Találatok a következő kifejezésre: Mi jön a pasiknak (82 db)

Mi jön be a pasiknál? Mit szeretnek a pasik, ha egy nő, hogy viselkedik? Itt gondolok pl. :szép beszédre stb. Mit szeretnek és mit nem szeretnek a pasik a nőkbe?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L

Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L
A kérdező hozzászólása: köszi:) akkor már ketten várjuk a válaszokat;) 15/L
Egyetértek az elsõvel ;) 17/F
A kérdező hozzászólása: A pasik véleményeire vagyok kiváncsi!!!!!!Lécci írjatok már!!
Nekem elsõsorban a belsõ számít. Ne legyen ilyen kis 15 éves HP. :) Ne cigizzen és ne viselkedjen ilyen rajlósan az utcán...mint a mostani 14-15éves lányok!!(Tisztelet a kivételnek):DD Nyilván rendesen öltözzön, adjon magára. Valamint ne legyen atom topa. Most ennyit tudok, csak leirni...
Ez szerintem teljesen egyénfüggõ. SZERINTEM: Az olyan lányokat szeretem, akik viccesek, van humoruk, életvidámak. A külsõ másodlagos, de egy bányarémmel azért nem járnék. De ha alapból nem is olyan szép, azt egy jó stílussal ki lehet "kupálni".

A nők minek mondják a pasiknak, hogy legyenek kedvesek, udvaroljanak, stb, mikor szinte (SZINTE) mindig azokkal jönnek össze, akik nem törődnek velük, foghegyről beszélnek velük, stb?

Tudom, hogy vannak ellenpéldák, de én azt látom, hogy az egyik legnagyobb hiba, amit egy (csinos) lánynál elkövethet az ember, az hogyha kedves és odaadó az ismerkedéskor. Ez olyan, mintha mi pasik azzal etetnénk a nőket, hogy "legyetek kövérek, öltözzetek igénytelenül, és ne fürödjetek, mert nekünk csak egy dagadt, büdös lány kell :)"

Legjobb válasz: ennyire hülye még nem vagyok, de ennek semmi értelme, fel tudod fogni, hogy beszélnek ill viselkednek velem, szóval tudom hányadán állok, ha váltok egybõl fordul a kocka N

Mert a nõk álszentek, képmutatók és sunyik. Lökik itt nekünk a sódert hogy kisugárzás meg önbizalom, meg kiskutyafäsza karikára vágva, oszt közben lelépnek az elsõ pénzes sportkocsis kigyúrt tapló türhõállattal. Az ok vélhetõen az "alfahím" típusban keresendõ. Az "alfahím" ugye minden nõstény álma: tele van zsetonnal, fekete Bömös parkol a luxusvillája elõtt, csupa izom, és mellé még Justin Bieber is. A tahó, türhõ viselkedés, flegmázás pedig - szerintük - a dominanciát jelzi.
ennyire hülye még nem vagyok, de ennek semmi értelme, fel tudod fogni, hogy beszélnek ill viselkednek velem, szóval tudom hányadán állok, ha váltok egybõl fordul a kocka N
Az elején ezek a büdös bunkók is a legjobb oldalukat mutatják, udvarolnak, bókolnak, kedveskednek, stb. Van, aki erre nagyon is vevõ, és pont ezt használják ki.Aztán késõbb természetesen megmutatkozik a valódi énjük, ilyenkor az értelmesebb nõ vagy fellázad ellen, vagy csak egyszerûen lelép.A birkák meg tûrnek a végtelenségig, némelyiknek egyenesen bejön a tahóság.Én az a típus vagyok, aki emiatt ki szokott osztani pár nyaklevest jogosan.Nem vagyok lábtörlõ.
alapjában véve igazad van. a nõk olyanok, mint a kutyák (nem pejoratív értelemben). amint nem foglalkozol velük, elkezdi piszkálni csõrüket a miértek tömkelege. természetesen ez a kapcsolat legelején nem érvényes tézis, csak mikor már felszállt a szemükrõl a rózsaszín köd :)
Egy olyan nõnél, aki nem a pénzre megy, azzal sem mész sokra. Igen, add magad, meg légy kedves. Tényleg ennyire egyszerû. Az már nem a nõk hibája, hogy téged durván emészthetetlen személyiséggel áldott meg a sors.
Na haver figyelj ! Jobban ugye nemigen nézhetsz ki mert az arcodat többnyire nem változtathatod meg, esetleg gyúrhatsz, de az felesleges idõ és pénz. Én sem vagyok se kigyúrt sem jóképû de azért a vagányságommal, többnyire megnyerem a nõket. Viszont a biztos siker a kar vastagságú pénztárca ezt ne feledd!
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont megint csak kamu az egész, és csak annyi tanácsot lehet adni, hogy "legyél jobb pasi". Akkor viszont megint nem kéne azzal etetni õket, hogy "egy lány majd nagyon szerencsés lesz veled" meg "csak add magad és légy kedves, és találsz valakit".
Ilyenek a csajok. Bár szerintem itt a külsön van hangsúly. Tehát legyen az illetõ jópasi. Kölyök koromban én is kedves, aranyos voltam a nõkhõz, de csak barátként fogadtak el. Most már kicsit ½bunkóbb½ vagyok velük de ugyanúgy nincs kapcsolatom. Mert nem vagyok jópasi. 22f
Te bajod.
Akkor biztos nem velem randiztál :D

