Találatok a következő kifejezésre: Mi kell hogy juhokat tarthassak (1 db)

Mi kell ahhoz, hogy juhokat tarthassak?

Ól, jó nagy füves terület megoldható. Nem akarom eladni se a ygapját, se a husát hanem csak a családon belül fogyasztanánk. Tehát jogszabályok és minden tuajdonlképpen.

Legjobb válasz: Takarmány!!!

Takarmány!!!
Szia! Mivel a férjem juhász, tudnék segíteni, ha konkrétumokat írnál. Pl.:mekkora a legelõ és milyen, van-e kút, van-e a környezetedben, aki ért hozzá(sántaság, elletés, mindenféle nyavalyák), mert az állatorvoshoz szaladgálni mindennel nagyon drága(nálunk a férjemhez szaladgálnak mások is) Egyébként most már csak úgy szabad venni, ha a Juhtenyésztõ Szövetségnél nyilvántartott állatok, tehát kvótával együtt veszed meg(biléta az egyik fülükben, a másikban ugyanaz a szám betetoválva), így jogosult leszel az utánuk járó támogatásra. Az sem mindegy kb. hányat szeretnél és milyen fajta igényeinek felel meg a területed, meg a tartás körülményei....ha érdekel még, majd folytatom.
Legelo
Juhász.
Szerintem bátorság... Mármint biztos elég nehéz velük, én tisztelem azokat akik ilyesmira vállalkoznak...
Puli, berni pásztor stb..
A kérdező hozzászólása: legelõ az van, tehát akkor csak annyit pásztorkutyának milyet ajánlotok?
nekem van 150 juhom és ha nagyba akarod csinálni sok takarmány normális nagy ól és a legfontosabb legelõ ha kicsibe ugyanez
Szia. Nálunk is a mudi keverék vált be. Enni szeretnétek a birkát...merinót, suffolkot vagy német feketefejût ajánlok. Ezek húsbirkák. A merinó a legelterjedtebb, ha ilyet veszel a lábai ne legyenek gyapjasak, mert legeltetéskor beleragad a bogáncs és igen kellemetlen ha el akarod kapni. Bárányt, fias anyát vagy felnõtt birkát szeretnél? Bárányoknál fontos, hogy ne menjen a hasa és ne görnyedjen a bari mint egy cica.
Repülõtér xD
Az elõbb kimaradt a juhászkutya kérdése! A berni biztos jó Bern környékén, a puli -ha szerencséd van-nem idegbeteg, hála a túltenyésztettségnek...Az igazi juhászoknak MUDI van, ami nem olyan tetszetõs(bár nagy a fajtaválaszték), de nálunk(Mo.-on)ez vált be....Juhászfeleség
nem muszáj kutya csak max villanypásztor


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van ekkora kalapácsfejű cápa?

http://images.google.hu/imgres?q=c%C3%A1pa&biw=1280&bih=899&..

1

Tisztelt nagy állatvédők. Mit szólnátok a lentebb leírt esethez?

Tételezzük fel, hogy a gyereketeknek neki támadna egy kutya. Arra járna egy ember, aki kimentené a gyereketeket a kutya állkapcsai közül, de előtte agyon verné az állatot. Akkor is fognátok a fickót és kiírnátok facebookra a képével együtt, hogy ez a fickó egy mocskos állatkínzó, egy lájk egy pofon, egy megosztás egy rúgás?

3

Tudnátok segíteni a házimba? :D

A függőcinege fészkét mire használták? <---erre a kérdésre kéne a válasz még ma:D köszönöm:)

2

Mit csináljak a teknőssel?

Puha a páncélja, most kitettem a napra de azt hiszem nem nagyon tetszik neki. Lapos kő van most benne, úgyhogy nem tud bebújni alá. múltkor amikor takarítottam az akváriumot kihoztam egy lavorban a napra és végig a kő alatt volt. Mit csináljak vele?

4

Hol kaphatok Fekete skorpiót, persze legálisan?

0

Szerintetek gusztustalan megpuszilni a házi állatkáinkat?

Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy gusztustalannak tartjátok-e ha valaki puszit nyom a kedvenc háziállatkájára?
Nekem van egy benti macskám, rendszeresen fürdetem, sosem engedem ki, nem bolhás, jó illata van, tiszta... És néha szoktam puszit nyomni a feje tetejére, vagy a hasára... Valaki ezt gusztustalannak tartja, bár nem értem miért! Ti hogy vagytok ezzel?

10

Ti megmossátok a kezeteket az állatotok után? (Lakásban tartott állat)

Nekem nyuszim van, de érdekel kutya-, macska-, hörcsög-, tengerimalac stb tartók véleménye is.

11

Van olyan kecskelány, ami nem tejel? Mi a neve?

Mert csak "kiskedvencként" szeretnénk tartani

1

Milyen cápák a védettek és melyik nem?

Léccí írjatok, nagyon fontos. Előre is köszönöm :D

3

Az állatvilágban előfordul, hogy a nagyszülők besegítenek a gyereknevelésben?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!