Találatok a következő kifejezésre: Mi kell hogy egy (2993 db)

Mi kell, hogy egy Dj hivatalosan is zenélhessen MAHASZ kártyán kívül?

Oktatás nem érdekel, hogy hogy akar valaki dj lenni, hogy ezt nem tudja, stb stb, mindent el kell kezdeni valahol.Köszönöm

Legjobb válasz: Jogdijat kell befizetni, (egy alkalom 11050Ft) vagy éves tagság kell, az 100 ezer felett van (talán 120). Irni kell kb. 100 számot amit játszani fogsz, egy excelbe, de ez le van írva mahasz oldalán ha jól tudom. Nem kell beatportrol zenét venni, kalóz másolatot is hasznalhatsz, leszarják, csak a jogdij legyen befizetve. :)

Jogdijat kell befizetni, (egy alkalom 11050Ft) vagy éves tagság kell, az 100 ezer felett van (talán 120). Irni kell kb. 100 számot amit játszani fogsz, egy excelbe, de ez le van írva mahasz oldalán ha jól tudom. Nem kell beatportrol zenét venni, kalóz másolatot is hasznalhatsz, leszarják, csak a jogdij legyen befizetve. :)
mahaszon kívül nem baj ha van munkaszerzõdés..alkalmi, bármi. De akár lehetsz számla képes is
A kérdező hozzászólása: aha értem, igen a munka szerzõdés az alap, csak erre voltam kíváncsi köszönöm :)

Nőknek! Nők nektek mi kell hogy egy férfival igazán élvezetes legyen a szex?

itt nem a méretre gondolok féreértés ne essék ! Hanem arra hogy mitől élvezitek igazán a szex-et ? Mit vártok 1 férfiól milyen legyen szex közben ?

Legjobb válasz: gyengéd, türelmes, sok simogatás, puszi, csókok. röviden annyi, hogy ezt nem lehet elsietni, szeretkezés legyen, nem pedig egyszerû utódnemzés...nem kell egybõl a lényegre térni

gyengéd, türelmes, sok simogatás, puszi, csókok. röviden annyi, hogy ezt nem lehet elsietni, szeretkezés legyen, nem pedig egyszerû utódnemzés...nem kell egybõl a lényegre térni
Hosszú csókok, majd lépcsõzetes menetekben rátérni a lényegre. Nem szabad sietni, igaza van az elõttem lévõnek.
Szerintem ezt nehéz összefoglalni. De nekem pl az õ vágy, a mozdulatai amibõl érzem mennyire kíván. A határozotság, valami férfias erõ, de mégis lágy. Mintha kincs lennék a számára.

Le szeretnék adni 10kilót. Miket kell hogy egyek? (Úgy hogy ne hizzak, de ne is éhezzek)? !

Értelmes válaszokat,légyszi :)

Legjobb válasz: Koplalással nem is lehet fogyni, mert pár nap után a szervezet "takaréklángra" kapcsol. Az egyetlen módszer, ami hatásos és ami tartós eredményt ad, az az étrend változtatás, rendszeres (heti min. 3-4 nap) sport, kalóriaszámlálás. http://www.kalóriaguru.hu/cikkek/fogyokura/sikeres-fogyokura.. Üdv.

Koplalással nem is lehet fogyni, mert pár nap után a szervezet "takaréklángra" kapcsol. Az egyetlen módszer, ami hatásos és ami tartós eredményt ad, az az étrend változtatás, rendszeres (heti min. 3-4 nap) sport, kalóriaszámlálás. http://www.kalóriaguru.hu/cikkek/fogyokura/sikeres-fogyokura.. Üdv.
Norbi Update....Akármennyit eszel fogysz.


Mi kell hogy egy motort (papir nélküli) lemüszakiztassam?

a kérdés adott.. hogyan lehet megcsinálni.. mennyibe kerul mi kell hozzá hogy lepapirozzam egy motort..

Legjobb válasz: Milyen papír van hozzá? És milyen motor? Ha nincs semmi papír, akkor a legegyszerûbb a válasz: sehogy, mert nincs rá mód.

