Találatok a következő kifejezésre: Mi is szeretet (2028 db)

Volt regebben egy baratnom, (idosebb, 20/18) oszinten szerettuk egymast, csak en akkor nem vettem tul komolyan a dolgot, es mire raebredtem mit is szeretnek, talalt valaki mast. Mit kellett volna tennem akkor?

Legjobb válasz: Elmondanod neki,hogy mit érzel és hogy szereted.De h tényleg õszintén szerettétek egymást,akkor még biztos nem hunyt ki a láng!! Próbáld meg elmondani neki,hogy még mindig szereted.Ha nem haraggal váltatok el akkor biztos megérti és õ is elmondja mit érez.Kiröhögni tuti nem fog.

Elmondanod neki, hogy mit érzel és hogy szereted.De h tényleg õszintén szerettétek egymást, akkor még biztos nem hunyt ki a láng!! Próbáld meg elmondani neki, hogy még mindig szereted.Ha nem haraggal váltatok el akkor biztos megérti és õ is elmondja mit érez.Kiröhögni tuti nem fog.
A kérdező hozzászólása: Hat igen, sajnos mar nem lehet, mindkettonk kialakitotta sajat eletet, nem tudom milyen lett az ove, nalam csak a szurke atlag jott be.

Miért, amikor megtaláljuk azt a lányt, aki szeret, hanyagoljuk, holott mi is szeretjük őt? (Remélem a lányok értik ezt a kérdést, nekik szól).

Ez a legtipikusabb hiba. Min kellene változtatni?

Legjobb válasz: Én nem érzem magam hanyagolva. 2 éve vagyunk együtt már a kezem is megkérte. Sztem inkább a nõkkel van itt probléma, mert az idõ múlásával is elvárják h körülrajongja, udvarolja õket a srác, holot 1-2 apró gesztus többet ér annál minth mindíg körülugrálják az embert. És az apró jelekre nem is figyelnek. Nekem pl többet mond 1 pillantása mintha órákig ecsetelné h mien szép vagyok. Legyünk õszinték hölgyeim. Mi sem teperünk annyira ha már a miénk a kiszemelt.

Én nem érzem magam hanyagolva. 2 éve vagyunk együtt már a kezem is megkérte. Sztem inkább a nõkkel van itt probléma, mert az idõ múlásával is elvárják h körülrajongja, udvarolja õket a srác, holot 1-2 apró gesztus többet ér annál minth mindíg körülugrálják az embert. És az apró jelekre nem is figyelnek. Nekem pl többet mond 1 pillantása mintha órákig ecsetelné h mien szép vagyok. Legyünk õszinték hölgyeim. Mi sem teperünk annyira ha már a miénk a kiszemelt.
A kérdező hozzászólása: Közös tulajdonság férfi és nõ között :)

Páv 2 vizsgáról mit kell tudni és hol lehet megcsinálni. Még nem tudom mit is szeretnék dolgozni de megvan az A és B kategóriás jogsim mellett a C, E, D is. Asziszem ide a páv 2 kellene. Mi kell még, hogy munkát válalhassak?

Legjobb válasz: Valahol Pesten csináltam meg, kb 20 éve.Mindenféle reflex vizsgálatok voltak, pszicho teszttel fûszerezve. Kell GKI kártya, és digitális sofõrkártya, hogy munkát vállalhass.

Valahol Pesten csináltam meg, kb 20 éve.Mindenféle reflex vizsgálatok voltak, pszicho teszttel fûszerezve. Kell GKI kártya, és digitális sofõrkártya, hogy munkát vállalhass.
Így van, ahogy az elsõ mondja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, fõleg az utolsónak, a részletességért, és persze az elõzõeknek is.szeretném még kérdezni, h nekem melyiket kellene megcsinálnom, nemtudom h buszozni vagy teherautózni szeretnék, de olyat szeretnék, ami mindkettõhöz jó.az autós oktatóm aztmondta, h a páv2 kell.illetve h mennyi idõre adják meg?
Tehát ha nem fogsz kéklámpázni vagy nem tervezed a kékvillogást akkor felesleges a PÁV 1 mert jóval nehezebb is! És csak 5 évre adják a kékvillogózásra! A PÁV 2 es üti a 3 ast is tehát PÁV 2 essel 3 ast is tudod vezetni! Tulajdonképen veszélyesanyagszállítás, taxi, troli, busz, személyszállítás, árúszállítás jó mindenre kivéve kéklámpára nem ennyi! :) 1-5 évig korlátozhatják a PÁV 2 est is! De ha nagyon ügyes vagy és faján megcsinálod akkor végleges határozatot fogsz kapni ami visszavonásig jó lesz figyelj oda keveset hibázz ha teheted mellõzd a hibákat és akkor kapsz egy korlátlan PÁV 2 est akkor ha ez meg van soha többet nem kell menned PÁV 2 re remélem érthetõen leírtam! :) hali! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, meglepõ ezen az oldalon, hogy valaki ilyen segítõkészen viselkedik.nagyon sokat segítettél, köszönöm szépen mégegyszer:)


