Találatok a következő kifejezésre: Mi kell hogy a párom (206 db)

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".

Hogy zajlik egy római katolikus templomi esküvő? Mit kell csinálnia a párnak a szertartás alatt?

A pap után kell mondani szöveget? Mi van akkor, ha valaki annyira izgul,h nem tudja hírtelen visszamondani?

Legjobb válasz: Az esküvõ elõtt jegyesoktatásra kell járni, majd gyónni is kell. Az esküvõ elõtt próba van, amikor a pap mindent elmond és megmutat. Az esküvõn pedig mindent a pap után kell mondani, persze az imákat úgyis tudod. Ha valaki annyira izgul, hogy nem tudja visszamondani, az sem baj, senki sem fogja a fejedet leharapni, majd segít a pap. Egyébként ne izgulj, minden rendben lesz és nagyon szép lesz. Sok boldogságot kívánok! Szia

Az esküvõ elõtt jegyesoktatásra kell járni, majd gyónni is kell. Az esküvõ elõtt próba van, amikor a pap mindent elmond és megmutat. Az esküvõn pedig mindent a pap után kell mondani, persze az imákat úgyis tudod. Ha valaki annyira izgul, hogy nem tudja visszamondani, az sem baj, senki sem fogja a fejedet leharapni, majd segít a pap. Egyébként ne izgulj, minden rendben lesz és nagyon szép lesz. Sok boldogságot kívánok! Szia
Szia! az elottem szolonak igaza van! Dee azt jol meg kell gondolni hogy igent mondasz e!?azt a pap nem mondja , kerdezi? SOK BOLDOGSAGOT NEKTEK!!

Mit tegyek, hogy a párom megértse, hogy attól, hogy terhes vagyok nem kell folyton megcsinálni helyettem mindent?

Drága férjem szinte mindent kivesz a kezemből, hogy hagyjam majd ő megcsinálja. Csak elszólom magam, hogy éhes vagyok és már csinálja is nekem a kaját és sokkal többet takarít mint eddig. Nagyon aranyos, hogy ennyire törődik velünk de el fog kényeztetni, és így unatkozni is szoktam néha. Mondtam neki, hogy nem kell ennyire kiszolgálni de nem érti meg. Azt mondja, hogy a legjobbat akarja nekem és nem akarja, hogy pihenjek sokat. Már csak pár hét van a szülésig és hamar fáradok de kicsit sok amit csinál :) Hogyan magyarázzam el neki?

Legjobb válasz: Használd ki!!!!!! Az elsõ gyereknél mindegyik pasi ezt csinálja:DD a következõknél is, csak ott már lightosabban, mert a többi gyerek csüng rajta:DD

