Találatok a következő kifejezésre: Mi kell hogy valaki (1040 db)

Nem értem hogy még is mit jelent az hogy: "14154Ft 2 éves hűséggel" mit jelent a 14154Ft annyit kell fizetni havonta de akkor mit jelent a tarifa havidíja azt mikor kell fizetni? Valaki elmagyarázná hogy még is mi hogy van.

http://www.telenor.hu/mobiltelefon/samsung/galaxy_mini_2/fek..

Legjobb válasz: Ha nem elõfizetéses, hanem feltöltõkártyás, akkor lehet. Ott vannak a kártyás árak is, úgy 31385Ft-ba kerül a telefon.

Ha nem elõfizetéses, hanem feltöltõkártyás, akkor lehet. Ott vannak a kártyás árak is, úgy 31385Ft-ba kerül a telefon.
Mondjuk az elsõ sor legyen az alap. Tehát fizetsz a telefon átvételekor 14.154 Ft-ot, majd havonta fizetsz XS díjcsomag esetén 3.190 Ft-ot. Illetve a díjcsomagon felül fizeted a mindenkori forgalmi díjakat. Tehát a 3.190 ft valószínûleg minden hónapban több lesz.
A kérdező hozzászólása: Feltöltõ kártyást lehet részletre venni?
Feltöltõkártyásat nem fogsz kapni annyiért.
A kérdező hozzászólása: És nem tudnál egy olyan androidost mondani ami 20 ezerbõl kijön.Elõre is kösz.
A kérdező hozzászólása: Tarifa csomag nélkül lehet?Mert én csak a telefont akarom meg venni kártyásan és egyszerre akarok mindent fizetni.Semmit se akarok fizetni havonta csak feltölteni a telefont ilyet lehet?
A kérdező hozzászólása: De az is ott van.
Nem hinném, hogy ilyen kis összegeket lehetne részletben fizetni.
A kérdező hozzászólása: És a részlet fizetés hogy mûködik?
Tõled függ mennyit beszélsz le.
A kérdező hozzászólása: És van olyan tarifa amely nem változik?
2 éves hûség esetén 14154Ft-ért megveheted a telefont. Ez annyiból áll, hogy 2 évig nem válthatsz szolgáltatót, és folyamatosan behajtják rajtad a havidíjat. Tarifamegtartással, vagyis amelyiknél fennáll a lehetõség, akor ingyen is elviheted a telót.
Szerintem nem, vagy csak több éves hûség esetén van rá lehetõség. De keress rá a telenor honlapján.

Ha valaki japánból kell hogy utaljon a számlámra mit kell hogy megadjak neki?

Mit kell megadnom neki? Én azonosító és még? Egy játéknak a karakterét akarom neki eladni ami az enyém volt,de már nem játszok azon a játékon..

Legjobb válasz: Hasznaljatok paypalt egyszerubb: www.paypal.com Bankszamlara egyebkent: Swift kod - a bankod honlapjan fenn kell lennie IBAN szam ezt kerni lehet de lehet a netbankodban fennvan.

Hasznaljatok paypalt egyszerubb: http://www.paypal.com Bankszamlara egyebkent: Swift kod - a bankod honlapjan fenn kell lennie IBAN szam ezt kerni lehet de lehet a netbankodban fennvan.

Milyen végzettség kell, hogy valaki bekerüljön Tescohoz dolgozni? (árufeltöltő, hasonló) Mit kellene alakítanom az önéletrajzomon, hogy esélyesnek találjanak? Aki ott dolgozik, hogy került be, hány pályázat után, milyen végzettsége van?

Legjobb válasz: Elõször is üresedés kéne, aztán valakinek a valakije lenni, és majd csak ezután jön kérdés a végzettségrõl, sajna.. Az árufeltöltõket (ahogy én láttam eddig) megoldják diákmunkásukkal.

Elõször is üresedés kéne, aztán valakinek a valakije lenni, és majd csak ezután jön kérdés a végzettségrõl, sajna.. Az árufeltöltõket (ahogy én láttam eddig) megoldják diákmunkásukkal.
Külsõsként jelentkezhetsz a logisztikai rakárba árut összekészíteni. Nézd meg a TransEuro telefonszámát az interneten. Úgy tudom, hogy most van felvétel.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
Na sikerült? Vagy adjak telefonszámot?

Milyen normális étrendel lehet fogyni? Mit kell hanyagolni? Valaki leírná nekem hogy mit eszik egész nap amivel sikerült fogynia?

Légyszi írjátok le hogy mit nem szabad enni,mikor mennyit lehet...Meg hogy nálatok egy -kett? nap hogy megy,mit esztek?

