Találatok a következő kifejezésre: Mi jön a legjobban a pasiknak (3 db)

miért lene ciki? szerintem vigyél teis. nem tudhatod mit hoz az este :P ;D
Szerintem is tõle kérjél alvóruhát, én legalábbis szeretem ha a csajom az én ruhámban van, talán még szexibb is, de ha van egy szexi hálóinged az se megvetendõ...
Valami jó laza ruha, ambe be is lehet nyúlni. Az áttetszõ az izgalmas... bár éjjel minden ruha fekete.
franciabugyi és top a favorit :) jó alvást :P
Nem ciki, legalább több lesz.Abortuszra menni jóval cikibb ;)
a ruhát úgysem nézi, teljesen mindegy.nem lesz rajtad sokat.:-) gumit vigyél Te is.miért lenne ciki?dehogyis!inkább több legyen, mint egyse.
Nálam a szexi csipke jön be, de akár kérhetsz tõle egy bokszert meg egy bõ pólót is. Szexi lehetsz benne ha jó az alakod hozzá. Gumit meg vigyél nyugodtan. Inkább legyen több mint h gumi nélkül kelljen kockáztatni a második, harmadik...sokadik menetet:) Érzezétek jól magatokat. 22/f
Semmit. Aludjatok ruha nélkül.
Legyen óvszer és síkosító a kistáskádban, de ne mutogasd, csak vészhelyzetben :) Ne vigyél semmilyen alvóruhát. Vigyél egy extra bugyit és kérj tõle egy pólót alváshoz (aztán öltözz át elõtte, és lehet, hogy nem lesz tovább kérdés az alvóruha :) ))) Jó szórakozást!
A kérdező hozzászólása: Nem biztos hogy lefekszünk egymással, abban maradtunk, hogy nem sürgetünk semmit, hanem ahogy jön. Egyikünk sem szûz már, de viszonylag friss kapcsolat, mégis nagyon kívánjuk egymást.
Én sose viszek. Ilyenkor mindig azt mondom, "uppsz, otthon felejtettem..." ;) Szeretek a barátom gatyájában lenni, õ meg szereti utána felvenni. ;))
A kérdező hozzászólása: Franciabugyit+pólót találtam ki. Remélem tetszeni fog:)
Nekem van egy nagyon szép fekete csipke hálóingem de az csak arra jó hogy levegye... utána kérek tõle egy pólót, abban szoktam aludni.
Az tényleg mind1 mi van rajtad, ha alakul az este, úgy sem számít:D! Viszont óvszert feltétlenül vigyél!/persze, lehet, h már vittél../ Nem ciki, nálam is mindig van, ha a barátomhoz megyek!

Mi jön be a legjobban a pasiknak orális szex közben?

A barátom azt mondja jól csinálom és élvezi, de én szeretnék vmi újjat csinálni vele, hogy mégjobban élvezze! Szoktam kézzel, szájjal, egyszerre mindkettöt! Kérlek segitsetek és irjátok le ti, hogy szoktátok! Vagy pasik ti, hogy szeretitek legjobban...

Legjobb válasz: Én pasi vagyok és ez 1 nagyon jó dolog :P Ha igazán nagy örömet akarsz neki okozni akkor sokáig húzd az idõt és csak kínozd. Fél óra után pedig kezdj bele az irgalmatlan vágtába és hagyd hogy a szádba menjen. Sztem ennél többet lehetetlen adni mert ez isteni. Próbáld bekapni ameddig csak tudod és szívd közbe. Imádom ha barátnõm így csinálja.