Mitöl függ, hogy mennyi sperma jön mikor elélvezik a pasi?

Ugyértem,hogy mondjuk annak a függvénye,hogy meddig nem nyúl magához? vagy mondjuk attol,hogy mennyire van izgalmi állapotban még akkoris ha aznap csinálta?

Legjobb válasz: mindenképpen a felizgultságodtól.

mindenképpen a felizgultságodtól.
én úgy tudom, hogy 3 nap alatt a herék teljesen feltöltõdnek spermiummal, tehát ha a 3. nap után akkor jön ki a legtöbb spermium Üdvözlettel Legly
Ez is valahol genetika..Van akinek alig alig jön valami, de volt már olyan pasim akinek egyenesen ömlött. Mondjuk az utóbbi izgatóbb volt!
nekem csakis az eltelt idõ függvénye. másnál nem tudom hogy mûködik vagyis ha egy nap többször csináltam, akkor elõször sok, aztán egyre kevesebb jött, a végén már csak pár csepp, egy hét után elég sok, talán egy méterre is kilõ, egy hónap után két méter is simán megy, és volt, hogy több hónapig direkt nem csináltam, talán négy hónapig, és a csaj aki kielégített, akkorát röhögött amikor majdnem a plafonig fellõttem :)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk 8 nap alatt sok lehet?
4 vagyok szerintem igen
meg hogy mennyi termelõdik

Lenne egy kérdésem, elég necces a szitu de úgy néz ki hogy a feleségemmel egyik közös barátunk homár lett, ezzel mit tudunk kezdeni? Elég fura szitu . Ma is elmentünk sétálni és szembe jön a pasijával miközben csókolóznak stb .

Szerintetek mit tegyünk? Néha kezd elegünk lenni bel?le.

Legjobb válasz: Na most barát vagy ismerõs? Mert ha barát, akkor mit számít, hogy fiúk farában fúrkál? Attól még ugyanaz az ember akit megismertetek megkedveltetek. Ha csak ismerõs és a baráti körben nem akartok egy meleg férfit (még mindig nem értem mi közötök hozzá ha egy férfival játszik seggrepacsit, de mindegy) akkor nem kell vele barátkozni. Maradjon meg mint ismerõs és pont. Utcán csókolóznak. Mint minden normális pár aki megteheti, mert õk is csak egy pár akik szeretik egymást. HA zavaró számotokra akkor nem kell nézni és szörnyülködni meg csámcsogni rajta. El is lehet fordulni vagy csókolózhattok ti is aközben általában az emberbecsukja a szemét és máris nem látjátok õket. :)

Na most barát vagy ismerõs? Mert ha barát, akkor mit számít, hogy fiúk farában fúrkál? Attól még ugyanaz az ember akit megismertetek megkedveltetek. Ha csak ismerõs és a baráti körben nem akartok egy meleg férfit (még mindig nem értem mi közötök hozzá ha egy férfival játszik seggrepacsit, de mindegy) akkor nem kell vele barátkozni. Maradjon meg mint ismerõs és pont. Utcán csókolóznak. Mint minden normális pár aki megteheti, mert õk is csak egy pár akik szeretik egymást. HA zavaró számotokra akkor nem kell nézni és szörnyülködni meg csámcsogni rajta. El is lehet fordulni vagy csókolózhattok ti is aközben általában az emberbecsukja a szemét és máris nem látjátok õket. :)
Azt nem értem, miért kéne "kezdeni" ezzel valamit? Pasikra gerjed, ez van. Õ dolga, nem õ választotta, ez egy adottság. Ha valami bajod van ezzel, akkor próbáld õt kerülni, meggyõzni úgysem tudnálak:/ Ha nincs bajod, akkor meg viselkedj úgy ahogy eddig, nincs okod zavarbajönni. Nekem is van egy csopitársam, egyszer megtudtam, hogy homi, nagyon meg voltam lepõdve, de ugyanúgy jókat szoktunk néha beszélgetni változatlanul, és tök nyíltan kezeli ezt a dolgot is (anélkül, hogy demonstrálná, vagy bárki orrára kötné kérdés nélkül).
Letezik es kesz.
ne hajolj le elõtte xd
A kérdező hozzászólása: bakter... fél órára megyek el a géptõl és egyik ismerõs alkot a nevemben....
A kérdező hozzászólása: Nézd már... átállt az asszony is a sötét oldalra... . Mér van az h mindenki a homikat védi?
semmi baj édesem megoldjuk , hogy ne dugjon több répát a seggedbe én veled vagyok a kis feleséged :P
én kedvesen mindig beszólnék nekik :) pl melyik a legkényelmesebb 43-as magassarkú? van ilyen a boltokban? de úgy mindig kitalálnék valamit
Felejtsd el, amit láttál. :) nem kell pl. meghívni magatokhoz, annyit csak kibírtok, míg elhaladnak mellettetek az utcán?
Homikat "védjük"? Mér, el is követett valamit arc?

