Találatok a következő kifejezésre: Mi jót csinálni (68 db)

Nekem is volt gond , de nem tudom hogy mit kell csinálni , én csak a Sims 3-mal tudok játszani!

Van egy 300Gb külső merevlemezem . A mappák közöt megjelent egy ismeretlen mappa evel a felirattal 59499090ad903a897008 Ha kinyitom benne van másik két mappa, . Stb. Mit lehet csinálni evvel a mappával? Honnan jött?

Legjobb válasz: A Windows Update szokott ilyesmi mappákat csinálni arra a merevlemezre, amelyiken a legtöbb szabad hely van. Csak néha elfelejti letörölni... Nyugodtan törölheted. Vista/7/8 alatt Rendszergazda jogosultságot fog kérni a törléshez.

A Windows Update szokott ilyesmi mappákat csinálni arra a merevlemezre, amelyiken a legtöbb szabad hely van. Csak néha elfelejti letörölni... Nyugodtan törölheted. Vista/7/8 alatt Rendszergazda jogosultságot fog kérni a törléshez.
lehet törölni másra nem jó, windows rakhatta oda.

Missed ab után még nem jött meg a menszeszem, pedig már lassan 7 hete történt. Menjek orvoshoz? Mit tud csinálni ilyen esetben?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális nem kell aggódni. A hormonoknak is idõ kell, mire visszaállnak.

Ez teljesen normális nem kell aggódni. A hormonoknak is idõ kell, mire visszaállnak.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy idõ kell, míg visszaáll a rend, de meddig várjak, ha mégsem akar megjönni. Jelét sem látom vagy érzem, hogy folyamatban lenne valami.
Kontroll vizsgálaton voltál már?
A kérdező hozzászólása: Még nem. Abban maradtunk, hogy menszesz után megyek.
Hát nem tudom, olvastam már több lánynál h 1-2 hónap kimaradt nekik, de sztem hívd fel a dokid és kérdezd meg h õ mit tanácsol?! Ez még nem azt jelenti h gond van! De a dokid biztos megnyugtat ha felhívod!

1 hónapja vettem egy dps dream 7 tabletot. A beállításoknál véletlen rányomtam a másodlagos képernyőre és sehogy nem tudom visszahozni. Csak fekete képernyö világít. Még "reset" gombbal se jött vissza. Ilyenkor mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Kellene egy factory reset, mivel ebbõl másképp nem vergõdsz ki, de ezzel sajnos ugrik minden adat, amit eddig tároltál a készüléken. Kapcsold ki a tabletet, majd nyomd le a bekapcsoló gombot és a hangerõ le gombot egyidejûleg, s tartsd nyomva, míg be nem kapcsol a készülék. Ekkor elengedheted. (Fontos, hogy néha a két gomb fel van cserélve, szóval ha a hangerõ le gombbal nem megy, akkor próbálkozz a hangerõ fel gombbal is!) Egy kis idõ múlva betölt a Recovery menu, itt az érintés nem mûködik, a menüben a hangerõ gombokkal tudsz navigálni. Menj a Factory reset menüpontra, majd nyomd le röviden a bekapcsoló gombot, ekkor még kér egy visszaigazolást (Biztos? Igen!). A gyári beállítások lesznek visszaállítva, a tablet kikapcsol magától, bekapcsolni lehet, hogy neked kell majd.

Kellene egy factory reset, mivel ebbõl másképp nem vergõdsz ki, de ezzel sajnos ugrik minden adat, amit eddig tároltál a készüléken. Kapcsold ki a tabletet, majd nyomd le a bekapcsoló gombot és a hangerõ le gombot egyidejûleg, s tartsd nyomva, míg be nem kapcsol a készülék. Ekkor elengedheted. (Fontos, hogy néha a két gomb fel van cserélve, szóval ha a hangerõ le gombbal nem megy, akkor próbálkozz a hangerõ fel gombbal is!) Egy kis idõ múlva betölt a Recovery menu, itt az érintés nem mûködik, a menüben a hangerõ gombokkal tudsz navigálni. Menj a Factory reset menüpontra, majd nyomd le röviden a bekapcsoló gombot, ekkor még kér egy visszaigazolást (Biztos? Igen!). A gyári beállítások lesznek visszaállítva, a tablet kikapcsol magától, bekapcsolni lehet, hogy neked kell majd.

Mit fog csinálni az orvos? 14 vagyok és csütörtökön jött meg elösször. (több lent) gyors és normális választ lécci

És anyu el akar vinni nőgyógyászhoz,mondván ő is ilyenkor ment elösször.Mire számítsak?