hagyd
Miket kérdeztél?
Az kellett volna kérdezni, hogy azt szeretnéd tudni róla, mikor lesz egy-két órája, amikor szívesen elmenne veled sütizni/kávézni/akárhová, mert személyesen jobban szeretsz beszélgetni az emberekkel.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem milyen zenéket szeret és melyik suliba jár.
Akkor valószínûleg csak nem akart megbántani, de amúgy nem érdekled sajna. Ez hányszor fordult elõ? Mert ha csak egyszer az is lehet, hogy épp fontos dolga akadt.
A kérdező hozzászólása: Csak egyszer, de félek ha újból ráírok akkor ismét levegõnek fog nézni. (és ez kezd kínos lenni)
Szerintem kétszer még érdemes próbálkozni - talán még randira is hívni, mint ahogy az elõzõ válaszoló mondta - de ha akkor sem, akkor tényleg hagyd, mert nem érdemel meg téged :)
A kérdező hozzászólása: Igazából egyszer ráírtam õ nem írt vissza én megint írtam õ megint nem. :(
Akkor felejtõs, keress olyan lányt aki érdeklõdik :)

Mit tehetnék még? Milyen jelzéseket küldhetnék még felé, hogy egyértelművé váljon számára, hogy mit is szeretnék, és hogy elhívjon valahová?

Van egy srác aki nekem bejön és szerintem én is neki. Már egy csomó jelzést küldtem neki, hogy fel?lem okés lenne a dolog, de nem lép semmit. Majdnem 7 évvel id?sebb nálam (18-24). Ritkán találkozok vele akkor is csak futólag és látszik hogy próbál velem beszélgetni, de nem sokra jutottunk. Milyen jelzéseket küldhetnék még felé, hogy egyértelm?vé váljon számára, hogy mit is szeretnék, és hogy elhívjon valahová? Elméletileg neki kellene, meg az hogy venné ki már magát ha én....:S Elméletileg pedig szüleim által ismerem (volt munkatárs) lehet ezért nem is mer annyira.

Legjobb válasz: Te ismered a pasit, te tudod,hogy merne-e kezdeményezni vagy inkább visszahuzodo! Mert ha visszahuzodo akkor neked kell lépni ha szeretnéd hogy legyen valami, de ha bevállalos akkor valoszinuleg ha akarna veled járni, már megkérdezte volna..

Te ismered a pasit, te tudod, hogy merne-e kezdeményezni vagy inkább visszahuzodo! Mert ha visszahuzodo akkor neked kell lépni ha szeretnéd hogy legyen valami, de ha bevállalos akkor valoszinuleg ha akarna veled járni, már megkérdezte volna..
Beszélj vele, ne jelzéseket küldj. Sokan nem értenek a jelzésekbõl...
TE miért nem hívod el valahová???
A kérdező hozzászólása: csak ilyen szituban:S mondjuk oké, de ha meg nem akar semmi komolyabbat?:S az picit ciki lenne, fõleg hogy hetente min. 3x találkozunk
A kérdező hozzászólása: am. köszi a választ:)
Ha nem akar komolyabbat, akkor legalább megtudod, és tovább léphetsz. Szerintem nincs ebbe ciki.
A kérdező hozzászólása: Talán mert picit félek is hogy ilyen körülmények között mit mondana, illetve akarná-e õ is. Meg nem kimondottan vagyok olyan kezdeményezõ típus, mondjuk oké ebben még nincs semmi...
A kérdező hozzászólása: hát az a baj hogy annyira még én sem ismerem:S de végülis ha bepróbálkozok nem veszítek semmit....
Semmit....
A kérdező hozzászólása: Bõvebb választ vártam volna.
Becsapod magadat. Egyértelmûen tetszik neked, és ezt jelzi neked a tudatalattid.

