Találatok a következő kifejezésre: Mi is probálkozunk, (93 db)

A közvetlen munkatársamról ma kiderült, hogy terhes. Mi is próbálkozunk. Mit fognak szólni, ha én is bejelentem a terhességet?

Legjobb válasz: Jo esetben gratulálnak, rosszabb esetben mergelodnek, hogy hogy oldják mega. Ket hiányzó munkatárs problémát.

Jo esetben gratulálnak, rosszabb esetben mergelodnek, hogy hogy oldják mega. Ket hiányzó munkatárs problémát.
Ez magánügyetek, azért senkinek sem kell lemondani a gyerekröl, mert a munkatárs IS terhes.
Én a mostani helyemre úgy kerültem, hogy cégen belüli átpályázással átvettek egy kismama helyére. (Határozott munkaviszony) Be volt jelentve, hogy az osztályról még egy csaj menni fog elõbb-utóbb, mert szeretnének babát. Eltelt fél év, határozatlan lett a szerzõdésem. Senkinek nem szóltam, hogy mi is babát szeretnénk, csak próbálkoztunk és sikerült. A fõnökék jól fogadták és tudják, hogy amint összejön a kolléganõnek, õ is lépni fog. Szerintem a fõnök is tisztában van azzal, hogy 25-35 év közötti, párkapcsolatban élõ nõknél ez csak idõ kérdése. Most a helyemre tuti, hogy férfit, vagy idõsebb nõt vesznek majd fel:) De ez már az õ gondjuk, engem csak a baba érdekel. Szerintem ezen kár agyalnod, örülj, ha jön a baba.
Szerintem se agyalj ezen, mert nem a te gondod! Ezt a munkáltatónak kell majd megoldania! Legyél korrekt, szólj idõben, ha kiakadnak, az csak õket minõsíti! a te és a baba érdeke az elsõ ilyen helyzetben!
már a kérdést sem értem, mi köze hozzá? :) jó esetben örüljön neki.
hasonló helyzetben voltam én is. azon a héten tudtam meg, amikor kolléganõ bejelentette. Csak rólam tudták, hogy hónapok óta sikertelenül próbálkozunk, róla meg nem, elsõre össze is jött nekik. A bejelentés pillanatában megállt bennem az ütõ, de utána széttártam a karomat, hogy ez van, nem fogom elvetetni csak azért, mert valamivel késõbb volt egy jó éjszakám, mint neki ;) A fõnököm nagyon kedves volt (egyébként is egy tündér), gratulált, azt mondta, örüljek a picinek, minden mást megoldani az õ dolga, azért õ a fõnök. Úgyhogy ezen ne parázz. Meg fogják oldani így vagy úgy.
Nálunk hasonló helyzet volt, ráadásul egyikünknél sem számítottak rá. A fõnökünk azt mondta, hogy mostantól erényövet rak mindenkire, nála lesz a kulcs. Szerencsére nem voltak mérgesek, tudták, hogy ezzel jár, ha nõket foglalkoztatnak. Aztán utánunk még ketten bejelentették, egy kolléganõm pedig a lombikot. Ekkor már azt mondta a fõnököm, hogy mostantól senki haza sem mehet, berendez nekünk egy szállót a munkahelyen, mert õ ezt már nem bírja fejben tartani sem. :-)
Nyilván gondot jelent neki a helyettesítésed, de ha egy kicsit is emberbõl van, akkor tudja, milyen öröm az ilyen. Gondolom, neki is van családja, gyereke, magánemberként akár örül is más örömének.
A kérdező hozzászólása: Adok neki fõtt tojást, répát, vizet is...
Szerintem keress egy állatorvost, õ majd megmondja mi a baja, és hogy lehet megmenteni (ha menthetõ:[ )
A kérdező hozzászólása: köszi.. :)


Sportolni szeretnék, egyben életmódot váltani és ezáltal fogyni is, mihez kezdjek: Uszoda, konditerem, nőcis alakformálós tornák? Itthon is próbálkozom, de jó lenne hozzáértők segítségével nekivágni.

