Találatok a következő kifejezésre: Mi kell hogy filmet (134 db)

A GBA file-hoz mi kell, hogy elinduljon a játék? (Playstation játékról van szó, és van hozzá ePSXe emulátorom)

Emulátor nem játssza le. :(

Legjobb válasz: Tipp: Ha ez egy "GBA" fájl, akkor véletlenül sem lehet, hogy ez egy GameBoy Advenced játék és ahhoz való emlulátor kell?

Tipp: Ha ez egy "GBA" fájl, akkor véletlenül sem lehet, hogy ez egy GameBoy Advenced játék és ahhoz való emlulátor kell?
A kérdező hozzászólása: De tényleg xD dobtam 1 zöld kéz bombát xD köszi!
Semmi.
A kérdező hozzászólása: Milyen program? Pl. jó hozzá egy VLC Media Player is?
Nem vágom annyira a témát, de szerintem a Blu-Ray egy lemez-típus. A letöltött filmnek már semmi köze ehhez, annak a kódolása egy másik történet. http://hu.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_disc
A semmin kívül azért egy kicsit több dolog kell. Elõször is kellõen erõs processzor, megfelelõ nagyságú RAM, és videókártya kell hogy egyáltalán le tudd játszani gond nélkül a videót. A kódolástól függõen szükséges még a kódolást játszó codecet tartalmazó lejátszó. (VLC például az esetek többségében jó választás, és használható).
A kérdező hozzászólása: Szia! Szerinted ez a konfig elegendõ hozzá? Processzor: Intel Core 2 Duo E7500 2, 93Ghz Memória: 2GB RAM Videokártya: NVIDIA GeForce 9800GT 512MB
bõven.

Az egyik filmre feliratot szeretnék letölteni vagyis már töltöttem le csak az amit letöltöttem scr formátumba van. Mit kell vele csinálni hogy megjelenjen a filmbe a felirat?

Legjobb válasz: Ha ki akarod írni a filmet akkor ugyanazt a nevet kell neki adni mint a filmnek,de ha csak pl : meg akarod nézni a gépen egyszerüen csak próbáld ráhuzni a filmre..

Ha ki akarod írni a filmet akkor ugyanazt a nevet kell neki adni mint a filmnek, de ha csak pl : meg akarod nézni a gépen egyszerüen csak próbáld ráhuzni a filmre..


Letöltöttem egy filmet torrentről és szeretném seedelni. Viszont mikor hozzáadom a torrentlistához, újból elkezdi tölteni. Mit kell csinálni, hogy csak ossza, és ne töltse le újra a filmet? Köszi a segítséget

Legjobb válasz: Amikor hozzáadod, azt a mappát kell kiválasztani, ahova már le van töltve, akkor visszatölti. Ha akkor is letölti, akkor hiába ugyanaz a film, a fájl nem ugyanaz (ilyenkor bitre összehasonlítja a kliens, és akkor tölti vissza, ha egyezik)

Amikor hozzáadod, azt a mappát kell kiválasztani, ahova már le van töltve, akkor visszatölti. Ha akkor is letölti, akkor hiába ugyanaz a film, a fájl nem ugyanaz (ilyenkor bitre összehasonlítja a kliens, és akkor tölti vissza, ha egyezik)
Nem kellett volna semmit csinálnod, mert amikor letöltötte, automatikusan elkezdte seedelni. És mi az, hogy "amikor hozzáadom a torrentlistához"? Nem is tudod hozzáadni, hisz eleve ott van a listában. A kliens ezt jelzi is neked. Vagy törölted a listából és most ismét hozzá akarod adni? Minek bolygatni, amíg a kötelezõ seedelésen nem vagy túl?
A kérdező hozzászólása: kiírt valami hibát és azért töröltem ki. Köszönöm a segítséget am :) )

Letöltöttem egy filmet, de nincs se hangja, van mellette egy valami ami akkor szokott ott lenni amikor a feliratot kell csatolni. Mit kell ilyenkor csinálni? És a feliratot hogy kell csatolni?

Legjobb válasz: feliratot úgy kell csatolni,hogy TELJESEN UGYANANNAK kell lennie a film nevének,mint a feliratnak.pl:Átok.2004.avi akkor a felirat:Átok.2004.srt hangja meg nemtudom miért nincs,nézd meg,hogy a hangfal jól van-e berdugva,vagy hogy egyáltalán be-van-e kapcsolva :D vagy lenémítottad alul a tálcánál,nemtudom.

feliratot úgy kell csatolni, hogy TELJESEN UGYANANNAK kell lennie a film nevének, mint a feliratnak.pl:Átok.2004.avi akkor a felirat:Átok.2004.srt hangja meg nemtudom miért nincs, nézd meg, hogy a hangfal jól van-e berdugva, vagy hogy egyáltalán be-van-e kapcsolva :D vagy lenémítottad alul a tálcánál, nemtudom.
A kérdező hozzászólása: sikerült megcsinálni, köszi :D
Szivesen :) mi volt a baj végül is?
A kérdező hozzászólása: rossz a media player :D

Letoltottem magyar feliratot egy filmhez, de nem nyitja meg a divx lejatszo, es mas lejatszo se. Kell valamilyen codec hozza, vagy mi a baj, mit kell csinaljak, hogy megnyissa?