Ha még nem szeretnék lefeküdni a barátommal, (pettinget sem szeretnék) akkor csókolózáson kívűl mi az, ami még "megengedett", tehát nem húzom az idegeit, és mi az, amit inkább csak akkor csináljak, ha többet is szeretnék? 18/lány

Legjobb válasz: 18 évesen miért nem akarsz lefeküdni vele??? Talán mert nem õ a szõke herceg? Akkor meg minek vagy vele? Ha meg õ az, akkor miért nem kívánod õt??? A pasi helyében úgy érezném, hogy nem is kellek neked, és nem tekintesz rám férfiként. Ez pedig eléggé kellemetlen helyzet. De minek is van neked pasid, ha nem akarsz tõle semmit sem? Ahogy egy korábbi válaszoló említette, a póker ezekszerint jó ötlet a részetekre!!! :DDD

18 évesen miért nem akarsz lefeküdni vele??? Talán mert nem õ a szõke herceg? Akkor meg minek vagy vele? Ha meg õ az, akkor miért nem kívánod õt??? A pasi helyében úgy érezném, hogy nem is kellek neked, és nem tekintesz rám férfiként. Ez pedig eléggé kellemetlen helyzet. De minek is van neked pasid, ha nem akarsz tõle semmit sem? Ahogy egy korábbi válaszoló említette, a póker ezekszerint jó ötlet a részetekre!!! :DDD
Egy férfi idegeit (ahogy te fogalmazol) már a csókolózással is fel lehet húzni. Nehéz eset, de megkérdezed tõle, úgy a legtisztább.
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék még pettinget, mert két hete vagyunk együtt és azért tettem fel a kérdést, mert nem szeretnék a szûzk**va kategóriába tartozni egyébként imádom a barátomat, és férfiként tekintek rá :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
a helyes kérdés: Miért nem szeretnél "pettinget sem"? nem vonzódsz hozzá testileg?nem izgulsz fel rá? (csak kérdeztem) mert ha még szûz vagy, akkor is kielégíthet...bár ezt tudod a csókkal és simogatás is a petting, vagy elõjáték része...így azt tanácsolom barkóbázzatok
Egyénfüggõ. Van, aki zokon veszi, ha egyszer is "fölöslegesen" felállt a farka; van, aki viszont bírja, és örül, ha megsimogathatja a melled, legközelebb kézzel kielégíthet, stb. és esetleg Te csak több alkalom után viszonzod. Igenis megteheted, hogy mindig csak egy kicsit engedsz többet - lehet leönzõzni, meg minden, de én minden kapcsolatomban, még huszonévesen is így csináltam, és a szerelmes pasinak ez nem gond, örül, hogy hozzádérhet. Nem azt mondom, hogy extrém hosszú ideig, de amíg ismerkedtek, és nem akarsz ágybabújni, nyugodtan lehet hogy csak csókolózást és egy kis egyebet engedsz meg. Az is egy jó megoldás, ha elõre közlöd, hogy szívesen benne vagy ebben vagy abban, de lefeküdni még nem szeretnél vele. Akkor korrekt is vagy.
nem tudom hol van leírva, hogy mit szabad és mit nem..de ha már így említed akkor elmondhatnád, hogy én is az alapján cselekedjek, ne a saját akaratom szerint..azthiszem eléggé rávezettelek..
Mélységesen egyetértek az elsõ hozzászólóval. Ha igazán odavan érte, akkor már valószínûleg csókolózás közben is áll neki. ;)
Pókerezzetek.
Nem tökmindegy, hogy 2 hete vagy 2 éve vagytok együtt, ha egyszer imádod?! Csak emiatt nem akarsz vele szexelni? Szerintem nagyon élveznéd! Nem jó, ha elvekkel felülírod a vágyaidat a szexben!!! Tedd azt amit kívánsz, és ne azt, amit szerinted az emberek elvárnak tõled!

Mi volt a kedvenc mesekönyvetek gyerekkorotokban? Gyerekeiteknek is szoktatok belőle olvasni? Õ is szereti?