Legjobb válasz: az elottem szolo valaszahoz hozzafuznem, hogy a vacsora is nagyon fontos, csak ilyenkor mar konyebb kajak kellenek, joghurt, turo, zoldseg, parolt hus. lefekves elott kb 3 oraval egyel utoljara

az elottem szolo valaszahoz hozzafuznem, hogy a vacsora is nagyon fontos, csak ilyenkor mar konyebb kajak kellenek, joghurt, turo, zoldseg, parolt hus. lefekves elott kb 3 oraval egyel utoljara
Felejtsd el a fehér lisztbõl készült pékárukat, süteményeket!Csak teljes kiõrlésû lisztbõl készült kenyeret egyél!Ebbõl kevesebb kell, hamarabb jól laksz, és nem emeli gyorsan a vércukorszintet.Kerüld a fehér fõtt tésztát, fehér rizst!Barna rizs nagyon jó.Csökkentsd minimálisra az édességet!Próbáld gyümölccsel, joghurttal pótolni.Jó a sült alma, sült tök.(cukor nélkül!!)Minden nap egyél nagy adag nyers zöldséget!Vagy ebéd mellé, vagy vacsi helyett.A vacsora teljes elhagyása nagyon jó, de rendkívül nehéz kibírni.Én nyers répát rágcsálok ilyenkor, vagy nyers káposztát, almát..A könnyû leveseket részesítsd elõnyben!Ne egyél zsírban, olajban sülteket egyáltalán; pároltakat, fõtteket inkább!Vajat, margarint, zsíros sajtot kerülni kell!Szóba se jöhet a szalámi, kolbász.Csak a sovány sonka, sovány sajt.A krumplit héjában süsd sütõben, olaj nélkül.A fõzelékek is jók, lehetõleg rántás nélkül;párolt hússal, fõtt tojással. Sok sikert!

2 napja Methotrexat injekciót kaptam méhenkívűli terhességem van! Tapasztalatokat szeretnék, hogy ki kapott már injekciót, és mire számíthatok? Mire kell figyelnem? Valaki átélte már ezt?

Legjobb válasz: Szia! Én augusztusban kaptam methotrexát injekciót, mivel méhen kívüli terhességem volt. Az orvos azt mondta, ha az injekció segít, elöli a hcg-sejteket és nem lesz szükség mûtétre. Szerencsére 2 héten belül teljesen nullázódott a hcg szintem. Az injekciótól nem volt semmilyen problémám, nem volt mellékhatása. Persze pihenni kellett amíg meg nem oldódott a "dolog". 1 hónap múlva pedig egészségesnek nyilvánított az orvos. Szerencsém volt, mert idejében észrevettük a bajt. Sajnos találkoztam olyan lánnyal, akinek nagymûtét lett a vége és az injekció nem segített. Azért mindenképpen bízni kell benne, hogy a természet és az injekció segít! Én legalábbis így próbáltam átélni ezt a korántsem kellemes néhány hetet.Amit javasolni tudok,az a sok-sok pihenés, nem szabad semmi megerõltetõt csinálni!!! Remélem hamar rendbe jösz!

