Találatok a következő kifejezésre: Mi jót csinálni hogy (22 db)

Nekem is volt gond , de nem tudom hogy mit kell csinálni , én csak a Sims 3-mal tudok játszani!

Mi lehet a bajom hogy nem jött még meg? 19éves vagyok mit tudok csinálni hogy elösegitsem hogy megjöjjön? Lehet aza baj hogy minden nap tornázok? Hagyam abba akor?

2honapja voltam nögyogyásznál kaptam egy gyogyszert 2db volt benne és a következö honapba minden oké volt megjött. De most nem nemtudom mért de nem akarok megint oda menni. Van valami gyogyszer arra h megjöjön? 24napra szokot megjönnni és már több mint 34napja nem jött meg kezdek félni már elkellet volna mulnia:S

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell orvoshoz menned. Sok minden befolyásolhatja, a menszeszedet: idegesség, fáradtság, stressz stb. Ha egy darabig nem csináltál semmit, utána volt egy nagyon húzós(kemény) edzésed, akkor azért is lehet, mert túl sok vért használt el a szervezeted. kismillió dolog befolyásolhatja, de azért látogasd meg a dokit.

Nem feltétlen kell orvoshoz menned. Sok minden befolyásolhatja, a menszeszedet: idegesség, fáradtság, stressz stb. Ha egy darabig nem csináltál semmit, utána volt egy nagyon húzós(kemény) edzésed, akkor azért is lehet, mert túl sok vért használt el a szervezeted. kismillió dolog befolyásolhatja, de azért látogasd meg a dokit.
Szia! A saját érdekedben kell orvoshoz menned, nem más miatt. Bár még nem olyan vészes az a 34 nap, sok mindenkinek nem pontos a mensije. Esetleg késõbb, amikor gyereket szeretnél, akkor okozhat problémát, de nem nagyot és nem feltétlenül. Én úgy tudom, cickafarkfû teával lehet beállítanin a mensit. Én sem vagyok a gyógyszerek híve, viszont van, amikor mást nem lehet tenni. Ha nem is most, de keresd fel azt a dokit, vagy egy másikat!
Az orvos pontosan tudja mi csak találgathatunk!Tehát inkább az orvos. Egyébként ha van barátod és pettingeltetek bár kicsi az esély, de lehetsz terhes ugyebár. Szval sztem menj el az orvoshoz.
19 éves? Akkor nõjj fel picinyem. Az orvos azért van, hogy megállapítsa mi a bajod és kezeljen. Ha nem mész oda, akkor nem leszel kezelve. Aztán, ha majd gyereket akarsz, de nem megy, mert pl. a gyulladásoktól elzáródott mindkét petevezetked, akkor majd ne sírj, hogy mekkora marha voltál 19 évesen, amikor - szemben veled - más ember azért már tud felnõttként viselkedni.
1. vok. Istenem "neeemmm megyek.." Hát ne menj, de aztán magadra vess ha komolyabb baj lesz!
Hülye p**csa! Menj az orvoshoz.Mit gondolsz orvosok vagyunk?
Te tényleg hülye p.csa vagy! (utolsó kommented alapján) Ha "nemmmmmm" szeretnél elmenni orvoshoz, akkor vess magadra. Lehet, hogy valami betegséged van (pl. méhnyakrák), de tényleg nem lényeges... Inkább vágd be a durcit!
MIVAN ENNYIRE FÉLSZ AZ ORVOSTÓL 19 ÉVESEN?????ISTENEM MILYEN KIS TAKNYOSOK VANNAK...VAGY INKÁB TERHES SZERETNÉL LENNI???MENY EL AZ ORVOSHOZ
Basszus, te tényleg egy lehetetlen alak vagy! mégis most mit vársz? feltettél egy kérdést, megkaptad rá a választ. orvoshoz kell menned, mert mi itt nem vagyunk nõgyógyász szakorvosok, sõt még táltosok se, hogy a távolból meghozzuk a mensesedet! édesanyád ennyire félvállról veszi a problémádat? õ hol van ilyenkor? nem tudok mást, csak a többieket ismételni: orvoshoz kell menned, mert hormonproblémáid vannak feltehetõleg, amit nem fogsz tudni házi csodaszerekkel megoldani, erre mérget vehetsz. felnõtt ember vagy, legyen már ennyi józan belátásod! a termékenységeddel játszol kisanyám! de ha ezt neked megéri kockáztatni, ne menj orvoshoz, nem a mi bajunk. ostoba tyúk.
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál és ö sem tudja hogy mibajom van szoval kár volt elmenem dehülye voltam... és még gyogyszert sem irt fel szal erröl ennyit..
A kérdező hozzászólása: héjjjjjj:SSSSSS amugy nincs barátommmmmm és nemmmmm megyek orvoshoz mer nem szeretnék:SSSSSS
