Találatok a következő kifejezésre: Mi indíthatja a (41 db)

Mi indíthatja be a szülést? Miket kerüljek, hogy ne induljon be a szülés?

Legjobb válasz: Mennyi idõs kismama vagy? Szerintem nagyon alkati is, mi indíthatja be. Én pl. bármivel próbálkoztam, csak nem akart kibújni. Aztán egy nap feladtam, és lefeküdtem pihenni. 1 óra múlva beindult... :)

Mennyi idõs kismama vagy? Szerintem nagyon alkati is, mi indíthatja be. Én pl. bármivel próbálkoztam, csak nem akart kibújni. Aztán egy nap feladtam, és lefeküdtem pihenni. 1 óra múlva beindult... :)
Én úgy tudom hogy a forró ülõfürdõ az ami a leghamarabb beindítja. De lehet más sokkal többet tud errõl írni, de lehet hogy már mások is kérdezték itt, úgyhogy lehet hogy ha rákeresel akkor több választ is találsz. 38 hetes kismama
Elsõ vagyok. Bocs, csak épp a kérdésre nem válaszoltam. Szex, meleg ülõfürdõ, sokaknál a nagytakarítás...Ja, errefelé az a hír járja, hogy a Mc'-is kaja. :) De szerintem is volt már itt ilyen kérdés.
A kérdező hozzászólása: 36 hetes vagyok.néztem hasonló kérdéseket, de csak a fürdést írták.nem akarom, hogy még beinduljon, de pl. a 3.-on lakom sokat lépcsõzök és érdekel, hogy ez is lehet ok a szülés beindulásánál?
Ha minden rendben van veletek, a normál, mindennap végzett munka, mozgás csak úgy magától nem fogja beindítani :) ) Igazán a baba indítja be, azaz a belõle felszabaduló hormonok. Attól, hogy megfürdesz vagy lépcsõzöl, még nem lesz semmi baj. Én még az utolsó napon is ugyanúgy elvégeztem a napi teendõimet, sõt nagy-takarítottam is, elõzõleg végig a kertben dolgoztam, mégse indult be hamarabb a szülés. A sógornõm naponta megmászott 4 emeletet többször is, mégis a doki indította be a szülést a 40.héten... Szóval ha minden rendben van, nem fog hamarabb beindulni, nem kell mindenbõl kikímélni magad, hisz ha elhagyod magad, a szülés is nehezebb lesz:)
18.30-as. Én is a harmadikon lakom, a babámat nem izgatta, pedig sokat cipekedtem.:) A végén, amikor pihenni feküdtem le, horrorfilmet néztem, esetleg az hatott... ? :D Élvezd ki a hátralévõ idõt, utána pedig a babázást!:) Minden jót!
Nekem mindkét szülésemnél a magzatvízvizsgálat volt a szülésindító. 38.héten a vizsgálat után 24 órán belül megszültem.
18:24-es vagyok. Én is a harmadikon lakom, de eddig azon kívül hogy eléggé elfáradok mire feljövök (nincs lift és nem is használnám) semmi hátrányát nem látom. 38 hetes kismama vagyok

Mi indíthatja be a szülést? Praktikákra lennék kíváncsi!

Legjobb válasz: állitolag: szex, lépcsõzés, mozgás, sétálás, takarítás stb...