Szia! Én augusztusban kaptam methotrexát injekciót, mivel méhen kívüli terhességem volt. Az orvos azt mondta, ha az injekció segít, elöli a hcg-sejteket és nem lesz szükség mûtétre. Szerencsére 2 héten belül teljesen nullázódott a hcg szintem. Az injekciótól nem volt semmilyen problémám, nem volt mellékhatása. Persze pihenni kellett amíg meg nem oldódott a "dolog". 1 hónap múlva pedig egészségesnek nyilvánított az orvos. Szerencsém volt, mert idejében észrevettük a bajt. Sajnos találkoztam olyan lánnyal, akinek nagymûtét lett a vége és az injekció nem segített. Azért mindenképpen bízni kell benne, hogy a természet és az injekció segít! Én legalábbis így próbáltam átélni ezt a korántsem kellemes néhány hetet.Amit javasolni tudok, az a sok-sok pihenés, nem szabad semmi megerõltetõt csinálni!!! Remélem hamar rendbe jösz!
szia Igen, a barátnöm kapott v.milyen injekciot.Azt azért adták neki hogy széthajtsa a babát.DE õt nemsokára rá operálták....
A kérdező hozzászólása: :(((( köszönöm!
hali ha megveszed a win7 et akkor nem kell ilyesmivel törõdj beírod a key-t és kész is. így nem lesz licensz bajod sem
Gondolom szükséged van a Windows 7-re, mivel ezzel dolgozol, enélkül boldogtalan leszel, széthullik az életed, nem lesz rendes gyerekkorod, kihullik a hajad, rákos leszel és depressziós. Csak nincsen 25e Ft-od kifizetni, mert fizetned kell a csekkeket, a rezsit, az ételt, a ruhákat és a magánnyugdíjpénztárba a havi részletet. És éppen ezért biztosan rosszul kell majd éreznem magam ha leírom: te is csak egy kis lopós, csalós ingyenélõ vagy, akinek nem számít hogy nem kell igazán, ha egyszer ingyen van, akkor kell. Megvenni persze nem akarod, mert hát azt azért mégsem, de ha nem mûködik a lopott cuccod akkor idejössz sírni, ahogyan a tipikus magyar cigányhoz illik.
Miért lennék kocka? Megvettem a Windows 7-et valóban, mert reális szükségem, igényem volt rá. Ha egy efféle komolyságú operációs rendszerre van szükséged akkor tudd már kifizetni. Az embereknek olyan természetes lett, hogy ha valami elérhetõ akkor azt el is lehet lopni. Nincs rá valós, feltétlen szükség de elveszem mert megtehetem. A fél ország lopja? Ez ám az érett felfogás. Otthon az 1-est is úgy magyarázod ki, hogy dehát a Pisti is kapott 1-est? Az ilyenek miatt mint te tart ott minden ahol tart. Szólsz az adminoknak? Azzal a kifogással hogy valaki ki mer oktatni hogy ne lopj? Nem semmi. Az árulkodós, lopós, öntelt, felfújt középosztálybeli önérzetes mindenedet, azt.
Igen mindig van valami jó kifogás amivel ki lehet bújni az alól hogy lopós cigánynak könyveljenek el. Valóban szükséged van a Windows 7-re? Akkor spórolj rá, tegyél félre pénzt, vedd meg részletre. Ha valamit könnyen el lehet lopni azt az emberek többsége gondolkodás nélkül el is lopja. Használhatsz Linuxot is, vagy vegyél egy Windows XP-t. Hát nem egyszerû?
Illetöleg mégegyszer kérdezem hogy ha van pénz gépre akkor miért nincs már + 20e ft os-re?????? Vagy a másik szánalom amikor laptopot vesz a kedves föld munkás ember akkor 5e ft is sporol az os-en mert hogy kb. ennyi a különbség az os-sel elátott és az os-nélküli gépen... üdv,
Ha a zsidozás nekem is szólt, akkor üzenem hogy a kedves édes anyád a zsidó ... Esetleg nem a fa szomat vertem egész életemben és várok arra hogy segéd munkából megéljek ha nem tanultam meg dolgozok mint a hülye azért hogy meg legyen mindenem és nem filléresekedek szaros pár 10e ft .... Ja és továbbra sem nem loptam sem nem csaltam a cégem több adot fizet egy hónapban mint te egy évtized allat valószinûleg ... de megyek el ásom magam mert nem egy retardált kis po:csvagyok! üdv,
Esetleg csak olyanra költök amire szükségem van.
Gondolom neki eredeti, mert a vagy lopott rá pénzt, vagy zsidó, esetleg egy szerencsés hülye.
2. Gondolom neked origi op rendszered van...
De hogy jön ide a 999 milliárd forint, az atm, meg egyáltalán Hitler? Aki lop, hülye is... :D