A kérdező hozzászólása: Szia Nincsenek panaszaim semmi csak h nem jött még mindig meg, de kedden van oros szerintem elmegyek mert mindenki azt mondja h menyek el.. magán orvost nem is tudok és pénz sincs rá..De ha elmegyek az ngyogyászhoz mit tud csinálni ad egy gyogyszert amitöl megjön vagy következö honapba lesz hogy van ez?vagy elküld lehet kivizsgálásra....:S:S
Bármikor megjöhet. Ha nincs panaszod várhatsz a következõ várt mensi idõpontjáig. A háziorvosoddal nem vagy olyan kapcsolatban, hogy tanácsot tudna adni, hogy menj dokihoz, vagy ne menj? Esetleg magánrendelésre is elmehetnél, ha tudsz valakit, akinek jó a hírneve és szimpatikus és persze van rá pénzed. Ott nyugodtabb a légkör, nincs benn általában a nõvérke. Kb.5000Ft Felesleges stresszelned, ha nem tudsz megnyugodni, menj el dokihoz! Írd meg, hogy döntöttél!
A kérdező hozzászólása: 10:24 -hez: mostanába csak ugráloktelezek de sokat minden nap, meg hullaphop karikázok meg has prés felülések de ezt nem mindig... Ja és a nö gyogyász akinél voltam az nö és nálunk csak ez a nö van a többi férfi de ez a nö kijelentette hogy ö nem vizsgál szüz lányokat meg nem szeret, de azért megvizsgált de hogy mondthat ilyet, meg mulkor más bajom volt baktériumok voltak bennem vagy mi mert azt sem mondta el hogy mi a bajom:Ss utálok oda menni ja és ha most pl még nem jön meg egy hétig akkor bármikor megjöhet? vagy ebe a honapba kimarad? voltatok már igy? mert ha megyek valahova akkor bármi megtörténhet akkor most ne menyek sehova egy honapig ajj:S nemtudom mitcsináljak ezt azért kérdem mert ha esetleg nem mennék orvoshoz akkor tudjam, de szerintem várok jövöhétig és ha nem jön meg, akkor lehet hogy elmegyek:S
Neked eleve hormonproblémáid vannak, azért írta fel a doki azt a bizonyos gyógyszert. tudom mi ez, mert az egyik rokonom szintén ilyen 2-es gyógyszert kapott, mert nei is kimaradt a mensese. a menses késése nem a tornától van, akármennyire is ezzel szeretnéd nyugtatni magad, hanem hormonbajok miatt. úgyhogy a saját érdekedben hagyj fel ezzel a gyerekes hozzáállással, hogy te márpedig nem szeretnél menni és indíts vissza a nõgyógyászhoz. amúgy azt megértem, hogy nem szívesen mész, hidd el más nõnek sem tartozik az ilyen a kedvenc idõtöltései közé, de azt viszont nem jut el az agyamig, hogy lehetsz felnõtt nõ létedre ennyire felelõtlen a saját testeddel szemben. ha rossz tapasztalataid voltak a korábbi nõgyógyásszal, kérdezz körbe az ismerõseidnél, kit ajánlanak, és menj hozzá.
Milyen tortánt végzel? Napi 1 óra torna nem hinném, hogy befolyásolja, gondolj az aerobik oktatókra, õk napi több órát leadnak és semmi bajuk. De ha téged megnyugtat, persze hagyj ki annyit, amennyit jónak látsz. Többektõl olvastam már itt, tizenévesektõl, hogy rendszertelen a mensijük, szerintem azért ne aggódd túl magad. Ha nincs semmi panaszod és nem rég voltál dokinál, komoly bajod nem lehet, talán semmi bajod nincs. Ha a következõ mensid is kimaradna, talán érdemes lenne elmenni a dokihoz, mégha nem is ugrálsz az ötletért. Nem tudom orvosi szemszögbõl mekkora a toelrancia, ha valakinek rendszertelen a mensije. Legfeljebb erre is rákérdezhetnél. :)
A kérdező hozzászólása: milyen gyuladás ilyenröl szó sincs, amugy nem fogytam sokat 3kilot, de most ne tornázak? szerintem az miatt van
A torna biztos nem befolyásolja, hogy megjön-e vagy sem. Nem fogytál sokat, vagy nem vagy nagyon vékony? Ilyenkor is elõ szokott fordulni, hogy elmarad a mensi. A múltkor mire kaptad a 2 db gyógyszert? Sajnos ilyen a doki, hogy senki sem szeret hozzá menni. Ha nincs különösen más panaszod, talán várhatsz még egy kicsit, hátha a következõ várt idõpontra megjön és csak ez az egy hónap marad ki. Fel a fejjel és nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: j és megkérdeztem hogy idegeségtöl vagy rendszeres torátol lehete ez és azt mondta hogy nem befolyásolhatja...:S