Használd ki!!!!!! Az elsõ gyereknél mindegyik pasi ezt csinálja:DD a következõknél is, csak ott már lightosabban, mert a többi gyerek csüng rajta:DD
Hú, használd ki hogy pihenhetsz! :D Ezt tapasztalatból mondom és nagyon komolyan. Miután megszületett a baba, nem sok idõd lesz magadra.
Sehogy! hagyd kibontakozni, õ így tudja kivenni a részét a terhességbõl. Az a pár hét alatt ami vissza van tanulj meg kötni pl.
Nagyobb gondod sose legyen! Ez nagyon jól fog jönni pár hét múlva ha meglesz a baba! Aranyos, puszit neki!
Szerintem használd ki. :) Mármint nem úgy, hogy megjegyzéseket teszel, utalgatsz, mert úgyis megcsinálja, hanem ha éppen így alakul a helyzet és nagyon akarja, akkor hadd csinálja. Igazán kedves tõle, hogy így aggódik és törõdik veletek. Örülj neki. :) Aztán ha éhes leszel, akkor legközelebb ne szólj, hanem állj fel magadtól, menj ki a konyhába és kérdezd meg, hogy mit csinálhatsz neki. Aztán persze egybõl fel fog pattani, de ültesd le, hogy most ez a te köröd, õ pihenjen, te meg viszel neki valami finomat. :)
igazad van utolsó :)
Küldd el a [email protected]ába! Hogy lehet ilyen bunkó? Istenem, hogy mennyi hülye van. Ha szarna rád, akkor az lenne a bajod.
szerintem te az vagy, aki ilyen hihetetlen sztorikat írogat állandóan. pl. gyûrûs sztori, dns teszt három gyerektõl stb... beteg vagy, kezeltesd magad!
De édes lehet :) Segíts neki néha, reggel csináld meg a kávéját, szóval kedveskedj neki te is :) Jót akar, ha a munkamegosztás megmarad a baba születése után is, akkor nagyon szupi kis család lesztek.
Ha te akarod megcsinálni akkor odamész és megcsinálod, nem? Vagy akkor megver vagy mi? Valld be hogy csak dicsekedni akartál vagy full kamu.
Szerintem ez aranyos :) Mivel õ mást nem tud csinálni, a babát nem hordhatja ki helyetted, ezért abban segít, hogy neked könnyebb legyen. Unatkozás ellen: kezdj el olvasni egy jó könyvet, vagy csinálj valami kézimunkát stb. Használd ki ezt a pár nyugis hetet még, mert ha megérkezik a baba, õ majd nem hagy többet unatkozni :)
A kérdező hozzászólása: ??? Nem mondtam semmi rosszat szerintem. Örülök, hogy foglalkozik velem de nem vagyok ehhez ennyire hozzászokva, hogy minden meg van helyettem csinálva. Nem szeretek egész nap egyhelyben ülni és semmit csinálni, így haszontalannak érzem magam. De gondolom ez úgysem jut el az agytokig, hiába beszélek.
Élvezd ki ennek minden percét, mert a szülés után kb két hónappal azt veszed észre, hogy az egyik karodon egy baba lóg a hordozóban (6 kiló) a másikban egy-két teli szatyor, a nyakadban a pelus táska és így próbálsz feljutni egy végtelennek tûnõ lépcsõn. Ha lát is valaki, esze ágában sincs segíteni, hiszen egy életerõs fiatal anyuka vagy. Hamar elmúlik az újdonság varázsa, és bátran készíthetsz magadnak szendvicset, ha lesz rá idõd két peluscsere és etetés között. Kiszolgálni már senki sem fog, mert már nem leszel terhes, csak hulla fáradt.
7 Ezt nem vslamilyen Bettinek hívják?
Mondd neki, hogy ne legyen papucs, rabszolga. Talán megsértõdik és akkor nem fogja csinálni.
Örülj neki, ha már csak pár hét van, már minek magyarázni :) Ilyenkor már tényleg jó ha sokat alszol, a hormonok kikészítik az embert. A férjed otthon van egész nap? Engem mûtöttek 4 hónapos terhesen, a szülés elõtti napon mégis már nagytakarítást csináltam, létráról mostam az ablakokat, mert épp húsvét jött és a férjem nem is látta.

A párom kitalálta, hogy állatokat akar tartani (tyúk, kacsa). De én nem akarok belemenni mert büdössek meg kínlódni kell velük. A párom szerint lusta vagyok. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Én bár nem vagyok lusta de nem szeretek állatokkal foglalkozni. Nem szeretem a szart pucolni, és hajnalban kelni az etetés miatt. Ezért soha nem is tartok semmilyen állatot. Az én párom is jött azzal hogy neki görény kell. Mondtam neki, hogy ha annyira akar legyen, de engem sose kérjen meg arra hogy kitakarítsam a ketrecét vagy elvigyem sétálni. Lett görénye. 3 hónappal késõbb morgott hogy nem segített a takarításában. Fél évvel késõbb megunta és elajándékozta.. Én mindig azt mondom hogy vannak emberek akiknek nem való az állat tartás. Ha valaki nem képes egyedül gondoskodni az állatairól az ne is vállaljon be állatokat.. Én legalább vállalom hogy alkalmatlan vagyok ehhez..