Nagyon tudom sajnálni a Microsoftot, és az ott dolgozó programozókat, hiszen 3-4 évente készítenek egy Op-rendszert, ráadásúl mindig tökéletesítik azt egy két SP-al, és az emberek meg nem hajlandóak fizetni érte. Nem is értem hogy ez a Cég, hogy tud még mindig életben maradni, sztem az, hogy Bill Gates gazdag az nagy kamu. Hiszen annyian töltik le a Windows-t. Vagy nem?? Há vazze, nem tudom pontosan mennyi, de ha a világnak az 50%-ka megveszi az oprendszert ekkora árért, az dúrván megéri. Ráadásúl az anyagktg, minimális. Ugye a cégeknek kötelezõ megvenni (ráadásúl a 95, 98, ...xp-nél minden egyes számítógépre!!!), érdekes hogy azok a nagy okos vezetõk csak most jöttek rá, hogy egy vállalatnak vagy iskolának, elég nagy befektetést jelent minden egyes gépre megvenni a licencet. Biztos hogy amikor az XP-t fejlesztették errõl megfeletkeztek, de a Win7-nél már rájöttek. 50.000 FT egy 50 forintos szines dobozért, egy 300 Ft-os Dvd-ért, és egy 100 forintos kézikönyvért. A SZOFTVERT CSAK EGYSZER KELL KIFEJLESZTENI, ráadásúl nem a nulláról kell kezdeni. Persze tudom, utána van terméktámogatás, meg frissítés, de ez a Microsoft részérõl elég gyatra. 5.000 Ft-ért nagyon szivesen megvenném. Annyit megér. Sztem letölteni illegálisan nem olyan mintha lopnék egy pulóvert. Mert gondolj bele, van egy pulcsi 10.000-ért a Springfield-ben. Egy maszekos varrónõ azt MAX 5.000 FT-ért tuti megvarja, és minõségben is jobb lesz. De ugyanúgy nem költöttél 10.000-et a Springfield-ben, tök mind1, hogy ellopod vagy, hogy megvarratod. És nem fogod kitalálni, én is letöltöttem a Win 7-et. A kérdezõnek meg annyit, hogy a youtube-on is érdemes rákeresgélni.
Elõzõ: Azért azt nem mondanám, hogy olyan olcsó volt kifejleszteni. Bele sem tudok gondolni, hány száz (vagy csak több tíz) embert dolgozhatott rajta 1-2 évet, és azért õket is havonta fizették, még ha csak 100000 ft-tal is, akkor is 1 ember 1 év alatt 1, 2 millió Ft-ot kapott, és ha 100-an dolgoztak rajta 1 évet (de én úgy tudom 2 évet) akkor már 120 millió ft. És akkor ez csak a dolgozók, kellet még fizetni pár dolgot is. Szóval ha eladnak 5 millió darabot 25000 ft-ért, akkor az 25000000 ft, akkor az 125000000 ft. Szóval marad pénz Bill papának rendesen, aminek õ a 90%-át eladományozza, de az is lehet, hogy 200-an, 300-an, stb.-n dolgoztak rajta.
Utolsó elõtti vagyok. (23:59) Tegyük fel hogy 300 ember 300.000 Ft-havi fizetésért 3 év alatt fejlesztette ki a szoftvert. 3, 24 milliárd forint. Még adózni is kell, meg van takarító nõ is..., legyen 6 Milliárd forint csak a Szoftver kifejlesztése. Egy ilyen cégnek, mint a Microsoft, az éves költségvetése több, de legyen egyenlõ a Magyar állam évi költségvetésével.(volt rá példa hogy Bill Gates egy nap a tõzsdén annyit vesztett, mint a Magyar évi költségvetés fele, persze nem lett Sad End, mert késõbb többszörösét vissza nyerte). 6 Milliárd forint az semmi, ha azt nézzük hogy az Állami költségvetési hiány az 19.000 milliárd forint, de ha csak azt nézzük, hogy az egészségügyre évente 400 Milliárdot költenek, az semmi a Microsoft 3 évi 6 Milliárdos kiadásához.A 120 Millió Ft-ot meg észre se veszik. Ahhoz hogy alapíts egy Bankot ahhoz kell MIN 4 Milliárd forint. Ezekhez képest a 6 Milliárdos befektetés igazán semmi. 5000 Ft-ot megér a windows7. De ha valaki úgy gondolja, hogy erkölcsösebb megvenni egy Szoftvert 25.000-ért az vegye meg. Na de vazze, inkább töltse le ingyen és 10.000 meg adjon jótékonyságra, leukémiás, vagy éhezõ gyerekeknek.
Ha mindenki aki öntörvényûleg dönti el hogy kinek adja oda a pénzét és miért érdemes kiadnia egyáltalán, az adakozna, akkor egy kicsit jobb világban élnénk, de a legtöbb aki letölti büdösgyökér módjára a számítógép technikai felszereltségén kezd el parádézni és inkább arra költ hogy nõjön az epenis. Én havi 130-at keresek, keményen megdolgozok érte, jogtiszta szoftvereim vannak és még néha a közeli gyermekkórházba is elmegyek játékokat vinni ha van rá egy kis pénzem. Nekem sikerül. Másnak miért nem?
ne foglakoz ezel itt a lodert rendszer gazda ként indicsad el
"ne foglakoz ezel itt a lodert rendszer gazda ként indicsad el" Ezt most akkor magyar nyelven is írd le.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, már sikerült megoldanom RÉG!:D csak megfeledtkeztem a kérdésrõl;) köszönöm az eddigi ÉRTELMES válaszokat, amik A KÉRDÉSRE VÁLASZOLTAK és nem OFF-oltak
Istenem ezt a sok faszt aki azzal jön hogy"hûha neked nem eredeti a winfosod, loptad, vedd meg eredetiben és akkor nem lesznek aktiválási gondjaid."Nem akarom védeni a kérdezõt de közûletek kinek van még a winfoson kivûl eredeti szoftverje?Mindenki fizetett a cd iró a konvertáló a photoshop és egyéb programokért?????Hmm?Senki se torrentezik, senki se tõltött még le egy db zeneszámot se?Se egy jó filmet?Mindent boldban vesztek????.....Akkor elég negy marhák vagytok!!!!