állitolag: szex, lépcsõzés, mozgás, sétálás, takarítás stb...
tüzijáték hétfõ este
Hidegfront.... De van, amikor az eddigiek felsoroltak közül semmi sem!!!
Èn reggeli megittam egy homeòs bàbakoktèlt(neten megtalàlod)aztàn takarìtottam egèsz nap, ès este elfolyt a vizem. :-) Nem tudom hogy ezektôl volt-e, de ha mègegyszer csinàlhatnàm a takarìtàst az kihagynàm ès inkàbb pihennèk, mert nagyon hosszú vajùdàsom volt ès iszonyat fàradt voltam.Tehàt ha megteheted a vègèn pihenj sokat.
Semmi. En mar a 41+4 hetben tartok. Kepzelheted, hogy mindent kiprobaltam, de semmi. Már tágítottak is ketszer, ami azert a mindenfele mendemondas trükköknél azért jóval hatásosabb, de nalam mêg az sem jott be. Feladtam. Vasarnap lesz inditas, ami az utolso pillanat a 42. het elott tiszta ideg vagyok, hogy ez miatt lesz baj, ugyhogy szerintem mar ez miatt sem fog addig beindulni.
Mindent megpróbáltam...ami létezett...és semmi... háromszor inditottak...semmi... olyan zárt voltam, hogy még magzatvizet se tudtak nézni, maradt az õrjitõ várakozás... Kérdeztem a dokikat hogy nem lesz baj? Se a vizemet nem tudták megnézni, se semmi... Áhh nem, tuti tiszta még a viz... 12 nappal hordtam tul, mire megcsászároztak...a vizem már spenót zöld volt.A babám gyönyörû és szerencsére nem nyelt a vizbõl, makk egészséges:) Azóta nem hiszek abban hogy bármi is megindithatja...ha a méhszáj még nem érett a szülésre, akkor az esély nulla:S
"Látom a halottakat"
"Van kedved járni velem?" Ettõl biztos bepörög pozitív vagy negatív értelemben. Viccet félretéve bármit kérdezhetsz tõle, ami nem sérti a személyiségi jogokat.
Elsõ, imádom! :D :D :D "Embereket látok. Nem tudják, hogy halottak." :D
Megkérdezheted mit szeret? Milyen hobbija van? meg minden félét
Hello. Van kedved szolni hozzám, beszélgetni velem? Ez jó lesz, ez olyan kedves, egyszerû, látja, hogy agyilag nem vagy túl bonyolult. Ovodába már menõ.


mi az a csökkentet mód monitornál?
A kérdező hozzászólása: csökkentett mód=takarékos mõd
vagyis?
A kérdező hozzászólása: hát a gép megy tovább a monitor kiírja hogy takarékos mód és elsötétül

Teredo Tunneling Pseudo-Interface Az eszköz nem indítható el. (kód: 10) Mi lehet a baja?

Illesztõprogram napra kész, mégis hibát ír, azt hogy nem indítható el. Vezérlõpúltban ez, és a PCI-eszköz-nél van felkiáltó jelem, és nem tudok velük mit kezdeni :S (Az eszköz illesztõprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)

Legjobb válasz: Szia. Azért az sokat segítene, ha megmondanád, hogy miért kell neked a Teredo, milyen gépen és milye oprendszeren

Szia. Azért az sokat segítene, ha megmondanád, hogy miért kell neked a Teredo, milyen gépen és milye oprendszeren
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy miért kell, de így h hibás, elég szarul megy az internet.. bárminek a letöltése elég macerás, az oldalakat kb 3x kell újra tölteni mire egyáltalán mutat vmit, a youtube videók rendszerint elkezdenek be-be fagyogatni kb 30 mp-enként.. :S oprendszerem az win7 64bit (home)
Nos, nincs arra utaló jel, hogy szükséged lenne a mûködésére. A hibát más okozza. Mondjuk pl a torrent kliens lehet egy ok. Van olyanod? Milyen cégtõl van a net és mekkora? telefon, mobil, kábel, rádió? A géped memóriája és a proci sem ártana. Újra lett telepítve? Ezelõtt mûködtek ezek a dolgok?
A kérdező hozzászólása: Sikerült megoldani, valószínûleg a router bemenete volt megszakadva, átdugtam egy másik portba, így már hiba nélkûl mûnködik :)
Nekem is tudna valaki segíteni? Újra lett telepítve a gépem, a TErado TPI 10-es hibakódot ír ki. Nem engedi megnyitni a videókat és állandóan összeomlik a chrome, firefox, explorer is, pussz még szürke ablakot szokott feldobni más progi összeomlását jelezve. Win7-em van (64bit). Szerintetek mi lehet a probléma?
sziasztok én most telepitetem a vindow 10 et kedvezményesen v. ingyen azt hiszem.és nics hang kimenet mi lehet a teendö.ja hp-és agép.
lehet visza kéne alitanom window 7 re.de hogyan, ?

A számítógépem minden ok nélkül kikapcsol magától, aztán van mikor vissza kapcsolom és semmi baja és van olyan is mikor szirénázó hangod ad ki. ha elkezdem piszkálni belül, egy idő után újra indítható a gép. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: szirénázó hang az érdekes lenne:D az a speaker lesz... vagy túlmelegszik, vagy nincs megfelelõ áramellátás és emiatt lekapcsol. A túlmelegedést azt egy portalanítással is lehet orvosolni, esetleg még egy kis hûtõpasztával, az áramellátás viszont új tápot igényel

szirénázó hang az érdekes lenne:D az a speaker lesz... vagy túlmelegszik, vagy nincs megfelelõ áramellátás és emiatt lekapcsol. A túlmelegedést azt egy portalanítással is lehet orvosolni, esetleg még egy kis hûtõpasztával, az áramellátás viszont új tápot igényel
A szirénázó hang a videokártya hibára utal Vagy hibás a grafikus kártya, vagy ki van csúszva a slot-ból A hang amit hallasz a processzor hibajelzõ kódja ha pl a memoriamodul hibás vagy csúszott ki akkor hosszú rövid rövid csipogást hallasz Ha meghalt a procid mert lesarkaztad vagy besült akkor pedig nincs semmiféle hang csak a fekete képernyõ. ----▲ ◄ ☼ ► ----▼