Én bár nem vagyok lusta de nem szeretek állatokkal foglalkozni. Nem szeretem a szart pucolni, és hajnalban kelni az etetés miatt. Ezért soha nem is tartok semmilyen állatot. Az én párom is jött azzal hogy neki görény kell. Mondtam neki, hogy ha annyira akar legyen, de engem sose kérjen meg arra hogy kitakarítsam a ketrecét vagy elvigyem sétálni. Lett görénye. 3 hónappal késõbb morgott hogy nem segített a takarításában. Fél évvel késõbb megunta és elajándékozta.. Én mindig azt mondom hogy vannak emberek akiknek nem való az állat tartás. Ha valaki nem képes egyedül gondoskodni az állatairól az ne is vállaljon be állatokat.. Én legalább vállalom hogy alkalmatlan vagyok ehhez..
Az állatoknak takarmányt is kell venni, v ha azon is spórolni akar, akkor legeltetni kell õket (elkerített legelõn 2 hét alatt kimarja az összes növênyt a [email protected], tehát kelleni fog egy "pásztor") v zöldet szedni nekik. Nyugdíjasoknak lehet, h jó idõtöltés, dolgozó embernek hatalmas nyûg az ilyen.
Én ráhagynám, ha annyira szeretne állatokat. De meg is mondanám neki, hogy akkor foglalkozzon vele õ, mert én rá se fogok nézni.
Igaza van. A baromfival nincs olyan sok munka, hogy ne tudnád ellátni õket. Az pedig külön elõny, hogy jóízû húst eszel. Óriási a különbség a tápos csirke és a házi baromfi között. Elég, ha csak csirkéket neveltek. A kacsával valóban több baj van.
Én a hátam közepére sem kívánnék baromfikat. Örülök hogy 9-10 óra munka után otthon még van arra energiám hogy megfõzzek és kitakarítsam a lakást.. Ki a fene akarna még + melót a nyakéba akasztani?? és ez nem lustaság kérdése..
5ös vagyok. 4es! Az én keresztapám is ilyen... minden kell neki: kutya, nyúl, galamb, stb., de semmivel se foglalkozik... ha keresztanyám nem lenne éhen halna az összes állat :/
Akkor nem büdös, ha meg kell enni, mi?
Szerintem is lusta vagy!
Én se tartanék ilyesmit, undorodom tõlük. És igen, van, hogy akkor is büdösek, amikor meg kell enni, kedves 2ik... (talán)
Már szerencsére nem, falun nõttem fel és a szüleim haszonállatoztak, de már a disznózást õk is abbahagyták, inkább vesznek egy 120-140 kilós disznót félévente, anyagilag ugyanott vannak, de nincs a tartásával bajlódás.
Ezért tart itt a magyar agrárium, mert az embereknek ilyen mértékben ferdült el az állattartáshoz való viszonyuk és még a matematikával sincsenek tisztában... Egy csirke felnevelése 1000 ftba kerül, van egy 2.5kg-s csirkéd, aminek 1kg a melle. Egy kg mell a legszutyokabb utolsó leakciózott bebarnult formában is 1100/kg. A csirkének vannak belsõ szervei, van nyaka, van háta és combja is, ami felhasználható, a csontot is megeszi a kutya. Ha ezeket külön kellett volna megvenni, akkor több, mint 2500 ft lett volna, így egyértelmû, hogy spórolsz vele. A sertéssel ugyanez a helyzet, 500 ft/ kg-ra jön ki, ha tartod az állatot, egy sertés tömegének 60%-a hús. Ehhez jön még a zsír, a belsõségek, szinte mindene hasznosítható, ehhez képest egy kg karaj 1300 Ft. Ha a sertésnek csak a combját használod fel, akkor is olcsóbban jössz ki, mintha megvennéd boltból külön-külön, és ezt én spórolásnak hívom. Büdös? Persze, ha nem takarítod az ólat, a malac alapvetõen egy tiszta állat, csak nem tud izzadni, ezért ha nem locsolod a helyét, akkor dagonyázik, mert így hûti magát. A kacsának a máját nem tudod megvenni boltban annyiért, amennyibõl felneveled az egész állatot. A trágyát el lehet adni, sokan keresik, a jó minõségû sertéstrágya fontos a mezõgazdaságban. Kínlódás? Napi 2x megetetni õket, hetente helyet takarítani, baromi nagy kín...persze, elveszi az értékes idõt a plázázástól....
