Találatok a következő kifejezésre: Mi is konkrétan a (63 db)

Laptop vagy Notebook való nekem? Mi is konkrétan a különbség?

Szeretnék minél olcsóbban kijönni.Nem játszani kell, de ne legyen "lomha"! Akár használt is lehet, kb árat ha tudtok adni..

Legjobb válasz: Köszi mindenkinek! Valószínûleg akkor Laptopot veszek!

A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Valószínûleg akkor Laptopot veszek!
Szerintem te a laptop és a netbook közti különbségre gondolsz. a netbook kisebb teljesitményû, lassúbb és nincs benne DVD meghajtó. kb 50-60 ezer. a laptop kb 20 ezerrel drágábban indul
A netbook kicsi, és kisebb teljesítményû is. Ha olyan laptopot akarsz, ami egy-másfél év múlva se lesz korszerûtlen, akkor az sajnos 180E :( Fõleg, ha op.rendszerrel veszed.
Te tényleg a netbookra gondolhatsz, mert a notebook ugyanaz, mint a laptop, csak régen jó volt a laptop elnevezés, mostmár a notebook a menõ :P
A laptop és a notebook között volt különbség úgy tíz-tizenöt éve, de azóta már teljesen mindegy, hogy hívod :) A netbook, mint a nevében is benne van, kifejezetten netezésre alkalmas, kisebb méretû, kisebb kapacitású, kisebb teljesítményû hordozható számítógép. Ha csak netezni akarsz vele, vedd ezt, mert olcsóbb.
*Ja és netbookot szerintem ne vegyél még, nem éri meg az ára, nagyon kicsi a teljesítménye, nem sokkal többért kapsz egy tisztességes laptopot.

Mi is konkrétan a wifi? Ha egy laptophoz például tartozik beépített wifi, akkor azt jelenti, h bárhol tudok vele internetezni? Akár repülőn, autóban és bármelyik épületben, házban?

Legjobb válasz: Inkább úgy próbáld érteni ,hogy ahol (buszon,mekiben,stb )van egy wifis router ami szétszórja a netet ,ott Te a wifis laptopoddal azt be tudod fogni.

Inkább úgy próbáld érteni , hogy ahol (buszon, mekiben, stb )van egy wifis router ami szétszórja a netet , ott Te a wifis laptopoddal azt be tudod fogni.

Mi is az a gátmasszázs pontosan? Hogyan kell és konkrétan hol? Mivel?

Ér valamit? Nem késtem még el vele? 37 hetes 3 napos kismama

Legjobb válasz: www.google.hu rengeteg jo cikket fogsz errol talalni! Gratulalok a babahoz! 12 hetes es 1 napos pocako9s kismama

