Találatok a következő kifejezésre: Mi jobb oralis vagy a (4 db)

A kérdező hozzászólása: 25 éves vagyok és kiváncsi
Az orális szex akkor jó, ha szerelmes vagy. Akkor szereted a párod ízét a szádban, és az okoz neked örömöt, ha neki is jó, márpedig az orális szex, ha jól csinálják, nagyon jó tud lenni
A kérdező hozzászólása: én nem a nõre vagyok kiváncsi hanem a férfiakra hogy nekik mi a jo ha a nõ szájjal elégiti ki
bocs, de ha szerelmes vagy és nem olyan jól csinálják, akkor is jól tud esni, hacsak nincsenek ilyen orbitális, fájdalmat okozó hibák! sokan úgy adják elõ, h mekkora szakértelem kell hozzá, különben milyen xar. ez baromság!
ha jól csinálják - arra értettem, ha úgy csinálják, ahogy neked jó...
Mivel ugyebár az egy teljesen értelmezhetõ, és megfogható kérdés, hogy "mi benne a jó", ezért válaszolok is neked. Nos, a férfiak imádnak reggel fél hétkor a flexelõ szomszéd zajára ébredni. Ám a nõk általában nem annyira bevállalósak, hogy 1000 Wattos excentercsiszolóval izgassák párjukat, kielégítve akusztikai igényeiket, ezért kitaláltak valami olyat, amihez nem kell annyi intimitás, törõdés, és úgy általánosságban is sokkal egyszerûbb. Így született az orális szex, ami bármilyen meglepõ, de erre az élményre emlékezteti õket, és ritmikus ismétléssel ejakulációt idézhet elõ. Ugye, hogy nem tudtad? Én is csak ma reggel jöttem rá erre a csodás dologra.
Ha csaj vagy gyere és megmondom!:)
A mai világban amikor ilyen tárgyú, a laikusok számára is érthetõ nyelven írott könyvek kaphatóak bizony én a kérdést a butaság csimborasszójaként értékelem. Elhiszem, hogy ismerve a Gauss görbét, nem lehet mindenki zseni, de ide csak sötét, írni olvasni nem igazán tudók írnak? A kérdés egy primitív ösztönlény kérdése amire adekvát választ adni az õ szintjén lehetetlen :(

Mi jobb az oralis vagy a rendes sex?

(meg egyiket sem probaltam)

Legjobb válasz: termeszetesen a rendes sokkal élvezetesebb

termeszetesen a rendes sokkal élvezetesebb
Mind a 2 jó, csak máshogy. És nekem van amikor az egyiket jobban szeretném, mint a másikat. Ugyhogy teljesen külön dolog. Majd megtapasztalod.
Csak szépen sorban egymás után! A kettõ kiegészíti egymást!
A jó szexhez mindkettõ kell.
Néha elõtte, néha közben, vagy utána!:) A lényeg, hogy legyen, így teljes a szexualitás! Petranova
Mindkettõ kell szerintem, hogy tökéletes legyen.
Az ember hangulatától is függ. Nekem pl van amikor csak egy kis orális szexre vágyom és nem akarok szexelni. De ezt majd meglátod, ha belekezdtél :)
Szerintem körülmetéltet jobb orálisan kényeztetni. Én mindkettõt szeretem.... :)
A körülmetélt más illatú, nekem jobban tetszik. És ugyanúgy lehet használni, marad "játékra" is bõr.
én a hagyományosat szeretem jobban. a 2. kérdéseddel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, még nem volt dolgom körülmetélt férfival.
Engem a körülmetélt taszít.
Nekem nincs játékra bõr, nem hagytak, feszül, fáj.... így nem is nyúlhat hozzá lány, az orál szex meg megint csak semmit se ér

Mi a jobb? az oralis szex vagy a rendes?

Legjobb válasz: Mind a kettõ jó :P de jobb a rendes :D

Mind a kettõ jó :P de jobb a rendes :D
egymás után a kettõ:D
2.-nak igaza van:D
ha csak az egyik van akkor már nem jó.
Pont ilyen sorrendben :)
Rendes!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!