Én se tartanék. Mondd meg neki, hogy ha õ foglakkozik majd velük, akkor tarthatjátok( bár valószínû, hogy atz modnja, hogy foglakozni fog, de végül csak rádmarad a dolog)
Az enyém is kitalálta már, de én sem szeretnék. A nagyszüleinél laktunk, akik tartanak csirkét, kacsát, pulykát stb. És valóban büdösek egyébként nyáron, pedig a papa mindig takarította õket. Plusz reggel korán eteti õ is. Szerettük volna elvinni a nagyszülõket pár napra nyaralni, de nem akartak jönni, mert féltek tõle, hogy ki eteti addig az állatokat, ki ad nekik naponta többször vizet, reggel ki szedi ki a tojást, ki engedi ki õket az udvarra. Szomszédra nem bízták. Én nem vennék ilyen gondot a nyakamba, azért néha szeretnék kimozdulni; nyaralni, kirándulni több napot. A macskát, kutyát más is megeteti. Szerintem ez nem lustaság, ha nem akarsz ilyen állatokat tartani.
Kutyának nem szabad csirkecsontot adni... Szilánkosan törik. Bocs a kitérõért.
A kérdező hozzászólása: A párom szerint nem árt ha megtanulom az állatokkal kapcsolatos dolgokat. Mi amúgy sem megyünk nyaralni.
Ha megfõzöd teljesen puhára, akkor oda lehet neki adni, a hátát, nyakát én sem adom oda neki, az kuka, de a lábat, combot és szárnyat imádja. A pulyka csontja, ami igazán veszélyes rá, az nagyon szilánkol még fõzve is.
29-es, bocs, de nem vagy tisztában a dolgokkal. A kutyának csöves csontokat (pl combcsont) nem szabad adni, mert azok törnek szilánkosra. pl. csirke hátát jól megfõzve ép fogú, egészséges kutya minden további nélkül megkaphatja.
Igaz, csöves csontot. Bocs...
A kérdező hozzászólása: Fejezzétek már be ezt a hülyeséget és a kérdésemre válaszoljatok.
32-es vagyok, az elõbb már válaszoltam a kérdésedre: mi tartunk tyúkokat és kacsákat, persze nem ipari mennyiségben, csak úgy az udvaron, napi kétszer tíz percet kell kb. foglalkoznom velük, ezen kívül a párom vállalta a takarításukat, de az sem tart sokáig. Szóval: ha azért nem akarsz néhány kacsát és tyúkot tartani, mert ezt fárasztónak érzed, akkor tényleg lusta vagy, ez tény. Ha más okod van rá, akkor meg ezt add elõ a párodnak. A tyúkok, ha jól tojnak, egyébként megérik, mert a tojás ára azért visszahozza a takarmányét.
Ha van nekik hely, van rá pénz meg idõ és lelkesedés (párod részérõl), akkor hagyd rá... Lehet, hogy p is 2 hónap múlva megunja, de lehet, hogy te szereted meg. Akár meg is egyezhetnétek, hogy õ takarítja meg minden, ha már ennyire kell neki, te meg este megeteted õket. Az azért nem egy nagy fáradság :) És a tyúkokat ki nem állhatom, a kacsák viszont bûbájosak :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó. Te ugye nem falusi vagy?
végtelenségig*
Kizárt, hogy én haszonállatokkal szenvedjek.Elég volt belõlük amíg még szüleimmel éltem.Disznót meg anyagilag se éri meg és annak a tisztántartása és etetése tényleg lekorlátoz.Valahova tenni kell majd a disznók alól kiszedett sz*rt(naponta), elásni a védtelenségig nem lehet, a trágyadomb meg valóban büdös, baromfi ehhez képest semmi.Ha nincsenek olyan emberek akiknek szabad bejárást adtok az udvarba(legalább oda) 2 napra se tudtok majd elmenni pihenni.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja így többet spórolunk.
