Találatok a következő kifejezésre: Mi különbség az (3317 db)

Mi különbség az ásványvíz, forrásvíz, és kristályvíz között?

Legjobb válasz: Az ásványvíz szennyezõdésmentes földalatti vízrétegekbõl származik, 1000 milligramm oldott szilárd anyagot kell tartalmaznia, hogy megfeleljen az ásványvíz minõsítésnek. Tisztasága megõrzése érdekében a kivételi helyen palackozzák. A forrásvíz kevesebb idõt tölt a föld alatti, mint az ásványvíz, ezért kevesebb ásványi anyag fordul elõ benne, de legalább 500 mg/liter oldott ásványi anyagot tartalmaz. A kristályvíz is ásványvíz, csak kristályvíz a neve.

Az ásványvíz szennyezõdésmentes földalatti vízrétegekbõl származik, 1000 milligramm oldott szilárd anyagot kell tartalmaznia, hogy megfeleljen az ásványvíz minõsítésnek. Tisztasága megõrzése érdekében a kivételi helyen palackozzák. A forrásvíz kevesebb idõt tölt a föld alatti, mint az ásványvíz, ezért kevesebb ásványi anyag fordul elõ benne, de legalább 500 mg/liter oldott ásványi anyagot tartalmaz. A kristályvíz is ásványvíz, csak kristályvíz a neve.
amit a boltokban veszel palackozva? A nevükön kívül semmi különbség.
az áraik!
A Margitszigeti kristályvíz csak sima szódavíz!
Nem árt tudni hogy annyi természetes ásványvíz nincs amennyit forgalmaznak. Sima ivóvizet dúsítanak ásványi anyagokkal, és palackozzák.

Mi kulonbseg az angolban az in into on onto kozott?

Legjobb válasz: Az into az azt jelenti, hogy -ba, -be. Pl. Rakd a pisztolyt a dobozbaba. —> Put the gun into the box. Az onto az azt jelenti, hogy -ra, -re. Pl. Rakd a pisztolyt az asztalra. —> Put the gun onto the table.

Az into az azt jelenti, hogy -ba, -be. Pl. Rakd a pisztolyt a dobozbaba. —> Put the gun into the box. Az onto az azt jelenti, hogy -ra, -re. Pl. Rakd a pisztolyt az asztalra. —> Put the gun onto the table.
-ba
az szerintem szerver lesz ahonnan letöltöd..
ugyanazt töltöd le, a server helye határozza meg a letöltés sebességét, ajánlott a legközelebbi helyrõl letölteni


Mi különbség az eutanázia és a coup de grace között?

Legjobb válasz: Ha én befejezem az életem, mert úgy gondoltam, hogy gyógyíthatatlan vagyok, akkor ez az öngyilkosság egy "humánus" formája. A kegyelemdöfés az, amikor a szenvedõ már nem tud dönteni, és végzek vele.

Ha én befejezem az életem, mert úgy gondoltam, hogy gyógyíthatatlan vagyok, akkor ez az öngyilkosság egy "humánus" formája. A kegyelemdöfés az, amikor a szenvedõ már nem tud dönteni, és végzek vele.

Mia különbség az unokaöccs és az unokatesóó közööt?

léccí magyarázatoot is kéreek.:))

Legjobb válasz: Az unokaöcs a tesód fia, az unokatesóó a szülõd testvérének gyermeke.

Az unokaöcs a tesód fia, az unokatesóó a szülõd testvérének gyermeke.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Rokons%C3%A1g "unokaöcs, unokahúg: valaki testvérének a fia vagy lánya" "unokatestvér: szülõk testvérének gyermeke (unokafivér és unokanõvér, illetve valaki unokabátyja, unokaöccse, unokanénje vagy unokahúga)"
Az elsõ válaszoló téved. Az unokaöcs a testvéred gyereke, tehát NEM unokatestvéred. A köznyelvben persze keverni szokták, így sokan nem is tudják már a szó jelentését.
Az unokatestvér lehet fiú vagy lány, idõsebb vagy fiatalabb. Az unokaöccs olyan unokatestvér, aki fiú és fiatalabb.
Én úgy tudom, hogy az amit az elsõ válaszoló írt.

Mi különbség az aszexuális és a frigid között?

Nem wiki linket kérek, hanem saját szavakkal elmondani. És nem azt, hogy melyik mit jelent, hanem a kett? közti különbséget! El?re is köszönöm a normális válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem az aszexuális az, aki nem kívánja a szexet, a frigid meg az, aki kívánja, de valamilyen pszichológiai nem képes kielégülni.

Szerintem az aszexuális az, aki nem kívánja a szexet, a frigid meg az, aki kívánja, de valamilyen pszichológiai nem képes kielégülni.
Az aszexuális nem igényli a szexet, a frigid viszont nem élvezi a szexet (illetve a legtöbbször nem élvezi).
az a szexszuális genetikailag nem vonzódik a testi örömökhöz, a frigid meg nem képes orgazmust elérni (ez a kifejezést csak nõkre mondják)
ma 17.15 *pszichológiai oknál fogva
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat
17:17 nek van igaza...kiveve a zarojeles resszel, mert eddig ugye az volt h a nok lehetnek frigidek, de mostansag olvastam h ez nem kotodik nemhez...ugyh frigid ferfiak is vannak..

Mi különbség az N AP Client és az AP Client router között?

Legjobb válasz: asszem az h az N-es az gyártófüggetlen vagy rosszul tom?

A kérdező hozzászólása: asszem az h az N-es az gyártófüggetlen vagy rosszul tom?

Mia különbséga az ionos és a polimeres lítium aksik között?

Legjobb válasz: Google elsõ találat, kiadós cikk, parancsolj: http://www.ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=2130

Google elsõ találat, kiadós cikk, parancsolj: http://www.ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=2130

Mia különbség az Adidas Stabil 3 meg a Stabil 7 stb. között? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Mind2 jó kézilabdázásra,minél nagyobb a szám annál újabb.Tehát ha az újabb(és talán jobb)cipõt akarod venni,akkor válaszd a 7-es stabilt!(ami persze jóval drágább)

Mind2 jó kézilabdázásra, minél nagyobb a szám annál újabb.Tehát ha az újabb(és talán jobb)cipõt akarod venni, akkor válaszd a 7-es stabilt!(ami persze jóval drágább)
A kérdező hozzászólása: persze cipõre gondolok...:D
A kérdező hozzászólása: kézilabda cipõ... X) (bocs hogy ennyiszer beírok :D:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!