Találatok a következő kifejezésre: Mi kell hogy filmet tudjak (17 db)

Van egy laptomom (Dell Latitude E6500) amit tv-hez (Lg 42ld450) szeretnek csatlakoztatni, hogy filmet tudjak nezni rajta. De a hang a laptomomon szol. Mit kell rajta allitani, hogy a hang a tv-n szoljon ne a laptomon?

Legjobb válasz: ha van házimozid,akkor csatlakoztasd azt a laposhoz,de ha HDMI kábellel kapcsoltad össze,akkor annak a hangot is át kellene adni,a sima VGA madzag az csak képet közvetít.

ha van házimozid, akkor csatlakoztasd azt a laposhoz, de ha HDMI kábellel kapcsoltad össze, akkor annak a hangot is át kellene adni, a sima VGA madzag az csak képet közvetít.

SOS! Olyan kamerával vettünk fel egy filmet, amibe CD-t kell belerakni (SONY). Mit tegyek, hogy be tudjam tenni Movie Makerbe?

Nagyon sürg?s!!Holnapra kell!! Nem tudom betenni Movie Makerbe,mert amikor rámegyek,hogy film hozzáadása,akkor nem részletenként teszi be,hanem a Nero [email protected] menüjével együtt,és nem tudom szétszedni részletekre,sem pedig Movie Makerbe belerakni!Hogy tudnám belerakni,hogy tudjak animációkat közé tenni?Kérlek Segítsetek!El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: konvertáld át elõbb

konvertáld át elõbb
A kérdező hozzászólása: Divix konverterem van, de azt sem engedi!

Mi kell ahhoz, hogy filmet tudjak letölteni?

Legjobb válasz: Attól függ honnan szeretnéd. Nézz utána a fájlmegosztó rendszereknek (google-ban) aztán válassz. Én strong dc-t használok.

Attól függ honnan szeretnéd. Nézz utána a fájlmegosztó rendszereknek (google-ban) aztán válassz. Én strong dc-t használok.
uTorrent, ha torrentrõl akarsz letölteni. Na meg nem árt néhány magyar torrent oldalon regisztrálni. Vannak külföldi oldalak (pl. isohunt, piratebay) ahonnan regisztrálás nélkül is tölthetsz.
számítógép, internet + utorrent (legalábbis én azt használom)


Vettem egy orion 3d tvt az a problámám hogy nem tudom nézni a 3 dt pendrájra tettem filmet és azt irja ki hogy nem támogatott mi kell hozzá hogy tudjam nézni esetleg mit kell venni hozzá még?

Legjobb válasz: A TV támogatja a video filmek lejátszását? Ha igen, nincs más dolgod, mint a jelenlegi filmet átkonvertálni egy olyan filmformátumra amit támogat. Másik megoldás ha veszel egy médialejátszót.

A TV támogatja a video filmek lejátszását? Ha igen, nincs más dolgod, mint a jelenlegi filmet átkonvertálni egy olyan filmformátumra amit támogat. Másik megoldás ha veszel egy médialejátszót.
nézd meg a tv leírásában hogy milyen formátumot támogat és annak megfelelõen rakd pendrive-ra.
ha nem támogatja az mkv-t (gondolom abban van) akkor szívás.

Mi kell ahhoz, hogy online filmet tudjak végre nézni?

Az internet sebességem 10.84Mb/s,a gépem dual core 2x2.4Ghz,2gb DDR3 ram,minden driver a legfrissebb,és nem megy a film,csak akadozva.Adobe is a legfrissebb.Mi kell még??

Legjobb válasz: Nem lenne jobb szépen, kulturáltan XviD-ben letölteni egy torrentoldalról az adott filmet, mint fostalicska online streamelgetõs filmnézegetõs oldalakkal sz*pni?

Nem lenne jobb szépen, kulturáltan XviD-ben letölteni egy torrentoldalról az adott filmet, mint fostalicska online streamelgetõs filmnézegetõs oldalakkal sz*pni?
Kérdés, hogy melyik oldalról nézed, és hogy tényleg csak Flash-sel mûködik-e.
A kérdező hozzászólása: Eddig mindig töltögettem, de amikor jönnek vendégek, megnéznénk 1-2 online filmet, amit közösen választunk ki, ha nem tetszik akkor lehet változtatni, de nem megy...A letöltéssel az a gond, hogy nem tudom jó e a film, és hát seed-elni kell, a merevlemez meg csak telik.Több oldalról szoktam próbálkozni.Valamelyik jobb, de egyik sem az igazi.
A kérdező hozzászólása: A furcsa az, hogy régebben a P4-es gépemmel még tudtam nézni, bár tudom már azzal se menne, nem értek hozzá, de mi az ami ennyire megváltozott?
> A furcsa az, hogy régebben a P4-es gépemmel még tudtam > nézni, bár tudom már azzal se menne, nem értek hozzá, > de mi az ami ennyire megváltozott? "Fejlesztettek" rajta. A Flash Player-en, és a streamelgetõs oldalakon egyaránt. A jelenleg is használt P4-es gépemmel néhány évvel ezelõtt simán le tudtam játszani egy Youtube videót. Most 100% CPU-terhelés mellett a hang akadozik, a kép pedig meg sem mozdul. Viszont ha letöltöm az FLV fájlt, a VLC Player-el már simán le tudom játszani... Szóval egyértelmûen szoftveresen van elb*szva a dolog.
A kérdező hozzászólása: Értem.Jól kifejlesztették, nehogy lehessen nézni :D
A kérdező hozzászólása: Most meg olyan gyorsan megy a film...Percek alatt végig ment az a második csík.Szóval lehet hogy csak este, mikor többen neteznek vagy filmet néznek, akkor akadozik.Lehetséges?Mert eddig mindig este, éjjel akartam nézni..:o