Van két nimfa papagájom és mind a ketten menekülnek tőlem (félnek) már megvannak szeptember óta az egyik hamarabb jött azt hittem ha eltelik egy kis idő megszoknak de sajna nem mit tudnák csinálni, hogy közelebb férközenek hozzám?

Legjobb válasz: Fõleg az a baj, hogy ketten vannak. Így már nem te vagy a fontos nekik. Külön helységbe kellene tenni õket, vagy az egyiket eladni. A magányos papagájokat el kell engedni a szobában és kezdetben nem foglalkozni velük, hagyni, hogy riadtan üljenek a szekrény tetején. A kalitkáját nyitva hagyni, hogy ha éhes, be tudjon menni. Messzirõl kedvesen lehet hozzá beszélni. Nem szabad hirtelen mozdulatokat tenni, hangoskodni. Semmikép ne hajkurászd soha. Késõbb próbáld meg, hogy kitartod az ujjadat valami finomsággal, amit szeret, hátha odarepül. Elõbb utóbb meg kell, hogy szokjon, bár ez sokkal könnyebb feladat lett volna rögtön, fiatal korában. Nekem volt hullámosom, amit elkergetni sem tudtam a közelembõl, annyira ragaszkodott hozzám. Beszélt is:)

Fõleg az a baj, hogy ketten vannak. Így már nem te vagy a fontos nekik. Külön helységbe kellene tenni õket, vagy az egyiket eladni. A magányos papagájokat el kell engedni a szobában és kezdetben nem foglalkozni velük, hagyni, hogy riadtan üljenek a szekrény tetején. A kalitkáját nyitva hagyni, hogy ha éhes, be tudjon menni. Messzirõl kedvesen lehet hozzá beszélni. Nem szabad hirtelen mozdulatokat tenni, hangoskodni. Semmikép ne hajkurászd soha. Késõbb próbáld meg, hogy kitartod az ujjadat valami finomsággal, amit szeret, hátha odarepül. Elõbb utóbb meg kell, hogy szokjon, bár ez sokkal könnyebb feladat lett volna rögtön, fiatal korában. Nekem volt hullámosom, amit elkergetni sem tudtam a közelembõl, annyira ragaszkodott hozzám. Beszélt is:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. akkor majd igyekszem, bár mind a ketten aranyosak, de az egyik aki hamarabb jött elöször téleg jobban viszonyult hozzám.

