Találatok a következő kifejezésre: Mi jót csinálni hogy még (8 db)

Mi lehet a bajom hogy nem jött még meg? 19éves vagyok mit tudok csinálni hogy elösegitsem hogy megjöjjön? Lehet aza baj hogy minden nap tornázok? Hagyam abba akor?

2honapja voltam nögyogyásznál kaptam egy gyogyszert 2db volt benne és a következö honapba minden oké volt megjött. De most nem nemtudom mért de nem akarok megint oda menni. Van valami gyogyszer arra h megjöjön? 24napra szokot megjönnni és már több mint 34napja nem jött meg kezdek félni már elkellet volna mulnia:S

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell orvoshoz menned. Sok minden befolyásolhatja, a menszeszedet: idegesség, fáradtság, stressz stb. Ha egy darabig nem csináltál semmit, utána volt egy nagyon húzós(kemény) edzésed, akkor azért is lehet, mert túl sok vért használt el a szervezeted. kismillió dolog befolyásolhatja, de azért látogasd meg a dokit.

Nem feltétlen kell orvoshoz menned. Sok minden befolyásolhatja, a menszeszedet: idegesség, fáradtság, stressz stb. Ha egy darabig nem csináltál semmit, utána volt egy nagyon húzós(kemény) edzésed, akkor azért is lehet, mert túl sok vért használt el a szervezeted. kismillió dolog befolyásolhatja, de azért látogasd meg a dokit.
Szia! A saját érdekedben kell orvoshoz menned, nem más miatt. Bár még nem olyan vészes az a 34 nap, sok mindenkinek nem pontos a mensije. Esetleg késõbb, amikor gyereket szeretnél, akkor okozhat problémát, de nem nagyot és nem feltétlenül. Én úgy tudom, cickafarkfû teával lehet beállítanin a mensit. Én sem vagyok a gyógyszerek híve, viszont van, amikor mást nem lehet tenni. Ha nem is most, de keresd fel azt a dokit, vagy egy másikat!
Az orvos pontosan tudja mi csak találgathatunk!Tehát inkább az orvos. Egyébként ha van barátod és pettingeltetek bár kicsi az esély, de lehetsz terhes ugyebár. Szval sztem menj el az orvoshoz.
19 éves? Akkor nõjj fel picinyem. Az orvos azért van, hogy megállapítsa mi a bajod és kezeljen. Ha nem mész oda, akkor nem leszel kezelve. Aztán, ha majd gyereket akarsz, de nem megy, mert pl. a gyulladásoktól elzáródott mindkét petevezetked, akkor majd ne sírj, hogy mekkora marha voltál 19 évesen, amikor - szemben veled - más ember azért már tud felnõttként viselkedni.
1. vok. Istenem "neeemmm megyek.." Hát ne menj, de aztán magadra vess ha komolyabb baj lesz!
Hülye p**csa! Menj az orvoshoz.Mit gondolsz orvosok vagyunk?
Te tényleg hülye p.csa vagy! (utolsó kommented alapján) Ha "nemmmmmm" szeretnél elmenni orvoshoz, akkor vess magadra. Lehet, hogy valami betegséged van (pl. méhnyakrák), de tényleg nem lényeges... Inkább vágd be a durcit!
MIVAN ENNYIRE FÉLSZ AZ ORVOSTÓL 19 ÉVESEN?????ISTENEM MILYEN KIS TAKNYOSOK VANNAK...VAGY INKÁB TERHES SZERETNÉL LENNI???MENY EL AZ ORVOSHOZ
Basszus, te tényleg egy lehetetlen alak vagy! mégis most mit vársz? feltettél egy kérdést, megkaptad rá a választ. orvoshoz kell menned, mert mi itt nem vagyunk nõgyógyász szakorvosok, sõt még táltosok se, hogy a távolból meghozzuk a mensesedet! édesanyád ennyire félvállról veszi a problémádat? õ hol van ilyenkor? nem tudok mást, csak a többieket ismételni: orvoshoz kell menned, mert hormonproblémáid vannak feltehetõleg, amit nem fogsz tudni házi csodaszerekkel megoldani, erre mérget vehetsz. felnõtt ember vagy, legyen már ennyi józan belátásod! a termékenységeddel játszol kisanyám! de ha ezt neked megéri kockáztatni, ne menj orvoshoz, nem a mi bajunk. ostoba tyúk.
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál és ö sem tudja hogy mibajom van szoval kár volt elmenem dehülye voltam... és még gyogyszert sem irt fel szal erröl ennyit..
A kérdező hozzászólása: héjjjjjj:SSSSSS amugy nincs barátommmmmm és nemmmmm megyek orvoshoz mer nem szeretnék:SSSSSS