http://www.google.hu rengeteg jo cikket fogsz errol talalni! Gratulalok a babahoz! 12 hetes es 1 napos pocako9s kismama
A kérdező hozzászólása: anyáááááámmmmmm.... erre nem számítottam... jajjj... ha valakit érdekelne bemásolom... jujj... A szülés elõtti rendszeres gátmasszírozás lecsökkentheti a gátrepedés, a fogós szülés és a vákuumos szülés szükségességét. A 34.-36. hétben kell elkezdeni és javasolt folytatni a szülésig. A masszírozandó felület a gát. A perineum masszírozása magában foglalja a hüvely bemenet és a végbélnyílás közötti területet. Ha veszünk egy tükröt és megnézzük a szeméremtájékot, a klitoriszt vegyük 12 óránál akkor a masszírozandó felület 3 és 9 óra közé, esik. Nem szabad masszírozni a húgycsõ felé, mert könnyû a fertõzés veszélye. A gát masszírozásának a technikája a következõ: mossuk meg a kezünket, természetesen rövid legyen a körmünk, hogy nehogy megsértsük az érzékeny területet. Leülünk egy kényelmes meleg helyen a lábakat szétnyitva, félig ülõ helyzetben. Lehet állva is az egyik lábat felhúzva a fürdõkád szélére tenni vagy egy székre, esetleg guggolni a fallal szemben. Fontos, hogy kényelmesen hozzáférjünk a szeméremtájékhoz. Tiszta olajat használjunk, a legalkalmasabb az orbácfû olaj mert izomlazító, vérzéscsillapító és fertõtlenítõ hatása is van. Masszírozzuk ezt be a perineumba és a hüvely bejárata mögé kb. öt percig, különösen ügyelve a hegekre ha vannak. Majd helyezzük be az ujjakat a hüvelynyílásba a második körig. Vannak nõk akik a hüvelykujjukat könnyebben tudják használni. Most nyújtsuk meg gyöngéden lefelé irányuló enyhe nyomással, amíg nem érzünk forróságot, majd ennél a pontnál folytassuk, amíg az égetõ érzés elmúlik. Ha a hüvelykujjal végezzük a lazító mozdulatokat, akkor a hüvelykujjakkal lefelé, kifelé húzó mozdulatokat végzünk, masszírozzuk a perineum bõrét a hüvelykujj és az elsõ ujjak között. Egy hétig végezzük a mozdulatokat napi rendszerességgel, ez idõ alatt érezni lehet a változást a gáti izmoknál. Ha már be tudjuk illeszteni az 5 ujjunk hegyét, akkor elértük a 4 cm-t. ekkor is folytassuk tovább a gyakorlatot napi rendszerességgel, amíg elérjük a 7 cm-t, ami kétharmada annak, amire a baba fejének szüksége van. Ekkor elég kétnaponta masszírozzunk, hogy megtartsuk a gát rugalmasságát. Ekkor is elengedhetetlen a medencealapi izmok rendszeres tornáztatása.
Szia. Nekem csináltak gát metcést és itt vagyok, pedig volt egy pár varratom, mert nagy babám volt.Nem mindíg lehet gátvédelemmel szülni. A gátmetcést a baba fejének kibújásakor végzik, hogy könnyebben kiférjen.Eggyáltalán nem érezni, mert addígra akkora a fájdalom, hogy eltörpül mellette.És még mindíg jobb, mint repedni.
OH EZER BOCSI!!!! GÁT METSZÉST OLVASTAM!!!!!BOCSIKA;MIELÖTT LEHURROGNAK!!!!!
Szia!Érdekes a cikk amit írtál-huu pedig én is vettem olajat welwda gátmaszírozó olajat, nekema khban ezt mondták ezt használjam.a dmben a legolcsóbb..ez amit bemásoltál kész szeánsz lesz érzem én is...de reméljük megéri , sokan dícsérik és én sem szeretnék vágást.34hetes kismama
Kedves valaszolo. En ugy gondolom, hogy nem azert vegezzuk a gatmasszazst, mert felunk a gatmecces fajdalmatol.... itt az a lenyeg, hogy NE legyen szulseg gatmetcesre (persze ha elkerulheto). Nyilvan mindenki szeretne megorizni huvelyet a leheto legjobb allapotban a szules utan. En nem otthon fogom megszulni a babamat es itt nem is vegeznek gatmetszest....igy marad a masszazs mivel repedni nem szeretnek.

Márkás poharakat hol tudok venni!? Lejjebb hogy konkrétan mire is gondolok a márkás alatt!

Például Cappy-s, SIO-s, esetleg Coca Cola-s!?

Legjobb válasz: Ezeket általában az üdítõk mellé kapod, ha akció vagy ilyesmi..gondolok erre: A Mekiben minden poharas akcióban Coca Cola-s poharakat kapsz xy menühöz, vagy ha nagy tételben vásárolsz valami( Metroban) néha szokott lenni ilyen..

Ezeket általában az üdítõk mellé kapod, ha akció vagy ilyesmi..gondolok erre: A Mekiben minden poharas akcióban Coca Cola-s poharakat kapsz xy menühöz, vagy ha nagy tételben vásárolsz valami( Metroban) néha szokott lenni ilyen..

Nagyon szerelmes vagyok eggy lányba és nem tudom konkrétan hogy mivel is lehetne neki udvarolni vagy ha oda kerül a sor akkor hogy mondjam el hogy tetszik.!?

légyszives normális válaszokat adjatok el?re is köszi :)!!

Legjobb válasz: 13 évesen még nem gond ha nem tudod, próbálkozz. így tanulsz, hogy mire tényleg szerelmes leszel, majd tudj rendesen viselkedni.