Legjobb válasz: Szia a feliratot nevezd át a film cimére (ugyanaz legyen a neve mint a filmnek)és a formátuma legyen srt (ha nem az nevezd át)és akkor atomatikusan megnyitja a filmel együtt

Szia a feliratot nevezd át a film cimére (ugyanaz legyen a neve mint a filmnek)és a formátuma legyen srt (ha nem az nevezd át)és akkor atomatikusan megnyitja a filmel együtt
Eddig le tudtad játszani a filmeket? Milyen lejátszót használsz? Van amihez szükséges, van amihez nem codec...Ha nincs akkor tegyél fel egyet>ffdshow pl. Egy mappába az avi, és srt, és ahogy már mondta az elõttam szóló így nézzen ki: > xyz.avi és xyz.srt < vagyis a kiterjesztés kivételével betûrõl-betûre egyezenek meg...ekkor lesz felirat(99%).
olyan formátumu filmet másolj rá amit képed lejátszani

Vettem egy orion 3d tvt az a problámám hogy nem tudom nézni a 3 dt pendrájra tettem filmet és azt irja ki hogy nem támogatott mi kell hozzá hogy tudjam nézni esetleg mit kell venni hozzá még?

Legjobb válasz: A TV támogatja a video filmek lejátszását? Ha igen, nincs más dolgod, mint a jelenlegi filmet átkonvertálni egy olyan filmformátumra amit támogat. Másik megoldás ha veszel egy médialejátszót.

A TV támogatja a video filmek lejátszását? Ha igen, nincs más dolgod, mint a jelenlegi filmet átkonvertálni egy olyan filmformátumra amit támogat. Másik megoldás ha veszel egy médialejátszót.
nézd meg a tv leírásában hogy milyen formátumot támogat és annak megfelelõen rakd pendrive-ra.
ha nem támogatja az mkv-t (gondolom abban van) akkor szívás.

Van egy LG POP GD510-em. Légyszi mondjátok el, hogy tudok rárakni egy filmet? Milyen progit töltsek le és mit kell átállítani rajta mire?

Legjobb válasz: Nemtudom hogy milyen formátumot támogat,ami a legnagyobb,de sztem az MP4 az. Szedd le a ZuneConvertert és konvertáld át rajta a felbontását a filmnek,és a bitarányát. A Hang maradhat,azzal nem kell törõdni. De arra számíts hogy hamar lefogja szívni az akksid a filmlejátszás.

Nemtudom hogy milyen formátumot támogat, ami a legnagyobb, de sztem az MP4 az. Szedd le a ZuneConvertert és konvertáld át rajta a felbontását a filmnek, és a bitarányát. A Hang maradhat, azzal nem kell törõdni. De arra számíts hogy hamar lefogja szívni az akksid a filmlejátszás.

Mi az a film, zene, könyv amit mindenképpen örülsz hogy megnéztél és úgy érzed, másnak is látniuk kell mielőtt meghal?

Tehát olyan epikus remekmű, ami teljesen megváltoztatta az élet felfogásodat! Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: zene: Vangelis - conquest of paradise Republic: Kirúgjuk magunk alól a földet Opus III: It's A Fine Day könyv: Maurice Druon: Az elátkozott királyok Szilvási Lajos: Egymás szemében Isaac Asimov : Én a robot Stephen King : Végítélet Film: Ridley Scott : Alien triológia J. R. R. Tolkien : Gyûrûk ura Stepheng King : The Stand (végítélet 3 részes film)

zene: Vangelis - conquest of paradise Republic: Kirúgjuk magunk alól a földet Opus III: It's A Fine Day könyv: Maurice Druon: Az elátkozott királyok Szilvási Lajos: Egymás szemében Isaac Asimov : Én a robot Stephen King : Végítélet Film: Ridley Scott : Alien triológia J. R. R. Tolkien : Gyûrûk ura Stepheng King : The Stand (végítélet 3 részes film)
Film: Séta a múltba, Tres metros sobre el cielo-->(iszonyat jóp asi van benne! :D ) Zene: Natasha Bedingfield-unwritten Könyv:Légy boldog most! :D
Film: Bakancslista Zene: Aerosmith - Dream On Könyv: George Orwell - Állatfarm
film: K-PAX, könyv: Bruce Goldberg - Elõzõ életek, jövendõ életek zene: Korn, Deftones


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!