Találatok a következő kifejezésre: Mi jellemző idősor elemeire, multiplikatív kapcsolat esetén (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Segítség! Össze vagyok zavarodva, valaki elmagyarázza?

A kérdés az volna hogy mit jelentenek s következő szavak?
- molekula
- részecske
Elég sokszor hallom , de a pontos fogalmát mégsem tudom és dühít. Azt tudom , hogy az atom egy tovább oszthatatlan kis atom... :D De ezek?

8

Egy kétjegyű számban a tízesek száma 3-mal nagyobb az egyesek számánál, a szám nagyobb 29-nél, de kisebb 51-nél, melyik ez a szám?

Matek

2

Mekkora a munkavégzés hatásfoka?

80 kg tömegű ember a 20kg tömegű vödröt 5 m magasra, a kezében visz fel.Mekkora a munkavégzés hatásfoka?

Tudtok segíteni??:) most vettünk ezt az anyagot fizikából csak hiányoztam és nem nagyon értem...:/

2

Hogy kell megoldani? Mi a megoldás?

Az ABCD rombusz átlóinak metszéspontja a K pont. Legyen KA(*vektor*) = a (*vektor*) és KB (*vektor*) = b (*vektor*)!
Írja fel az a és b vektorokkal az AC és a DC vektorokat!

2

Egy kép állvánnyal együtt 7500 forint, a gép ára 155 forinttal több, mint az állványé, mennyibe kerül a gép állvány nélkül?

8

Hogyan mondanátok másképpen a következő szavakat? a) padlógázzal tart b) túlpörgetett c) magas oktánszám d) autók bűvöletében nőtt fel e) vonzotta a gondolat f) szinte adta magát g) kombinálja

2

Egy kis matek segítség? (valószínűségszámítás)

az miért van h ha úgyy van a feladat h egy pénzérmét egymás után 4 szer feldobunk.Mennyi a valószínűsége hogy a leesett érméken sorrendben a következőket látjuk: fej fej írás írás? és ilyenkor az összes eset miért 2 a negyediken ?? és a másik feladatnál ahol ez van :egy kétforintos érmét kétszer egymás után feldobunk feljegyezzük az eredményt...blablabla.. és itt az összes eset miért 2 miért nem 2 a másodikon ??

0

Mekkora a reaktanciája annak a tekercsnek, amit 10 kHz-es váltakozó feszültségről üzemeltetünk és az induktivitása 200 mH Mekkora a reaktancia kondenzátor esetén, ha a C=1mF?

1

Hol metszi a f:R\{2}->R; f (x) : x+4/x-2 függvény a koordináta tengelyeket?

3

10-es számrendszer csak azért alakul ki mert tíz ujjunk van? Ha kilenc lenne, akkor kilences számrendszerben számolnánk?

számrendszerek

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!