Telepíteni akartam a Skype-ot és ez jött ki. Mit kéne csinálni, hogy jó legye? (Kép kommentben)

http://kepfeltoltes.hu/130516/n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_... Egyébként nem csak a Skype-nál volt ez. Többször is kijött már. Mit jelent ez pontosan?

Legjobb válasz: a Windowsal van probléma , ilyenkor nem árt egy újratelepítés

a Windowsal van probléma , ilyenkor nem árt egy újratelepítés

Iszonyatosan szerelmes vagyok egy olyan fiúba aki most jött a giminkbe. Mit tudok csinálni hogy ne fájjon ennyire? 17/f

Tegnap pillantottam meg el?ször a suliban majd ma a buszon végig ?t néztem. Rendkívül szép és én szerelmes vagyok belé. Lehet hogy a lányokat szereti de hogy tudnék a köezlébe kerülni, esetleg párkapcsolatot kialakítani vele? Ya és a szerelemnek ezt a fojtogató érzését hogy tudnám enyhíteni????

Legjobb válasz: pár év mulva rájössz hogy ez olyan "szerelem" amin 2 órán belül túlvagy ha pl meglátod egy csajjal smárolni.. ez nem szerelem,higyj nekem. ahhoz ismerned kéne. tetszik és ennyi.nekem már minimum 20 ilyenem volt

