Találatok a következő kifejezésre: Mi is hit (434 db)

Mit takar az, hogy: hit-horror? A horrort vágom, tudom azt is, hogy mi a thriller, de mi a hit-horror?

Legjobb válasz: Na ez rajtam is kifog,pedig valahol már olvastam.A torture porn-t az ismerem az a legdurvább marcangolás részletesen mutatva,de a hit? Szerintem a kísértetes horrorok lesznek.

Na ez rajtam is kifog, pedig valahol már olvastam.A torture porn-t az ismerem az a legdurvább marcangolás részletesen mutatva, de a hit? Szerintem a kísértetes horrorok lesznek.
a Paranormal Activity hit-horror ......gondolom így már érted h mi az...
A kérdező hozzászólása: ahhaaaaaa pl: Odaát(?)

Mért nem enged a vatera belépni? Már kértem új jelszót is, de azt is hiába MÁSOLOM BE, még úgy se enged belépni. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nem tudom neked mi lehet a gondod,de nekem is valami hasonló van. Én már kértem e-mailben jelszót és felhasználónév emlékeztetõs is,bemásoltam,de hiába. Meguntam,és regisztráltam újra!! Szerintem tedd ezt te is!

Nem tudom neked mi lehet a gondod, de nekem is valami hasonló van. Én már kértem e-mailben jelszót és felhasználónév emlékeztetõs is, bemásoltam, de hiába. Meguntam, és regisztráltam újra!! Szerintem tedd ezt te is!
A kérdező hozzászólása: igazad van.. regizek..

Mi is a hit?

Legjobb válasz: hit; Egyre többek álláspontja szerint hinni csak a bizonytalan dolgokban kell, mert a biztosat azt tudni szokták az emberek. Tehát a hit a bizonytalanság egyik jelzõje, vagy inkább szinonimaszava.

hit; Egyre többek álláspontja szerint hinni csak a bizonytalan dolgokban kell, mert a biztosat azt tudni szokták az emberek. Tehát a hit a bizonytalanság egyik jelzõje, vagy inkább szinonimaszava.
A hit bizonyos igaznak tartása mindannak, amit Isten kinyilatkoztatott és az Egyház által elénk adott, hogy higgyük: „meggyõzõdés a nem szemléltekrõl”. (Zsid. 1, 1.) Az örvendetes és büszke bizakodás a nemzet jövõjében, amely minden embernek drága kincs, egészen mást jelent, mint hinni vallásos értelemben. Az egyiket a másik ellen kijátszani, az egyiket a másikkal pótolni akarni és azt kívánni, hogy egy meggyõzõdéses keresztény „hívõnek” tartsa az ilyet, üres játék a szavakkal, tudatos összekeverése a fogalmaknak, vagy még rosszabb.
Az Iszlám szerint: Tudatában lenni az Isten létezésének, azzal a feltétellel, hogy alárendeled magad neki! Az az állítás, hogy:"ha Isten létezése bizonyítható lenne akkor az nem hit lenne, hanem tudás", ez hamis!
a hit egy angol szó is lehet számomra, jelentése : ütés, találat.
A hit a dolgok legegyszerubbje;lehet hogy epp ezert oly nehez megmagyarazni.Nem nagy hitre , hanem az elo Istenben valo hitre van szuksegunk.
Hit Meghatározás: „ A hit a remélt dolgok biztosítékon alapuló várása, a nem látható valóságok nyilvánvaló bizonyítása” (Héb 11:1). Az igazi hit nem hiszékenység, amikor az ember kész elhinni valamit megbízható bizonyítékok nélkül, vagy egész egyszerûen azért, mert el akarja hinni. Az igazi hit alaptudást feltételez, megkívánja a bizonyítékok ismeretét, valamint annak az õszinte értékelését, amire a bizonyítékok mutatnak. Így bár pontos ismeret nélkül lehetetlen valódi hitre szert tenni, a Biblia azt mondja, hogy „a szívével” gyakorol hitet az ember (Róma 10:10).
Egyetértek a Zsidó levél 11.rész 1.versével. A hit pont az.
Héberek 11:1 --> "A hit a remélt dolgok biztosítékon alapuló várása." Mi a biztosíték? az hogy Isten ígéretet tett rá! Tehát ha már képes vagy egy valóságos dologként várni azt, amit Isten megígért, akkor van hited.
az okosok azt mondják, hogy a hit "ugrás a semmibe". És milyen igaz is...De mit jelent igazán hinni? Igazán hinni engedelmességet jelent, ami azonban nem foszt meg a szabad akarattól, hiszen a hit az beleegyezés is, ami akarattal történik. S mivel a hit cselekedetek nélkül nem ér semmit, azt is jelentenie kell akkor, hogy kilépek az önzésem bûvkörébõl, lerázom a szorongást, a lustaságot, a közönyt, és felfedezem a legfõbb jót, ami sokkalta többet ér, mint a csak vegetáló élet. Ez a legfõbb jó pedig maga Isten. Valaki azt irta, hogy a hit az bizonytalanság fogalmával kapcsolható össze. Én meg azt mondom, hogy Isten létezése vagy tevékeny szeretete nem bizonytalanságon alapszik, hanem a kinyilatkoztatáson. És hogy mit jelent hinni? Azt Ábrahám és Mária tudta elõször igazán...
biblia alapján? Zsid 11:1 A hit pedig a reménylett dolgoknak valósága, és a nem látott dolgokról való meggyõzõdés.
Hit: segédeszköz, amely segítségével akkor is vagyunk döntéseket hozni, ha az adott kérdésben nem áll rendelkezésünkre elegendõ információ (vagy azért mert lusták voltunk, vagy azért mert számunkra elérhetetlen, vagy az adott kérdésre nehéz logikus választ adni). Pl. az élet értelmére adott válaszok többsége valamilyen hiten alapul (a többi válasz sokszor halálos)
A hit számomra a tudás alternatívája.
Igen. A hiba jellegétõl függõen eeprom v. panel cserével.