13 évesen még nem gond ha nem tudod, próbálkozz. így tanulsz, hogy mire tényleg szerelmes leszel, majd tudj rendesen viselkedni.
vegyél rólam példát, én is így vagyok vele 21 évesen. Én pl írok neki egy dalt és szerenádozok majd neki :D
csak nehogy a kutyát uszítsa rád, ha kornyikálsz az ablak alatt.. szia gizi, milyen szépen ragyognak a szemeid.. .. Te egy angyal vagy .. de szép vagy stb. stb.
Írj neki facebook-on, hogy szerinted milyen szép, meg esetleg lenne-e kedve ismerkedni veled. Ha visszaír, akkor elhívhatod moziba, cukrászdába, vagy csak úgy sétálgatni a városban és közben pedig tudtok beszélgetni.
Ha bejössz neki akkor mind1. Az is megteszi ha részegen és igazán tajparaszt hangon rákiabálsz hogy "HEEÉ, TETSZEL K*RVA!!!" Ha nem jössz be neki akkor is mind1. Akkor meg fejen is állhatsz, akkor sem vesz észre mint pasit.
Igaza van az egyik elõttem válaszolónak.. hívd el õt valahova és ha elmegy biztosan érdekled valamilyen szinten... pár találka után mondd el neki mit érzel (ha gondolod)és ha õ is ugyanúgy érez akkor már meg is kérheted hogy járjatok... remélem sikerülni fog.. szorítok neked Üdv:Jessina
A kérdező hozzászólása: köszi mindenki
Jééé, létezik, hogy egy pasi szerelmes?
eggy?

AEG mosógép-a garancia mire vonatkozik konkrétan? Kiszállásra ill. alkatrészre is?

Kb.5 hónapja vettünk egy AEG Lavamat mosógépet.Nagy csalódás-ma már a rövid programot nem érzékeli.Szeretem ezt a programot többször használom,hasznosnak tartom.De ha rákapcsolok csak az eco program idejét és funkcióit adja ki rá.Sõt ahogy tekergetem,mintha az egész programkapcsoló el lenne ugorva egyel,ahogy egy-egy programra teszem. Van rá garanciám,de tudja valaki hogy az mindenre vonatkozik ilyenkor vagy pl.kiszállást esetleg új alkatrészt fizetnem kell és csak a javítás ingyenes?

Legjobb válasz: Elvileg semmit nem kell fizetned, mindezt garanciában kell javítaniuk.

Elvileg semmit nem kell fizetned, mindezt garanciában kell javítaniuk.
Nem kell fizetni a kiszállásért. A garancia természetesen az alkatrészekre is vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A falfestékek között van: diszperziós, latex, akril. Árban jelentősen különböznek egymástól, de minőségben is? Mik ezek konkrétan?

A kislakásomat szeretném kifesteni, de a festékekkel kapcsolatban pár dolog nem tiszta számomra, és a boltokban sem egyértelm?ek a magyarázatok. Konkrét definicciót sehol nem találtam. Marketing fogás lenne?

A NORMAFLOR tényleg jó betegségek megelőzésére is? Konkrétan mire használ és hány napig kell bevenni belőle?

A patikában ajánlották a barátn?mnek, aki a gyerekinek akart vm vitamint venni a megfázásos id?szakban. Tényleg jó lehet erre? (Mondjuk ? nem kérte.)

Legjobb válasz: Minden multivitamin jó betegségek megelõzésére, de gyenge. Szedjél inkább Centrumot vagy Juvitát, akár Eurovitet