Milyen papír van hozzá? És milyen motor? Ha nincs semmi papír, akkor a legegyszerûbb a válasz: sehogy, mert nincs rá mód.
A kérdező hozzászólása: ha tényleg semmi.. mittomén.. 600 as yamaha.. semmmilyen papir nincsen hozzá csak azváz/motorszámot lehet tudni.. ezek alapján ha volt már forgalomban akkor meg lehet mondani az évjáratot meg STB.. szerintem..vagy nem?
Ha van alváz/motorszám, akkor az alapján meg lehet próbálni kideríteni, hogy volt-e idehaza forgalomban. Ha volt, akkor volt tulajdonosa is, akivel meg lehet próbálni felvenni a kapcsolatot és kideríteni mi is lett a motorral, hátha a segítségével forgalomba is lehet helyezni. De ez nagyon bizonytalan - mert attól hogy tudod a motor mûszaki adatait még nem tudod forgalomba helyezni.

Hogyan kell "viselkedni", egy új közösségben? Vagyis, mit kell tenni egy gyereknek, azért, hogy elfogadják, egy új iskolában?

Tavaly kezdtünk egy új iskolát,a lányommal,és a fiammal.

Legjobb válasz: Szia! Én egy 20 éves lány vagyok, aki még nagyon élesen emlékszik arra a problémára, amivel a lányod szembesül. Engem is állandóan kiközösítettek és bántottak, többek között azért mert molett voltam,az anyukám tanítónõ volt az iskolában, és még jól is tanultam. Mikor elballagtam, azt hittem, majd új életet kezdhetek az új közösségben, de rá kellett jönnöm, hogy csak rosszabb lett a helyzet és még inkább elfajultak a dolgok. A gimiben már néha testi sértésig fokozódott a gúnyolódás és a kiközösítés. Gimiben az elvont személyiségem volt az, ami szúrta a többiek szemét ( érdekelt a természetfeletti,az agykontroll,verseket írtam,rajzoltam,sokat olvastam,és jól tanultam...ami ott kirívónak számított) Két évet kellett szenvednem, mire rájöttem,hogy az én hozzáállásommal is baj van. Általában a bántásokra a reakciók sírás,kiáltozás,idegösszeroppanás voltak. És már eleve úgy mentem iskolába minden nap, hogy rettegtem és próbáltam meghúzni magam, észrevétlennek maradni. De épp ez a viselkedés volt az, ami még inkább rám irányította az osztály szószólóinak a figyelmét. Hát változtattam rajta, és elkezdtem mondogatni magamnak, hogy igenis erõs vagyok, és büszkének kell lennem azokra a dolgokra, amik miatt cikiztek, mert ezek értékek! Onnantól kezdve nem hagytam magam...visszaszóltam, megvédtem magam, felemeltem a fejemet, nem hunyászkodtam meg. Ez nehéz dolog, de ha van akaratereje az embernek, akkor sikerül. Csupán el kell hitetned a lányoddal, hogy igenis van mire büszkének lennie és elég erõs ahhoz, hogy megvédje magát. Az én történetem úgy végzõdött, hogy befogadtak. Onnantól kezdve érdekes módon a testalkatom már nem érdekelte õket(persze én is elkedztem másképp öltözködni,addig csak "zsákokban" jártam), az,hogy jól tanulok, nekik is jól jött, mert hozzám jöttek segítségért, a verseim,rajzaim pedig igazi sztárrá tettek, mindig mindenki elsõként akarta látni, olvasni õket, sõt, külön "megrendeléseket" is kaptam a társaimtól. Látod, ilyen sokat számít az, hogy valaki hogyan viszonyul saját magához. A lányodat azért bántják,mert õ sem fogadja el önmagát, nincs elég önbizalma. Ezt próbáld benne megerõsíteni. Ha kell, vidd el valamilyen szakemberhez (nem pszichológushoz,inkább kineziológushoz,vagy egy agykontroll tanfolyamra...nekem ezek is sokat segítettek). De az is jó, ha ilyen témájú könyveket veszel neki. Rengeteg van, ami az embert önelfogadásra és önbizalomra programozza. Figyelj oda rá,hogy otthon se érezze magát elnyomva,hanyagolva sosem...éreznie kell,hogy õ egy érték,egy személyiség. A fiaddal ugyanez a helyzet. Remélem, sikerült segítenem!