Mit szeretnek a pasik? A leggtöbbeteknek milyen csajok jönnek be?

Legjobb válasz: A jó értelemben vett nõiességet szeretem. Bejön ha kedves, értelmes, humoros......szóval a szokásos jó tulajdonságok. Ami nem tetszik: ha iszik, állandóan bulizik, affektál és ha okosabbnak hiszi magát mint amilyen valójában. F/23

A jó értelemben vett nõiességet szeretem. Bejön ha kedves, értelmes, humoros......szóval a szokásos jó tulajdonságok. Ami nem tetszik: ha iszik, állandóan bulizik, affektál és ha okosabbnak hiszi magát mint amilyen valójában. F/23
Szia! Frankó egy kérdés! Nekem tetszik :-) Hogy milyen nõk jönnek be nekem? Hûha, írom is.: Aki ismer az tudja, hogy nem vagyok egy nagy kan.: Elsõ és a legfontosabb számomra, az, hogy legyen ápolt, egészséges és a külsejéhez viszonyítva elõnyös stílusban öltözködjön, tehát ne nézzen úgy ki mint egy bohóc, vagy egy szakadt helóta. Tehát ne öltözzön túlságosan feltûnõen, de ne is legyen láthatatlan, vagyis normálisan:-). Továbbá jó legyen a természete, vagyis.: ne legyen búskomor, pesszimista (negatív). Ne legyen túlságosan anyáskodó-banyáskodó, ne legyen túlságosan is nagyszájú, tehát tudja, hogy mikor kelljen befogni a kis-nagy csicsergõjét, máskülönben morci leszek, és szájkosarat adok neki (amibõl természetesen ccuuupp lesz :-D.) Ne legyen sötét mint az éjszaka, de ne is legyen olyan, mint egy puskaporos hordó. Ne kövesse el azt a hibát, hogy felettem uralkodni akarjon, mert úgy sem jönne össze, nem vagyok "papucsállatka", és hülye sem vagyok (annyira :P). Legyen intelligens, agyilag és érzelmileg is. Külsejével kapcsolatban még: szeretem azokat a nõket, akin van mit fogni (õõõ...vagyis van mit harapni :-P). Tehát, ne legyen túlságosan vékony, de nálamnál nagyobb darab/falat sem valamint nálamnál jóval alacsonyabb sem (192 cm magas vagyok) rajongok a szemekért, tehát tudjál játszani velük (ha kell tudjál vadítóan nézni, ha kell tudjál úgy nézni mint egy kis õzike stb stb). Valamint nem rajongok azért, ha egy nõ az elsõ randin agyon van sminkelve, ugyanis egy kiló vakolattal még egy bányarémbõl is szuper modell lehet (Elnézést, ha ezzel bárkit is megbántottam, de ebben van némi igazság) :-P. Tehát én nem arra vagyok kiváncsi, hogy milyen ügyesen tudsz álarcot festeni magadra, hanem arra, hogy mi van az álarc mögött. Tehát a smink készleteddel csak takarékosan, de akár el is dobhatod :D mivel a természetesség híve vagyok.A szokásos blablák (ami persze elsõre mindenkire igazak :-D).: hogy legyen hûséges típus(ha már én is az vagyok váúúúú :-) ), megbízható, nyitott, kedves és lelkiismeretes valamint természetesen õszinte. Egyedi igényem még az, hogy legyen játékos, és bohókás, mivel eléggé játékos alkat vagyok :-D. Viszont...ha nem akar kikergetni a világból, akkor ne legyen nagyon hisztis, és ne nyaggasson állandóan. Másodszor pedig: A kommunikáció.: Lehessen vele bármirõl beszélgetni, amúgy is szeretek beszélgetni, persze kivéve amikor nem :-P. És a beszélgetés ne abból álljon, hogy csak én kérdezek, vagy csak én beszélek, vagy írok, hanem õ is. Mert ha csak én beszélek, írok, akkor eléggé kellemetlenül érint engem. Nem szeretem, ha a beszélgetés 80%-ában csak én beszélek, vagy csak én írok....a kommunikációhoz