Minden multivitamin jó betegségek megelõzésére, de gyenge. Szedjél inkább Centrumot vagy Juvitát, akár Eurovitet
Bélflórát állítja helyre, meg az antibiotikum szedése közben segít, hogy ne fájjon a gyerkõc pocakja és ne készüljön ki a gyógyszerek hatására. Én akkor is szoktam adni a kicsinek ha picit elrontotta a pociját és megy a hasa vagy éppen székrekedése van!Szerintem jó! Van aki havonta-kéthavonta tart egy kúrát ami 10 napig tart napi egy adaggal.
Mi haszálunk Normaflore-t. Én nagyon szeretem. A többiek már leírták mire jó. Én szoktam ha antibiotikumot szed a gyerekem. valamint ha megy a hasa, vagy mondja hogy fáj neki. Mi is veszünk be belõle ha rossz a hasunk. Helyreállítja tényleg a bélflórát. Bár én nem szoktam tíz napig alkalmazni, hanem olyan 3-4 napig napi 2-3 fiolát vagy mit. Mikor hogy jut eszembe. Megfázásra nem hiszem, hogy elég, de biztos, hogy elõsegíti, illetve segítheti más vitaminok beépülését, vagy felhasználását. Bár a legjobb a természetes vitamin, de ha nem eszik olyat a kicsi, akkor végül is jó a multivitamin is. De amúgy tényleg lehet abban valami, hogy ha a hasadban, gyomrodban rendben van minden, akkor a testünk is rendben van. Az actimel reklámban volt mindig, hogy a testünk védekezõképességének azt hiszem a 70 százaléka a bélben található. Tehát lehet benne valami. Multivitaminként sokan dícsérik a Cebion Multi szirupot. Ez aránylag jó áron van. De kinek mi jön be. Én a lányomnál a Lándzsás útifû+echinacea+C vitamin készítményt alkalmazom, elég jól bevált. Próbáltam a Stodalt is, de az annyira nem jött be. Valamint megfázáskor több c vitamin pár napig. De egyszer vagy kétszer az Echinacea golyócskákat is próbáltam, úgy érzem az használt a lánynál. Nem is drága, legalább is nem volt. Csak most a pontos hígitást nem tudom, de a neten megtalálod. Valamint van egy immunerõsítõ por Broncho vaxom, ezt talán orvos írhatja fel. Kúraszerûen kell alkalmazni. Persze van akinek ez sem használt. Igazából kinek mi jön be. Próbálgatni kell. Elkezdeni az olcsóbbtól és haladni a drágább felé. De fontos, hogy egy hónapot legalább kell várni, akkor érezhetõ a hatás. meg attól még lehet lesz beteg a gyerek, ezek a szerek nem biztosítékok semmire sem. De a kamilla tea is nagyon jó mézzel. Mostanában gyümölcsteát csinálok és abba teszek kamillát. Így szûröm le. Így nem érzõdik a kamilla íze, amit sokan nem szeretnek. Viszont a hatóanyag benne van. nekünk ez most nagyon megy itthon. Valamint még a csipkebogyótea is nagyon jó.
Persze adhatod, kárt nem teszel vele. Bár én jobban ajánlom inkább a pro+kid-et, a normaflore állítólag elég kevés baktériumot tartalmaz (vagyis nem sok félét), a pro+kid viszont nagyon jó én mindenkitõl csak jót hallottam róla. Mellé valami multivitamin és biztosan használsz vele.
Hogyne ! Sõt kell is multivitamin mellé. Mert ez helyreálítja agyomrot a multivitamin pedig az egészséget.
Elsõ vagyok Mi sima C-vitamin( Cebion) mellé adjuk ha kell. Cebiont viszont mindennap kap, most kezdte az óvodát, ráadásul jön a taknyos idõszak! :(
A kérdező hozzászólása: köszi, nálunk is a gyerkõcnek lenne, adhatom vmi vitaminkészítmény mellé neki?
de a normaflor nem multivitamin..
a normaflor bélflóra helyreállító. Mondjuk antibiotikum kúra után, vagy hasmenéses vírus után szokták adni. Megfázásra nem hinném.
Szia! Jó a probiotikum megelõzésre hiszen erõsíti az immunrendszert, melynek a központja a belekben lakik. Jó minõségû pre- és probiotikum a Protexin készítmények nézd meg melyik milyen összetevõvel bír. A Protexin Natural Care 7-féle hasznos, humán eredetû baktériumtörzset (Lactobacillus bulgaricus, Lb acidophilus, Lb rhamnosus, Bifidobacterium breve, Streptobacillius thermophilus, Lb casei subsp. casei, Bifidobacterium longum) és a szaporodásukat elõsegítõ prebiotikumot (oligofruktóz) is tartalmaz.Próbáld ki már bárhol kapható és nem drága.