pár év mulva rájössz hogy ez olyan "szerelem" amin 2 órán belül túlvagy ha pl meglátod egy csajjal smárolni.. ez nem szerelem, higyj nekem. ahhoz ismerned kéne. tetszik és ennyi.nekem már minimum 20 ilyenem volt
Na fogjátok be!!! Ez az oldal nem azért van hogyha vmit nem mersz megkérdezni itt megkérdezheted????? Undorítóak az ilyenek kik kitaszítják a társaságból a melegeket és a lezbiket!! Ha a férfiakhoz vonzódik attól még lehet egy nõ szerelme! a Másik meg mindenkinek vannak hibái!!! Szeresse azt akit akar!!
Tudod! Aspirin!
na menj a pi**ába..
Gondolom mindezt divatból írtad, mert aki fiú és a lányokat szereti az régimódi õskövület.
17/f ? ha nem tolsz 0-24be csetet angolul és nem 17 female akar lenni akkor ajánlom az elsõ válaszolót am FAKE
OMG
Szerintem próbálj meg vele összebarátkozni! Abban semmi "feltûnõ" nincs! Ha majd bensõségesebb szinte lelki társi kapcsolatba kerültök (tudom, tudom, ez nem két nap) ott már nyugodtan megoszthatod vele a "titkodat"! Ja és üzenem mindenkinek: A MELEGSÉG NEM BETEGSÉG! SENKIT NEM LEHET BASZTATNI CSAK AZÉRT, MERT ELTÉRÕ A NEMI IDENTITÁSA! Ja és a lelki társunk sem feltétlenül a szerelmünk! Sok sikert! 17/F
19:01 - Ezt mondd azoknak a bazári majmoknak akik az utcán ugrálnak férfitangákban.
19:04! A kérdésedben a válasz! Azok majmok, nem rendes emberek! Azokat én sem szívlelem! 19:01-es voltam
barátkozz vele.nehéz lesz, tudom.ha eljuttok egy olyan szintre, biztos elmondja, hogy õ meleg-e.ha igen, a szerelem enyhítése lehetetlen dolog.esetleg akkor sikerül, ha találsz valaki mást. sok sikert!:)
elõbb bilincseld ki valahova aztán szo.pd le! Az mindig beválik. A bu ziknak meg üzi elmehetnek a saját oldalukra mert ez egy normális site. Pápá
Kedves Kérdezõ! Legutóbb egy leszbikus lánnyal bunkóztam és annál a kérdésnél elgondolkoztam az eddigi felfogásomról a másságról kapcsolatban, szóval próbálok segíteni. 17 évesen nehéz helyzetben lehetsz, valószínûleg a srác hetero, de ha nem puhatolod ki akkor nem tudod meg. Próbálj meg vele barátkozni elõször, az is lehet utána nem is fog tetszeni...Legrosszabb esetben is nagyon nagyot égsz majd, de épp itt az ideje hogy felvállald magad szerintem... Nehezemre esett, de próbáltam segíteni! 22/F
Szia! Nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni sajnos. Mert nem biztos hogy Õ is a fiúkat szereti, kicsi rá az esély. A fájdalmadat hogy lehetne csillapítani? Azzal hogy elfelejted. A mai világban nagyon megvetik azokat az embereket, akik a saját nemüket szeretik. Tudom hogy mennyire fáj a szerelem elszorítása, én is megéltem már, de sikerült. Kiszerettem belõle, már csak barátnak tekintem. Menni fog, csak akarni kell. De akár még össze is barátkozhatsz vele, de csak barátként tekinthetsz rá. Rossz lehet neked. Nagyon sajnálom a viszonzatlan szerelmeket. Persze lehet, hogy Õ is a fiúkat szereti, de mint már írtam ennek kicsi az esélye. Sok szerencsét!
ez most vicc..? hogyha nem akkor azt tudom tanácsolni hogy küzdj az érzés ellen. mindenki képes megváltozni csak akarni kell
Én lány létemre imádom a melegeket..:) ) Velük tök jól elvagyok mert tudom nem akarnak meg b..szni! És te már voltál férfival együtt? Amúgy szerintem sem vagy szerelemes csak nagyon bejött neked.! Próbálj megismerkedni vele..! hátha.. ;) Sok sikert! 18/L
Ne felejtsd el, hogy az elsö látásra szerelem nagyon tud fájni!!!
A kérdező hozzászólása: Elegem van az értelmetlen, semmitmondó kommentekbõl. Aki tud intelligens választ adni csak és csak azí írjon!!!
Amit az ocsmánykodóknak küldtél, az egy fiú és egy lány szerelmérõl szól. Nem b*zikról.
A kérdező hozzászólása: ya és akik a a 9milimétereset ajánlották azoknak üzenném hogy nem tehetek arról hogy a fiúkat szeretem. Tudományosan bebizonyították hogy a melegség biológiai eredetû nem holmi divat. Ilyen kommentek után inkább azon csodálkoznák kiaz az ember akidivatból kitalálná hogy meleg. De teljesen fölösleges ilyeneket írnom ennyi antiszociális személyiségzavarosnak
Probálj meg megismerkedni vele, pláne ha egy buszon mentetek. Kérdezd meg merre lakik és tudsz-e segiteni neki az uj suliban. Aztán majd kialakul, hogy tudtok-e barátkozni, ha igen akkor a késöbbiekben tanulhattok együtt vagy lehet hétvégi közös programokat csinálni lehet.Ha vele vagy akkor enyhül a szorongato érzés is és majd kialakul valami, csak ne kapkodd el. Sok sikert.
hogy lehettek ilyen barmok? nem tehet róla, egy.. kettõ, meg nem kéne basztatni..
Hát ha tudod a nevét megkeresheted mondjuk facebookon..ott általába ki is írják hogy kiket szeretnek:)
Viccen kívül nézd meg Facebookon kik az érdeklõdési körei az adatlapján xD Ha nincs kiírva hogy: Nõk akkor lehet búza :D
Szerintem nem vagy szerelmes, ez csak egy fellángolás. Nem lehet valakibe ennyi ismertség után beleszeretni. Szóval szerintem el fog múlni ez az "érzés".
19:01 Nos ez a fejedbe meg se forduljon. Nekem valameik fiú akivel jóba vagyok ilyet mondana, nem tenné zsebre amit kap a mocskos búza, az fix.
Ha szedsz fogamzásgátlót akkor egyszerû
Nekem is épp ez a problémám, csak a karácsonnyal (párom karácsonyi baba volt és akkor lesz a születésnapja)...Nem szedek fogamzásgátlót.:-( 23L
A teherbeesésen kívül nemigen van más ötlet - ez pedig elég abszurd lenne csak ecélból :) -, csak, ha fogamzásgátlót szedsz, de azzal sem tanácsos gyakran "játszani", mert komolyan bezavarhat a hormonháztartásodba. Ki lehet bírni a menstruációt a legvadabb buliban is: tampon+betét és szükség esetén fájdalomcsillapító (akkor viszont semmi alkohol!).
Szia! http://avivamodszer.hu/ Elvileg ezzel a módszerrel befolyásolhatod, késleltetheted és rövidítheted a pirosbetûs napokat! Ha írsz egy mail-t nekem, megnézem a könyvben, hogy konkrétan hogy ;)
Akkor dugasd meg magas véresen. Úgyis tök részegek lesztek, nem? tiniribanc
akkor nincs semmi használható szer/ötlet
A kérdező hozzászólása: tudom, de a barátommal több is lett volna:(