Ráadásul eléggé sutának érzem magam bemenni egy terembe,hogy na, jöttem edzeni :D

Legjobb válasz: Én ezt úgy oldottam meg, hogy az elsõ néhány alkalommal elhívtam egy barátnõmet. Elmentünk egy aerobic óra végére, beszéltünk az edzõvel (kiscsoportos óra, ezért megkérdeztük jöhetünk-e, milyen típusú órákat tart stb.) Aztán késõbb már az ember úgyis összebarátkozik a többiekkel: nekem lettek ebbõl a társaságból is barátnõim, akikkel edzésen kívül is találkozunk. Csak az elsõ lépés nehéz, aztán hamar belejössz. Az, hogy milyen mozgást válassz, függ a súlyodtól, általános fizikai állapotodtól, illetve hogy egyáltalán mihez érzel kedvet. Én legjobban a zenés, hosszú koreográfiás step-aerobicot szeretem, mert eszméletlen jó a hangulat, és változatos.

Én ezt úgy oldottam meg, hogy az elsõ néhány alkalommal elhívtam egy barátnõmet. Elmentünk egy aerobic óra végére, beszéltünk az edzõvel (kiscsoportos óra, ezért megkérdeztük jöhetünk-e, milyen típusú órákat tart stb.) Aztán késõbb már az ember úgyis összebarátkozik a többiekkel: nekem lettek ebbõl a társaságból is barátnõim, akikkel edzésen kívül is találkozunk. Csak az elsõ lépés nehéz, aztán hamar belejössz. Az, hogy milyen mozgást válassz, függ a súlyodtól, általános fizikai állapotodtól, illetve hogy egyáltalán mihez érzel kedvet. Én legjobban a zenés, hosszú koreográfiás step-aerobicot szeretem, mert eszméletlen jó a hangulat, és változatos.
Én az úszást tudom ajánlani, ha van rá lehetõséged. Amellett, hogy rendkívül egészséges, és gyógyhatású, rendszeresen csinálva fogyaszt is. Én egy éve úszom naponta kétnapont kb.3/4 órát olyan 1000-1200 métert, kevesebbet eszem, és ledobtam 11 kilót 5 hónap alatt, javult a tartásom, erõsebb lettem

Annak mi lehet az oka, ha valakit senki nem tud elfogadni, megkedvelni, mindenki elfordul tõle, akárhogyan is próbálkozik?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy nem megfelelõ társasági körökben próbálja magát megkedveltetni, elfogadtatni az illetõ. Azonban még valószínûbb, hogy talán nem is az õt körülvevõ környezettel van a probléma, hanem ezen céljának megvalósítási módjával. Mérlegeljen, gondolkozzon, hogy mikor és milyen megnyilvánulása után érzi azt, hogy elfordulnak tõle az emberek. Majd próbáljon más értékrendet felépíteni az életében, talán az õ készülékében van a hiba.

Valószínû, hogy nem megfelelõ társasági körökben próbálja magát megkedveltetni, elfogadtatni az illetõ. Azonban még valószínûbb, hogy talán nem is az õt körülvevõ környezettel van a probléma, hanem ezen céljának megvalósítási módjával. Mérlegeljen, gondolkozzon, hogy mikor és milyen megnyilvánulása után érzi azt, hogy elfordulnak tõle az emberek. Majd próbáljon más értékrendet felépíteni az életében, talán az õ készülékében van a hiba.
Lehet hogy az önértékelésével van a gond. Nem várhatja el másoktól, hogy szeressék vagy tiszteljék, ha nem szereti és tiszteli önmagát. Barátkozzon meg magával elõször, legyen elégedett és kiegyensúlyozott elõször befelé, és csak aztán kifelé és onnantól menni fog :)
Lehet, hogy túl erõsen próbálkozik? Párom szokta mondani, hogy "ha valaki megöl a szeretetével az még annál is rosszabb, ha utál". És van egy ilyen rokonunk, állandóan hívogat, ölelget, puszilgat minket, elhalmoz mindennel, és ha nem viszonozzuk, besértõdik. Hogyan próbálkozol itt ez a kérdés. Nem vagy-e túl indiszkrét már az elején, nem beszélsz-e túl sokat, nem ellenkezel-e túl sokat.
Lehet, hogy túl zárkózott, irigy, esetleg beképzelt..