Szia! Én egy 20 éves lány vagyok, aki még nagyon élesen emlékszik arra a problémára, amivel a lányod szembesül. Engem is állandóan kiközösítettek és bántottak, többek között azért mert molett voltam, az anyukám tanítónõ volt az iskolában, és még jól is tanultam. Mikor elballagtam, azt hittem, majd új életet kezdhetek az új közösségben, de rá kellett jönnöm, hogy csak rosszabb lett a helyzet és még inkább elfajultak a dolgok. A gimiben már néha testi sértésig fokozódott a gúnyolódás és a kiközösítés. Gimiben az elvont személyiségem volt az, ami szúrta a többiek szemét ( érdekelt a természetfeletti, az agykontroll, verseket írtam, rajzoltam, sokat olvastam, és jól tanultam...ami ott kirívónak számított) Két évet kellett szenvednem, mire rájöttem, hogy az én hozzáállásommal is baj van. Általában a bántásokra a reakciók sírás, kiáltozás, idegösszeroppanás voltak. És már eleve úgy mentem iskolába minden nap, hogy rettegtem és próbáltam meghúzni magam, észrevétlennek maradni. De épp ez a viselkedés volt az, ami még inkább rám irányította az osztály szószólóinak a figyelmét. Hát változtattam rajta, és elkezdtem mondogatni magamnak, hogy igenis erõs vagyok, és büszkének kell lennem azokra a dolgokra, amik miatt cikiztek, mert ezek értékek! Onnantól kezdve nem hagytam magam...visszaszóltam, megvédtem magam, felemeltem a fejemet, nem hunyászkodtam meg. Ez nehéz dolog, de ha van akaratereje az embernek, akkor sikerül. Csupán el kell hitetned a lányoddal, hogy igenis van mire büszkének lennie és elég erõs ahhoz, hogy megvédje magát. Az én történetem úgy végzõdött, hogy befogadtak. Onnantól kezdve érdekes módon a testalkatom már nem érdekelte õket(persze én is elkedztem másképp öltözködni, addig csak "zsákokban" jártam), az, hogy jól tanulok, nekik is jól jött, mert hozzám jöttek segítségért, a verseim, rajzaim pedig igazi sztárrá tettek, mindig mindenki elsõként akarta látni, olvasni õket, sõt, külön "megrendeléseket" is kaptam a társaimtól. Látod, ilyen sokat számít az, hogy valaki hogyan viszonyul saját magához. A lányodat azért bántják, mert õ sem fogadja el önmagát, nincs elég önbizalma. Ezt próbáld benne megerõsíteni. Ha kell, vidd el valamilyen szakemberhez (nem pszichológushoz, inkább kineziológushoz, vagy egy agykontroll tanfolyamra...nekem ezek is sokat segítettek). De az is jó, ha ilyen témájú könyveket veszel neki. Rengeteg van, ami az embert önelfogadásra és önbizalomra programozza. Figyelj oda rá, hogy otthon se érezze magát elnyomva, hanyagolva sosem...éreznie kell, hogy õ egy érték, egy személyiség. A fiaddal ugyanez a helyzet. Remélem, sikerült segítenem!
Én már jópár iskolaváltáson túl vagyok, és az általános szöveg hogy "húzza meg magát az ember" teljesen használhatatlan. Attól függetlenül piszkáltak hogy hozzá se szóltam az illetõkhöz. Szerintem beszélj az osztályfõnökükkel, hogy mi a helyzet, és próbáljatok közösen megoldást találni. Sok szerencsét!

Nagyobb testsúly alatt mi a teendő egy hayabusán? Valamit meg kell emeltetni, emiatt? Minden infó érdekelne! Pontosan, részletesen. Pl kb 120kg-nál mit kell tenni egy hayabusával, hogy ne legyen gond?

Legjobb válasz: 120 kg nem számít nagy testsúlynak egy Hayabusa számára. Mivel úgy tervezték, hogy két személlyel is lehessen használni, ezért ekkora tömegnél még messze nem jár a teljesítõképessége végsõ határán a felfüggesztés. Gondolj csak bele: egy 80 kg-os vezetõ és egy 60 kg-os utas (barát-barátnõ :-) is túllépi ezt az értéket. Csupán annyit kell tenni, hogy a rugóelõfeszítést kell kicsit nagyobbra állítani, hogy ne koppanjon fel olyan hamar a rugóstag. De cserélni, állítani semmit sem érdemes.