Kizárt, hogy napi 8 vagy több óra munka után ilyesmivel foglalkozzak, ráadásul nem is nagyon láttam élõ baromfit állatkerten kívül.
" és hajnalban kelni az etetés miatt. Ezért soha nem is tartok semmilyen állatot. " Évek óta, baromfikat is tartunk és sosem kellett miatta hajnalba kelni...ugyan már! Elõnye, hogy spórolás és finomabb a saját nevelt mint a boltiak... Stb.
Állatokat csak az tartson, aki szereti õket. Férjem falun nõtt fel, mindig voltak állataik, én pedig a 4.-ik emeletrõl jöttem. Közös megegyezéssel arra jutottunk, tartson olyan állatot amilyet akar, de engem hagyjon ki belõle. Volt birkánk is, de kiszámoltuk, semmi haszon. Tyúkkal semmi gond, van friss tojás, nem igényesek. De: drága a takarmány. Csak fû kevés nekik! Kacsánk is volt, de az macerásabb. Tömni meg nem tömtük, az kínzás. Nem lustaság kérdése. Ha nem szereted, ne csináld, mert úgy csak kinlódás, Neked, tyúkoknak is.
Tudja mibe kerül állatott tartani, az oltások, etetés, itatás, tél közepén valamilyen fütés, a levágott hús tárolás, a ketrecek karbantartása, az élõ állat se 2 fillér ha nem értetek hozá elsõ héten elpusztul felesleges pénz kidobás.
Akkor egyetek az ocska tescos mutyukot ami fel van vizezve lusta banda. Bezar a superm akkor majd ehenhaltok tyuk megel konyhahulladekon is oszre le kell vagni.
Ha te nem akarsz velük foglalkozni, akkor ezt neki el kell fogadnia. Ha ennek ellenére õ állatokat akar tartani és foglalkozik is velük, azt meg neked kell elfogadnod. Vagy lehet olyan kompromisszum, hogy õ vállalja a velük való foglalkozás oroszlánrészét (mert õ akarja õket inkább), de ha mondjuk nincs otthon, akkor te is megeteted, megitatod õket. Egyébként a tyúkkal, kacsával nincs igazán nagy gond, hacsak nem kiscsirkéket, vagy kiskacsákat vesztek. Felnõtt, erõs állatokat kell választani, mondjuk valami tanyáról. Én naponta kb. kétszer 10 percet "kínlódok" velük, az etetéssel, a tojás összeszedésével, meg egyszer voltak betegek több év alatt, akkor itatni kellett velük valami port. A takarítást a férjem vállalta magára, de õ sem igazán szakad bele.
A férjed arra is gondolt, hogy a pipiket konyhakésszé kell tenni? vagy ehhez is ért?
A kérdező hozzászólása: Mi kertes házban lakunk nagy udvarral szóval megoldható lenne. Sõt még disznót is akar tartani.
Hogy mennyi lusta tudatlan liba van ? Az is baromfi. Videken kertben sok mindent lehet termelni tartani igy olcsobb az elet. Komolyan egy csirket egy 10 eves fel tud bontani annyira egyszeru. Fozni tudtok?? Vagy keszetelt esztek? Ugy latom a nok egyre benabbak lesznek es egyre lustabbak Baromfit nem kell beoltati csak etetni itatni takaritani es minden nap lesz tojas es evente teli a fagyaszto l.
Levágni is lefogja majd õ? Én megértelek, én se tenném tele a szép zöld füvünket állattal, és utálnék kakaskukorékolásra kelni, szagolni õket állandóan.
A kérdező hozzászólása: 9, 14, akkora marhaságott írt mint egy ház.
Ja és én se lelkesednék a helyedben, de ha mindenképp erre vágyik, akkor hadd legyen neki.