Akarok venni scalar halakat. Akarom hogy jol vallasszam vagyis legyen nosteny is him is. Mit kell tennem hogy befojasoljam a szaporodast?

Meg volt 7 scallarom(vitorlashalam) 6 eve de elpusztultak es azota nem vettem. Most akarom hogy legyenek kishalaim es akarom befojasolni a szaporodast. Mit kell tennem es honnan lehet tudni e nem szerint, es milyenbol hanyat vegyek (Pl. Him 1, nosteny 2)

Legjobb válasz: Asszem csak onnan lehet tudni hogyha együtt úszik egy pár, akkor az egy hím + nõ.

Asszem csak onnan lehet tudni hogyha együtt úszik egy pár, akkor az egy hím + nõ.
biztosra csak akkor mehetünk, ha már egy pár leikrázott és védik az ikráikat, õket kell külön tenni, és majd neked újra leikráznak (ugyanúgy mint a diszkoszoknál is) Továbbá még a kifejlett hímnek a homloka kicsit nagyobb, meredekebb mint a nõstényé, de ennyi

Vízóra hiba? 1: a hideg vízóra olyat játszik hogy ha minden el is van zárva az a fekete "kerék" kicsit előre- hátra forog. Ez normális? Mi a hiba?

2: vettünk egy Hidromasszázs zuhanykabin elektronikával ilyet:

Legjobb válasz: A vízóraproblémádra válaszolva annyit tudok mondani, hogy ha valamelyik közeli szomszédod (legyen az kert-, vagy társasházi szomszéd) Vizet nyit, akkor a fellépõ nyomáskülönbség miatt a víz vándorolni kezd, és a te fogyasztói vezetéked közelebb van mint a betáplálási pont, tehát elõször innen megy vissza víz, hogy a nyomás kiegyenlítõdjön. Ez forgatja az órádat oda-vissza. Érdemes egy visszacsapószeleppel levédeni a rendszert. Akkor megszûnik ez a jelenség, és véded a nemkívánatos vákumhatásoktól a berendezéseidet is! A második dolog pedig szerintem csak annyi hogy feszültségmentesíti a berendezést az elektronika. Ha a használat után mindig ugyanannyi idõ telik el, és ugyanannyi a vízmennyiség, akkor biztos.