két ember kell legalább (legalábbis nálam). Tehát kérdezzen õ is, beszéljen õ is. Ne legyen egóista...a bulizos téma...hát nem tudom...mértékkel még belefér a profilba :-). Fontos számomra még az is (így végszóként), hogy ne legyen rendetlen (ne hagyjon szét dolgokat stb) mert enyhén tisztaság mániás vagyok, tehát nem ijedek meg, ha házimunkát kell csinálni. Tudjon fõzni, ha már én tudok 20 éves srác létemre :-D. Hosszan, és kissé mókásra véve a szót asszem ezzel mindent leírtam kivéve néhány dolgot, de mivel félénk vagyok, ezért ez számomra kényes téma bizonyos okokból, és körülményekbõl fakadóan :-) :-P. Remélem ezzel a hosszú firkantással segítettem valamennyit a kérdezõnek, asszem általánosságban egy normális srác is valami ilyesmit várhat el több kevesebb eltéréssel, ha hosszú távban gondolkozik. De lehet hogy tévedek... 20/F 20/F
Nekem a szerény, aranyos, nem részeges, nem cigizõ, humoros, okos, sportos csajok jönnek be, akik nem affektálnak feleslegesen. :) Külsõ ideálom nincs. Esztétikus arc és arányos test. :D Ennyi. :) 16/f
A berúgós túl sokat piázós csajok nem jönnek be. Am a szép arcra és a kedves mosolyra bukom. Nyilván a jó alak is számít, de nem soványságra gondolok, szerintem a gömbölyûbb lányok is irtó dögösek tudnak lenni, ha ügyesek. Viselkedésre, hát nekem bejön ha nõies, ugyanakkor megvan benne a bújós cicus is, aki szeret ölelgetni, puszilgatni stb. Am viszont nem jó, viszont engem levesz a lábamról, ha a lány kicsit buja. Mármint nekem bejön ha egy lány szeret felizgatni és szereti ha felizgathatom. :$ 19|F
Szeretem a vad, élettel teli nõket akik merik élvezni az életet. Ne legyen sértõdékeny vagy túl finnyás. legyen intelligens és mûvelt, meg jó humor mert anélkül elég pocsék egy kapcsolat. Nem vagyok legtöbbek, én ezt keresem egy lányban.
ha lehet természetesen szép, nem divatbuza, nem okoskodó, nem pofázik folyamat feleslegesen, nem narkozik, inni ihat buliban, nem képzeli magát az ország fejének, ért a szóból, nem nyírja ki az agyamat, nem büdös neki a munka, és legyen NÕIES.ez az álomnõ, de ilyen kb 1000-1
külsõre: hosszú sötétbarna, de inkább fetete, hullámos hosszú haj, ami a vállaira omlik; karcsú test, formás alak. belsõre: az elõttem szólók már leírták.
Olyan tuti nem, aki a többség elvárásaihoz akar idomulni...
Lehessen vele értelmes dolgokról beszélgetni, ne legyen babonás, ne dohányozzon, szeressen élni, ne igya magát öntudatlanra, legyen valamelyest kulturált (nem kell múzeumban élnie, de ne a diszkó legyen a törzshelye), értse és szeresse a viccet és a zenét, tudjon különbséget tenni a fontos és a "fontatlan" dolgok között, ne legyen hisztis, reálisan lássa a világot, benne magát és engem is, ne legyen se kövér, se kórosan sovány, lássa meg a szépet a világban, és szeressen engem :)
Nem kell sok dolog :) Legyen szép, sportoljon, lehessen vele beszélgetni, legyen nyitott, tudjon szeretni, legyen különleges, legyen okos, tanult, hozzon tûzbe.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek :D

27 éves izmos pasi vagyok. Teljesen csupaszra borotválom a péniszem körül. Fiúk, ti hogy szoktátok, csajok, nektek mi jön be?

Legjobb válasz: nekem nem igazán jön be ha egy pasi borotválkozik. mármint az arcán kívül.