A kérdező hozzászólása: Szia Nincsenek panaszaim semmi csak h nem jött még mindig meg, de kedden van oros szerintem elmegyek mert mindenki azt mondja h menyek el.. magán orvost nem is tudok és pénz sincs rá..De ha elmegyek az ngyogyászhoz mit tud csinálni ad egy gyogyszert amitöl megjön vagy következö honapba lesz hogy van ez?vagy elküld lehet kivizsgálásra....:S:S
Bármikor megjöhet. Ha nincs panaszod várhatsz a következõ várt mensi idõpontjáig. A háziorvosoddal nem vagy olyan kapcsolatban, hogy tanácsot tudna adni, hogy menj dokihoz, vagy ne menj? Esetleg magánrendelésre is elmehetnél, ha tudsz valakit, akinek jó a hírneve és szimpatikus és persze van rá pénzed. Ott nyugodtabb a légkör, nincs benn általában a nõvérke. Kb.5000Ft Felesleges stresszelned, ha nem tudsz megnyugodni, menj el dokihoz! Írd meg, hogy döntöttél!
A kérdező hozzászólása: 10:24 -hez: mostanába csak ugráloktelezek de sokat minden nap, meg hullaphop karikázok meg has prés felülések de ezt nem mindig... Ja és a nö gyogyász akinél voltam az nö és nálunk csak ez a nö van a többi férfi de ez a nö kijelentette hogy ö nem vizsgál szüz lányokat meg nem szeret, de azért megvizsgált de hogy mondthat ilyet, meg mulkor más bajom volt baktériumok voltak bennem vagy mi mert azt sem mondta el hogy mi a bajom:Ss utálok oda menni ja és ha most pl még nem jön meg egy hétig akkor bármikor megjöhet? vagy ebe a honapba kimarad? voltatok már igy? mert ha megyek valahova akkor bármi megtörténhet akkor most ne menyek sehova egy honapig ajj:S nemtudom mitcsináljak ezt azért kérdem mert ha esetleg nem mennék orvoshoz akkor tudjam, de szerintem várok jövöhétig és ha nem jön meg, akkor lehet hogy elmegyek:S
Neked eleve hormonproblémáid vannak, azért írta fel a doki azt a bizonyos gyógyszert. tudom mi ez, mert az egyik rokonom szintén ilyen 2-es gyógyszert kapott, mert nei is kimaradt a mensese. a menses késése nem a tornától van, akármennyire is ezzel szeretnéd nyugtatni magad, hanem hormonbajok miatt. úgyhogy a saját érdekedben hagyj fel ezzel a gyerekes hozzáállással, hogy te márpedig nem szeretnél menni és indíts vissza a nõgyógyászhoz. amúgy azt megértem, hogy nem szívesen mész, hidd el más nõnek sem tartozik az ilyen a kedvenc idõtöltései közé, de azt viszont nem jut el az agyamig, hogy lehetsz felnõtt nõ létedre ennyire felelõtlen a saját testeddel szemben. ha rossz tapasztalataid voltak a korábbi nõgyógyásszal, kérdezz körbe az ismerõseidnél, kit ajánlanak, és menj hozzá.
Milyen tortánt végzel? Napi 1 óra torna nem hinném, hogy befolyásolja, gondolj az aerobik oktatókra, õk napi több órát leadnak és semmi bajuk. De ha téged megnyugtat, persze hagyj ki annyit, amennyit jónak látsz. Többektõl olvastam már itt, tizenévesektõl, hogy rendszertelen a mensijük, szerintem azért ne aggódd túl magad. Ha nincs semmi panaszod és nem rég voltál dokinál, komoly bajod nem lehet, talán semmi bajod nincs. Ha a következõ mensid is kimaradna, talán érdemes lenne elmenni a dokihoz, mégha nem is ugrálsz az ötletért. Nem tudom orvosi szemszögbõl mekkora a toelrancia, ha valakinek rendszertelen a mensije. Legfeljebb erre is rákérdezhetnél. :)
A kérdező hozzászólása: milyen gyuladás ilyenröl szó sincs, amugy nem fogytam sokat 3kilot, de most ne tornázak? szerintem az miatt van
A torna biztos nem befolyásolja, hogy megjön-e vagy sem. Nem fogytál sokat, vagy nem vagy nagyon vékony? Ilyenkor is elõ szokott fordulni, hogy elmarad a mensi. A múltkor mire kaptad a 2 db gyógyszert? Sajnos ilyen a doki, hogy senki sem szeret hozzá menni. Ha nincs különösen más panaszod, talán várhatsz még egy kicsit, hátha a következõ várt idõpontra megjön és csak ez az egy hónap marad ki. Fel a fejjel és nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: j és megkérdeztem hogy idegeségtöl vagy rendszeres torátol lehete ez és azt mondta hogy nem befolyásolhatja...:S

