Találatok a következő kifejezésre: Mi jön millió, (6 db)

Mi jön a millió, milliárd, billió után?

Legjobb válasz: Kicsit pontosabban, a rövidítésekkel: http://mek.oszk.hu/00000/00056/html/186.htm

Ez nem válasz! Azt szeretném megkérdezni, hogy miért N betû a természetes számok jele? Aki tud rá választ adni annak köszi :) A helyes válasz Azért N betû a természetes számok jele mert angolul Natural a természet és annak a kezdõbetûje N
a trillio vagy trilliard
Ez nem válasz! Azt szeretném megkérdezni, hogy miért N betû a természetes számok jele? Aki tud rá választ adni annak köszi :) --> az erre a kérdésedre adnék választ: azért, mert a természetes angolul Natural és az N a rövidítése. :)
Képzeljétek van szextillió. Poénos, de igaz
Ez nem válasz! Azt szeretném megkérdezni, hogy miért N betû a természetes számok jele? Aki tud rá választ adni annak köszi :)
Kicsit pontosabban, a rövidítésekkel: http://mek.oszk.hu/00000/00056/html/186.htm
A milliard es a billio ugyanaz.
Nem ugyanaz. Angolul a million után billion jön, azaz angolul a billion milliárdot jelent, de magyarul másképp nevezzük a számokat.
angolul természetes = Natural vagy valami ilyesmi.
Vigyázni kell, mert USA-ul a billion az magyarul milliárd: 10^9, míg magyarúl a billó: 10^12 nem mindegy. Ezt szokták "ügyes" fordítók félrefordítani...
trillió
sztem a kúrilló az utolsó
ezerbillió vagy billiárd trillió ezertrillió vagy trilliárd kvadrillió ezerkvadrillió vagy kvadrilliárd kvintillió ezerkvintillió vagy kvintilliárd szextillió szeptillió oktillió nonillió decillió undecillió bidecillió tridecillió kvadecillió kvintdecillió szexdecillió googol centillió googolplex
mi jön a kvadrillió után
Remélem, ez kielégítõ válasz :) http://hu.wikipedia.org/wiki/Számok_listája
ezer, millió milliárd, billió, billiárd, trillió, trilliárd, kvadrilló, stb
Akkor a biliárdasztal az 1.000.000, - milliárd asztal????

Mennyi adót, járulékot, stb. kell fizetni egy bt után, és mikor? Úgy értem, pl. hogy ha a havi bevétel bruttó 5 millió Ft, abból először fizetünk az államnak, és utána jön a többi - árukészlet, rezsi, fizetések, stb. - kiadás?

Legjobb válasz: Ezt igy nem lehet megmodnani. Nem tudni mivel foglalkozol, árukészletet hogy találjuk ki helyetted? ÛEgyébként a bt-nek van könyvelõje õ pedig a konkrét számok ismeretében tud valamit mondani.

Ezt igy nem lehet megmodnani. Nem tudni mivel foglalkozol, árukészletet hogy találjuk ki helyetted? ÛEgyébként a bt-nek van könyvelõje õ pedig a konkrét számok ismeretében tud valamit mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Egy, a jövõben induló bt-rõl van szó. Pizzéria, fõleg kiszállítás, hamburger, hot-dog hasonlók...

Minden estére az egész hátamon millió lilás-vörös apró pötty jön ki. Napközben is viszket, de estére meg főleg viszket az egész hátam. Az egész szinte egy nagy folttá van össze állva és lapockától lefelé csípőig van tele foltokkal a bőröm. Mi ez?

Reggelre persze semmi nyoma a foltoknak a b?römön. Nem tudom mi lehet velem de nagyon ilyeszt?. Már 3 hónapja megy ez,de mivel külföldön vagyok nem mentem el dokihoz mert túl sokba kerülne. Olyan középlila foltok mindenütt.. brrr annyira meg vagyok ilyedve, ahogy kinéz az iszonyatos!

Legjobb válasz: Esetleg a melegtõl? Vagy nem vagy allergiás a mosóporodra/öblítõdre?

