Találatok a következő kifejezésre: Mi kell hogy filmet tudjak letölteni (2 db)

Mi kell ahhoz, hogy filmet tudjak letölteni?

Legjobb válasz: Attól függ honnan szeretnéd. Nézz utána a fájlmegosztó rendszereknek (google-ban) aztán válassz. Én strong dc-t használok.

Attól függ honnan szeretnéd. Nézz utána a fájlmegosztó rendszereknek (google-ban) aztán válassz. Én strong dc-t használok.
uTorrent, ha torrentrõl akarsz letölteni. Na meg nem árt néhány magyar torrent oldalon regisztrálni. Vannak külföldi oldalak (pl. isohunt, piratebay) ahonnan regisztrálás nélkül is tölthetsz.
számítógép, internet + utorrent (legalábbis én azt használom)

Letöltöttem egy filmet (bit torrenttel), viszont ha rákattintok a mappájára, a számítógépem által nem felismerhető formátumban van (avi-ban töltöttem le). Mit kell letöltenem, hogy meg is tudjam nézni a filmet?

Legjobb válasz: Biztos nincs mondjuk becsomagolva rar-ba? Ha igen, akkor a WinRAR programmal tudod kibontani. Ha nincs, akkor pedig társítsd a lejátszódhoz.

Biztos nincs mondjuk becsomagolva rar-ba? Ha igen, akkor a WinRAR programmal tudod kibontani. Ha nincs, akkor pedig társítsd a lejátszódhoz.
A kérdező hozzászólása: becsomagolva nincs, és ha a lejátszóhoz társítom, az sem nyitja meg :S
de a fileneved xy.AVI? vagy van utána még valami?
A kérdező hozzászólása: igen. xy Avi, de közben letöltött egy xy rip - eset is, és azt sem tudom lejátszani
Start/vezérlõpult/mappa beállításai/nézet/ismert fájltípusok kiterjesztéseinek elrejtése elõl vedd ki a pipát (ha ott van), és utána nézd meg a kiterjesztést, lehet, hogy a neve úgy van, hogy xy.avi.rar, csak a rar a Windows elrejti.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!