Legjobb válasz: Mi a bánatnak mennél nõgyógyászhoz???? Ha elmennél, akkor: 1. vagy elzavar haza a nõgyógyász, hogy nyugi, majd gyere vissza, ha megkezdted a nemi élete és eltelt már kb 1 év azóta, 2. vagy teljesen fölöslegesen manuálisan végig tapogat, benyúl esetleg egy vékony kacsával is, és a melleidet is áttapogatja. Hát kb erre számíthatsz. Akkor menjetek nõgyógyászatra ilyen fiatalon, ha valami bajod lenne, csak azért mert õ is ilyenkor volt, ne menjetek!

Mi a bánatnak mennél nõgyógyászhoz???? Ha elmennél, akkor: 1. vagy elzavar haza a nõgyógyász, hogy nyugi, majd gyere vissza, ha megkezdted a nemi élete és eltelt már kb 1 év azóta, 2. vagy teljesen fölöslegesen manuálisan végig tapogat, benyúl esetleg egy vékony kacsával is, és a melleidet is áttapogatja. Hát kb erre számíthatsz. Akkor menjetek nõgyógyászatra ilyen fiatalon, ha valami bajod lenne, csak azért mert õ is ilyenkor volt, ne menjetek!
Dehogy menjetek! Minek kellene kínoznod magad teljesen fölöslegesen! Majd 5 év múlva, ha addig nincs semmi problémád.
Azért mert menstruálsz nem kell nõgyógyászhoz menni. Akkor kellene ha 16 éves korodig nem jött volna meg, vagy ha 2 menstruáció között több mint fél év van. Most nem kell elmenned!
Mi a fenének mennél nõgyógyászhoz??? Anyukád fölöslegesen vinne... Ha nincs semmi panaszod, nincs szexuális partnered, nem akarsz gyereket (feltételezem, eszedben sincs), akkor semmi értelme elmenni. Ez olyan, mintha egy fiú, akinek elkezd nõni az arcszõrzete, rögtön borbélyhoz rohanna... Ha már elvisz, nem fog semmit csinálni, úgy értem, nem vizsgál hüvelyen keresztül, még végbélen sem valószínû, hiszen nem vagy beteg, nincs semmilyen panaszod. Esetleg csinál egy ultrahangot és vesz vért. Ne izgulj miatta, nem lesz semmi gond, csak szerintem semmi sem indokolja, hogy elmenj.
Elbeszélget veled, ha nincs panaszod, nem hiszem, hogy megvizsgál.
Na ne viccelj! Akkor minek menne????
Én is feleslegesnek tartom, de itt olvastam töb helyen, hogy vannak anyák, akik ilyenkor elviszik a lányukat orvoshoz, hogy elsõkézbõl tõlük kapjanak információkat, függetlenül attól, hogy ezt szükségesnek tartom-e.
menj el egy masszõrhöz.
Csinálj nyújtógyakorlatokat, hátha visszaugrik, és dörzsöld be rheuma krémmel.
hát ügyeletre elmehetsz abból baj nem lehet..ill írnak fel izomlazítót gyógyszerben is...voltarent meg ilyesmit talán vény nélkül is lehet kapni és még van gyógyszer tár...esetleg vki megmaszírozhatná hátha az használna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megoldódott a problémám nyújtó gyakorlatokat végeztem és már jó mentek a zöld pacsik.
Örülök, én is így szoktam helyrehozni.

Mi lehet a baj? Utorrentel letöltöttem egy filmet, le is jött 100%-ig. Fent hagytam seedelni már 2 hete és még mindig 0% az arány. A 100% most már csak 98%. Azt a hibaüzenetet írja ki:állományok hiányoznak a feladatból. Ellenőrizd. Mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Amit ír: ellenõrizd, nem hiányzik-e valami. Például kitörölted a sample-t vagy az nfot, mert feleslegesnek tartottad. Ettõl a torrent le is stoppolja magát, mert hiányzik a letöltés egy része, így nem tudja azt seedelni. Újra le kell tölteni a maradék 2%-ot, elõtte töröld a kliensbõl a torrentet. Az új letöltésével hashelés és letöltés után vissza tudsz állni seedelni.