Terbe esni nem konyu manapsag. Mi is mar egy ideje probalkozunk es nem igazan jonn ossze. Olvastam a szimptotermalis metodusrol, de maceranak nez ki. Nektek mi a velemenyetek?

Legjobb válasz: Szia! Az mi??? A keresett kifejezés (szimptotermalis metodus) egyetlen dokumentumban sem található meg. Javaslatok: Gyõzõdjön meg arról, hogy valamennyi szót helyesen írta. Próbálkozzon más kulcsszavakkal. Próbálkozzon több általános kulcsszóval. Próbálkozzon kevesebb kulcsszó használatával.

Szia! Az mi??? A keresett kifejezés (szimptotermalis metodus) egyetlen dokumentumban sem található meg. Javaslatok: Gyõzõdjön meg arról, hogy valamennyi szót helyesen írta. Próbálkozzon más kulcsszavakkal. Próbálkozzon több általános kulcsszóval. Próbálkozzon kevesebb kulcsszó használatával.
A kérdező hozzászólása: szimptotermalis modzerre gondoltam. koszonom.
Nagyon sokan alkalmazzák. Én személy szerint nem, mert szerintem ez már tényleg kimeríti va rágörcsölés fogalmát. De ha biztosan nem akarom elkerülni a peteérés idõszakát, akkor kétnaponta szex a középidõ körül, és ugyanazt elértem, mint a minden napos hõmérõzéssel és önvizsgálatokkal.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszt.. mar anyit neztem a neten es felfedeztem a 'cyclotest baby' nevezetu dolgot ami ezen a modszer alapjan dolgozik ... van valakinek tapasztalata?
szerintem már fel tud, csak nincs kedve hozzá. fõleg, hogy van aki felültesse.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom mert tényleg néha hagyom hadd próbálkozzon de nem igen látok rajta semmi féle lelkesedést h ö most föl fog ülni:)
Ne ültesd! Egy barátnõm lányát e miatt kell mûteni. Az ülés az egyetlen eleme a mozgásfejlõdésnek, ami két helyen is bekövetkezhet. Az egyik hat hónapos kor körül. A másik lehetõség, ha már áll, és utána letottyan, úgy 10-12 hónaposan. Szóval türelem. És tényleg ne ültesd, fõleg ne órákig.
A kérdező hozzászólása: Nem szeret fekve lenni.Nagyon sír ha fekve hagyom!De azért köszi
Mért ne ültethetné??? Ugyan! Az én babám is ül3 hónapja egyedül stabilan, de felülni nem tud még. Az egész napot végig ordítaná ha fekve kéne lennie!! 8hós
Ha még nem tud egyedül felülni, az azt jelenti, hogy nem érett rá, hogy üljön. Viszont az egyensúlyérzéke napról napra jobb, így ha ülteted megül, de a késõbbiekben könnyen alakulhatnak ki gerincproblémák. Több dokival is beszéltem, mind azt mondta, hogy megtámasztás nélkül nem szabad, hiába tûnik jónak, sokat árt. Segíts neki megtanulni felülni, az többet használ!
Ha feláll egyedül kapaszkodva és mászni is elkezdett, akkor nem hinném, hogy nem elég erõs a gerince ahhoz, hogy üljön. Persze nem órákat, de egy 9 hónapos baba biztos hogy elunja magát, ha mindig csak fekhet.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Mi is régota probálkozunk, de eddig semmi. Viszont 3 napja nagyon fáj a derekam, rosszul alszom miatta, és egész nap fáradt álmos vagyok. Tegnap ota a hasamban nyilamlo picike fájást érzek(alul). De semmi más tünet. Jelenthet valamit?

Tegnapelött normális volt az étvágyam tegnap egész nap csak ettem, mert mindig éhesnek éreztem magam. Miután édeset ettem, rögtön a sósat kivántam.

