Találatok a következő kifejezésre: Mi kell hogy juhokat tarthassak (1 db)

Mi kell ahhoz, hogy juhokat tarthassak?

Ól, jó nagy füves terület megoldható. Nem akarom eladni se a ygapját, se a husát hanem csak a családon belül fogyasztanánk. Tehát jogszabályok és minden tuajdonlképpen.

Legjobb válasz: Takarmány!!!

Takarmány!!!
Szia! Mivel a férjem juhász, tudnék segíteni, ha konkrétumokat írnál. Pl.:mekkora a legelõ és milyen, van-e kút, van-e a környezetedben, aki ért hozzá(sántaság, elletés, mindenféle nyavalyák), mert az állatorvoshoz szaladgálni mindennel nagyon drága(nálunk a férjemhez szaladgálnak mások is) Egyébként most már csak úgy szabad venni, ha a Juhtenyésztõ Szövetségnél nyilvántartott állatok, tehát kvótával együtt veszed meg(biléta az egyik fülükben, a másikban ugyanaz a szám betetoválva), így jogosult leszel az utánuk járó támogatásra. Az sem mindegy kb. hányat szeretnél és milyen fajta igényeinek felel meg a területed, meg a tartás körülményei....ha érdekel még, majd folytatom.
Legelo
Juhász.
Szerintem bátorság... Mármint biztos elég nehéz velük, én tisztelem azokat akik ilyesmira vállalkoznak...
Puli, berni pásztor stb..
A kérdező hozzászólása: legelõ az van, tehát akkor csak annyit pásztorkutyának milyet ajánlotok?
nekem van 150 juhom és ha nagyba akarod csinálni sok takarmány normális nagy ól és a legfontosabb legelõ ha kicsibe ugyanez
Szia. Nálunk is a mudi keverék vált be. Enni szeretnétek a birkát...merinót, suffolkot vagy német feketefejût ajánlok. Ezek húsbirkák. A merinó a legelterjedtebb, ha ilyet veszel a lábai ne legyenek gyapjasak, mert legeltetéskor beleragad a bogáncs és igen kellemetlen ha el akarod kapni. Bárányt, fias anyát vagy felnõtt birkát szeretnél? Bárányoknál fontos, hogy ne menjen a hasa és ne görnyedjen a bari mint egy cica.
Repülõtér xD
Az elõbb kimaradt a juhászkutya kérdése! A berni biztos jó Bern környékén, a puli -ha szerencséd van-nem idegbeteg, hála a túltenyésztettségnek...Az igazi juhászoknak MUDI van, ami nem olyan tetszetõs(bár nagy a fajtaválaszték), de nálunk(Mo.-on)ez vált be....Juhászfeleség
nem muszáj kutya csak max villanypásztor

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért válnak meg egyesek költözés miatt az állataiktól?

Annyi ilyen hirdetést olvasok, és nem értem. Másoknak nem evidens, hogy ha állata van, vele együtt költözik? Albérlet esetén is lehet találni bőven olyat, ahol engedik a kisállatot. Megmondom őszintén, én ezt nagyon rossz kifogásnak tartom, és úgy érzem, így akarnak tőlük megszabadulni. Mit gondoltok?

6

Kicsit belevágtam a bőrébe, mit tegyek, lehet baj?

Macskám szőréből kivágtam egy csomót, de belemozdult és kis V alakban van rajta egy vágás, nem több 3 mm-nél. Nem vérzik neki és nem is látom, hogy fájna neki (nem nyalogatja, vagy mutatja fájdalom jelét). Hagyjam, vagy érdemes lekenni valamivel?

1

Hol tudom megnézni a Domino, a csodadelfin című filmet?

Kicsiként láttam a filmet egyszer, és azóta sehol nem találom. Se neten, se DVD-n... sehogy. Pedig nagyon szeretném megnézni még egyszer!

5

Mi lehet a véleménye az állatoknak az emberekről?

Mit gondolhatnak róluk?

3

A vadászgörények büdösek?

Egy kisállat-ötlet lenne,de nem sokat tudok róla.Leginkább olyanokat kérdeznék akiknek van/volt görénye és hogy mekkora hely kell neki kb,nagyon büdös-e,tehát egy kis segítség kellene.Még utána fogok nézni,csak tapasztalt gazdikat kérdeznék.Nagyon szeretem amúgy az állatokat,nyáron is összeszedek mindent:DDde aztán persze el is engedem őket (ha megkérhetlek titeket,az idióta beszólásokat tartogassátok másnak,mert már nagyon elegem van belőle!Segítséget szeretnék kérni)

5

Hogy lehet vadászatra tanítani állatokat?

Szeretnék venni vagy kutyát vagy vadászgörényt egyrészt házikedvencnek de be akarom tanítani vadászatra.
Hogy lehet ezt és kell hozzá valami engedély?

0

Cila és kutya tartók, nem gondoljátok hogy ez nagyon undorító meg fertőzésforrás?

A cilák is meg a kutyák is nagyon sokszor a saját végbelüket, puncijukat, péniszüket nyalják, melyiknek mi van aztán mivel állatok fogat nem igazán mosnak meg nem is fürdenek és utána meg a gazdájukat nyalják. Nem nagyon undorító ez?

9

Kaptam 2db szurkemarha szarvat, amibol kurtot szeretnek csinalni?

Mar foztem ki szarvat amibol kieesett az a kemeny es velos resz de a szarvnak maradt meg a belsejeben a hegyeig egy kemeny resz amit elkene tavolitani ahoz hogy lyukas legyen teljesen es atlehessen fujni rajta.
Azt szeretnem kerdezni kinek van otlete es ki jartas ebben az ugyben?

6

Kecskeméten mikor van állat örökbefogadási nap?

Úgy hallottam h szeptemberben szokott lenni. És hol?

1

Boncolásnál hogyan és mivel szokták megölni az állatokat?

Főleg olyanoknak szól, akik már csináltak ilyet: milyen szereket használnak (étert? alkoholt? mgcl2-t? etc), azokat hogyan alkalmazzák az egyes állatokon. Szóval nagyjából annyit szeretnék tudni hogy hogyan kell boncolás előtt megölni a kétéltűeket, rovarokat, emlősöket, puhatestűeket.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!