nekem nem igazán jön be ha egy pasi borotválkozik. mármint az arcán kívül.
szerintem a csupasz a nyerõ
én is a rövidre vágott szõrre szavazok 18/L
Nekem nem jön be, ha csupaszra le van borotválva. Na jó a mellkas még elmegy, de lent :O akkor legyen kicsit fazonra igazítva. 25/L
Én nem szeretem, ha csupaszság van alul. Sokkal jobb, ha rövidre van vágva a szõr.
Szerintem nincs vele baj, ha egy pasi borotválkozik, én szeretem (lábait kivéve-az szõrösen jó). 22/L
én sem vagyok oda a teljesen csupaszért. oké, trimmelje meg, ha nagyon sûrû, de a tök csupaszt ne.
Én fiú vagyok és én úgy szoktam, hogy a tövében kiborotválom a szõrt, körülötte meg hajvágó géppel rövidre vágom. Én is borotváltam le teljesen régen, de az nem jött be.
Meztelen csiga. B.zis és férfiatlan.
én pedig azt szeretem ha egy pasi csupasz. (kivéve a lábat)
énis a csupaszra szavazok.:)
csupassz:) (Y)
Fúj szõrös õsmajom férfi nem szép. De viszont a metroszexuális igen. pl. Martin L. Gore, Alan Wilder régen és most is. :D A lányos fia a szép, aki ápolja magát, nem kigyúrt, szekrény és csodálatosan szép kék szeme van és barna színû haja, vagy olyan egyéniség mint Martin L. Gore. :D http://aniq.rajce.idnes.cz/Depeche_Mode_Praha_25.6.2009_R/#P.. http://aniq.rajce.idnes.cz/Depeche_Mode_Praha_25.6.2009_R/#P.. http://media.photobucket.com/image/alan+wilder/plockad/AlanW.. http://media.photobucket.com/image/alan+wilder/PainKiller_80..

Mi jön be a pasiknak?

Öltözködésileg és viselkedésileg

Legjobb válasz: Szerintem minden pasinak más. Van olyan akinek az a lány jön be aki nõiesen öltözik, másoknak olyan aki visszafogott stb. Vannak olyan férfiak akik szeretik az okos és intelligens lányokat, vannak olyanok akik meg nem, mert nem szeretik érezni ha egy nõ okosabb tõlük. Van olyan srác aki a zárkózott lányokat szeretik, akiknek udvarolni kell, van olyan aki meg a nyitott lányokat szereti, akik nyomulósak. Szóval sztem ezt nem lehet konkrétan meghatározni, pasija válogatja. Szerintem add önmagad és majd rád talál az aki hozzád való.

Szerintem minden pasinak más. Van olyan akinek az a lány jön be aki nõiesen öltözik, másoknak olyan aki visszafogott stb. Vannak olyan férfiak akik szeretik az okos és intelligens lányokat, vannak olyanok akik meg nem, mert nem szeretik érezni ha egy nõ okosabb tõlük. Van olyan srác aki a zárkózott lányokat szeretik, akiknek udvarolni kell, van olyan aki meg a nyitott lányokat szereti, akik nyomulósak. Szóval sztem ezt nem lehet konkrétan meghatározni, pasija válogatja. Szerintem add önmagad és majd rád talál az aki hozzád való.
Légy önmagad.Érezd jól magad a börödben.Erre a kisugárzásra jönnek majd a hozzád való férfiak.Légy ápolt, csinos a magad módján.Szeresd az életet.Ha rokkos csaj vagy nehogy kösztümbe buj csak hogy tetszél, közbe roszul fogod magad érezni benne.Ez is kisugárzik.(kivétel az alkalmi öltözködés)
Rosszul tetted fel a kérdést!!Nem az a lényeg mi jön be a pasiknak, hanem, hogy õk, hogyan öltözködjenek és viselkedjenek ahhoz, hogy bejöhessenek nálad.Egy alap szabály van elõbb volt a nõ csak aztán a férfi.Ha a te stílusod egy vagány bevállalós csajé akkor ne akarj más lenni egy nyálgép kedvéért.Ne te változz, , változzanak érted!!!!Remélem érted!:) :)
Ha szexelsz velük XDXDNekem biztos

Azt miért van, hogy mi pasik társkereséskor hosszú levelezés után, ha nem jön válasz és ha korrekt a lány netán elutasítás jön, akkor hetek kellenek mire kiheverjük, a lányok meg legrosszabb esetben is másnapra kialusszák?

Legjobb válasz: Te ezt honnan tudod? Amúgy szerintem személyiségtõl függ. Gondolom nem voltál ott minden pasi és nõ háta mögött, hogy õk mikorra heverik ki!