120 kg nem számít nagy testsúlynak egy Hayabusa számára. Mivel úgy tervezték, hogy két személlyel is lehessen használni, ezért ekkora tömegnél még messze nem jár a teljesítõképessége végsõ határán a felfüggesztés. Gondolj csak bele: egy 80 kg-os vezetõ és egy 60 kg-os utas (barát-barátnõ :-) is túllépi ezt az értéket. Csupán annyit kell tenni, hogy a rugóelõfeszítést kell kicsit nagyobbra állítani, hogy ne koppanjon fel olyan hamar a rugóstag. De cserélni, állítani semmit sem érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos infót! :)

Miket kell venni egy első babás kismamának mire jön a pici? Saját tapasztalat érdekelne mert a neten én is olvastam minta listát. Mi az ami később derült ki hogy kell és nem volt?

Olyan érdekelne hány cumisüveg, rugi, mennyi pelenkát vettetek el?re stb. Nyári baba lesz kell e neki plusz dolog?

Legjobb válasz: Hát minimum 3-4 darab kell egy fajta ruhából. Egy a mosásban, egy a babán, 1-2 tartalékban ha valami történik azzal ami a babán van. Nyárra nem árt neki sapkát venni, meg majd napozót. Cumisüvegbõl szerintem elég 2 db is. Vastagabb kabátkát ráértek nyár vége felé venni, de egy vékonyka kabát nem ártana, ha hûvösebb az idõ.

Hát minimum 3-4 darab kell egy fajta ruhából. Egy a mosásban, egy a babán, 1-2 tartalékban ha valami történik azzal ami a babán van. Nyárra nem árt neki sapkát venni, meg majd napozót. Cumisüvegbõl szerintem elég 2 db is. Vastagabb kabátkát ráértek nyár vége felé venni, de egy vékonyka kabát nem ártana, ha hûvösebb az idõ.

Holnap megyek álláshirdetésre, amelyben eladónőt keresnek. Mit kell tudni, mit kell mondania egy eladónőnek? Mire kell utalni egy eladónak, hogy felvegyék?

válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Mondjuk nem árt tudni az állás hirdetés és az állásinterjú közti különbségeket.

Mondjuk nem árt tudni az állás hirdetés és az állásinterjú közti különbségeket.
Mondj olyanokat, hogy szeretsz emberekkel foglalkozni, igyekszel figyelni a problémáikra, igényeikre, a környezeted szerint kedves, segítõkész, barátságos ember vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a 2.nak a választ:)
Remélem nem kínai boltba mész...
A kérdező hozzászólása: nem, de most már utólag mindegy, mert az egyik helyen át akartak verni és ki se fizetni, a másik helyen a csaj annyira meredek volt, hogy 1 órán keresztül panaszolta, hogy mi miért nem tetszik neki( és mibe tud belekötni az alkalmazottakba)

Lenne egy kérdésem. Mit kell ahoz egyek hogy egészségesen letudjak fogyni? Irnátok nekem egészséges diétákat?

14 éves vagyok kb 167 cm és 88 kg.Már elhizottnak számitok és ezen szeretnék változtatni.Próbáltam a koplalásos módszert attól 2 kg-t fogytam 2 nap alatt de érzem h fáradtabb vagyok és nincs valami túl sok energiám igy ezért mindenféleképpen leszeretnék fogyni.Légyszives adjatok nekem tippeket!Köszönöm. :)

Legjobb válasz: Ha fogyni akarsz szálkásító étrend és aerob edzés kell!! Heti 0,5-1 kg fogyás a normális, ha annál több akkor nem zsírból hanem izomból fogsz fogyni. Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm ch. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojás. Szénhidrát: zöldség, rizs, zab teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta. 3 óránként kajáljál, napi 6-7 étkezésnek kéne lenni. Igyál min. 2 liter vizet. Ne egyél sok szénhidrátot, hanyagold a cukros kajákat, gyorskajákat, péksütiket és a tejet. Kell még aerob edzés is, tehát végezz napi min. 1 órás testmozgást, ami lehetõleg futás,lépcsõzés, biciklizés vagy ugrálókötelezés legyen. Itt találsz minta étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4

Ha fogyni akarsz szálkásító étrend és aerob edzés kell!! Heti 0, 5-1 kg fogyás a normális, ha annál több akkor nem zsírból hanem izomból fogsz fogyni. Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm ch. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojás. Szénhidrát: zöldség, rizs, zab teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta. 3 óránként kajáljál, napi 6-7 étkezésnek kéne lenni. Igyál min. 2 liter vizet. Ne egyél sok szénhidrátot, hanyagold a cukros kajákat, gyorskajákat, péksütiket és a tejet. Kell még aerob edzés is, tehát végezz napi min. 1 órás testmozgást, ami lehetõleg futás, lépcsõzés, biciklizés vagy ugrálókötelezés legyen. Itt találsz minta étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4

Mit kell tudnia egy kiállítási kutyának? És hogyan kell megtanítani neki? És a felvezetőnek mit kell csinálnia pontosan?