Legjobb válasz: Szerencsére a gyerekeim nagyon szeretnek mindent,amit én anno.Nekik valamiért sokat jelent az,ha anya is azon nõtt fel:)! Karácsonyra Kukori és Kotkoda,Nagy ho-ho-horgász,és Pom-Pom mesekönyvet kaptak.Többször is el kellett nekik olvasnom. Most Süsüt olvasok esténként(a férjem találta egy lomtalanítás alkalmával 6 évvel ezelõtt,annyi idõs a könyv,mint én:)) Szeretik még a Vidám meséket is,az is még az én könyvem volt. Egyébként is közelebb áll hozzánk az a mesevilág,mint amiket mostanában írnak.

Szerencsére a gyerekeim nagyon szeretnek mindent, amit én anno.Nekik valamiért sokat jelent az, ha anya is azon nõtt fel:) ! Karácsonyra Kukori és Kotkoda, Nagy ho-ho-horgász, és Pom-Pom mesekönyvet kaptak.Többször is el kellett nekik olvasnom. Most Süsüt olvasok esténként(a férjem találta egy lomtalanítás alkalmával 6 évvel ezelõtt, annyi idõs a könyv, mint én:) ) Szeretik még a Vidám meséket is, az is még az én könyvem volt. Egyébként is közelebb áll hozzánk az a mesevilág, mint amiket mostanában írnak.
Süsü a sárkány-lányom nem érdekli Klasszikus Disney mesék, Kis hableány, Hófehérke, 101 kiskutya...-ezeket imádja Volt képregényünk, ami Jézus történeteit dolgozta fel- ezért szégyellem magam, hogy a vallásra nem tanítom a gyereket, elõ kéne szedni a padlasról õket...
Grimm legszebb meséi 77 magyar népmese Andersen meséi Minden napra egy kérdés A meséket rövidítve mondom, szereti nagyon.
Attól függ hány évesen. Nagyon kicsiként a Hófehérkéért rajongtam, meg a mindenféle királylányos mesékért. Késõbb meg Andersen volt a nagy kedvenc, plusz a Kis Nicolas történetek (az marha vicces, de kell hozzá hogy az ember már érett legyen a humorra).
Pont írni akartam hogy Vidám mesék :) Nagyon szerettem. Van új kiadása is, megvan a gyerekeknek, a Nagyfiam 4, 5 éves, nagyon szereti.
365 állatmese. nagyon szerettem, a lányomnak is olvasok majd belõle.
Boribon és Annipanni, Pöttyös Panni. A lányom is szereti.
mániátok ez a zöld kéz.. rongyosra olvastam a Nemtudomka csodálatos kalandjait...folytatása a Tudomka csodálatos kalandjai volt.. humoros, kedves, és tanított is... manapság nehezen beszerezhetõ, pedig egy életre élmény.. piros kéz
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy most kaptál elõször. Én minden kérdésemnél adok, azokra kell válaszolni :-).
Én imádtam a népmeséket, Grimm meséket, a klasszikus Disney rajzfilmeket, bár azok nem könyvek, valamit Bob és Bobek történeteit. Nem vagyok még abban a korban hogy gyerekeim legyenek, viszont másodunokatestvéremnek nagyon szívesen olvasok és õ is örömmel hallgatja :)
kedves kérdezõ. lehet, hogy most kaptam elõször zöld kezet. jól esett. az unokáimnak nem olvasok, õk a régi történeteket szeretik, persze hozzájuk igazítva...szeretik az élõ beszédet..kivéve azt az unokámat aki süketnéma, és vak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek is.
Kököjszi és Bobojsza. A lányaim nem szeretik (még).
Benedek Elek meséi. Pl.: A vitéz szabólegény
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kedves 9! Igen, a mániám. De még mindig jobb, mint amikor kiírnak egy kérdést és utána eltûnik a kérdezõ, biztos nagyon érdeklik a válaszok. Köszi neked is a választ és ha bosszant, ha nem, akkor is írom, hogy mindenkinek ment a zöld kéz( neked is):-).
Óz a csodák, csodája. Nekem ez volt. Gyermekem még nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ment a zöld kéz:-). Megnyugodtam, hogy nem csak az én kedvencem volt:-). Megvan nekünk is, 2, 5 éves kislányom is szereti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek. Senki nem szerette a Vidám meséket, csak én?
Az Öreg néne õzikéje amit a mai napig kívülrõl tudok, pedig lassan nyugdíjas korú leszek. A gyerekeimmel nemcsak mesét olvastunk együtt hanem a: kengurus könyveket a delfinessel együtt és regények is szerepeltek benne.

