Találatok a következő kifejezésre: Mi kell hogy egy saját garázst (1 db)

Mi kell ahhoz, hogy egy saját garázst építessünk a saját telkünkön?

Legjobb válasz: rendes tervek tervezötöl és szakemberektöl aláírás, ha ti csináljátok. de biztos hogy meg kell terveztetni.

rendes tervek tervezötöl és szakemberektöl aláírás, ha ti csináljátok. de biztos hogy meg kell terveztetni.
terveztetni, építési engedély. de mielött bármit csinálnátok, nézzétek meg a telketekre vonatkozó helyi építési szabályzatot, mert pl. az is lehet gond, hogy meghaladnátok a beépíthetõségi határt. (egy telket jellemzõen nem lehet teljesen beépíteni, csak bizonyos százalékban)
Ha nem akarsz építési engedéllyel és mekkmesterekkel kínlódni, akkor jó megoldás a sátor- vagy mobilgarázs. Olcsóbb, mint az épített, nem minõsül építménynek, nem befolyásolja a beépítettségi százalékot és az autót tárolását, védelmét éppúgy ellátja, mint a sokmillióból megépített garázs. Nekem is ilyen van.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyibe kerül a villanyóra müszaki felülvizsgálata ha nem volt használva 2 évig de van villanyóra és nincs tarozás! Csak akkor kapcsolják vissza ha a müszaki dokumentáció megtörtént?

2

Mennyi pénzből lehet megélni Amerikában?

Szóval, mennyi pénz kéne ahhoz hogy amerikában, pl Los Angelesben megéljen valaki munka nélkül? Egy 2-3 szobás, kerti házban például? Gondolom jó sok, de mégis mennyi? Mennyibe kerülnek ott az olyan alap dolgok mint a kaja,fűtés (bár Los Angelesbe ez kevésbé fontos), villany stb?

2

Valakinek van valami frappáns ötlete? Hogyan rögzítsem falra őket?

Gyűjtöm a rendszámtáblákat, és szeretném feltenni őket a falra "dísznek". Hogyan tudnám rögzíteni? Próbáltam már gyurmaragasztóval, de leestek a falról.
Gipszkarton falam van, szeget nem nagyon ütnék bele.

7

A GDF-Suez-nél (Dégáz) mennyi a gáz visszakapcsolási daja?

gáz

2

Víztartályos kandalló, cserépkályha, valakinek van ilyen?

Tényleg jó? Barátnőmék csináltattak, eddig nem is hallottam ilyenről, most fontolgatjuk a fűrés korszerűsítését, az ilyen megéri?

3

A haszon élvezeti joghalrendelkező ember tudta nélkül módosítható a szerződés?

6

WC tartály nem töltődik fel, mi lehet a gond?

El volt zárva nálunk a víz, mert az egyik csapbetét megadta magát. Amikor el lett zárva, az egyik családtag még használta a wc-t (nem tudta hogy el van zárva a víz). Miután újra meg lett nyitva a víz, azóta a wc tartály nem töltődik fel. Mi lehet a probléma?

6

Falevélből készítettem rózsacsokrot. Mivel tartósíthatom?

Nagyon szép sárga rózsacsokor készült belőle, de már egy nap alatt látom, hogy veszíti a színét, a szélén lévő levelek is erősen száradnak, ha hozzáérek letörik.
Mivel tarthatom meg legalább a színét?
Lakk spray-val esetleg?

2

Hol árulnak ilyen zöld háttért Szegeden?

a href="http://fotoplus.hu/public/upload/studio-es-kellekek/studio/greenback2.jpg" target="_blank">http://fotoplus.hu/public/upload/studio-es-kellekek/studio/g..

2

Van olyan játék amely ugyan olyan minta hónfoglaló?

Lehetőleg magyart!Hasznos válaszokat kérek!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!