Azt persze tudom, hogy a kutyának...: -kizárólag a handler bal oldalán meg kell tanulnia futni -hagynia kell, hogy a bíró minden testrészét megtapogassa, megnézze a fogait -tudnia kell kb. 2-5 percig (ameddig a bírálat tart) mozdulatlanul állni -fajtától függ?en figyelnie kell a felvezet? kezében lév? jutalomfalatra, vagy hagynia kell, hogy a felvezet? megtartsa a fejét és a farkát -hagynia kell, hogy a handler "pakolgassa", beállítsa párhuzamosra a lábait Ezeken kívül van még valami? És erre van valami módszer, amivel könnyen és gyorsan meg lehet tanítani ezt a kutyának? Klikkert kell/lehet/van értelme használni? És a handlernek kell valamit még csinálnia (értelemszer?en azon kívül, hogy felvezeti, beállítja, figyelteti a kutyát/megtartja a fejét és a farkát)? Vagy esetleg rosszul tudok valamit? Szívesen fogadnék tapasztalatokat is kiállítóktól, velük szívesen leveleznék is, ha megengednék :) Köszönöm el?re is a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Neeeem kell mozdulatanul állnia, de ha egyszer beállítottad, akkor nem hátrány, ha a következõ fél percre úgy is marad, amíg a bíró megnézi. Ha elmozdul az se katasztrófa, beállítod ismét. Azt pedig úgyis mindig mondja a bíró, hogy mit csinálj. Fuss körbe, fuss oda-vissza, állj meg és állítsd be a kutyát, vagy van olyan aki azt mondja, hogy ne állitgasd, mert azt akarja látni, ahogyan magától megáll. Klikkerrel akkor tanítsd, ha egyébként is klikkerezel vele. Ne most kezdd megtanulni a klikkerezést csak a kiállítás miatt!

Neeeem kell mozdulatanul állnia, de ha egyszer beállítottad, akkor nem hátrány, ha a következõ fél percre úgy is marad, amíg a bíró megnézi. Ha elmozdul az se katasztrófa, beállítod ismét. Azt pedig úgyis mindig mondja a bíró, hogy mit csinálj. Fuss körbe, fuss oda-vissza, állj meg és állítsd be a kutyát, vagy van olyan aki azt mondja, hogy ne állitgasd, mert azt akarja látni, ahogyan magától megáll. Klikkerrel akkor tanítsd, ha egyébként is klikkerezel vele. Ne most kezdd megtanulni a klikkerezést csak a kiállítás miatt!
Nem elég, ha a kutya hagyja, hogy tapogassák, beállítsák. Az én kutyáim mindig mindent jámboran tûrnek, csak épp, ha igazgatom a lábukat, úgy kezdenek kinézni, mint aki épp besz.rt. Úgyhogy a legfontosabb: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni ezeket a helyzeteket, s dicsérni kell, ha magabiztosan tûri mindezt. Ha a kutyát asztalon bírálják, ahhoz is hozzá kell szoktatni. Az, hogy ez mennyire megy gyorsan, a kutyától függ, mert ha pl szokása, hogy futás közben ugrál, akkor elõször le kell errõl szoktatni... Ha áll a kutya füle, akkor érdemes a hegyezést is jutalmazni, mert a farkát be lehet állítani, de a fülét nem.
Nem tudom milyen fajtával akarsz kiállításra menni, de a fajtagondozó klubok szoktak rendezni maguk berkeiben ringdresszúra tanfolyamot. Kérdezz rá, hátha szerencséd lesz, és sikerül kifogni egy megfelelõ idõpontot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Hasznos válaszok. A klikkerezést egyébként nem most kezdem el. Utolsó, megfogadom a tanácsod, és keresek kutyasulit. Vajon mindenhol foglalkoznak ezzel?
A hármas vagyok. A legtöbb kutyasuliban van ilyen lehetõség, vagy legalább tudnak ajánlani valakit. Én a Borsod Dogsportba jártam Miskolcra, és Kozák Zsolti tartja.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsók, ezek is hasznos tippek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!