Mivel éreztethetném a párommal h igen is szeretem?

A párom (férfi) azt mondta nekem h nem érzi azt h szeretem, attól fél hogy elveszít, hogy én már nem szeretem ?t. Pedig ez egyáltalán nem így van s?t egyre cs szerelmesebb és szerelmesebb leszek belé egyre jobban köt?döm hozzá. Kérlek segítsetek mivel éreztethetem h igen is szeretem?

Legjobb válasz: Szerintem attol nem fogja jobban erezni h szereted ha mondogatod neki folyton h szeretlek kicsim stb...hidd el sokszor egy oleles egy kis odabujas,sokkalta tobbet er mint ezer szo!de azert a ferfit legjobban a hasanal lehet megfogni...fozd meg a kedvencet,es mondd meg hogy ezt neked csinaltam mert tudom hogy szereted!:) nekem bevallt...o latni fogja hogy erdekelled,es h igen is szereted ot!

Szerintem attol nem fogja jobban erezni h szereted ha mondogatod neki folyton h szeretlek kicsim stb...hidd el sokszor egy oleles egy kis odabujas, sokkalta tobbet er mint ezer szo!de azert a ferfit legjobban a hasanal lehet megfogni...fozd meg a kedvencet, es mondd meg hogy ezt neked csinaltam mert tudom hogy szereted!:) nekem bevallt...o latni fogja hogy erdekelled, es h igen is szereted ot!
Ne fingj a takaró alá.
Apró kis figyelmességekkel. Nem tudom, mennyi idõs, és h megoldható-e, de pl. fõzz neki egy finom vacsit amikor hazaér a munkából, vagy suliból, masszírozd meg, ha elfáradt, nézz vele olyan filmeket, amiket õ szeret, tegyél a kedvére. Meg persze SZEX :D mondogasd neki sokszor, h szereted, légy gyengéd. ezt éreznie kéne... :/
Szex.
Arra is figyelj, hogy ahogy komolyodik a kapcsolat, gyakran beleszokik az ember (a takaró alá fingik xD) Ezzel nem azt mondom, hogy a 30 éves házasoknál a férfi húzza be a hasát a nõ meg sminkeljen a közös reggelihez, de próbálj úgy viselkedni kicsit mintha elsõ randi lenne.

Nehéz ügy! A bátyám csalja a feleségét, mit tegyek szeretem a testvéremet de a sogornőmet is! Mit tehetnék? Van gyerekük is már nem szeretném ha széjjel robbana a család

Legjobb válasz: Ez tényleg nehéz ügy. Két tûz között. Nem is tudom mit tennék. Én is tudom valakirõl, hogy évek óta átveri a férjét, de eddig nem szóltam, mert a csaj nem rokonom. Majd lebukik magától. De fura egy érzés, hogy bármikor elmondhatnám annak a felszarvazott pasinak. Még egyelõre ne tegyél semmilyen elhamarkodott lépést. De mivel a tesód, vele simán beszélhetsz..hogy tudod mi a helyzet és nagyon szereted õket, nem szeretnéd, ha szétmennének. Gondolja át mit tesz és ha úgy dönt, abbahagyja azzal a másik nõvel a viszonyt, akkor nem mondod el a sógornõdnek.