Vannak ám érdekes válaszok.. Hogy miért lopja és miért aktivátorral töri fel a windows-t? Vannak olyanok, akiknek az elsõ számítógépüket nem apuci meg anyuci dobta össze, amikor kinyögte az elsõ szót, hogy "számítógép"! Szegény pára vegye meg azt a programot, amivel tudja használni az évekig összespórolt pénzbõl vett számítógépet. Hogy lopás-e? Na akkor kezdjük ott, hogy ha már a külföldiek "államadósság" címen viszik ki tonna számra a pénzt az országból, amit az állampolgár fizet adóként...hadd lehessen már azt a kiskaput megkeresni, ahol legalább ezzel ne kelljen foglalkozni. Ha már minden korrupt és minden fejesünk lopja a pénzt, akkor legalább mi ne köpjünk már egymás szemébe!!!
Akit jogvédõnek küldtek az vagyok én :) Gyerek te egy zseni vagy! Mi ez a kettõs mérce? ... Természetesen a cigány is. ássa el magát 150 méter mélyen és huzza magár a földet. DE te is mert hogy egy úgyan úgy lopás a szoftver úgyan olyan termék mint egy kabát, de ha te egy kabátot lopsz el akkor az nem normális úgye? Tudod itt max a nehézsségen van a hangsúly hogy menyire nehéz elopni és menyire lehet utolérni! Mert hogy egy szoftvert könnyû lopni és nehéz utolérni aki tette. Tehát ami továbbra sem nem értek hogy ha van pénz 100-150 e meg még többért pc-t venni akkor miért nincs pénz 20-40 e ft ért szoftvert? Ja hogy ha a hdd, cpu-k satöbbik is csak úgy killennék rakva az asztalra hogy vagy fizetsz érte vagy nem akkor biztos azért se fizetnél. Akkor visszont egy ugyan olyan c*gány paraszt vagy te is mint akiket szidsz és hogy ha Adolf bácsi vissza térne téged úgyan úgy vinne a 3, 14csába szaunnázni ... /* Akinek nem menne eseteleg a 3, 14 = pí-vel! */ üdv. ps.: Am meg a jogvédõkrõl annyit hogy azok is hálljanak sünnel. Mert mindent csináln a szoftver rendrõség csak nem a fejlesztõk jogait védi vagy hogy a másik maffiát az artisjus-t említsem k*cs*g ingyenélõk gyüllekezete.
Jól van ba**meg, akkor lopás, és én loptam az országtól 999 milliárd forintot. Az, hogy elviszik az atm-et az meg akkor segély vagy mi? Kéne egy modern Hitler aki az ilyen embereket irtaná, ezt már nem lehet elviselni.
Figyi, a kiadó pénzért árulja a szoftvert. Ki a franc vagy te hogy eldöntsd, az neked ingyen jár? Mi jogon állapítod meg egy szoftverrõl hogy azt eladni hogyan helyes vagy hogyan nem? A tiéd? Közöd van hozzá? Tettél valamit azért hogy elkészüljön? Nem. Ami nem az enyém, azt nem veszem el úgy ahogyan a tulajdonos nem akarja. Nekem ezt tanították még itthon. Aztán mindenkinek meg lehet a saját szép tiszta erkölcsi magyarázata a lopásra.
A kérdező hozzászólása: idefigyeljetek! én normálisan felraktam a kérdést és nem csak én vagyok ezzel. én az ilyen köcsögökkel nem is foglalkozok, és azt se tudom hogy mért vannak ilyen emberek fent ezen a honlapon. akinek meg nem volt gyerekszobája azt meg sajnálom. és cigány nem vagyok, és ezzel álljál le. azt kérem, hogy normális emberkék válaszoljanak.
A kérdező hozzászólása: 22:52-nek: megvenni nem veszem meg, mert nem büszkélkedhetünk vmi sok zsével.
A kérdező hozzászólása: most megint mért nem lehet arra választ adni amit kérdeztem?
A kérdező hozzászólása: amugy az ország több, mint fele lopja a win 7et. nem tom h mért pont abba az emberbe kell belekötni, aki egy normális válasz adót akar. olyan erõsnek hiszed magad, v mi? te is akkor akocka vagy, mint atom. gondolom te magvetted a win 7et és azért okoskodsz. idefigyelj! akinek sok pénze van, az megveszi, akinek nincs, az meg ehhez folyamodik. szolj be másnak, v ha nem tetszik, akkor húzz el jó büdös franca, és több kommentet nem kell ide irnod. a 63%-os válasz adásod elárul mindent. nem udom, hogy mért vannak fenn olyan emberek, akik csak basztatni szeretnek. kéne egy levelet irnom az admin-nak asszem.
A kérdező hozzászólása: *te is akkora kocka vagy, mint atom. *gondolom te megvetted a win 7et és azért okoskodsz. *nem tudom, hogy mért vannak fenn olyan emberek, akik csak basztatni szeretnek.
Amúgy nem nehéz folyamat, én egy privát trackerrõl letöltöttem a 7Loader.1.6.1d nevû programot, de google-ba beírod biztos le tudod tölteni. Itt volt egy olvasd el fájl, ami mindent leírt, ezt tartalmazta: http://www.imageserve.info/img_store/2009/12/20/2/2cb9a08822.. Itt követed a loader utasításait, de ha az nem mûködik a bios-osat próbáld meg, sikerülnie kell, én is így csináltam.
Ez a típus tuti mûködik rád bízom honnan szeded le. http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=Windows+7+Loader+eXt..