Mi a véleményetek arról hogy egy munkahelyen kell dolgoznunk a párommal? Nem szokott veszekedés lenni abból hogy majdnem minden pillanatot együtt kell tölteni? Ti hogyan oldjátok meg ezt a helyzetet?

Legjobb válasz: Én a párommal egy helyen dolgoztam és imádtam! Most viszont egy sokkal jobban fizetõ helyre mentem és megszakad a szívem, hogy ezekután külön utakon fogunk járni, már ha munkáról van szó.

Én a párommal egy helyen dolgoztam és imádtam! Most viszont egy sokkal jobban fizetõ helyre mentem és megszakad a szívem, hogy ezekután külön utakon fogunk járni, már ha munkáról van szó.
mi munkahelyen ismerkedtünk meg, hamar össze is költöztünk, semmi gondot nem okozott, sõt! DE: fontos h ne telepedjetek egymásra, ne legyen elvárás h együtt ebédeljetek, uzsizzatok pl, mindenki menjen a kollégákkal is stb. ez nektek is fontos, és a munkahyelen is jobban tolerálják ha így viszonyultok egymáshoz. és persze ne nyaljátok-faljátok egymást, csak anynit legyetek együtt amit a munka megkíván és max ebédidõ
okozhat gondokat, de ez nem törvényszerû. a bátyám a munkahelyén ismerkedett meg a barátnõjével. 11 éve vannak együtt, közben gyerekük is született. és még mindig ugyanott dolgoznak...
Szerintem sem gáz, csak, ha már nem tudtok különbséget tenni magánélet és munka között. Nálunk a munkán volt a hangsúly otthon is, és mivel egyéb közös hobbink, érdeklõdési körünk nem volt, mindketten munkamániások lettünk, viszont sok dologban nem értettünk egyet, amit vittünk is haza, majd a végén pár év együttjárás után szakítottunk. Hócipõ tele volt. De más téren sem illettünk össze, úgyhogy a szakításra nem mondom, hogy a munka miatt volt. Úgyhogy ne aggódj, ha egyébként is jól megvagytok, egy hullámhosszon, stb... nagyon jó is lehet.
én nem szerettem volna. Kell egy annyi tér szerintem, hogy a munkánk legalább "más" legyen...
A szüleim most lesznek 30 éves házasok.A munkahelyükön jöttek össze, aztán saját vállalkozásba kezdtek.Tökéletesen kiegészítik egymást a munkában, jól össze tudnak dolgozni, már egy pillantásból értik, hogy mit akar a másik.Abból sem volt soha vita, hogy hazavitték a munkát, mert mindkettõjüket ugyanaz foglalkoztatta.Surlódások, viták vannak, de ez kialakul otthon elromlott háztartási gépbõl is, nincs köze csak a munkához.Nem is tudnám õket már máshogy elképzelni, õk egy jól összecsiszolódott páros.
Nálunk is így volt az exemmel, egy munkahely, nagy szerelem, hamar komolyra fordult, össze is költöztünk.Nagyon nem volt alkalmunk sülve-fõve együtt lenni, tehát ez nem is okozott problémát, maximum kajánál láttuk egymást.Végül is nem ilyen jellegû problémák miatt mentünk szét.A lényeg, hogy nem kell egymás nyakán lógni, és nem kell adni a , , jóindulatú" kollégák pletykáira.
Egy helyen dolgozunk a férjemmel, ráadásul õ a felettesem is. És soha nincs ebbõl baj. Ha a munkahelyen utasítást ad, azt úgy kezelem, hogy ezt most a fõnök mondta és meg kell csinálnom, stb. Ahogy elõttem is írták, természetesen nem nyaljuk-faljuk egymást mások elõtt.

Honnan lehet tudni, hogy mikor mennyire kell felöltöztetni a pár hónapos babákat?

Például tavasszal a szabad leveg?n. Félek, hogy túl beöltöztetem, megizzad, és jól megfázik.

Legjobb válasz: 1 réteggel adj rá többet, mint amit magadra veszel. Nem kell hóembert se csinálni belõle hogy mozdulni se tudjon, de azért legyen rajta rétegesen ruha.

1 réteggel adj rá többet, mint amit magadra veszel. Nem kell hóembert se csinálni belõle hogy mozdulni se tudjon, de azért legyen rajta rétegesen ruha.
én is így csinálom! annyi ruha, amennyiben én jól érzem magam+ 1 réteg.

Mi kell ahhoz, hogy a párom bejöhessen a szülésre, mit kell csinálnia?

33 hetes kismama vagyok! ugy néz ki hogy a párom mégis bejönne a szülésre!

Legjobb válasz: Az attól függ, hol laksz. Mindenhol más hülyeség a követelmény. Nálunk az volt, hogy elõre kellett jelezni, mert közben kijöhetett volna, de ha eleve be se akar menni, akkor szülés közben nem gondolhattuk volna meg magunkat. Most egy másik városban élünk, a második babámat itt fogom szülni, itt kell egy igazolás, hogy bent voltunk a szülõszobán körülnézni. De hallottam olyan kórházat, ahol szüléselõkészítõ tanfolyamon kell részt venni. Kérdezd meg az orvost és a védõnõt is.

Az attól függ, hol laksz. Mindenhol más hülyeség a követelmény. Nálunk az volt, hogy elõre kellett jelezni, mert közben kijöhetett volna, de ha eleve be se akar menni, akkor szülés közben nem gondolhattuk volna meg magunkat. Most egy másik városban élünk, a második babámat itt fogom szülni, itt kell egy igazolás, hogy bent voltunk a szülõszobán körülnézni. De hallottam olyan kórházat, ahol szüléselõkészítõ tanfolyamon kell részt venni. Kérdezd meg az orvost és a védõnõt is.