Mi jót tudok csinálni hogy még élvezetesebb legyen a barátomnak?

Csókolózás vagy szex kozben...

Legjobb válasz: Kényeztetheted szájjal, nem kell sokáig, de nagyon élvezik. Kérdezd meg, hogy mit szeret, vezetkezi is a kezed elõször, aztán tudni fogod, hogy miket szeret.

Kényeztetheted szájjal, nem kell sokáig, de nagyon élvezik. Kérdezd meg, hogy mit szeret, vezetkezi is a kezed elõször, aztán tudni fogod, hogy miket szeret.
Bõven elég ha megtartod ezt a hozzá állást és nyugodtan tedd fel neki ezt a kérdést hisz õ tudja mi a legjobb neki.

Megjelent egy piros kör, egy fehér x-szel a jobb alsó sarokban, és valami program jött be, hogy Antirirus 2010 vag ymi, pedi gnem töltöttem le ilyet. Meg hogy 30 vírust talált? Nem nagyon értek hozzá, mit lehetne csinálni?

Legjobb válasz: A tálcán jobbklikkel zárd be, de sajnos bekaptál egy vírust, mivel ez maga a vírus. Vírusirtás próbálj, meg volt már téma ez az antivírus(alul keresõbe beírod>antivírus 2009)...de 2010...hmmm 2009 van...hogy indítottad el?

A tálcán jobbklikkel zárd be, de sajnos bekaptál egy vírust, mivel ez maga a vírus. Vírusirtás próbálj, meg volt már téma ez az antivírus(alul keresõbe beírod>antivírus 2009)...de 2010...hmmm 2009 van...hogy indítottad el?
Igen, sajnos ez maga a vírus. Szedd le az eset.hu-ról a nod32 próbaverzióját, vagy külsõ Pendrive-ról futasd, akkor talán le tudod törölni!
Még valami vagy a Spyware Terminator, vagy az Malwarebytes' Anti-Malware nevû ingyenes program leszedi!
Töltsd le a legerõsebbet: Kaspersky Antivirus 2009, 30 napos próbaverzió, kulcsot adnak hozzá: http://www.2f.hu/letoltes/probaverziok/kaspersky/.
Avast, malwarebytes, spybot, zone alarm.. Kaspersky is jó de csak 30 napos..
A kérdező hozzászólása: De nem tûnik el, az a baj, én Barbi vagyok, valaki írna nekem privátba, légyszi!! Segítsetek plz!
Milyen állandó virus- és kémprogram irtó van a gépeden? Milyen tûzfalat használsz?
nálam már 2010 van. (XD XD XD XD XD XD XD)
Nálam már 2012

Mit kellene csinálnom ahoz hogy minél hamarabb leadjam a fölösleget magamról, ami hiper gyorsan rám jött?