"Az embereknek olyan természetes lett, hogy ha valami elérhetõ akkor azt el is lehet lopni." Szerinted ha mindenki milliomos lenne, akkor is "lopnák". Azért raktam idézõjelbe, mert aki szerint ez lopás, azzal már súlyos baj van. Nem azt mondom, hogy mindenki töltse le, mert az de jó, de arról sem beszélem le õket, hogy megvegyék az eredetit. Ne próbáljuk már másra ráerõszakolni azt, ami nekünk jó, mert az emberek változóak, minden téren, így mindenki beszéljen a saját nevébe. Néha tényleg rossz, hogy már semmit se vesz meg senki (gondolok itt inkább a játékokra, programokra, abba nem halnék bele, ha nem pénz hiánya miatt nem énekelne az sp meg az ilyen kis sztárocskák), mert a fejlesztõk annyira csõdbe mennek, hogy egy nagyon jó programot nem gyártanak tovább.
Itt nem az a kérdés hogy mi lenne HA mindenki milliomos lenne. Én sem vagyok milliomos. Manapság a középosztály elhiszi magáról hogy neki is minden alapvetõen jár, nem kell érte megdolgozni, izzadni a nehezen elérhetõ dolgokért. Semmit nem tisztel, hiszen letölti és ott van. Nincsenek valódi értékek, amiket becsben tart, kiteszi a polcra, büszke rá hogy megdolgozott érte. Ingyen van minden, el lehet lopni. Sõt még megmagyarázza azt is magának hogy ez nem lopás, mert "közvetlen anyagi kárt nem okoz vele". Számára könnyebb módon kezdi a dolgokat felfogni és igyekszik olyan értékrendet kialakítani ami számára a legelõnyösebb, mindegy hogy az mennyire követi a normákat. Úgy kezd viselkedni mint az aki ezt lazán megengedheti magának. Mert ha a gazdagnak van, nekem miért ne lehetne? Nem igaz? Nem baj ha nem kell nagyon, ha nem kell feltétlenül, akkor is kell, kell, kell. De nem pénzért, ó dehogy. Hiszen másnak is van, más is elveszi, más sem fizet érte, én miért?
Az is hülye, aki úgy dolgozik, hogy másnak is van, nekem miért ne, de az is, aki szerint ezt lopásnak lehet nevezni. De ne ezen vitatkozzunk, nem lehet meggyõzni se a letöltõt, se a letöltés ellenzõt. De az már felháborító, hogy lassan többet kell börtönben rohadnia egy letöltött zenéért az embernek, mint többszörös gyilkolásnál.
ITT EGY NORMÁLIS VÁLASZ:!!!!!! 7Loader, ezzel tudod aktiválni, ha csak 30 napra aktiválja akk még nincs kész a vidikártyádhoz az érvényesítõ, ezért 2-3 naponta próbálkozz a többi válaszoló meg: nincs mindenkinek pénze megvenni 50 ezerért egy nyanvat op rendszert, ameddig a torrent legális egy szót sem szólhattok. AMIT MEGSZEREZHETSZ INGYEN AZÉRT NE FIZESS!!!!
Elõzõ: Én is torrentezek orrba szájba, de ne csodálkozz ha valaki nem ért egyet veled, mert aki ilyen hülyén beszél, és caps lock-kal írkál, azt nem lehet komolyan venni. Ja, és a torrent illegális. És már normális válasz is volt, mert már pár válasszal ezelõtt írtam a 7loader-t, és még használati utasítást is adtam.
"AMIT MEGSZEREZHETSZ INGYEN AZÉRT NE FIZESS!!!!" Akár csak a cigányoknál nem? ;)
Mi az hogy nem lopás?????? Nézzél már utána kicsit mi ellõt hülyeséget beszélsz????? Azért a programét sok száz progrmaozó nagyon sokat komolyan dolgozot, probáljuk má ki hogy te a munka helyeden dolgozol majd közli a fönököd hogy most nincs fizetés met te ingyen is megcsináldo lehet hgoy kicsit durvi lennél ... -.- -.- Imádom az ilyen primitiv ostoba hozzállást ezért tart itt az ország ahol! ... Ja és ha már itt tartunk ha arra van pénzed hogy 100-200 e ért vegyél egy gépet akkor legyen már pénzed os-re meg irodai csomagra. Ha meg nicns akkor használj opensource-t .... -.- De számoljunk már egy kicsit, egy win 7 hom pre OEM kb. 20K ft egy office 2007 home & student 16K ft ez utobbi ráadásul még nem is oem kiadás... Szal kb. max 40e bõl van legállis os, és office ... ami sztem nem egy jelentõs összeg egy gép árra mellet ha meg ere nincs pénz akkor a 20 os mellé tessék használni open office org ot az ingyen is van magyar is jó is. -.- Ha még a 20et is sajnálod akkor meg teszem azt ubuntut vagy más linux disztribuciot ... márr linuxban is van user friendly.... ja hogy akko még mellé a játék programot is letöltjük mert az úgy király tudod azt sajnálom hogy ilyenek helyet mint te engem baszogat a bsa mint cég... pedig milyen megérdemelt bünti lenne fogni és minden egyes ilyen köcsögnek az ip címét átadni nekik és anyádék gatyáját is vigyik él ... és akkor meg gondolod hogy legközelebb mikor kell neked lopot szotfver KÖCSÖG üdv
Elõzõ: Ha te tényleg azt hiszed, hogy lopás, akkor ez van, nem fogod meggondolni magad, nem is próbállak meggyõzni. Ha ilyen felfogásod, menj el jogvédõnek, és akkor még pénzt is kapsz, hogy itt fárasztod az embereket. Asva.info-n néha-néha írnak pár elgondolkoztató dolgot, ajánlom figyelmedbe, de nem hiszem, hogy ez segít rajtad. Tartsd meg magadnak a mondandódat, senkit sem érdekel, nem az a lopás, hogy letöltöm, hiába dolgozott vele valaki(k), hanem az, amikor a cigány viszi a fémet és le sem szarják, mert egy cigány, kit érdekel, hogy leszúrt már 2 falunyi embert.
Újraindítottad?