Mi jót tudok csinálni hogy még élvezetesebb legyen a barátomnak?

Csókolózás vagy szex kozben...

Legjobb válasz: Kényeztetheted szájjal, nem kell sokáig, de nagyon élvezik. Kérdezd meg, hogy mit szeret, vezetkezi is a kezed elõször, aztán tudni fogod, hogy miket szeret.

Kényeztetheted szájjal, nem kell sokáig, de nagyon élvezik. Kérdezd meg, hogy mit szeret, vezetkezi is a kezed elõször, aztán tudni fogod, hogy miket szeret.
Bõven elég ha megtartod ezt a hozzá állást és nyugodtan tedd fel neki ezt a kérdést hisz õ tudja mi a legjobb neki.
Ha szedsz fogamzásgátlót akkor egyszerû
Nekem is épp ez a problémám, csak a karácsonnyal (párom karácsonyi baba volt és akkor lesz a születésnapja)...Nem szedek fogamzásgátlót.:-( 23L
A teherbeesésen kívül nemigen van más ötlet - ez pedig elég abszurd lenne csak ecélból :) -, csak, ha fogamzásgátlót szedsz, de azzal sem tanácsos gyakran "játszani", mert komolyan bezavarhat a hormonháztartásodba. Ki lehet bírni a menstruációt a legvadabb buliban is: tampon+betét és szükség esetén fájdalomcsillapító (akkor viszont semmi alkohol!).
Szia! http://avivamodszer.hu/ Elvileg ezzel a módszerrel befolyásolhatod, késleltetheted és rövidítheted a pirosbetûs napokat! Ha írsz egy mail-t nekem, megnézem a könyvben, hogy konkrétan hogy ;)
Akkor dugasd meg magas véresen. Úgyis tök részegek lesztek, nem? tiniribanc
akkor nincs semmi használható szer/ötlet
A kérdező hozzászólása: tudom, de a barátommal több is lett volna:(

Megjelent egy piros kör, egy fehér x-szel a jobb alsó sarokban, és valami program jött be, hogy Antirirus 2010 vag ymi, pedi gnem töltöttem le ilyet. Meg hogy 30 vírust talált? Nem nagyon értek hozzá, mit lehetne csinálni?

Legjobb válasz: A tálcán jobbklikkel zárd be, de sajnos bekaptál egy vírust, mivel ez maga a vírus. Vírusirtás próbálj, meg volt már téma ez az antivírus(alul keresõbe beírod>antivírus 2009)...de 2010...hmmm 2009 van...hogy indítottad el?