Amit ír: ellenõrizd, nem hiányzik-e valami. Például kitörölted a sample-t vagy az nfot, mert feleslegesnek tartottad. Ettõl a torrent le is stoppolja magát, mert hiányzik a letöltés egy része, így nem tudja azt seedelni. Újra le kell tölteni a maradék 2%-ot, elõtte töröld a kliensbõl a torrentet. Az új letöltésével hashelés és letöltés után vissza tudsz állni seedelni.
A kérdező hozzászólása: uTorrentPartFile459D08FE.dat ezt tettem vissza a lomtárból és most megint 100% de a seedelés még mindig nem megy seedek 0(31)peerek 0(18)ezt mutatja ez azt jelenti hogy senki nem tölt le?az elsõ sor mit jelent? mert nem tudtam megnyitni a fájlt azért tettem a lomtárba.de a film lejött rendesen
A dat fájl akkor jön létre, amikor nem töltesz le mindent egy pakkból. Szüksége van rá a kliensnek az információküldéshez. Ezért van az, hogy egy letöltésbõl ne törölj, ne másolj, ne nevezz át semmit, mert nem lesz jó. A számok: seed: 0(31) - 31 feltöltõ, 0-ra kapcsolódsz, hiszen már nem töltesz le. peer: 0(18) - 18 letöltõ van, 0 kapcsolódik rád. A partial seeder is letöltõnek van írva, de õ feltöltõ. Hogy miért nem megy? Lehet nincs valós letöltõ, és csak partial seederek vannak. Ebben az esetben 0 letöltõ van a torrentnél, és 18 feltöltõ akinek nincs meg a teljes adat. Például te is itt vagy jelölve, ha nem töltöttél le mindent, nem a seedereknél. Vagy pedig van letöltõ, csak kevés, a sok feltöltõ miatt túlseedelt a torrent, ezen felül akinek nagyobb a feltöltési sebessége mint a tiéd, arra fognak a letöltõk kapcsolódni, amit te szabályozni/módosítani/kényszeríteni nem tudsz a javadra.
A kérdező hozzászólása: akkor ez azt jelenti hogy hagyjam úgy ahogy van?
Hagyd seedben, idõvel - lehet csak hetek alatt - ki fognak szállni a többiek, és amikor jön új letöltõ, akkor majd rád fognak kapcsolódni nagyobb eséllyel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget!!!!

Mi jót lehet csinálni Kecskeméten 3-4 napig?

mit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Malomba plázázni, beülni moziba, termálba menni, nevezetes helyeket meglesni ott :) http://hu.wikipedia.org/wiki/Kecskem%C3%A9t#Turizmus Itt szét tudsz nézni, hogy mi van ott:) egy tiszakécskei lány (30km-re Kecskeméttõl)

Malomba plázázni, beülni moziba, termálba menni, nevezetes helyeket meglesni ott :) http://hu.wikipedia.org/wiki/Kecskem%C3%A9t#Turizmus Itt szét tudsz nézni, hogy mi van ott:) egy tiszakécskei lány (30km-re Kecskeméttõl)

Megjelent egy piros kör, egy fehér x-szel a jobb alsó sarokban, és valami program jött be, hogy Antirirus 2010 vag ymi, pedi gnem töltöttem le ilyet. Meg hogy 30 vírust talált? Nem nagyon értek hozzá, mit lehetne csinálni?

Legjobb válasz: A tálcán jobbklikkel zárd be, de sajnos bekaptál egy vírust, mivel ez maga a vírus. Vírusirtás próbálj, meg volt már téma ez az antivírus(alul keresõbe beírod>antivírus 2009)...de 2010...hmmm 2009 van...hogy indítottad el?

A tálcán jobbklikkel zárd be, de sajnos bekaptál egy vírust, mivel ez maga a vírus. Vírusirtás próbálj, meg volt már téma ez az antivírus(alul keresõbe beírod>antivírus 2009)...de 2010...hmmm 2009 van...hogy indítottad el?
Igen, sajnos ez maga a vírus. Szedd le az eset.hu-ról a nod32 próbaverzióját, vagy külsõ Pendrive-ról futasd, akkor talán le tudod törölni!
Még valami vagy a Spyware Terminator, vagy az Malwarebytes' Anti-Malware nevû ingyenes program leszedi!
Töltsd le a legerõsebbet: Kaspersky Antivirus 2009, 30 napos próbaverzió, kulcsot adnak hozzá: http://www.2f.hu/letoltes/probaverziok/kaspersky/.
Avast, malwarebytes, spybot, zone alarm.. Kaspersky is jó de csak 30 napos..
A kérdező hozzászólása: De nem tûnik el, az a baj, én Barbi vagyok, valaki írna nekem privátba, légyszi!! Segítsetek plz!
Milyen állandó virus- és kémprogram irtó van a gépeden? Milyen tûzfalat használsz?
nálam már 2010 van. (XD XD XD XD XD XD XD)
Nálam már 2012

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!