Van egy RGH -zott xbox 360 -am amit kölcsönbe kaptam. Rá másoltam egy játékot (fifa14) és nem tudom hogy hogy kell telepíteni utána vagy mit kell csinálni. Valaki segít?

Legjobb válasz: ha van rajta fsd akkor beállitások/tartalom beállitások/keresési útvonalak y hozzáadás rányomsz az utvonalra megkeresed a mappát ahova raktad és y scan depth 2

ha van rajta fsd akkor beállitások/tartalom beállitások/keresési útvonalak y hozzáadás rányomsz az utvonalra megkeresed a mappát ahova raktad és y scan depth 2

Nem tudom, hogy ezeknél a parancsoknál mikor kell klikkelni. Valaki segítene?

pl. a marad. Akkor nyomjam mikor leult es ott marad vagy mikor feloldom es azt mondom "mehetsz". Aztán az olyan feladatoknál amik osszetettek. Momdjuk a hempereg. Még csak két lépésbe megy. Először lefektetem aztán mondom, hogy hempereg. Ha a fekvésnél is klikkelek nem fogja azt hinni, hogy fölállhat? (Helyesírási hibàkért bocsi, mobilròl írtam.)

Legjobb válasz: Marad: ezt úgy érdemes csinálni, hogy eltávolodsz tõle, majd visszalépsz, s mikor már mellette állsz (s õ még mindig marad), akkor klikkelsz. Az, hogy elengeded egy másik vezényszóval, nem jó, mert ha a vezényszó után klikkelsz, akkor már arra jutalmazol, hogy elment, ha pedig elõtte, akkor fel fog állni, mert a klikk a feladat végét jelenti. Hempereg: fektetésnél ne klikkelj (hisz már tud feküdni), csak mikor hempereg, de ne a hempergés végén, hanem amikor épp átfordul. Általánosságban igaz, hogyha a mozgásos feladatokra (forogj, hemperegj...) a mozgás közben klikkelsz, akkor gyorsabban hajtja végre a mozdulatsort, ami látványosabb.

