Találatok a következő kifejezésre: Mi jó terhességi csikok megelőzésére, (2 db)

Mi jó a terhességi csikok megelőzésére, striákra?

Legjobb válasz: Szia én babaolajjal kentem a hasamat végig,és semmi csík nincs rajta.Most második babámat várom,és még mindig ez válik be legjobban.Boldog babavárást.

Szia én babaolajjal kentem a hasamat végig, és semmi csík nincs rajta.Most második babámat várom, és még mindig ez válik be legjobban.Boldog babavárást.
A babolaj is jó vagy lehet kimondottan erre való olajat kapni. Vagy a jó zsíros krémek, de azért az olajjal könnyebb "dolgozni". Az, hogy bereped-e a bõröd viszont egyén kérdése is, mert van aki hiába keni, úgyis bereped, van aki meg semmit nem használ és mégsem lesz csíkos. Azért csak kenegesd szorgalmasan már akkor, mikor még nem is nõ a hasad, hogy a bõröd sok vitamint kapjon és nagyon rugalmas legyen.

Mire jó a hasfogó pánt? Jó a terhességi csíkok kialakulásának megelőzésére? Ti hogyan próbáltátok megelőzni a kialakulásukat?

Legjobb válasz: Szia, Hogy csikos leszel- e vagy sem, a genjeidben van. Viszont kremet/olajat erdemes hasznalni, mert ezek hidrataljak, rugalmasabba teszik a borodet. Igy elkerulheted azt hogy esetleg kirepedjen valahol a borod, mert ennek jelet utana eleted vegeig viselheted. A bor elvileg nyulik ahogy novekszik a terfogat amit be kell fednie, de a terhesseg alatt ez olyan gyorsan tortenhet, hogy ezt nem mar nem tudja kovetni. Ebbol az okbol en betartottam a kismama dietat es kerultem az edessegeket es probaltam nem felszedni azokat a kilokat mar az elejen.

Szia, Hogy csikos leszel- e vagy sem, a genjeidben van. Viszont kremet/olajat erdemes hasznalni, mert ezek hidrataljak, rugalmasabba teszik a borodet. Igy elkerulheted azt hogy esetleg kirepedjen valahol a borod, mert ennek jelet utana eleted vegeig viselheted. A bor elvileg nyulik ahogy novekszik a terfogat amit be kell fednie, de a terhesseg alatt ez olyan gyorsan tortenhet, hogy ezt nem mar nem tudja kovetni. Ebbol az okbol en betartottam a kismama dietat es kerultem az edessegeket es probaltam nem felszedni azokat a kilokat mar az elejen.
Próbálkozni lehet, de véleményem szerint szinte semmit nem hat. A csíkok vagy kialakulnak, vagy nem, ez egyénfüggõ, és nem tudsz mit csinálni.
Semmit nem lehet tenni. Ez alkat kérdés. Én nem kentem soha semmivel, egy darab csíkom nem maradt, és nem lett szülés után sem. VAn, aki keni a méregdrága spec kenõcsökkel, mégis szétreped... Errõl ennyit... Ha fáj, viszket, ahogy húzódik a bõr, akkor kend testápólóval.
A hastartó pánt arra való, hogy ne fájjon a derekad a pocakod tartásától. Nekem nagyon jó szolgálatot tett, ha már nagyobb lesz a pocakom, újra fogom használni.
Gén függõ! Óvd a kiszáradástól, minden zuhany után hidratáld. Én speciel Nivea testápolót vegyítek Nivea Baba Oil-al szépen bemaszírozom a pocimba, combomba, melleimbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!