Találatok a következő kifejezésre: Mi kell hogy nemzetközi (6 db)

Mi kell ahoz hogy felvegyenek a Corvinusra? Nemzetközi gazdálkodás és közplotikára illetve közgazdászatra mibõl kell emelt szintu éretségit tennem? Hány pontot kell elérnem min-max? önköltség és ösztön dijas külön külön? Thx

Legjobb válasz: tavaly nemzetközi gazdálkodás szakon 455 volt a ponthatár a fizetõsre emeltszintet meg te döntöd el hogy csinálsz-e de a 455ponthoz minimum egy kell h legyen esélyed

tavaly nemzetközi gazdálkodás szakon 455 volt a ponthatár a fizetõsre emeltszintet meg te döntöd el hogy csinálsz-e de a 455ponthoz minimum egy kell h legyen esélyed

Annak mi a magyarázata, hogy Nemzetközi gazdálkodás BsC-n két középfokú nyelvvizsga kell a diplomához (az egyik szakmai, vagy felsőfok), viszont MsC-n kizárólag csak egy középfok is elég?

Legjobb válasz: Nos ahhoz, hogy mehess MsC-re, elõtte rendelkezned kell egy BSc-s diplomával. Lehet, hogy arra a mesterképzésre, amit te néztél, nem csak a nemzetközi gazdálkodásos alapdiplomával lehet menni, hanem más szakról is, ahol nincs megkötve a szakmai+középszintû nyelvvizsga megléte.

Nos ahhoz, hogy mehess MsC-re, elõtte rendelkezned kell egy BSc-s diplomával. Lehet, hogy arra a mesterképzésre, amit te néztél, nem csak a nemzetközi gazdálkodásos alapdiplomával lehet menni, hanem más szakról is, ahol nincs megkötve a szakmai+középszintû nyelvvizsga megléte.
Debrecen? :D

Ha megszerzem az orvosi diplomát a Semmelweisen, utána mit kell tennem, hogy meglegyen a nemzetközi diplomám is?

Legjobb válasz: ? ilyen kérdés után csoda, ha meglesz... a SOTE orvosi diplomáját bárhol elfogadják. Nem azért van nemzetközi hírneve, mert az ott végzõk csak itthon tudnak elhelyezkedni

? ilyen kérdés után csoda, ha meglesz... a SOTE orvosi diplomáját bárhol elfogadják. Nem azért van nemzetközi hírneve, mert az ott végzõk csak itthon tudnak elhelyezkedni
A kérdező hozzászólása: De én úgy olvastam a külföldön dolgoztató cégek honlapján, hogy nemzetközi diplomát is kell tennem egyes országokba, valamint orvosi szaknyelvvizsgát is kell tenni.
a sotén szaknyelvvizsga nélkül alapból nem adnak diplomát...
Sokat tanulni. A magyar diplomához is. Aztán a kellõ minõségû eredmény majd hozza a következõ kérdésre is a választ.


Szerintetek hogy tudnák kimenni Amerikába kamionsofõrnek. Már van C+E nemzetközi jogsim Páv 3-am ADR-9 Jól beszélek angolul. Szerintetek mit kell még elintézni?

Legjobb válasz: Momentán Kanadába van toborzás. De megnyugtatásul közlöm, hogy kint van egy volt kollégám, és azt mondta, hogy már az elsõ évben kipipálhatta az USA összes államát, mert mindegyikben járt. Amúgy meg pénz kell hozzá kb 1500 kanadai dollár. Ja, és a toborzások Angliában vannak. Egyszer volt idén Tatán.

Momentán Kanadába van toborzás. De megnyugtatásul közlöm, hogy kint van egy volt kollégám, és azt mondta, hogy már az elsõ évben kipipálhatta az USA összes államát, mert mindegyikben járt. Amúgy meg pénz kell hozzá kb 1500 kanadai dollár. Ja, és a toborzások Angliában vannak. Egyszer volt idén Tatán.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.

Mi kell ahhoz, hogy nemzetközi üzletember lehessek?

Vagy vmi ilyesmi,nemzetközi kereskedelmi munkák érdekelnének,pl:. cigaretta-kereskedelem,olaj-kereskedelem

Legjobb válasz: Pénz és kapcsolatok. Meg egy kis gógyi. És kész a tökéletes recept.

Pénz és kapcsolatok. Meg egy kis gógyi. És kész a tökéletes recept.
egy közgazdasági egyetem elkell. álltalában úgy megy a karrier, hogy elvégzed a közgázt aztán elmész egy múlti céghez dolgozni aztán mikor már olyan ügyes vagy és már ezerszer elöléptettek akkor te leszel a salesmanager. az arabok azért gazdagodtak meg mert van olajuk, magyarországon elég nehéz mert nem bövelkedünk olajba. szaudarábia alatt annyi olaj volt/van hogy akárhova furtak lett nekik. de ehhez is gógyi kell egy államnak hogy ne engedje be a külföldi cégeket maga termelje ki és maga gazdagodjon meg. a ciginél meg kell egy jó minöségü olcso márkát kitalálnod az egész világban reklámozni pl froma1-en és már megy is az üzlet. ja de a legfontosabb hogy angolul minimum nagyon jól beszélj. mert elég röhejes mikor egy salesmanager nem tud vagy szarul tud angolul. már egy párral tárgyaltam igaz nem ezekben az üzletágakban.
A kérdező hozzászólása: köszi, és ha az araboktól hoznék olajat kamionokkal, angliába meg eladnám és persze az egész pénz az én részemre kerüljön.:) valahogy megoldható? :)
A kérdező hozzászólása: az alaptõkén kívül:)

Nemzetközi diákigazolványhoz kell igazolnom, hogy egyetemre járok. Mivel igazoljam?

Még nincs magyar diákigazolványom. De vmi papírral csak lehet. De melyikkel?

Legjobb válasz: Kérj egy iskolalátogatási papírt a Tanulmányi Osztályon!

Kérj egy iskolalátogatási papírt a Tanulmányi Osztályon!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!