167cm és 67kg vagyok 1 hónap alatt kb 10 kg híztam fel, és csak hízok. Voltam orvosnál is elvileg ott elváltozás nincs. Futni nem tudok mert asztmás vagyok és nagyon betudok fulladni rövid idõ alatt. Szerintetek mit kellene tennem?

Legjobb válasz: Paleo étrend és fegyencedzés. De egyébként valami van veled, ez nem normális hogy ennyire gyorsan felrántottál 10 kilót. Valami idegi megrázkódtatás nem volt az életedben, pár hónappal ezelõtt.?

Paleo étrend és fegyencedzés. De egyébként valami van veled, ez nem normális hogy ennyire gyorsan felrántottál 10 kilót. Valami idegi megrázkódtatás nem volt az életedben, pár hónappal ezelõtt.?
'elvileg ott elváltozás nincs' Akkor a folyamat amit átélsz az egészséges és semmi gond nincs vele. Vagy, talán logikus hogy egy abszolút egészségtelen élettérben élsz ahol teljesen destruktív hatású élelmiszereket fogyasztasz, szennyezett levegõt szívsz be, természetesen a pszichéd is hasonló mérgezésnek van kitéve és SEMMILYEN lépést nem teszel védekezésül. Ez esetben akár akart valamit találni az orvosod akár nem, a megbetegítõ hatások szerintem logikus, hogy túlsúlyba kerülnek az életedben.. mindenkiében. Elhagyhatod a hormonrendszeredet közismerten túlterhelõ 'élelmiszereket', minden fölöselges szénhidrátot (liszt, cukor..) a glutént, a hormonbomba szója- és tejtermékeket. Elkerülheted az adalékanyagok többségét. Elkerülheted a gyógyszereket. Attól függ merre élsz, jógázhatsz vagy qigongozhatsz is, ezek mind segítenék a tested normális mûködését. Ezeket a lépéseket kellene megtenned. A futást akár bírod akár nem, nincs olyan pozitív hatása ami miatt megérné ráfordítani az energiát (szemben az említett komolyabb gyakorlatokkal). Az asztmád akkor gyógyul meg, ha a gyulladásszint és az autoimmun folyamatok lecsitulnak a testeben.
Menj el másik orvoshoz is: belgyógyász, endokrinológus. Attól is függ, hogy mi a nemed. Én is nagyon hirtelen híztam, és ki is derült, hogy egy anyagcsere betegség miatt.

Más csecsemői is szokták a fogukat csikorgatni? Három foga jött ki a kicsinek eddig, de állandóan egymáson csikorgatja őket úgy, hogy engem kiráz a hideg. Normális? Mit érdemes csinálni?

Legjobb válasz: Szerintem normális, nekem mindegyik csinálta. Ha belegondolsz, elég fura lehet neki, hogy eddig összeért az ínye, most meg feltart valami. Ha megszokja abba fogja hagyni.

Szerintem normális, nekem mindegyik csinálta. Ha belegondolsz, elég fura lehet neki, hogy eddig összeért az ínye, most meg feltart valami. Ha megszokja abba fogja hagyni.
Igen, az én fiam is csinálta, amikor kibújtak az elsõ fogai.Már 8 foga van és mostanában nem igen csinálja már, szerintem megunta.
Lekel szoktatni rola az en fiam is csinalta Most 22 eves es nagyon roszallapotban van a foga Az orvos azt mondte hogy ez meg gyerek kora miatt Van mert koptatta a fogait azzal hogy csikorgatja
Elsõ vagyok, és fogtechnikus. A csecsemõkori, a kisgyermekkori, és a felnõttkori fogcsikorgatás között van különbség. Egyébként nem leszoktatni kell róla (mert gyakran álmában csinálja), hanem éjszakai harapásemelõ sínt kell alkalmazni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!