Én pasi vagyok és ez 1 nagyon jó dolog :P Ha igazán nagy örömet akarsz neki okozni akkor sokáig húzd az idõt és csak kínozd. Fél óra után pedig kezdj bele az irgalmatlan vágtába és hagyd hogy a szádba menjen. Sztem ennél többet lehetetlen adni mert ez isteni. Próbáld bekapni ameddig csak tudod és szívd közbe. Imádom ha barátnõm így csinálja.
én pár taktikával megpróbálok segiteni neked(nekem bejött) én 1kicsit szoktam húzni a pasi agyát nem csak ugy 1bõl rátapadok a vesszõjére és slussz...1-2 "fogás": elõször végig nyalom teljes egészében elõször jobb majd bal oldalt a vesszõt, mint 1 fini fagyit ugy 2X, de azt jó rendesen a tövétõl a makkig. majd a már nedves pénisz tövére fejezem a kezem, kicsit rányomom és úgy "csúsztatgatom rajta(a barátom élvezi), majd lehet 1kis pillangózás" a nyelved fegyével csapdosd végig a péniszt, mint 1 kis pillangó, de közbe használd a kezeid is, ne csak a himtagot kényesztesd közbe simizd a combját v vhol ahol élvezi..majd kezdheted a kezes, szájas" munkár , de csak kreativan azt is, hol gyengébben és lassabban hol erõsebben és gyorsan és közbe még pluszba amikor a szádba van akk is játszhatsz a nyelveddel vele, szivogasd kicsit a makkot stb...az én pasim amikor már látom h közeleg az orgi, azt szereti(én tapasztaltam ki) ha 1 kicsit a szabad kezemmel enyhén nyomom a picija alját, igy szte erõteljesebb(de lehet vkinél ez nem olyan jo, szal ezt csak megjegyeztem) sok szerencsét, jo játszadozást ui:lényeg h érezze h élvezed te is h juthatsz neki vmit kicsit finom hangokkal(nyögéssel)de tényleg csak halkan a tudtára adhatod, h. milyen jo õt kényeztetned9
Hát akkor most szégyenlnem kéne magam ugyanis az én páromat valóban felpürgeti, ha egy újjamat picit a popsijába dugom, az egész úgy indult, hogy tetszett neki, ha a herék alatt felfelé nyomtuk, aztán közeledett a popsi. Amúgy ennek a tudományos oka is van, ugyanis úgy felelé olyankor a prosztatát érjük, aminek az ingerlése számára izgatólag hat. De lehet ez csak épp neki jön be, én is csak a kedvéért teszem meg. Amúgy ha húzod kicsit az idõt, és úgy ott simogatod szerintem is tetszik nekik, ha lassan közeledsz, minhta nem is azt akarnád. Szokott neki tetszeni, ha közben foghatja a fejem, úgy kicsit irányít, de nekem is jó, mert segít, hogy tetszik neki, vagy úgy is szoktuk, hogy õ csinálja magának a kezével én pedig számmal neki... Ki kell tapasztalni, hajrá!
Fektesd a hátára, és oldalról közelítsd meg. Így õ is elér téged... a többit már rábízhatod. És persze nézz rá közben néha!
Az én pasim attól indul be, hogy miközben csinálom neki, magamat is izgatom, de úgy, hogy mindent lásson közben. Ettõl teljesen beindul és már nem is a számra vágyik... :)
ja meg ha megpróbálod tövig bekapni:-) azért meg ne fulladj közben:-)
A heréit is simogasd közben.Vagy a belsõ combját azt csípik.Elsõ válaszadó egy paraszt vagy.
én a nyelvemmel masszírozom folyamatosan, és a makkot a szájpadlásomhoz érintve csinálom. Ettõl teljesen beindul. Közben masszirozom a golyóit. Mikor már gyorsabban zilál, akkor a nyelvemmel csak a herére koncentrálok és vigyázok, h közben ne érjek a farkához, aztán kezdem elölrõl. Miután ezt megcsinálod néhányszor, sokkal nagyobb lesz az orgazmus.
nézz a szemébe, nekem az jön be közben:)
Ja igen és nézz a szemébe végig :) Az minimum a háromszorosára növeli az élvezetet :D
Ha lenyeled, nézed közben + mélytorok.
Deeptroat – mély torok
Az a pár percnyi csend... :) )

Mi jön be a pasiknak legjobban, ha a szerelmükkel vannak?

Legjobb válasz: Az ha azt csinálja a csaj, amit szeretnék MINDIG!!!

Az ha azt csinálja a csaj, amit szeretnék MINDIG!!!
A kérdező hozzászólása: bõvebben???pl...ülnek a padin a parkban egymás mellett...
Ha a szerelmükben vannak
A kérdező hozzászólása: azt szeretik, ha simogatják õket ott lent?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!