Te ezt honnan tudod? Amúgy szerintem személyiségtõl függ. Gondolom nem voltál ott minden pasi és nõ háta mögött, hogy õk mikorra heverik ki!
A kérdező hozzászólása: Tapasztalat és az oldalon is ezt állapítottam meg, valamint mások is beszámoltak róla.
Aha, persze. Akkor mi nõk ilyen lesz---arom alakok vagyunk egytõl egyig :P Szerintem szimplán azon múlik, hogy mennyire volt nekünk szimpatikus a másik.
Én percek alatt kihevertem. 31F
csak akkor kell kiheverni ha létrejön a kötödés nálad létrejön a csajnál nem de ez fordítva is elõfordulhat ... sõt az a gyakoribb eset
Ez nem a nemektõl függ. Én pl. nem élem bele magam ismerkedéskor semmibe, csak egy lehetõséget látok benne. Nem látok bele a másikba semmit, nem szövögetek vele terveket, annak tekintem, ami: ismerkedésnek. Ez kb. olyan, mint a munkahelyen a próbaidõ: az elején bárki indoklás nélkül felmondhat. Hiszen ilyenkor még csak kipuhatoljuk egymást, hogy mennyire felelnénk meg egymásnak, ilyenkor még én is kritikus vagyok, figyelem a másik reakcióit, értékrendjét, hogy tudok-e vele azonosulni, vagy sem. Egy ismerkedéskor még bõven benne van a pakliban, hogy valaki meggondolja magát... persze volt már nekem is olyan, hogy valaki jobban megfogott, és csalódott voltam, amikor eltûnt (mondjuk abban az esetben kiderült, hogy a pasi "elfelejtett" szólni, hogy nõs és három gyereke van...) Hát mit lehet tenni? Pár napig még gondolok rá, de aztán belátom, hogy nincs értelme keseregni, megyek tovább... De van olyan eset, és most is ilyenben vagyok, amikor már tényleg megvan a közös hullámhossz, eltelik sok-sok hónap, kialakulnak érzelmek, megkapom a biztatást, a visszajelzéseket, kinyílok, bízok, reménykedem, és akkor a másik egyszer csak begörcsöl... hogy õ képtelen kapcsolatra, õ nem áll rá készen. Na ilyenkor azért nem megy olyan könnyen a továbblépés... mindenkiben õt keresem, mindenkit hozzá mérek, és így lehetetlen, reménytelen. Nem hetekig, hónapokig nem tudok továbblépni. Szóval ez nagyon helyzetfüggõ!

Középhosszú barnás fekete hajam van, hogyan állítsam be? Mert a hullámos ill. göndör sztem nem olyan jó:S Pasiknak mi jön be?

:)

Legjobb válasz: Nekem fekete göndör hajam van, és az a tapasztalatom a pasiknak nagyon bejön. De persze van aki az egyenes szõkét szereti. Szubjektív. Pasifüggõ kinek mi jön be. A legtöbb azt mondja hogy csak ápolt legyen, ne lenõtt, vagy zsíros és igénytelen. A középhosszú hajból is lehet nagyon jó frizurákat csinálni. Ha hosszabb frufrud van, akkor esetleg két tincset elcsatolhatsz oldalra, vagy hátrafoghatod egy csattal, úgy hogy a vállad fölött lógjon, esetleg hátrasimítod a fru-frudat a többit pedig feltupírozod hogy dúsnak tûnjön. Vagy ha nagyon nem szereted hogy göndör, ki is vasalhatod. De vigyázz vele, mert nagyon tönkreteszi a sok vasalás. Tapasztalat.

Nekem fekete göndör hajam van, és az a tapasztalatom a pasiknak nagyon bejön. De persze van aki az egyenes szõkét szereti. Szubjektív. Pasifüggõ kinek mi jön be. A legtöbb azt mondja hogy csak ápolt legyen, ne lenõtt, vagy zsíros és igénytelen. A középhosszú hajból is lehet nagyon jó frizurákat csinálni. Ha hosszabb frufrud van, akkor esetleg két tincset elcsatolhatsz oldalra, vagy hátrafoghatod egy csattal, úgy hogy a vállad fölött lógjon, esetleg hátrasimítod a fru-frudat a többit pedig feltupírozod hogy dúsnak tûnjön. Vagy ha nagyon nem szereted hogy göndör, ki is vasalhatod. De vigyázz vele, mert nagyon tönkreteszi a sok vasalás. Tapasztalat.

A pasik vádaskodnak, hogy a nők csak a pénzes, jóképű, magas pasikra mennek, de ha jön egy független nő, akkor azzal nem tudnak mit kezdeni?

23 évesen van olyan szerencsém, hogy anyagilag teljesen független vagyok és eléggé luxusos életet élhetek. Ehhez képest már 2,5 éve szingli vagyok és eddig akikkel ismerkedtem (nem sok időm van sajnos), mind először azon morfondíroztak, hogy a nők pénzéhesek, ilyenek, olyanok, de amikor szembesültek a helyzetemmel, valami hülye kis kifogással eltávolodtak. Hol itt a logika? Ha zavarja őket a pénzéhes nő, akkor mi a gond azzal, amelyik nem az? A félreértések elkerülése érdekében, mindegyik esetben működött a beszélgetés is, értelmi szint hasonló volt, de amint kiderült, hogy gazdag vagyok, kész.

Legjobb válasz: Ez igaz: "Inkább csak érezhetik azt, hogy kényelmes vagy és el vagy magadtól ájulva." ÉS még az is sûrû jelenség, hogy a pasi kevésnek érzi magát hozzád és nem külsõleg hanem anyagilag, hogy te milliomos vagy õ meg csóró. Sok pasinál ez gondot jelent.

