Találatok a következő kifejezésre: Mi különbözteti a (27 db)

Az érzelmek.
Ha a másikkal csak beszélhetsz, már akkor teljessé válik a világ, és minden mosoly gazdára lel:)
van türelmed várni a szexel
2. Akkor mindenkibe szerelmes vagyok? Az egész világon senki mellõl sem ugrok ki szex után.
az igazi szerelem olyan meghalós...
Érzelmek, az hogy biztonságban érzed magad mellette, legszívesebben egész nap mellette feküdnél még akkor is, ha nem csináltok semmi "élvezeteset"...Élvezni akarod a vele töltött percek mindegyikét.
Az, hogy a másik személyisége is izgat, ha szerelmes vagyok. :)
a képzelõdés......
Az hogy szex után nem ugrasz ki mellõle az ágyból.
igazabol maga a szerelem is egy eros testi vagy...nem akarsz semmit sem jobban annal hogy hozza erj, megcsokold, es figyelj ra, meg dugjal vele:D

Mik különböztetik meg egymástól a műfajok?

A három m?faj: címes hír, tudósítás, nagyinformáció. Gondolok itt terjedelemre, tartalomra és egyéb dolgokra! SÜRGÕS LENNE! (pihent agyúak kíméljenek)

Mi különbözteti meg az imperializmust a kapitalizmustól?

Teszem fel a kérdést, mert sokaknak g?ze nincs.

Legjobb válasz: "sokaknak gõze nincs. " kérdezõnek sincs sok gõze róla.

"sokaknak gõze nincs. " kérdezõnek sincs sok gõze róla.
"Mi különbözteti meg az imperializmust a kapitalizmustól?" Az imperializmus a (gyarmat)birodalmak létrehozása. A kapitalizmus egy társadalmi formáció. "Teszem fel a kérdést, mert sokaknak gõze nincs." Sajnos neked sincs. Elõbb olvass utána a témának, aztán okoskodj róla. "azt hiszeik hogy itt kapitalizmus van." Kapitalizmus ott van, ahol a termelõeszközök zöme magántulajdonban van, szabad a munkaerõ és a termelési tényezõk és a termékek tekintetében a domináns koordinációs mechanizmus az árszabályozó piac. Ez alapján kapitalizmus van pl. Magyarországon, 2010-ben. A többi fejtegetésed értelmetlen, vagy csak magyarul kifejezni nem tudod magad.
Valaha ugy mondták az imperializmus a kapitalizmus végsö stádiuma.

Mit jelent az, hogy valaki kényszervállalkozó? Mi különbözteti meg őt a "sima" vállalkozótól?

Legjobb válasz: http://www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&i..

A "kényszervállalkozó" nem maga szerzi a munkát, az ügyfelet, hanem tulajdonképpen alkalmazott, akit a cége arra kényszerített, hogy vagy számlát ad, vagy mehet isten hírével! Õk egy hónapban egyszer számlázzák ki a munkabérének megfelelõ összeget a tulajdonképpeni munkáltatójuknak! Sok biztonsági õr, és mindenféle ügynök dolgozik így! A kényszervállalkozó nem a maga ura, folyamatosan egy munkáltatónak dolgozik.

Mi különbözteti meg fájdalomérzetben a porckorongsérvet és azt, hogy pár csigolya össze van csúszva? Illetve ezeket a lumbágótól vagy idegbecsípõdéstõl?

Nemsoká megyek ortopédushoz, mert folyamatos derékfájdalmam van. Ülõmunkát végzek.. A szúró fájdalom erõsebben a menstruációs idõszak alatt jelentkezik. Most utoljára olyan súlyos volt, hogy nem bírtam lábra állni két napig :( Olyan mintha nyomna vmi idegszálat... Bár régebben testépítettem, meglehet, h porckorongsérv vagy csigolyaprobléma...Nagyon félek, ha így halad nem fogok tudni járni. 30 éves lány vagyok.. A cardioedzést nem bírom abbahagyni, ez az életem... a súlyzókat már régen leraktam.

Mik a tünetei a bárányhimlőnek? Mi különbözteti meg az övsömörtől? Mennyi ideig tart a betegség?

Olyanok válaszát kérném akik átestek rajta.