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy késik-e a menzeszed, de a kívánósság jellemzõ tünet. Lehet baba, de a növekvõ étvágy lehet a közelgõ menzesz jele is. Ha késett is már pár napot, csinálj tesztet, hátha :-)

Nem írtad, hogy késik-e a menzeszed, de a kívánósság jellemzõ tünet. Lehet baba, de a növekvõ étvágy lehet a közelgõ menzesz jele is. Ha késett is már pár napot, csinálj tesztet, hátha :-)
Talán ne reménykedj hosszú évekig. Olyan lánynak udvarolj, aki veszi a lapot. Biztosan akad valaki akinek te is kellesz!
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet de nálam a szerelem komoly dolog nem csak úgy jön meg megy.Csak hosszú kapcsolataim voltak

Intim helyen nagyon csúnya a bőröm, foltos, és pöttyös, bármilyen szőrtelenítéssel is próbálkozom. Mit lehetne ezzel tenni, hogy szebb legyen?

Évekkel ezelőtt, mikor elkezdtem szőrteleníteni, borotvát használtam, aztán áttértem az epilálásra. Nemrég voltam kozmetikusnál intimgyantán is, de azóta nem volt lehetőségem visszamenni még hozzá, így a visszanövő szőrszálakat szemöldökcsipesszel szedtem ki. De valami eszméletlen csúnya az utóbbi időben a bőröm ott, és csak ott (a lában szőrtelenítésekor sose volt gond) és már egy csomó krémmel, radírral, mindenfélével próbálkoztam, de egyelőre semmi javulás :( Segítsetek légyszi, ha van valami jó tipp, hogy lehetne tényleg puha és egészséges ott is a bőröm.

Legjobb válasz: Pamut alsónemû,hippoallergén krémmel is kenheted.Az epilálással sincs gond,ha használsz fertõtlenítõt.

Pamut alsónemû, hippoallergén krémmel is kenheted.Az epilálással sincs gond, ha használsz fertõtlenítõt.
Valószínûleg rettenetesen érzékeny a bõröd. Ha a borotválást választod, akkor a borotvát - fertõtlenítsd le, lehet a patikában kapni különbözõ fertõtlenítõ szereket, és van egy olyan, hogy eszköz fertõtlenítõ. Ezt orvosi eszközök fertõtlenítésér is használják. Ezt kipróbálhatod. A bõröd - minden szõrtelenítés elõtt, fertõtlenítsd le az adott területet pl. Clarasept, ha egyszer veszel spray változatot, ami pici, és beválik, akkor lesz egy fújósod, amit tudsz után tölteni, és könnyebbe vele fújkálni. De nézhetsz mást is. A borotvát sose hagyd a kád a szélén, fertõtlenítés nélkül borotválkozás után, hanem rögtön rakd rendbe, és ne mosd le vízzel, ha befújkáltad. Különben a bacik beletelepszenek. Zuhanyzás közben, vagy után érdemes, vegyél valamilyen borotvahabot, férfi is lehet, vagy azt hiszem van valamilyen szappan is, ami elég habos, és nem irritálja annyira a bõrt. A lényeg, hogy felpuhuljon tõle a bõr. A mûvelet után, megint fújd be magad fertõtlenítõvel. És ne kenj rá testápolót, mert az nagyon tudja irritálni, csípni. És alapból a bõrödet testápolózd, és használj bõrradírt. A hintõporról megoszlanak a vélemények, hogy jót tesz-e ha borotválkozás után használod vagy sem...próbáld ki. Nekem úgy segített, hogy körömvirág krémmel kentem be elõtte a bõröm, és utána a hintõport... De ha nem borotválsz, hanem epillálsz, akkor is fontos a fertõtlenítés, mert mint írtam, valószínû érzékeny a bõröd. Illetve utána bekenheted valami nyugtató balzsammal. Érdemes inkább patikából vásárolnod dolgokat, kencéket, amik olcsóbbak is, magisztrálisak, és kevesebb, vagy egyáltalán nincs bennük irritáló felesleges anyag.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!