adsz neki vagy egy mûanyag mikulást? Ennyire nem szabad átesni a ló túloldalára!
A mi Mikulásunk például játékot fog hozni, mert az összes Nagyszülõtõl és rokontól csokikat (Nesqiuk és Kinder és Milka-csak ezeket) kapja a Manónk :) Ha Nálatok ugyanez van én inkább max 1 Mikulást vennék Neki és egy kisebb ajándékot...
Nem értem, hogy miért nem ehet egy gyermek csokoládét?? Annál rosszabb, ha tiltod neki. Tõlem is tiltották, és késõbb vettem magamnak a zsebpénzembõl, csak akkor ettem meg amikor nem látta senki. Az óvodában és az iskolában úgy is fog kapni késõbb. Vegyél neki diabetikusat
szerintem sem érdemes úgy adni valamit, h elveszed.Akkor adj neki inkább gümölcsöt.Mi bátyussal annakidején nagyon szerettük a földimogyorót meg a mandulát.Meg szerintem egy pici játékot is adhatsz neki.De a csokinak én sem látom értelmét ha elveszed.Bár néha azt is szabad azért.
Szerintem is.Miért nem adtok rögtön gyümölcskosarat?esetleg egy kamionnyi gyümölcsöt? Ennyi édesség jár.Nem kell mindenre rögtön a bio dolgokat venni.Nem azt mondom, hogy nem kell egészségesen élni, éljetek.De ne úgy, hogy minden nap bio dolgokat esztek!Mert az sem egészséges ám!


Debreceni Klinikán bejöhet apuka a szülésnél? Mit kell tenni ahhoz, hogy 2 ágyasba kerüljek?

Sosem szültem még, és fogalmam sincs, hogy hogy mennek a dolgok, azt se tudom, hogy ha apuka bent akar lenni akkor azért fizetni kell? Vagy pl. milyen lehet?ségek vannak a szülésre? Mármint vízben sz?lés, ülve szülés stb... és ezekért külön kell fizetni? Lehet butaságot kérdezek, de tényleg fogalmam sincs! :D Apukával szeretnénk szülni, és lehet?leg 2 vagy 1 ágyasba kerülni... Azt tudom, hogy az egy ágyas fizet?s, de a 2?

Legjobb válasz: Hozzátenném, hogy 2x feküdtem bent vetélés miatt, és komolyan mondom a 2. emelet az valami fertõ... és nem szeretnék olyan szobába kerülni, ahol van vagy 4-5 kismama és nem tudnak hozzám bejönni látogatni, meg én se tudnék esetleg az õ látogatóiktól öltözni, szoptatni...stb.. Nem tudom, hogy a kismamák hova kerülnek és hogy ott milyenek a körülmények, de ha csak egy fokkal jobb, mint ahol én voltam, az már jó lenne.. :)

A kérdező hozzászólása: Hozzátenném, hogy 2x feküdtem bent vetélés miatt, és komolyan mondom a 2. emelet az valami fertõ... és nem szeretnék olyan szobába kerülni, ahol van vagy 4-5 kismama és nem tudnak hozzám bejönni látogatni, meg én se tudnék esetleg az õ látogatóiktól öltözni, szoptatni...stb.. Nem tudom, hogy a kismamák hova kerülnek és hogy ott milyenek a körülmények, de ha csak egy fokkal jobb, mint ahol én voltam, az már jó lenne.. :)
11es vagyok.Amikor szülés elõtt körbevitt minket a szülõszobán, akkor már beszéltünk róla, hogy egyedül szeretnék-e lenni.Mondtam, hogy nem, de max.2 személyest szeretnék.Szülés után ismét rákérdezett és intézkedett.
A kérdező hozzászólása: Hát azt elhiszem, azt én is fogom :D
Én még azt is kértem hogy cigók közé neeee.
A kérdező hozzászólása: És te kérted meg a szülésnõt, hogy próbáljon meg intézni egy jó szobát, vagy magától tette?
Én novemberben szültem.Volt szerencsém a nem rég kialakított szobák egyikében szülni.Volt szülésznõm és orvosom is.Csak mi voltunk bent, nem hallottam senki mást, mert "messze" voltunk.A szülésznõm intézkedett és a gyermekágyason 2 ágyasba kerültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Most szült barátnõm csütörtökön, még nem akartuk zavarni, de majd ha eljön az idõ meglátogatjuk Õket és majd remélem Õ is mesél, neki elvileg nem volt se orvosa se szülésznõje... Egyébként a szülésznõt biztosan fel fogom keresni, és beszélek vele is!
Amikor én voltam, egy sem volt szabad, ráadásul mindegyikben külföldi hallgatók feküdtek. Azt mondták, ez általános - mármint az, hogy foglaltak. (májusban volt) Két ilyen szoba van amúgy.
Ez azért érdekes mert sok VIP szoba van , én úgy szültem hogy a folyosón is vajúdtak de VIP szoba lett volna.
A VIPpel pl. az a baj, hogy mindig foglalt. Az én férjem ott orvos (elég nagy lett volna a protekció), de mégsem tudtam bekerülni, mert épp aznap feküdt be egy másik anyuka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :D Ha priviben elküldenéd, megköszönném! :)
A kérdező hozzászólása: Már csak azért érdekel a külön szoba, mert tudom, hogy hogy néz ki a többi sajnos... Ha szülésznõm lesz akkor nem kerülök többágyasba?
A kérdező hozzászólása: Igen ezt már én is megtaláltam :D De engem a külön szobák érdekelnek! Meg az, hogy vajúdásnál és végestelen végig az elsõ perctõl ahogy beteszem a lábam a kórházba velem lehet apuka? Nagyon fontos lenne...
A szülésznõ ajánlást én is kérhetem priviben? Pár hét múlva szülök. köszönöm! orvosom van fogadott.