Ez igaz: "Inkább csak érezhetik azt, hogy kényelmes vagy és el vagy magadtól ájulva." ÉS még az is sûrû jelenség, hogy a pasi kevésnek érzi magát hozzád és nem külsõleg hanem anyagilag, hogy te milliomos vagy õ meg csóró. Sok pasinál ez gondot jelent.
Van olyan szerencséd is, hogy nyelvtan órára sem kellett járnod, mert az luxusélet és nem luxusos élet... Inkább csak érezhetik azt, hogy kényelmes vagy és el vagy magadtól ájulva.
látod ezért jó milliomos férfinak lenni :) így nálam pont fordított a helyzet hi-hi
Utolsó, azért fogsz kiesni, mert egy tapló vagy.(csapviz... omg..)
22. na, jól van akkor :-) és nem lenne kedved valamikor meginni velem egy pohár csapvizet?
Jaj már, mit irigykedtek:D Vágjatok ti is bele valamibe, urambocsá, tanuljatok tovább, és tadammm... lehet h less egy jól fizetõ melótok. :) Amúgy sztem akik ilyeneket írnak, azoknak csak a képernyõ elõl nagy a szájuk, amúgy még arra sem képesek, h leszólítsanak egy csajt az utcán. De amúgy meg sztem ne beszélj nekik errõl, csak szolidan, h te nem vagy olyan.. és akkor rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Ha tanulsz, akkor nem. :)
még nem dolgozom, nincs saját keresetem :-( akkor én most kiestem?
Hajrá! Ne add fel. Senkinek sem könnyû. Mindenkiben van hiba. Szálkát találni mindenkiben lehet.
A kérdező hozzászólása: Mivel inkább iszom csapvizet, mint ásványvizet, jöhet. :D
Azt érzem rajtad, hogy te túlságosan is erõs kontroll alatt tartod az életed, nagyon énközpotú vagy, mindent kézben akarsz tatani, és ez elriaszthat másokat, hiszen õk is önálló személyek, nem tárgyak.Ennek nem sok férfi tud megfelelni, ai igen, az meg neked nem kell. nem tudsz "alárendelõdni" másoknak, pedig néha rá kell hagyni dolgokat, elviselni, hogy mások akarata is érvényesülhessen.
" Jaj már, mit irigykedtek:D Vágjatok ti is bele valamibe, urambocsá, tanuljatok tovább, és tadammm... lehet h less egy jól fizetõ melótok. :) Amúgy sztem akik ilyeneket írnak, azoknak csak a képernyõ elõl nagy a szájuk, amúgy még arra sem képesek, h leszólítsanak egy csajt az utcán. " Én nem vagyok földönfutó kisfiam, lehet, hogy több mindenem van mint neked aki csak a "csajleszólítással" tud mellet döngetni!
A kérdező hozzászólása: Domináns vagyok, nem tagadom, de a páromért mindent megteszek, ha szeretem. Viszont annak a híve vagyok, hogy mindenki tartsa meg a saját életét is a közös mellett. Hagyok mindenkit érvényesülni, egészen addig ráhagyok dolgokat az emberekre, amíg azzal, amit tesz nem szalad késbe. Néha még akkor is hallgatok, csak azért, hogy megtapasztalja.
Kisebbrendûségi érzést keltettél bennük, mert úgy érzik, hogy kevesek lennének hozzád.
Keresd a magadfajta sznob lenézõ fajtát, akkor nem lesz gondod.. Amúgy ne higgyetek neki.. Én õszintén írtam levelet neki, annyira se vette a dolgot, hogy válaszoljon rá.. Persze a kedves figyelmes milliárdos apuci kislánya.. Jó vicc.
Bennem abszolút nem keltett kisebbségi érzést, valahogy sosem érdekelt, hogy másoknak mennyi pénze van, úgysem én költöm el. :D Majdnem én is írtam neki egy levelet õszintén, csak igazából négy évvel idõsebb nálam.
Ne ess pánikba, sok embert zavar, de lesz olyan aki elfogad úgy ahogy vagy, a luxusoddal együtt és szeretni fog :) Én mondjuk nagyon kíváncsi lennék egy ilyen különleges személyiségre, amilyen te lehetsz. A poén az, hogy volt már régebben egy exem, akire teljesen ráillik az általad vázolt leírás.
A kérdező hozzászólása: Honnan lennék már prosti? :D Ha akarnék, akkor se lehetnék az. :D
prosti vagy ugye? (az escort is az)
A kérdező hozzászólása: 2. :) A kákán is csomót találsz, ha fáj az igazság, ugye? :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy kényelmes sem és elájulva sem vagyok magamtól. :) Nem tudom, hogy ez honnan jött.
