Találatok a következő kifejezésre: Mi jelent a (19175 db)

A kémiai kötéseknél lenne pár kérdésem. Mit jelent a deltaEN? Mit jelent a K? mit jelent az E?

az utolsó 2 kérdés az ionkötésekhez kapcsolódik...

Legjobb válasz: Delta EN : A delta mindig különbséget jelent,ebben az esetben az elektronegativitások különbségét. Periódusos rendszerben megtalálod. Az E-az energiát jelent. K-t nem tudom,de valami állandó lehet...

Delta EN : A delta mindig különbséget jelent, ebben az esetben az elektronegativitások különbségét. Periódusos rendszerben megtalálod. Az E-az energiát jelent. K-t nem tudom, de valami állandó lehet...

A Road zenekarral kapcsolatban mit jelent a "39764" számkombináció?

Legjobb válasz: Egy interjú részlete: Kíváncsi vagyok, mit jelent a borítón is látható 39764 számsor, ami a Valami nagyon hideg kék c. dalban is feltûnik, ha nem titok? - Nem csak Te vagy kíváncsi. Ha egy rajongóval, vagy újságíróval beszélgetünk, általában a második, vagy harmadik kérdés ez szokott lenni. Bár már igen érdekes összefüggéseket tártak elénk a rajongók, hogy szerintük mit is jelent, valójában nincs jelentõsége az öt számnak. Állítólag Máté egyszer megálmodta. Nem tudom mit szedett be elõzõ este, de úgy tûnik, mûködik a számsor, hiszen mindenkinek megmozgatja a fantáziáját. Máshol is csak az álommal magyarázzák, vagy annyival hogy nincs jelentõsége.

Egy interjú részlete: Kíváncsi vagyok, mit jelent a borítón is látható 39764 számsor, ami a Valami nagyon hideg kék c. dalban is feltûnik, ha nem titok? - Nem csak Te vagy kíváncsi. Ha egy rajongóval, vagy újságíróval beszélgetünk, általában a második, vagy harmadik kérdés ez szokott lenni. Bár már igen érdekes összefüggéseket tártak elénk a rajongók, hogy szerintük mit is jelent, valójában nincs jelentõsége az öt számnak. Állítólag Máté egyszer megálmodta. Nem tudom mit szedett be elõzõ este, de úgy tûnik, mûködik a számsor, hiszen mindenkinek megmozgatja a fantáziáját. Máshol is csak az álommal magyarázzák, vagy annyival hogy nincs jelentõsége.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nincs i6. Ezek elnevezések, mint pl. amd athlon
A Core i széria a Core 2 széria után jött, ebbõl már a negyedik generációt írjuk. A Core i prociktól kezdõdõen 3 fõ kategóriát különböztet meg az Intel, ahol az i7 a felsõ kategória, az i5 egy erõs középkategória, míg az i3 a középkategória alja. Az i3 alá butított processzorok az alsó kategóriás modellek, ezek általában Pentium G... néven futnak. Az asztali példányoknál egy Core i alapú Pentium sima 2 magos proci, míg az i3 2 magos és engedélyezve van a Hyperthreading (HT) azaz virtuálisan 4 magos. Az i5 valódi 4 magos, míg az i7 4mag+HT vagy lehet 6 mag+HT is. Mobil procinál lehet az i5 is 2 mag+HT, tehát az Intel inkább csak teljesítmény kategóriaként használja ezeket az elnevezéseket. Persze az erõsebb/magasabb kategóriás procikban általában erõsebb integrált GPU is tanyázik. A generációkat a módellszámozásból lehet leszûrni. Példák asztali i5 procikkal: i5 760 (elsõ generáció (Nehalem), 45nm, 2, 8GHz, SSE4.2 LGA-1156 foglalat) i5 2500 (második generáció Sandy Bridge), 32nm, 3, 3GHz, AVX, LGA-1155 foglalat, HD2000 GPU) i5 3570 (harmadik generáció (Ivy Bridge), 22nm, 3, 4GHz, AVX, LGA-1155 foglalat, HD2500 GPU) i5 4670 (negyedik generáció (Haswell), 22nm, 3, 4GHz, AVX2, LGA-1150 foglalat, HD4600 GPU)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :)


Nem értem hogy még is mit jelent az hogy: "14154Ft 2 éves hűséggel" mit jelent a 14154Ft annyit kell fizetni havonta de akkor mit jelent a tarifa havidíja azt mikor kell fizetni? Valaki elmagyarázná hogy még is mi hogy van.

http://www.telenor.hu/mobiltelefon/samsung/galaxy_mini_2/fek..

Legjobb válasz: Ha nem elõfizetéses, hanem feltöltõkártyás, akkor lehet. Ott vannak a kártyás árak is, úgy 31385Ft-ba kerül a telefon.