A tálcán jobbklikkel zárd be, de sajnos bekaptál egy vírust, mivel ez maga a vírus. Vírusirtás próbálj, meg volt már téma ez az antivírus(alul keresõbe beírod>antivírus 2009)...de 2010...hmmm 2009 van...hogy indítottad el?
Igen, sajnos ez maga a vírus. Szedd le az eset.hu-ról a nod32 próbaverzióját, vagy külsõ Pendrive-ról futasd, akkor talán le tudod törölni!
Még valami vagy a Spyware Terminator, vagy az Malwarebytes' Anti-Malware nevû ingyenes program leszedi!
Töltsd le a legerõsebbet: Kaspersky Antivirus 2009, 30 napos próbaverzió, kulcsot adnak hozzá: http://www.2f.hu/letoltes/probaverziok/kaspersky/.
Avast, malwarebytes, spybot, zone alarm.. Kaspersky is jó de csak 30 napos..
A kérdező hozzászólása: De nem tûnik el, az a baj, én Barbi vagyok, valaki írna nekem privátba, légyszi!! Segítsetek plz!
Milyen állandó virus- és kémprogram irtó van a gépeden? Milyen tûzfalat használsz?
nálam már 2010 van. (XD XD XD XD XD XD XD)
Nálam már 2012
Betét kellene (ami felszívja) Nem tudsz kérni anyukádtól?
Esetleg tegyél be papírzsepit (de az nem sokáig fogja bírni (túl vékony)
Használj betétet
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm. Tudom hgy ez ciki de tényleg szükségem volt segítségre. anyám nem olyan aki bármit megtenne értem.
Nincs a fürdõszobában betét?Ha nincs, akkor kénytelen vagy kérni anyukádtól.A papírzsepi csak átmeneti megoldás.
Betétbõl is inkább a szárnyasat használ, mert azt jobban lehet rögzíteni a bugyihoz.
Kicsit fura ez a kérdés!!!
Nincs otthon betét? Anyukád mit használ?

Már 1 hónapja nem jött meg! Ma voltam a dokinál és azt mondta, hogy nem érez, hogy terhes lennék! De azért el küldöt egy terhességi tesztet csinálni vizeletből! Mért nem jön meg? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Fogytál vagy híztál mostanában? Mentél át valami nagyobb változáson? Esetleg új munkahely, tanulmányok, etc... Stresszes mostanság az életed? Szedsz valamilyen gyógyszert, aminek mellékhatása ez lehet? Vagy esetleg egy új gyógyszert?

Fogytál vagy híztál mostanában? Mentél át valami nagyobb változáson? Esetleg új munkahely, tanulmányok, etc... Stresszes mostanság az életed? Szedsz valamilyen gyógyszert, aminek mellékhatása ez lehet? Vagy esetleg egy új gyógyszert?
Függ attól is, h hány éves vagy... én speciel 19, és 15 éves korom óta menstruálok... 4 év alatt sem sikerült beállnia...kimarad...elõbb/késõbb jön...mikor hogy... csinálj egy tesztet...de ekkora terhességet a doki kitapintott volna...úgyh sztem csak alacsony lehet a hormon szinted...(nekem ezt mondta az orvos)
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok!nem szedek semmilyen gyogyszert kicsit mostanság ideges szoktam lenni!
Nekem is így volt. Kismama voltam, mégse mutatta ki. Menj dokihoz, az a tuti. De még egy tesztet megér.
Várj egy pár napot és ha addig sem jön meg utána érdemes csinálni új tesztet. Nekem volt hogy két hetet késett a semmiért.
Én mindenképp csinálnék új tesztet! Nekem amúgy 2 nap késés után már kimutatta. Tehát szerintem nem vagy terhes, 6 nap után tuti kimutatná. De biztos, ami biztos, csinálj egy új tesztet is!
Ha az egyik csík sötét (az a kontroll csík) a másik pedig halvány, de látszik, akkor terhes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!