Letöltöttem egy filmet (bit torrenttel), viszont ha rákattintok a mappájára, a számítógépem által nem felismerhető formátumban van (avi-ban töltöttem le). Mit kell letöltenem, hogy meg is tudjam nézni a filmet?

Legjobb válasz: Biztos nincs mondjuk becsomagolva rar-ba? Ha igen, akkor a WinRAR programmal tudod kibontani. Ha nincs, akkor pedig társítsd a lejátszódhoz.

Biztos nincs mondjuk becsomagolva rar-ba? Ha igen, akkor a WinRAR programmal tudod kibontani. Ha nincs, akkor pedig társítsd a lejátszódhoz.
A kérdező hozzászólása: becsomagolva nincs, és ha a lejátszóhoz társítom, az sem nyitja meg :S
de a fileneved xy.AVI? vagy van utána még valami?
A kérdező hozzászólása: igen. xy Avi, de közben letöltött egy xy rip - eset is, és azt sem tudom lejátszani
Start/vezérlõpult/mappa beállításai/nézet/ismert fájltípusok kiterjesztéseinek elrejtése elõl vedd ki a pipát (ha ott van), és utána nézd meg a kiterjesztést, lehet, hogy a neve úgy van, hogy xy.avi.rar, csak a rar a Windows elrejti.

Mit kell ahoz, hogy a számitógépen keresztül a tv-be tudjam nézni pl a filmet?

Legjobb válasz: A számítógáp TV-OUT kimenetét kell összekötni a TV videó IN bemenetével. A hangot külön kell bekötni vagy erõsítõre kell kötni a számítógép audió kimenetét.

A számítógáp TV-OUT kimenetét kell összekötni a TV videó IN bemenetével. A hangot külön kell bekötni vagy erõsítõre kell kötni a számítógép audió kimenetét.

Mit kell átállítani az otthoni csoportban, hogy át tudjak helyezni egy filet az egyik gépről a másikra? Valamilyen engedélyt akar

Legjobb válasz: A megosztott mappánál be kell állítani,hogy írható és olvasható legyen.

A megosztott mappánál be kell állítani, hogy írható és olvasható legyen.
winrarral ki kell bontani a benne lévõ avi fájlt és azt lejátszani
Leszeded a Winrar-t majd ahhoz társítod, ha megvan akkor kitömöríted.(Megnyitod winrar-al majd simán "kihúzod" a benne lévõ fájt/okat)majd azt társítod a lejátszóhoz.
Nem kéne hirdetni, hogy filmet töltöttél le. A rar fájl egy tömörített fájl, azt közvetlenül nem fogod tudni lejátszani. Szükséged van egy kitömörítõre, ami kezeli a típust (pl. winrar, winzip, 7-zip, stb.). Társítsd hozzá, és tömörítsd ki.
Kedves 83%, mindig tanul az ember:) Miért ne tudná lejátszani közvetlenül? Csak letölti a Dziobas Rar Playert és hajrá! :) http://dziobas-rar-player.en.softonic.com/
:) )))))
"Nem kéne hirdetni, hogy filmet töltöttél le." Azt nem mondta a kedves kérdezõ, hogy milyen filmet töltött le és honnan. Én vagyok olyan jóhiszemû, hogy nem is feltételezem, hogy bármi illegális dologról lenne szó. Lehet az akár valamilyen szakmai jellegû, teljesen legális mozi is. Éppen ezért ejnye-bejnye helyett megoldást kapott a kérdésére. Ezen az anonim oldalon nincs értelme riogatni.
tegnap 12:47 A technikai háttér megvan a-hoz hogy A b életbe ne lehessen internetrõl leszedni filmeket ill lehessen de akkor legyenek lekódolva :) ) stb stb stb mozis filmek legtöbbször az ott dolgozok lopják mert jobb mozikba szúrópróba szerûen vizsgálják hogy van e nálad mobil vagy kamera A legújabb dili hogy a filmek egy külföldi serveren vannak file megosztó serveren ami engedélyezett de egy másik szerveren csak a linkek amiért nem jár bünti :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!