Tudod, az a baj, hogy engem az egész helyzet frusztrálna. Én a Te életviteledben nem tudnék partner lenni. Pl. nem tudnék veled étterembe járni, stb... Én ezért nem kezdenék veled.
Én például kevés lennék ide. :D Amúgy nem szoktam vádaskodni, láttam is már, hogy ez egyáltalán nem így van.
A kérdező hozzászólása: Azért keresem az átlagos fiúk társaságát, mert én is átlagosan viselkedem. Nem szeretem a feltûnést, nem vágok fel semmivel. Valahogy olyan köztesnek érzem magam. Elmegyek szívesen étterembe, színházba, fogadásokra, nem átlagos hobbijaim vannak, de amott meg nem érdekel, hogy kinek mije van, csak legyen értelmes és rendes.
majd ha leállsz a sznobsággal, meg az éttermi hülyeségeiddel, akkor bejöhetsz a konyhámba és eheted a fõztömet kérdezõ. Nem mindenkinek van módja étteremben zabálni minden nap. :)
Igen szívem de ezt akkor sem bírja mindenki elviselni. Tudod ez néhány férfinál nem mûködik, mert õ a domináns fél a kapcsolatban. Égõ számára ha a nõ fizet, vagy ha a nõ vezet, vagy ha a nõ fizeti a számlák nagyobb részét. Van akit marhára nem érdekel az hogy a csajnak jobban megy, és el van vele mint a befõtt. Van aki meg nem. légy türelmes és kitartó! Ahogy itt elmondod próbáld ezt nyugodtan megbeszélni a legközelebbi emberkéddel. Aztán vagy igen vagy nem.
A kérdező hozzászólása: 9-es, a te fõztödbõl ez a stílus után biztosan nem kérek. ;) Mellesleg magamra fõzök, a barátaimmal szoktunk néha étterembe járni. ;) 10-es, a párom vezetheti a saját kocsiját, de az enyémet nem. :) Ha neki van sajátja, nyugodtan vezethet õ, ha ketten vagyunk, de az én kocsimat senki sem vezetheti rajtam kívül.
Te lehet h nem veszed észre magadon, és mások sem mondják, de szerintem, megvan benned is az a kicsi felsõbbrendûség. És ezt akarva akaratlanul is kifejezed. sorry...
Beképzelt ember vagy kérdezõ. A pénz tett tönkre. De egy nap megtudod, ha elveszik a pénzedet :D
Szerintem sem veszed észre magad. Gondok vannak veled is.
van akit ez zavar, nincs önbizalma. azt gondolja mivel neked ilyen jól megy, majd probléma lesz késõbb hogy neki pl. még kocsija, jogsija sincs és mondjuk valami konzervgyárban 12 órázik éhbérért. Magyarán, nem tud hasonlót felmutatni mint te és azt hiszi, ezért majd elhagyod/lenézed, esetleg ingyenélõnek tartod. Van a mondás hogy suba subával, guba gubával és nem rosszból mondom. De lehet hogy érdemesebb lenne inkább a hasonló anyagi helyeztûek felé nyitnod. Én meg a másik oldalon vagyok, egy csóró, kopott ruhás lányt nem fognak a kiöltözött gazdag fiúk észrevenni, ilyen csak a szappanoperában van. Találtam magamhoz hasonló helyzetût és boldogok vagyunk. Lehet hogy neked is így kéne. Egy idõ múlva hidd el, téged frusztrálna hogy a pár esetleg még fagyira sem tud meghívni, nem érteném miért gondolkozik hogy 100Ft-tal olcsóbb dolgot vegyen, miért szõrözik ilyeneken... aki nem ebben nõtt fel az nemigazán érti...
Hát én sem kezdenék veled, de fõleg a stílusod, modor alapján nem, nem csak az anyagiak miatt!
A kérdező hozzászólása: Na, szóval. Nem nézek le senkit, nem gyári munkásokról volt szó az esetemben, hanem egyetemistákról, ami én is vagyok. Igen, a suba subával, guba gubával elv szerint vagyok én is. Tudom, hogy nehéz lépést tartani, de én megelégszem annyival, ha a férfi dolgozik és van saját keresete, nem kell egyáltalán, hogy bármire is meghívjon. Ha látom, hogy szorgalmas, az már elég. A saját anyagi kategóriámon belül akik vannak, túlnyomó többsége pökhendi és lenézõ másokkal. Én nem vagyok ilyen. Nem tudom, hogy az írásomból mi jön le, de soha senkit nem néztem le, mindenkivel normális vagyok és csak azért, mert pénzem van, még nem érzem magam többnek.
Hú, gazdag vagy?És jó nõ is vagy?Jársz velem?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!