Én is nála fogok szülni, de én csak annyit kérdeztem, hogy elvállal-e, árat nem mondott. Biztos közölte volna, ha konkrét tarifái vannak.
A kérdező hozzászólása: De jó, örülök Neked!És ti mikorra várjátok a kis Pocaklakót?Hogy viseled a terhességet?Kisfiú, kislány?Mi december 29. körül, elm. csajszli, és vsz. Zoé lesz a neve.Nálatok?
Szia! Én november 1-körül várom, kisfiú lesz és Tibor András lesz a keresztneve. Eddig nem volt gond, még a jövõ héten megyek a dokihoz, majd a kórházba kell járnom hetente. Lehet, hogy még találkoztunk is a rendelésén, én mindig hétfõnként járok hozzá. Elsõ gyerek nektek is?
A kérdező hozzászólása: Van már egy 8 éves kislányom, Kinga.Én még csak 2x voltam nála, akkor hétfõi napokon.A legjobbakat kívánom Nektek, és kitartást, már nemsokára babázhatsz:) !
A kérdező hozzászólása: Halihó, mi újság veletek? Sokszor eszembe juttok, talán már karodban a kis Pocaklakó! A legjobbakat kívánom, és majd egy pár sort azért írj, milyen volt!?
99%, hogy elsõre nem fogod élvezni, nemhogy elélvezel. Lehettek vagy 15 évesek, nagyon macsó lesz a hímtag úgyis...
Szia, csinálhatod ha még nem rendszeres, csak így nehezebb mindig figyelni hogy idõben megjön -e. Ha nem félsz folyton hogy épp terhes vagy -e vagy sem... :D De az óvszer biztonságos. Megfelelõ használattal. Sok sikert.
Lifestyles Ultra Safe az a gumi amit az egyik elõzõ kommentelõ írt. Azzal aztán ultra kicsi az esély, fõleg hog még vastagabb is egy kicsivel mint a többi gumi.(Így talán elfog tartani egy percig is.:D). Esetleg Durex Extra Safe, az nem spermiumölõs, de vastagabb az is kicsivel a szokásosnál. Ezek a legbiztonságosabbak.(Amelyikek vastagabbak, értelemszerûen nehezebben szakadnak.) Persze ha rendesen húzza fel az óvszert, ahogy az le van írva, akkor minimális esélye van hogy kiszakadjon. Nem akarlak megijeszteni meg ilyenek, de ha nagyon figyelmes lesz a srác, akkor max esetleg nem fog fájni annyira. Nem lesz még jó érzés (szex értelemben, az jó érzés lesz, hogy milyen közel vagytok egymáshoz stb.), majd egyre többet csináljátok és akkor lesz jó.Ha nagyon félnétek, hogy ne legyen gyerek, akkor a srác mielõtt lõ, húzza ki és élvezzen a gumiba a testeden kívülrõl. :D Nem fog sokáig tartani nyugi. :) Vérzésre megoldás lehet egy törülközõ esetleg kéztörlõ.
Szerintem várjál még 2-3 évet. Az írásod alapján még nem vagy kész rá. És ne feledd, ha szeret, akkor vár rád!
A kérdező hozzászólása: 17-18 õ az idõsebb és írtam prívátot!
Szerintem nem sokat tudsz errõl. Mármint azalapján, amit leírtál. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: és akkor is csinálhatom ha még nem rendszeres a menstruációm?
Olvastam valahol, h árulnak olyan óvszert is, amit bevonnak valami anyaggal, ami megöli a hímivarsejteket, tehát ha kilyukad, akkor is nagyon kicsi az esélye a megtermékenyülésnek... Keress rá neten!
A kérdező hozzászólása: és mennyi az esélyem hogy kilyukad? melyik óvszer a legbiztonságosabb?
õ élvez el. te nem fogsz :D babát ne csináljatok!
Lehet hogy olyan gyorsan el fog sülni a barátod hogy te meg sem érzed hogy történt bármi is. De amire kell figylned az hogy nem lyukadt e ki a gumi. (Miután levette megtöltitek vízzel és ha csöpög, síkítva szaladjatok az eseményutánniért)
Idõben rántsa ki a gyíkot, mert ha nem teszi, pár hónap múlva figyelned kell majd a gyiken a piros postaládádra terhességi tanácsok gyanánt.
5: Nulla az esélye, ha szakszerûen húzod fel. Ezt tanuljátok meg ezért jól! Menjetek védõnõhöz vagy ezt tanító szervezetekhez vagy videón nézzétek meg legalább! Ez fontos! A levétel módja is fontos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!