Esetleg a melegtõl? Vagy nem vagy allergiás a mosóporodra/öblítõdre?
A kérdező hozzászólása: Igen, nem tudok másra gondolni mint az öblítõmre vagy a mosóporomra. Majd kidobom mindkettõt és hátha el fog múlni. Köszönöm a válaszod!
a vastag
a kicsi az mennyi??kb?
arany középút. 16 centi a tökéletes, megfelelõ technikával persze
Én voltam már olyan pasival is akinek nagy, és olyannal is akinek kicsi, mivel mindkettõt szerettem így mindkettõvel jó volt. De azért nekem a nagy sokkal jobban bejött.:) Ettõl függetlenül ha szeretek valakit tényleg mindegy a méret.
Kicsi mert a nagy fáj nagyon.
Egyértelmüen kicsi. Nagyobbal irtó fájdalmas a szeretkezés. És nálam a technika a lényeg. 22/L
Én csak azért jöttem a Playboyyal, hogy benne a csajok is egyfajta ideák, ugyanúgy mint sok csaj fantáziájában a 20-23 centi. U.i.: Zalatnay Cini is volt a Playboyban, de mégse számít ideának. Bláááh :P
A kérdező hozzászólása: Én ezt a magazinos dologra írtam-mármint, hogy én maradok a barátnõmnél... A vastagság meg szerintem azért számíthat, mert nagyobb teltségérzetet okoz a nõnek-szûkebb vagina esetén nagyobb fájdalmat :D
Egyértelmû, hogy akit szeretsz az izgat a legjobban, ez így természetes.
A vastagság miért számít? Ezt itt hallotam elõször a GYIK-on Azzal sosem méregettem? Fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom-én inkább maradok a barátnõmnél-valahogy nen izgat cseppet sem jobban Kelemen Annácska, vagy Bódi Szilvi-most hírtelen õk ugrottak be...:)
A kérdező hozzászólása: Várom a további hozzászólásokat is, de én most elmegyek aludni-azért nem reagálok. Örülök, hogy egész normális kis "kerekasztal" alakult ki a témában végre normális válaszokkal :D
A kérdező hozzászólása: Igen, értettem a példát :D Viszont lejött némi vigasz a magam fajta 14-eseknek is, hogy sok nõ így van vele, de van pár amelyik nem. :D Nah, tényleg megyek-jó északát mindenkinek.
Jaja, nincs neked semmi hátrányod, csak ne vágj fel vele azért :D
Nekem az átlagtól kicsit nagyobb 19 viszont a vastagsága átlagos.Kb minden 2.csaj mondta, hú mekkora.Viszont van egy haverom 14-15 farokkal, ami olyan vastag, mint egy férfi csuklója, vagy alkarja, ez is lett a beceneve A Csukló.Na tõle minden csaj el volt ájúlva. Uh szerintem ami nagyon bejön a nõknek az átlagos hossz, átlag feletti vastagság.
Én is úgy vagyok vele hogy nem igazán számít, a technika az igazán fontos:) , bár az tény hogy a vastagabb az tényleg nagyon jó:) .
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat-örömmel látom, hogy még ma délben is kommenteltetek rá. Az a férficsuklós haver már az inkvizicióba is elmehetett olna ha kicsit elöbb születik karóbahúzónak :D
01.54 vok A karóbahúzó én vagyok:) , Csukló haverom a szétfeszítõ:D. Egyébként kénytelen volt ráállni az anyukákra, meg a 30 fölötti nõkre, mert a fital csajoknál egy óra volt míg befért:) .
Nekem aranyközéputas van, de szerintem minden csaj el el fantáziál arról, milyen lehet egy óriást megmarkolni. Mindig is vannak ideáink, nekünk skacoknak a Playboy.
A kérdező hozzászólása: Kedves 77 százalékos!-Köszönöm, az az 1 centi tényleg jól esik az önbizalmamnak-különösen azért, mert még azelött írtad ahogy én közzé tettem volna a paramétereimet. Egyébként ezzel a mérettel már annyira nem vagyok elkeseredve, mert tudom, hogy ki lehet védeni egyes pózokkal-pl lábfelhúzás a hölgy részérõl stb, de jól esik, hogy bíztatni próbálsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez a "kicsi" elég relatív-tehát itt van akinek a 14 cm kicsi, van akinek átlagos, van aki meg a saját 18 centisét is kicsinek tartja...:)
Utolsó vagyok, nekem a nagy az olyan 19 centi körüli:)
A kérdező hozzászólása: És ha a 19 centi a nagy, akkor mennyi ami már kicsi?
Attól függ kinek mi a nagy és mi a kicsi :) Ha választanom kellene hosszúság és csak az alapján, akkor egy 17-18 cm hosszú kukit választanék :D
13 már kicsi:D
A kérdező hozzászólása: Áh, én úgy általában a méretrõl beszéltem-aban a vastagság is benne van. :) -tehát én nem mondtam, hogy csak a hosszúság lehet téma.
Minél vastagabb, annál jobb:D
A kérdező hozzászólása: Köszi minden választ-szándékosan nem adtam meg az én méreteimet, hogy ne kezdjetek vigasztalgatni, vagy épp lehúzni...:)
Mondd a méreteid, senki nem cikiz majd, meg látatlanban akkor is mi lenne ha igen? Most már kíváncsi lettem:)
A kérdező hozzászólása: Okés, felfedem magam-kedves 77 százalékos nem lennék az eseted :D-legalább is ebben az értelemben, mivel én vagyok a 14 hosszú és bõ 11 cm kerületû kukival megáldott-illetve megvert kérdezõ :D De ki mit szeret, van akinek ez is bejön, mint ahogy van aki a soványakat, más meg a ducikat kedveli. :D
14 már több mint a 13 amennyitõl picinek mondom:D Ne aggódj, szerelemben nem számít a méret nekem sem, és nagyon sok lánynak még. Amúgy nekem is volt már 14-es pasim, és nem szerettem kevésbé, mint a 19-eset...
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon kész :D Azthiszem elõtágítónak be tudtam volna segíteni az én méretemmel a Csukló havernek :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!