Legjobb válasz: sok kiütés jelenik meg mindenhol, meleg hatására gyorsabban. egy idõ után viszket. és ilyen hólyagok lesznek a kiütésen... néha láz is jellemzõ.

sok kiütés jelenik meg mindenhol, meleg hatására gyorsabban. egy idõ után viszket. és ilyen hólyagok lesznek a kiütésen... néha láz is jellemzõ.
Bárányhimlõnél valószínû, hogy egész testen megjelenik, lázzal, hõemelkedéssel, viszketéssel jár. Az övsömör változó, hol jelentkezik. Nekem a múlt héten jött ki, a szemöldököm kezdett viszketni, majd iszonyatosan szúrt a szemem, hólyagok lettek a fejemen, homlokomon. Két éjszaka voltam lázas. 37/N
Meg a fejfájás is tünete a bárányhimlõnek

Mi a különbség a "lelki társ" és a "rokonlélek" között? Hogyan mi különbözteti meg egymástól a kettőt?

Legjobb válasz: LB= Legjobb Barátnõ. Olyan minta BFF (Best Friends Forever) vagyis öribari (örökké barátok). Jól kiokosítottal a diák nyelvbõl mi?

LB= Legjobb Barátnõ. Olyan minta BFF (Best Friends Forever) vagyis öribari (örökké barátok). Jól kiokosítottal a diák nyelvbõl mi?
A szellemvilágban (ami az otthonunk) a lelkek kisebb csoportokba rendezõdnek (fürtszerûen), ebben nagyjából azonos fejlettségû és hasonló érdeklõdésû egyének vannak. Lehet, hogy õket rokonléleknek is lehet nevezni, döntsd el. A lelki társ szerintem az, akivel rendszerint egyszerre vállalunk egy-egy életet, közeli kapcsolatot kialakítva. Általában mindenkinek vagy egy ilyen kitüntetett fontosságú társa. Talán ezért van az, hogy pl. a hagyomány szerint a jó házasságok is "az égben köttetnek".
lelki társ: olyan mint a párod. Nem feltétlen értetek egyet de imádjátok egymást. olyan mint 1/2+1/2=1 Egymás kiegészítései vagytok. Persze nem kell, hogy feltétlenül szerelmesek legyetek! Akár az LB is lehet a lelki társad. rokonlélek: Olyan mint egy jóbarát. Nem feltétlenül olyan erõs a kapcsolat köztetk mint egy lelki társnál. A véleményetek nagyrészben egyezik. Egymás gondolataiban ráismertek a sajátotokra.
Jah a másik: az elsõnél az köt(het) össze titeket, hogy segítetek megoldani egymás problémáit. a másodiknál pedig hasonlóak a problémáitok.
A kérdező hozzászólása: Az elsõtõl kérdezem: ki az a LB ?
Mivel egy ember 168-180 cm magas, akár az elsõ fenyõfa is lehet az ÉG számára, mivel odáig se lát fel, ahogy az égig se. Sem érzékelni, nem tudja, sem megragadni. Tanulással ( kondiciónálás ) fel tudja fogni. A repülógéppilóták pedig pillanatokra meg is közelitik. De az ÉGBEN KÖTTETÉS valóban, LÉLEKBEN KÖTTETÉS:

Mi különbözteti meg a meditációt a nem meditációtól?

Érdemes a kérdést 3-4-szer elolvasni, miután válaszolunk rá! Próbáljuk meg megérteni a kérdést! Köszönöm. Nem azt kérdezem, hogy kinek mi jut eszébe a meditáció szóról (pl. horgászás egy válaszolónak). Gondolom a horgászás nem meditáció. De akkor mitõl meditáció a meditáció és mitõl nem? :)

Legjobb válasz: A meditáció az öszpontosítás,lazulás,sprituálisan tiszta és felemelõ szertartás.

A meditáció az öszpontosítás, lazulás, sprituálisan tiszta és felemelõ szertartás.
meditáció = jelenlét -ha tudod figyelni a gondolataid, akkor meditálsz
istennel való idõzés?
Mi a különbözteti meg a szerelemet a nem szerelemtõl? Kb így állj hozzá! Ha tudod milyen az ha szerelmes vagy azt is tudod milyen az ha nem vagy az. A meditáció egy állapot amit át kell élni ahhoz hogy tudd milyen az ha nem vagy abban az állapotban.
Az ostobák meditálnak, a bölcsek nem meditálnak. ~ Az ostobák erõlködnek, a bölcsek nem erõlködnek.

Mi különbözteti meg a TEK-et az AH-tól?

Milyen jogosítvány teszi az AH-t magasabb rendûvé ?