Párom nem vált el a férjétől de 2 éve külön élnek. Én lassan 1 éve együtt vagyok vele, és márciusban születik meg a babánk. A válást addig nem biztos, hogy sikerül elintézni. Hogyan lehet megoldani hogy a gyerek a nevemre kerüljön mikor megszületik?

Legjobb válasz: Akkor kerül a te nevedre, ha addig elválik, és te elveszed, mert ha a válást ki is mondják, akkor is a volt férj nevére anyakönyvezik, mivel nem telt el a 300 x(nem tudom pontosan ) nap. Majd ahogy írják, lemondó a féjtõl, és apasági tõled és a neveden lesz a baba.

Akkor kerül a te nevedre, ha addig elválik, és te elveszed, mert ha a válást ki is mondják, akkor is a volt férj nevére anyakönyvezik, mivel nem telt el a 300 x(nem tudom pontosan ) nap. Majd ahogy írják, lemondó a féjtõl, és apasági tõled és a neveden lesz a baba.
Mivel még nem váltak el a féje nevére fogják anyakönyvezni.Te teszel apasági nyilatkozatot, õ egy lemondó nyilatkozatot, és utána a nevedre veheted.
sehogyan. a férje nevére fog kerülni a baba.
Elsõ vagyok.Válás esetén is el kell telnie 300 napnak. A válás kimondása, és a baba születés között.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget
Nem nagyon értek hozzá, de az nem lehet hogy marad az anya nevén?? És majd ha elválnak akkor ráiratja a nevedre? Vagy ha házas valaki, nem maradhat az anya nevén a gyerek?

2 hónapja elvetéltem. Most ismét terhes vagyok. Az orvosom azt mondta, hogy kerüljem a férjemmel való együttlétet (értitek mire gondolok). De nem kérdeztem, hogy ez az egész terhesség időtartamára vonatkozik, vagy csak most. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: az elsõ 12 hétben mindenképp.aztán majd megbeszéled a dokiddal.szerintem ha minden rendben lesz,nem görcsölsz és nem vérzel,biztos engedni fogja.de ha nem,akkor is kibírható,itt vagyok én élõ példának.

az elsõ 12 hétben mindenképp.aztán majd megbeszéled a dokiddal.szerintem ha minden rendben lesz, nem görcsölsz és nem vérzel, biztos engedni fogja.de ha nem, akkor is kibírható, itt vagyok én élõ példának.
a doki nem az egész terhességre gondol ilyenkor legalábbis én úgy tudom!12 max 20 hétig kell várni!amúgy gratulálok!én 3 hete vetéltem el és nagyon szeretnénk megint babát!remélem nekem is össze jön!ha nem vagyok túl idiszkrét ti az elsö terhességed elött mennyit vártatok hogy legyen baba?
szia! amikor a kislányomat vártam, bevéreztem, kórházban feküdtem.és azért hogy minden rendben legyen, végig kerültük az ilyen együttléteket. megoldottuk másképp:) a férjem is megértette ezt, hogy nem szeretnék kockáztatni.
Én egy hónapja vetéltem el..már újra bróbálkozunk..mindent megtennék azért, hogy majd a következõ babám megmaradjon..szerintem ha ezt mondta az orvos, akkor mindenképpen fogadjatok szót neki, ha tutira akartok menni.. Amúgy biztosan lehet majd sexelni, ha problémamentes lesz a terhességed! kitartás! és gondolj a babára!! Gratulálok, és remélem hamarosan csatlakozhatok! :-)
nekem az elején azt mondta hogy legalább a 20-ik hétig ne (akkor volt vetélésem az elsõ terhességemmel)aztán utána megbeszéltük hogy ha már eddig kibírtuk akkor még egy kicsit várjunk a biztonság kedvéért na azóta 31 hetes vagyok és még mindig nem viszont azzal biztat hogy a 38-ik héten már õ fogja kérni hogy legyen valami :-)))na a viccet félre téve ezt majd a dokiddal beszéld meg hogy mikor lehet már mivel minden terhesség más majd õ eldönti hogy nektek lehet-e már nem veszélyezteti a terhességet egyébként ki lehet bírni és ha a párod is megértõ akkor nem lesz gond azért néha õt lehet kényeztetni az nem tilos a lényeg hogy nem kell annyira elhúzni az idõt hogy te ne kerülj túlságos izgalmi állapotba