Ha nem elõfizetéses, hanem feltöltõkártyás, akkor lehet. Ott vannak a kártyás árak is, úgy 31385Ft-ba kerül a telefon.
Mondjuk az elsõ sor legyen az alap. Tehát fizetsz a telefon átvételekor 14.154 Ft-ot, majd havonta fizetsz XS díjcsomag esetén 3.190 Ft-ot. Illetve a díjcsomagon felül fizeted a mindenkori forgalmi díjakat. Tehát a 3.190 ft valószínûleg minden hónapban több lesz.
A kérdező hozzászólása: Feltöltõ kártyást lehet részletre venni?
Feltöltõkártyásat nem fogsz kapni annyiért.
A kérdező hozzászólása: És nem tudnál egy olyan androidost mondani ami 20 ezerbõl kijön.Elõre is kösz.
A kérdező hozzászólása: Tarifa csomag nélkül lehet?Mert én csak a telefont akarom meg venni kártyásan és egyszerre akarok mindent fizetni.Semmit se akarok fizetni havonta csak feltölteni a telefont ilyet lehet?
A kérdező hozzászólása: De az is ott van.
Nem hinném, hogy ilyen kis összegeket lehetne részletben fizetni.
A kérdező hozzászólása: És a részlet fizetés hogy mûködik?
Tõled függ mennyit beszélsz le.
A kérdező hozzászólása: És van olyan tarifa amely nem változik?
2 éves hûség esetén 14154Ft-ért megveheted a telefont. Ez annyiból áll, hogy 2 évig nem válthatsz szolgáltatót, és folyamatosan behajtják rajtad a havidíjat. Tarifamegtartással, vagyis amelyiknél fennáll a lehetõség, akor ingyen is elviheted a telót.
Szerintem nem, vagy csak több éves hûség esetén van rá lehetõség. De keress rá a telenor honlapján.
Igazából nincs jelentõsége!
Azt, hogy valószínû kedvel téged, de nem úgy. Viszont számíthatsz rá, ha úgy adódik. >>Barát. Nekem se ártana egy ilyen..
A kérdező hozzászólása: Szoval akkor ugylátszik sose jövunk össze?
Nem kizárt. Lehet, hogy összejöttök. Az "ezzel én most nem tudok mit kezdeni" jelenthette azt is, hogy "MOST" nem tud vele mit kezdeni, mert megijedt vagy van még lezáratlan ügye vagy kicsit késõbb szeretne valamibe belebonyolódni.
Be voltál baszva?:) Én nem küldtelek volna ez így, az is biztos.
A kérdező hozzászólása: Igazából engem ugy ismernek olyan lánynak aki kiáll az igazáért és hát ha kell egy fiu is bánt ha mondjuk beszól egy olyan embernek aki bántja a barátnöit!Nagyon kétségbe vagyok esve!Mindenki azthiszii rólam hogy semmitöl nem félek és ogy én sirni se tudok!4-5 tudnak erröl a dologról!Szerintetek a srác osztálytársainak elmondjam mi a helyzet?

Mit jelene a Lol? Sokan irják, de én akkor se tudom mit jelent!

Legjobb válasz: loudly laught vagy mi- hangosan nevetni

loudly laught vagy mi- hangosan nevetni
A kérdező hozzászólása: ÚÚÚÚÚÚ!Nagyon köszönöm:) )))
laugh out loud, vagy lots of laugh stb de beírod keresõbe, hogy LOL és egymillió ilyen kérdést kiad://

Egy kutyának mit jelent a simogatás?

(azon kívül, hogy az embereknek mit jelent)

Legjobb válasz: Az enyém még nem mondta meg, mit jelent neki, de nagyon élvezi...

Az enyém még nem mondta meg, mit jelent neki, de nagyon élvezi...
Az emlõs állatok ösztönösen kedvelik a simogatást, mert így könnyebben megszabadulnak a bolháktól. A majmok is ezért kurkásszák egymást, a macskák nyalogatják, a lovak harapdálják, stb.
Valahol olvastam, h így megszabadulnak a bolháktól meg a bogaraktól
Szerintem a simogatás nekik olyan mint az emberek közötti puszi vagy ölelés :)
kihívás , találat , lökés , (tus)
A kérdező hozzászólása: lányokra szoktam hallani, de köszi.
hol szoktad pontosan hallani helyileg?
A kérdező hozzászólása: ausztria

Mit jelent a petting?

Legjobb válasz: az inggel a folyamatos jelent képzed és akkor az "peting" lenne de fõnévvel nem párosíthatod az ing képzõt :D egyébként a petting cirógatást jelent. azt h konkrétan mi folyik közben már leírták.

az inggel a folyamatos jelent képzed és akkor az "peting" lenne de fõnévvel nem párosíthatod az ing képzõt :D egyébként a petting cirógatást jelent. azt h konkrétan mi folyik közben már leírták.
Jaj ne már. "pet" = házi állat, házi kedvenc angolul. "ing" = ezt valami angol tanár jobban eltudná magyarázni. Szóval nyers fordításban valami olyasmit jelenthet, hogy "házikedencelni".
Megtisztelsz.
Minden szexuális dolog, ami nem behatolás. Simogatás, orálisszex, és ilyenek
http://hu.wikipedia.org/wiki/Petting Nemi szervek kölcsönös izgatása, szerelmi elõjáték, közösülés nélkül.
Fiú vagy lány vagy?
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek köszönöm!
Petting zoo-ról hallottatok már? Állatsimogatót jelent. :)
A kérdező hozzászólása: Na utolsó neked ment a piros kéz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!