A vízóraproblémádra válaszolva annyit tudok mondani, hogy ha valamelyik közeli szomszédod (legyen az kert-, vagy társasházi szomszéd) Vizet nyit, akkor a fellépõ nyomáskülönbség miatt a víz vándorolni kezd, és a te fogyasztói vezetéked közelebb van mint a betáplálási pont, tehát elõször innen megy vissza víz, hogy a nyomás kiegyenlítõdjön. Ez forgatja az órádat oda-vissza. Érdemes egy visszacsapószeleppel levédeni a rendszert. Akkor megszûnik ez a jelenség, és véded a nemkívánatos vákumhatásoktól a berendezéseidet is! A második dolog pedig szerintem csak annyi hogy feszültségmentesíti a berendezést az elektronika. Ha a használat után mindig ugyanannyi idõ telik el, és ugyanannyi a vízmennyiség, akkor biztos.
a vízóra ide oda forgás ahogy elõttem is mondták teljesen temészetes a nyomáskülönbségbõl adódik. A zuhanynál meg gondolom az a baj hogy a szûrõbetétjét nem csavartátok rá teljesen így levegõt kap. Buborékonként felmegy a levegõ majd egyszercsak helyet cserél a levegõ és a víz...ekkor kifolyik a víz. A szûrõbetétben cseréljetek tömítést vagy csavarjátok be jobban.. A többieknek meg annyit, hogy milyen csõtörés?????Édes istenem meg elfagy Uhhhhhh szakértõ jelöltek
Csõtörés lehet valahol, jobb volna utánanézni, mert sok lesz a vízszámla. Nem fagyhatott el a télen a vezeték? Hívjatok egy szakembert.
Mindent összefoglalva: Ha ugyanannyit forog a kis kerék elõre mint hátra, akkor minden OK. Ha egyik irányba többet, akkor gáz van.
Valahol tuti csõtörés van nálunk is ez volt igaz szivárgásos dolog volt ugyan de egy idõ után abból csak rosszabb lett volna és akkor horror vízszámla is kijöhetett volna. Egyébként udvaron a föld alatti vezeték volt elrepedve elég régi volt így kicseréltettük az egészet akkor és nem a vízszámlára ment el legalább. Nézessétek át alaposan a rendszert.
A kérdező hozzászólása: remélem lesz más opció is mert most újítottuk fel az egész fürdõt és konyhát hüpp-hüpp el nem fagyhatott panel lakás

2, 5 hós anyatejes a babám, mit csináljak vele ha nem akar napközben csak max egy két órát azt is csak apránként aludni? Mit csináljak? Hiába fárasztom, már nem tudok mit játszani vele, mert egy idő után mindent meg un! mivel kössem le afigyelmét?

Legjobb válasz: Szia! Hat az en kisfiam 3 honapos es o is eleg keveseket alszik napkozben, vannak olyan napok amikor meg egesz nap alszik, eppen csak annyit van ebren, mig eszik. Nala azt vettem eszre hogy olyankor van tobbet ebren, amikor faj a hasa, ha el is alszik, felriad a fajdalomra. En neha hagyni szoktam nyugodtan, es elalszik, van ugy hogy "beszelegetek" vele es latom, hogy mar unja, olyankor kimutatja, hogy hallgassak mar, visitassal, vagy sirassal. Ha elhallgatok, akor o is lenyugszik, es elalszik.

Szia! Hat az en kisfiam 3 honapos es o is eleg keveseket alszik napkozben, vannak olyan napok amikor meg egesz nap alszik, eppen csak annyit van ebren, mig eszik. Nala azt vettem eszre hogy olyankor van tobbet ebren, amikor faj a hasa, ha el is alszik, felriad a fajdalomra. En neha hagyni szoktam nyugodtan, es elalszik, van ugy hogy "beszelegetek" vele es latom, hogy mar unja, olyankor kimutatja, hogy hallgassak mar, visitassal, vagy sirassal. Ha elhallgatok, akor o is lenyugszik, es elalszik.
Szia!Én is ugyanigy vok.Nekem is 2, 5 hónapos, és napközben 2 órát alszik összesen, de nem egyfolytában, Annyra furcsa h elég neki ennyi alvás.nem??Én is lefársztom, de ha fáradt nem alszik el inkább üvölt és nem értem miért nem könnyebb neki is csak becsukni a szemét és aludni.Probáltam cumival de az sem kell neki.Te probáltad???

Ma is hiába vártam a GYED-et. Az államtól jönne, postán. Mikor kell érkeznie ilyen esetben?

Valamint mennyit csúszott az els? GYED-etek?

Legjobb válasz: Szia! Igaz nekem tgyás jár, de azt biztosan tudom hogy nem rendezõdik el egyik napról a másikra, és erre is 2 hónapot vártam mire megkaptam. Sztem a gyed-sem jön hamarabb, ja és hónap 14-e körül jött ha jól emlékszem, mert én úgy tudtam hogy hónap 15ig utalják a családit is és ezt is. A most esedékest még én sem kaptam meg.

