Találatok a következő kifejezésre: Mi kell hogy egy saját garázst (1 db)

Mi kell ahhoz, hogy egy saját garázst építessünk a saját telkünkön?

Legjobb válasz: rendes tervek tervezötöl és szakemberektöl aláírás, ha ti csináljátok. de biztos hogy meg kell terveztetni.

rendes tervek tervezötöl és szakemberektöl aláírás, ha ti csináljátok. de biztos hogy meg kell terveztetni.
terveztetni, építési engedély. de mielött bármit csinálnátok, nézzétek meg a telketekre vonatkozó helyi építési szabályzatot, mert pl. az is lehet gond, hogy meghaladnátok a beépíthetõségi határt. (egy telket jellemzõen nem lehet teljesen beépíteni, csak bizonyos százalékban)
Ha nem akarsz építési engedéllyel és mekkmesterekkel kínlódni, akkor jó megoldás a sátor- vagy mobilgarázs. Olcsóbb, mint az épített, nem minõsül építménynek, nem befolyásolja a beépítettségi százalékot és az autót tárolását, védelmét éppúgy ellátja, mint a sokmillióból megépített garázs. Nekem is ilyen van.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az üveg mennyire jó hőszigetelő?

Arra gondolok hogy a fal nem téglából vagy fából van, hanem üvegből.

pl.

2

Mit tennél fürdőszoba ablakra, karnis +függöny, vagy az üvegre ablakfólia?

5

Lefagy az online tv, mit csináljak?

1

Almérő (víz) felszerelésért mennyit kell fizetni?

4

Lakásomat szeretném ideiglenesen berendezni valami szőnyegszerűvel. Pénzt kidobni nem szeretnék ra, mert csak pár hétről lenne szó, de mégis lefedném, mert sok a por. Mit ajánlotok?

2

Vácon és környékén dolgozó mosógépszerelőt valaki? Electrolux és Whirpool márkához kellene. Vagy legalább az egyikhez.

0

Hogyan lehet megjavítani a felültöltős Whirlpool mosógépemet, amit véletlenül nyitott dobbal indítottam el, és mennyibe kerül kb, a javíttatása?

SOS el vagyok keseredve, mert figyelmetlen voltam, siettem, és nem csuktam össze a dobot. Így indítottam el egy öblítést, aztán a csúnya kattanást hallva, azonnal lekapcsoltam. Akkor döbbentem rá, mit tettem. A dob beszorult. Egyedül élek, tanácstalan vagyok, és a szerelési költség sem mindegy. Főleg, ha meg sem lehet csinálni. Kérem, válaszoljatok!

3

Miskolcon ismertek olyan turkálót, ahol jó minőségű fonalat lehet turizni?

0

Mi a teendő ha a redőny megállt két arasszal a felső végállás előtt?

Nem tudom felhúzni a felső végállásig,valószinü,hogy a gurtni csavarodott le ?

1

Kerti csap fagyelzárója félállásban folyik, ez lehetséges? A csapot nem nyitjuk ki, az elzárót ha teljesen elzárjuk, vagy teljesen kinyitjuk áll a vízóra, de ha félállásba kerül nagyon ömlik, az óra is pörög. Ez normális, vagy javítást igényel?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!