Legjobb válasz: Az AH titkosszolgálat, olyan mint a brit MI5. A TEK pedig egy különleges rendõri egység.

Az AH titkosszolgálat, olyan mint a brit MI5. A TEK pedig egy különleges rendõri egység.
Nagyából semmi csak a neve.(meg az h elméletben a TEK-nek lenne olyan feladata is, hogy terrorisátak hárítson el ) Mind a 2 a vezetés(párt) magánhadserege.
Az AH, az NBH jogutódja A TEK, a TESZ jogutódja Ha nagyon leegyszerûsítjük a AH a hírszerzést, kémelhárítást a TEK a kommandósokkal történõ elfogásokat végzi. Nemzetközi, vagy akár közép-európai szinten is a béka s/gge alatt mind a két szervezet hatékonysága.
"(meg az h elméletben a TEK-nek lenne olyan feladata is, hogy terrorisátak hárítson el ) " Oszt hunnét szeggyen a TEK Magyarhonba terroristákat?
A TEK a rendõrség része. Habár a országos parancsnok nem parancsnoka Hajdúnak, Hajdúnak csak a belügyminiszter a parancsnoka. De jogilag rendõrség. Az AH meg titkosszolgálat. Nem pedig erõszakszervezet.

Mi az amitől egy pártot szélsőségesnek tartunk? Mi különbözteti meg a szélsőjobboldalt a jobboldaltól, illetve a szélsőbaloldalt a baloldaltól?

Legjobb válasz: Elméletileg az hogy még jobb oldalibb. De ma már teljesen értelmét vesztette a jobb és a bal besorolás. Vannak korruptak és kevésbé azok. "sajnos nálunk csak nagyon korruptak voltak eddig hatalmon.

Elméletileg az hogy még jobb oldalibb. De ma már teljesen értelmét vesztette a jobb és a bal besorolás. Vannak korruptak és kevésbé azok. "sajnos nálunk csak nagyon korruptak voltak eddig hatalmon.
Nagy vonalakban: Vannak valós problémák. Ilyenek mindig vannak. A szélsõség ezek közül mazsoláz. Ha talál olyant, amire van - általa jónak képzelt - populista válasza, akkor elkezd szélsõséges megoldásokat hirdetni. A két oldalnak más a szóhasználata. Más a stílusa. Sok esetben más megoldásainak módja, legalábbis egyes részletekben. Közös viszont a radikális cél. REND. Mi megoldjuk. Feláldozzuk magunkat, ha kell fegyverrel (értsd: kinyírunk mindenkit, aki mást mond). Fegyelem. Mert ez kell a jó munkához. Mi biztosítjuk. Fegyverrel. Nyugalom (a rettegés és halál nyugalma, de ezt nem mondják, csak gondolják). Még valami közös. Olyan követõket keresnek, akik nem gondolkodnak. Csak végrehajtanak. Fegyelmezetten. Gondolkodni, stratégiát, terveket, módszereket kitalálni egy nagyon szûk réteg fog. Nekik abszolút hatalom kell, õk élet halál urai. Ami tõlük beljebb van, az fokozatosan szolidabb eszközökhöz nyúl. Populista, mert neki is elsõsorban hatalom kell önmagáért, csak itt már nem bármi áron. Bizonyos dolgokat ennek a vonulatnak a gyomra már nem vesz be. Gyilkol, de csak ha nagyon muszáj, ötször is meggondolja. Rendet tart, de nem bármi áron, inkább trükkökkel, átveréssel. Ez a fõ eszköztáruk. És a fentieknek semmi közük a demokrácia azon elvéhez, hogy a többség érdekét tartjuk szem elõtt úgy, hogy a kisebbség érdekei ne sérüljenek. Mert ezt megtenni nagyon nehéz és fáradságos.
Attól még nem szélsõjobboldali, hogy a szélsõséges baloldali média annak mond. Magyarországon talán nincsenek is nagy szélsõségek. A külföldi tõkét szolgáló szélsõbal már volt hatalmon (talán a fidesz is ide tartozik), szélsõjobb még nem volt hatalmon Magyarországon, így nem is tudjuk, milyen az. Mindenesetre konkrétan a fidesz nem jobboldali, hanem jobbközép, a Jobbik jobboldali, SZÉLSÕJOBB pedig - amilyen Szlovákiában Slota pártja vagy Romániában a Nagy-Románia Párt) NINCS MAGYARORSZÁGON!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!