Szia! Igaz nekem tgyás jár, de azt biztosan tudom hogy nem rendezõdik el egyik napról a másikra, és erre is 2 hónapot vártam mire megkaptam. Sztem a gyed-sem jön hamarabb, ja és hónap 14-e körül jött ha jól emlékszem, mert én úgy tudtam hogy hónap 15ig utalják a családit is és ezt is. A most esedékest még én sem kaptam meg.
Szia! A GYED kifizetésének határideje minden hónap 10-e. Minden elsõ igénylésre (értsd: elsõ tgyás, elsõ gyed) ha az állam a közvetlen kifizetõ, akkor általában 1, 5-2 hónapot szokott csúszni.
Szia!Én mindkét babámnál a 4. hónapban kaptam meg a gyed-et persze visszamenõleg!De ez az én szerencsém:) Mindíg hiánypótlásra szólítottak fel aztán meg ültek a pénzemen!
A kérdező hozzászólása: Jujj, ne ijesztgessetek! Már nagyon várom, mert a páromnak 2 hónapig nem volt munkája, és az elsõ "rendes" fizetésébõl csekkeket fizettünk, meg a picinek vásároltunk! Itt vagyok párszáz forinttal, és rettenetesen aggódom! Reméltem, h a héten megjön! :( Igaz, a TGYÁS is majdnem 2 hónap után jött (szintén hiánypótlás miatt)! A 1, 5-2 hónap a kezdõnaptól számítva?
A kérdező hozzászólása: Köszi mkinek, végül 12-én megérkezett!

World of Warcraft was unable to start up 3D acceleration. Please make sure DirectX 9. 0c is installed and your video drivers are up-to-date. Ezt írja mikor beakarok lépni a wow-ba. Ez mi? Mi a hiba?

Legjobb válasz: Telepítsd fel a DirectX 9.0c-t valamint frissítsd a videókártyád vezérlõprogramját. Ha es sem segít akkor valszeg nem fele meg a videókari a wow minimális elvárásainak. Ha leírod milyen akkor meg is mondom biztosra.

Telepítsd fel a DirectX 9.0c-t valamint frissítsd a videókártyád vezérlõprogramját. Ha es sem segít akkor valszeg nem fele meg a videókari a wow minimális elvárásainak. Ha leírod milyen akkor meg is mondom biztosra.
A kérdező hozzászólása: ATi radeon 9600XT, direct 9 rajta van(mikor a drivert telepitettem azt írta a directx et is rárakja, tehát rajta kell lennie)a videokari driver frissitve van.
A kérdező hozzászólása: Am a wow cataclysm
A kérdező hozzászólása: Ja és a többi:Processzor intel HT 2x3.2ghz, ram 1 gb(sima ddr ram.Tudom nem egy "álomgép" de régebben a catával vígan játszottam közepes graffon 40-60 fps el.

Nagyon meleg van nálunk tömbfűtéses lakásban lakunk 26-27 fok van még éjjel is hiába szellőztetek egész nap. Elzárni a radiátort nem lehet. Miben altassam a kislányom? Mit tegyek hogy neki jobb legyen az éjszakája?

2 óránként ébred melege van,nyitott ablaknál félek megfázik!

Legjobb válasz: Nálunk is ennyi fok van, elvileg, a légzésfigyelõ hõmérõje szerint. Én azért van hogy pulcsiban vagyok (és vastag zokni, tréningnaci). Szóval éjjelre mi a 2 hónapos kislányunkat így altatjuk: rövid ujjú body, rugi, és egy vékony paplan. Nagyon jót alszik így (pár hete átalussza az éjjelt). Kellemes Ünnepeket kívánok!

Nálunk is ennyi fok van, elvileg, a légzésfigyelõ hõmérõje szerint. Én azért van hogy pulcsiban vagyok (és vastag zokni, tréningnaci). Szóval éjjelre mi a 2 hónapos kislányunkat így altatjuk: rövid ujjú body, rugi, és egy vékony paplan. Nagyon jót alszik így (pár hete átalussza az éjjelt). Kellemes Ünnepeket kívánok!
Szia!Nálunk ugyanez a helyzet.Azt mondta a doki öltöztessem ugy ahogy nyáron 27fokban öltöztetném.Mi bady-ban alszunk zoknival.Esetleg egy pelussal betakarom.Azóta minden ok.
Nálunk is ilyen meleg van. A kisfiam egy hosszú ujjú rugdalózóban alszik takaró nélkül.
Elsõ vagyok. Szerintem nálunk akkor rossz a hõmérõ, mert nekem is kell este a takaró, pedig nyáron semmit nem bírtam elviselni magamon a melegtõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!