Mi kell ahhoz, hogy a párom a nevére vehesse az előző kapcsolatomból lett lányomat?

6 éves a lányom. Kell hozzá házasság?

Legjobb válasz: Kell. Es a ver szerinti apának le kell mondania a gyermekrõl, a terjednek pedig örökbe kell fogadnia.

Kell. Es a ver szerinti apának le kell mondania a gyermekrõl, a terjednek pedig örökbe kell fogadnia.
Kell. Elöször is nektek kell össze házasodnotok, és ha van apja a gyereknek akkor le kell mondania a gyermekröl és ezzel egyidejüleg újapunak nevére vennie.
Kiegészítem az elõzõket: Ha összeházasodtok, az édesapa lemond a gyerekhez való jogáról, és hozzájárul, hogy az új párod örökbe fogadja, akkor veheti a nevére. Ettõl az idõtõl fogva az édesapának semmilyen beleszólása nincs a gyerek dolgaiba, és nem is fizet gyerektartást. De ha ettõl a párodtól is elválnál, és a gyereket örökbe fogadta, akkor neki kell majd utána gyerektartást fizetni, és a gyerek örökölhet utána.
Az semmi ilyent nem kell. Ha nem mond le az apaságról akkor semmit nem tudsz csinálni.
Attól az õ jogai meg élnek, a szülõi felügyeleti jog megvonása azt jelenti, hogy a gyerekhez semmi joga nincs - kulfoldre viheted, nem latogathatja, stb- ellenben a kötelességek -tartás díj fizetése - fenn áll.
kell helyet jelentett akartam írni.
A kérdező hozzászólása: Szülõi felügyeleti jogviszonyt én gyakorlom. Ezt aláirta!
Ha megvonják a szülõi felügyeleti jogát, de ehhez komoly indok kell. Illetve, ha ennyire nem törõdik a gyerekkel, meg lehetne vele beszélni, hogy mondjon le önként, akkor tartás díjat se kell fizetnie
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! És azzal mit tudok tenni, ha az apja nem akar lemondani a gyerekrõl? Viszont nem is látogatja. 5 hónaposan látta utoljára, a megállapitott 10 ezer helyett 6 ezret fizet! Van rá valami mód, amivel le tudom mondatni?
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor amikor aláirta, hogy a szülõi felügyeleti jogviszonyt én gyakorlom, onnantól kezdve nem látogathatja? Bocsi, de ezeket nem tudom, senki nem informált errõl.

Hogyan tudom és honnan kell kitörölni azokat az oldalakat, amelyeket nem akarom, hogy a párom lássa azt, hogy miket nézegettem, hol jártam?

A párom jobban ért hozzá,de nem akarom hogy megtudja pornó oldalakat nézegettem.Sehol ne tudjon utána nézni,mindenhonnan kiakarom törölni.

Legjobb válasz: www.ccleaner.com

A kérdező hozzászólása: Tovább?
Nem tudom milyen böngészõt használsz, de ajánlom a firefox 3.5-t. ezt csak a 3.5-t tartalmazza szóval mindenképp kell: Van fölül egy Eszközök fül azt lenyitod, és ott van benne, h privát böngészés indítása, itt még a kereséseket sem jegyzi meg, olyan mintha semmit sem csináltál volna! http://hu.www.mozilla.com/hu/ innen tudod letölteni! A könyvjelzõket elõzményeket átveszi a régi böngészõbõl!
Akkor maradjunk a Firefox-nál. Eszközök > Elõzmények törlése. Ott bepipálod amit törölni akarsz, és leokézod.
1: Orrodon. 2: Nem hiszem hogy kellene. 3: Ne majd ott leszel, be sem akarod fejezni! :D Én a lányra szoktam hagyni a befejezést.
Na a csókolózás az pont egy olyan dolog az életben, amire ha figyelsz hogy csinálod akkor tuti elrontod. Ösztönösen kell csinálni és kész.
1. ahol éppen jól esik, bár szerintem szájon át nem nagyon fogsz tudni, inkább orron keresztül 2. szerintem sem kell 3. "közös megegyezés" vagy éppenséggel aki valami miatt nem bírja, tegyük fel 5-10 perc után...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!