Marad: ezt úgy érdemes csinálni, hogy eltávolodsz tõle, majd visszalépsz, s mikor már mellette állsz (s õ még mindig marad), akkor klikkelsz. Az, hogy elengeded egy másik vezényszóval, nem jó, mert ha a vezényszó után klikkelsz, akkor már arra jutalmazol, hogy elment, ha pedig elõtte, akkor fel fog állni, mert a klikk a feladat végét jelenti. Hempereg: fektetésnél ne klikkelj (hisz már tud feküdni), csak mikor hempereg, de ne a hempergés végén, hanem amikor épp átfordul. Általánosságban igaz, hogyha a mozgásos feladatokra (forogj, hemperegj...) a mozgás közben klikkelsz, akkor gyorsabban hajtja végre a mozdulatsort, ami látványosabb.
2es vagyok. Egyébként maradnál, ha már ott tartasz, hogy el tudsz tõle távolodni, akkor össze-vissza érdemes klikkelni, nehogy megszokja egy bizonyos ponton (pl. ha mindig akkor klikkelsz, mikor visszaérsz hozzá, akkor azt megszokja és fel fog állni). Tehát klikkelhetsz akkor, mikor ellépsz egy lépést. Következõleg akkor mikor visszafelé mész, aztán mikor odaértél és így tovább. Ne legyen minden eltávolodásnál ugyanabban az idõben a klikk, ez a lényeg.
A maradnál, ha magát azt szeretnéd tanítani, hogy maradjon egy helyben, akkor elõbb ültesd/fektesd le, mondd a parancsszót, majd klikkelj és add a kaját. Elõször nem kell ellépni tõle, gyakorold úgy, hogy elõtted van a kutya és úgy is, hogy melletted. Fokozatosan növeld az idõt. Elõször klikkelj rögtön a parancsszó után (természetesen, ha az adott pózban marad, ha nem, akkor fektesd/ültesd vissza és kezd elölrõl), aztán fokozatosan mindig késõbb. Elõbb vársz 3 másodpercet és ha úgy marad, akkor klikk kaja, stb. A hempergést nem tudom, én azt klikker nélkül tanítottam. Fekszik parancsszót nem adtam ki, csak a kezemben lévõ falattal irányítottam a kutyát. Elõször fekvõ helyzetbe hoztam, majd onnan fordult át, mikor húztam az orra elõtt a falatot. Az, hogy állásból is tudjon hemperegni, még odébb van, de gyakoroljuk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszokat. Èn is klikker nélkûl tanítpttam eddig a kutyát. Össze fogja kötni? Mûködhet ez még?
Klikkerre be kell külön kondicionálni a kutyát. Ha ez megvan, akkor mûködik.
A kérdező hozzászólása: és azt hogyan csinálom?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

Tejfölös csirkéhez való tejfölös öntethez mi kell hogyan kell elkészíteni?

azt tudom ,hogy a csirkét fokhagymás és vörös hagymás olajban kell kisütni csak azt nem tudom tejfölhöz miket adjak ,hogy finom öntet legyen a csirkéhez?

Legjobb válasz: tejfölös csirkepaprikásra gondolsz?

tejfölös csirkepaprikásra gondolsz?
A kérdező hozzászólása: hát olyanra , hogy csirkét megpiritom fokhagymás vöröshagymás olajban csinálok hozzá nokedlit meg tejfölös öntetet
Ha csirkepaprikásra gondolsz, akkor azt pirospaprikával készíted és behabarod a tejföllel. Ha csak simán öntetet akarsz, akkor kreativitás dolga, mit teszel bele. Tehetsz bele frissen aprított petrezselymet, egy gerezd fokhagymát átnyomva, egy kis bazsalikomot... Vagy fokhagyma, chili, mustár.
Fõzd meg a síma csirkepörköltet (=ahogyan az a "nagykönyvben" le van írva), a végén egy kis tejfölbe kavarj símára kevés lisztet, és forrald hozzá. (Nálam ennyi!)
A többiek már leírták. A tejfölös csirkepaprikásra gondoltál.
bõvebben: a csirkét feldarabolod. két közepes fej hagymát finomra vágsz, kevés zsiradékon elkezded párolni. tegyél rá egy pici sót és egy pici vizet és fedõ alatt szinte fõzd szét. amikor vissazsült zsírjára, tedd bele a csirkehúst, jól keverd át, sózd meg finoman és fedõ alatt kezdd el fõzni. ha a saját levét kiengedte, akkor szórj rá kb két evõkanál pirospaprikát, fûszerezd ízlés szerint, fokhagyma, õröltkömény ... mindig kicsi vízzel pótold , ha elfõtte a levet, hogy sûrû szaftja maradjon. ha a hús puha, akkor lisztes tejfölös habarással befejezed. két ek. lisztet egy pohár tejföllel keverj csomómentesre, vegyél ki a szaftból hozzá pár kanállal, azzal jól kevered össze, majd öntsd a csirkepaprikásra és pár percig még forrald csendesen együtt a tejfölös habarással. nokedlival tálald. ne aggódj, biztosan sikerül és finom lesz. sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat sokat segítettek :)
én szoktam tejfölös csirkét is készíteni, ez egyszerûbb gyorsabb és lágyabb az íze, mint a paprikásnak. olajon szalonna kockákat, majd hagymát pirítasz, bele a csirke kockákat. fehérdeésig fõzöd fedõ alatt, ízesíted: só, bors, fokhagyma. aztán ha már majdnem kész, akkor nyakonöntöd kb. 1, 5 dl tejföllel, ettõl jó szaftos lesz. összerottyantod és kész. férjem kedvence.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!