Ez tényleg nehéz ügy. Két tûz között. Nem is tudom mit tennék. Én is tudom valakirõl, hogy évek óta átveri a férjét, de eddig nem szóltam, mert a csaj nem rokonom. Majd lebukik magától. De fura egy érzés, hogy bármikor elmondhatnám annak a felszarvazott pasinak. Még egyelõre ne tegyél semmilyen elhamarkodott lépést. De mivel a tesód, vele simán beszélhetsz..hogy tudod mi a helyzet és nagyon szereted õket, nem szeretnéd, ha szétmennének. Gondolja át mit tesz és ha úgy dönt, abbahagyja azzal a másik nõvel a viszonyt, akkor nem mondod el a sógornõdnek.
Én a bátyámmal beszélnék elõször.
A bátyóval beszélj, mert ha a sógornõddel beszélsz nem biztos hogy elhiszi neked. Tudod milyen egy csalfa férj, ugyis kimagyarázza magát, meg teszi a szépet a feleségének.
Nem szabad beleavatkozni és megkavarni az életüket. Nem írom le mi a véleményem a hûtlen férjekrõl, de 1x úgyis lebukik. Egyébként az tudod, hogy miért csalja? Van vmi konkrét oka?
Szia! Tényleg nehéz dolog, de próbálj meg beszélni a bátyáddal õszintén.Hallgasd végig, kérd meg, hogy gondolkozzon el a dolgokon. A felesége tudja, hogy megcsalja? Valami nincs rendben köztük? Szép tõled, hogy próbálod megõrizni a családi békét, és szem elõtt tartod a gyerekek sorsát is. Egy próbát megér, de ha a tesód a saját feje után megy felrúgva ezzel a családi békét, akkor nem nagyon tehetsz semmit, és jobb ha kimaradsz a dolgokból! Remélem eredményre vezet a beszélgetésetek, és jobb belátásra bírod a bátyád!
..vagy mind a kettõnek :P
egy jó nagy pofont a bátyádnak, hogy észhez térjen.
Voltam ugyanígy. A megoldás a mi esetünkben: mondja el õ az asszonynak, miután lezárta azt a másik kapcsolatot, különben én mondom el.
A kérdező hozzászólása: jó hát a csaj nem egy tip top háziasszony! És tudom hogy tesóm nézeteit észresem veszi azzal foglalkozik hogy a legdivatosabb cucckat hordja!Meg tesóm pucolgatja a hütõt és tudom hogy ezt tesóm nem szereti!De nem szabadna hogy megcsalja akkor inkább hagyná ott!
Szerintem ebbõl ki kellene maradnod.... Nekem is megvan a véleményem az olyan pasikról, akik "higanyszindrómában" szenvednek (azaz minden lyukba befolynak :) )) és szívem szerint tökön rúgnám, vagy ilyen esetben mindig levágnék az "ékszerükbõl" 1-1 cm-t, szerintem hamar rájönnének hogy nem helyes.... Meg hát, hogy van képük mással henteregni, miközben otthon a család, és van még képe "jó pofizni" az asszonnyal, gusztustalan...ha már volt "pofája" hogy megcsalja a feleségét, akkor ahhoz is legyen hogy elé áll és bevallja... bár ezt elõtte kellett volna, hogy "szivi. nézd már a kapcsolatunk nem olyan, mint amilyen volt...szakítsunk, váljunk..stb" Azért sem kellene belefolynod -szerintem - mert: 1. Tesódnak kell elvinnie a balhét, nehogy az legyen, hogy miattad ment szét a család... érted ügye mire gondolok? A sógornõd lehet hogy ezt vágná a fejedhez: "amit nem lát a szem, nem fáj a szívnek...ha nem szóltál volna, még mindig boldog - ugyanakkor tudatlan - családban élnénk...stb 2. Nem tudhatod, hogy tud-e errõl a sógornõd, lehet hogy csak egy alkalmas pillanatot vár, hogy lebuktathassa, és ezzel a tetteddel áthúzhatod a számításait 3. Nem tudhatod, hogy miben állapodtak meg, lehet hogy nyitott házasságban élnek... 4.Nagy valószínûséggel te lennél a gonosz, tudod a rossz hírek hozóját mindig "lelövik", lehet te lennél a család fekete báránya... 5. Lehet hogy csak egy kolléganõje volt... Még annyit, hogyha a tesód magának ilyen csajszit választott, és összehoztak már gyerekeket, akkor "egyék is meg amit fõztek" ... lehet hogy a tesód, csak egy alkalmat akar keresni arra hogy kidobja a felesége, hogy újra szabad lehessen... Hát, kb ennyi.
a volt sógornõm keveredett olyanba, hogy a legjobb barátnöjének elmonda, csalja a pasija. a végén mindent a sógornõmre kentek, hogy rosszindulatból szét akarja robbantani a kapcsolatukat. a barátság is megszakadt. legjobb talán kimaradni az egészbõl. oldják meg egymás közt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!