Hogy kerüljem el a kisbabámnál hogy szájpenésze alakuljon ki? Eddig anyatejes volt most 2 hete tápszerr pótlást kap. Mit és hogyan csináljak? ,

Legjobb válasz: A szájpenész egy gombás fertõzés, és nem a szoptatás elhagyásától alakul ki. Azért van olyan sok kisbabánál, mert a kórházban egy cumit használnak az összes pici itatásához és így megfertõzõdnek, de azért ott se kötelezõ. Otthon elég, ha normálisan tisztán tartod a holmijait, néha kifõzöd a cumikat meg a szájába vevõs játékokat fertõtleníted, de amikor mászni kezd, úgyis minden lehetséges dolgot a szájába dug és gyakorlatilag bármit elkaphat. Az egész lakást mégse sterilizálhatod.

A szájpenész egy gombás fertõzés, és nem a szoptatás elhagyásától alakul ki. Azért van olyan sok kisbabánál, mert a kórházban egy cumit használnak az összes pici itatásához és így megfertõzõdnek, de azért ott se kötelezõ. Otthon elég, ha normálisan tisztán tartod a holmijait, néha kifõzöd a cumikat meg a szájába vevõs játékokat fertõtleníted, de amikor mászni kezd, úgyis minden lehetséges dolgot a szájába dug és gyakorlatilag bármit elkaphat. Az egész lakást mégse sterilizálhatod.

13 honapos babamat tudogyulladassal kezeltek 2 honapig, aztan most kiderult, hogy asztmas szegeny. Miktol ovjam, vedjem, keruljem es mik jok neki? esetleg tapasztalat?

Legjobb válasz: Indisóba járjatok, nagyon jót tesz az asztmás tüdõnek. Ha nincs környéketeken, akkor egy jó sós sószoba is megteszi. Azért írom hogy jó sós, mert vannak olyan sószobák, ahol szinte alig van bent egy-két só tégla. Annak nincs értelme. Ha kicsi a szobája, akkor vegyél bele egy hatalmas sólámpát is. Kicsinek nincs egészségre gyakorolt hatása a méret miatt, csak a látványa jó. Lehetõleg ne legyen állat a lakásban és a szobájában ne legyen sok porfogó, rendszeres porszívózás és felmosás. http://www.indiso.eu/

Indisóba járjatok, nagyon jót tesz az asztmás tüdõnek. Ha nincs környéketeken, akkor egy jó sós sószoba is megteszi. Azért írom hogy jó sós, mert vannak olyan sószobák, ahol szinte alig van bent egy-két só tégla. Annak nincs értelme. Ha kicsi a szobája, akkor vegyél bele egy hatalmas sólámpát is. Kicsinek nincs egészségre gyakorolt hatása a méret miatt, csak a látványa jó. Lehetõleg ne legyen állat a lakásban és a szobájában ne legyen sok porfogó, rendszeres porszívózás és felmosás. http://www.indiso.eu/
Szia.Van más megoldás is. Hallottál már a HYLA készülékrõl? Rengeteg mindent lehet vele csinálni, légtisztítást, só-barlangterápiát, párologtatást, inhalálást és még egyebeket! ÁNTSZ engedélyes, több tüdõszanatórium is ezt ajánlja asztmára, allergiára kruppra. Barátnõm kislánya is súlyos asztmás, és neki nagyon sokat segített, sõt javult neki, otthon tünetmentesen él, és idõvel javult az immunrendszere, így már kezd ellenállni az asztmának! nagyon sokat segített ez a készülék, és ingyenesen kipróbálható! Szívesen adok elérhetõséget ahol tudsz érdeklõdni róla.Anett

Mit tegyek hogy a születendő gyermekem ne a férjem nevére kerüljön ( lassan 2 éve hogy külön élünk), hanem az én leánykori nevemre?

Legjobb válasz: Ha házasok vagytok, semmit. Idõben el kellett volna válni, ha már úgyis külön éltek.

Ha házasok vagytok, semmit. Idõben el kellett volna válni, ha már úgyis külön éltek.
mástol van gyereked vagy a férjedtõl? és csak sexelni jártok össze vagy mi? nem értem a kérdést
Tõle van a gyerek, vagy mástól? Nem mindeggy!
Apasági vélelem megdöntése iránt pert kell indítanod.
tök mindegy kitõl van a gyerek, a férjed nevére fog kerülni! még akkor is ha szülésig elváltok, hisz a fogantatást nézik, sajnos ilyen a törvény. elváltok, a férjed lemond a gyerekrõl, a valódi apa meg a nevére veszi
Utolsó vagyok. A pert Te nem indíthatod meg, csak a férjed, az aki azt állítja magáról, hogy õ az apa vagy a gyermek. Ha a "gyermek" indítja, az úgy zajlik, hogy bementek a gyámhivatalhoz és õk kijelölnek a gondnokot a gyermek képviseletére, így õ indíthatja meg a pert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!