Mikor indíthatom el a szülési szabadság igénylését?

Aug. 22-re vagyok kiírva. Így júl. 25-t?l (hétf? 27-e) mehetek szülési szabadságra.

Legjobb válasz: szia! Úgy tudom, hogy leghamarabb a szülési szabadság elsõ napján lehet kérelmezni.

szia! Úgy tudom, hogy leghamarabb a szülési szabadság elsõ napján lehet kérelmezni.
Szia! Megigényelni tényleg a kiírt idõ elõtti 28. naptól lehet, de ahhoz, hogy jóváírják, kell majd a picúr születési anyakönyvi kivonata. Tehát, ha megvan a baba, OEPnél pótlólag leadjátok a kivonatot, és csak utána utalnak. Általában a szülést követõ hónap elején, egyszerre küldik a két havi TGYÁSt. Ha táppénzen maradsz a szülésig, akkor nincs torlódás a kifizetésben, mert a TGYÁSt akkor igényled, amikor már a kezedben a szül. any. kivonat.

Mi indíthatja be a szülést?

A 39.hetemet kezdem,de már nagyon-nagyon nehezen bírom a terhességet.Napi 2-3 órát tudok aludni és a hátam is fáj.Van valami olyan módszer,ami nem árt a babának,de segít,hogy el?bb kibújjon?

Legjobb válasz: Én 5 nap túlhordásban vagyok, és mindent kipróbáltam. Szex, meleg fürdõ, pakolás, emelgetés, séta, de semmi nem jött be. Akartam homeos mixet venni, de nem adták ki a gyógyszertárban. A védõnõm viszont azt mondta tegnap, mikor rám nézett, hogy a héten megszülök, ez megnyugtatott:-) Türelem, nehéz ez az idõ, de a baba tudja, mikor van készen, igazán õ indítja be a szülést. Nem jó ezt siettetni:-)

Én 5 nap túlhordásban vagyok, és mindent kipróbáltam. Szex, meleg fürdõ, pakolás, emelgetés, séta, de semmi nem jött be. Akartam homeos mixet venni, de nem adták ki a gyógyszertárban. A védõnõm viszont azt mondta tegnap, mikor rám nézett, hogy a héten megszülök, ez megnyugtatott:-) Türelem, nehéz ez az idõ, de a baba tudja, mikor van készen, igazán õ indítja be a szülést. Nem jó ezt siettetni:-)
Én is 39 hetes vagyok. Nekem is fáj a derekam a keresztcsontom feszít, fáj amikor mozog a baba, éjjel alig alszom, állandóan pisilnem kell, 2-3 hete vannak jóslófájásaim. A hétvégén rendszeres fájások voltak 5 óránát aztán elmúlt. Azóta is van, de nem olyan rendszeresen. Már mindenki megszült körülöttem akivel pár nap külömbséggel voltam kiírva, én még egyben vagyok, pedig de reménykedtem a hidegfrontban. Türelem kíbújjik, ha úgy érzi itt az ideje.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy jön, ha jönnie kell, és a picurka kárára semmit nem tennék.Ezt a pár hetet már kibírom.Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Kitartást Nektek
Én szintén 39 hetes vagyok, és még mindig dolgozom. Fura, de túl jól érzem magam. Simán lehajolok, sikálom a padlót, takarítok ezerrel, hátha beindul, de semmi. Azt mondják, hogy az utolsó pillanatban, mint derült égbõl... Kiváncsi leszek.
A szülésem napján nehezen tágultam ki. Azt tanácsolta a doki, hogy menjek ki a folyósóra és sétálgassak, ha van erõm, lépcsõzzek. Annyira rákattantam, hogy a két perces fájások közepette le-fel rohangáltam a lépcsõn 8 órán keresztül. Hát, csak 6 centire sikerült a tágulás, de a méhnyak olyan maradt, mint a beton, nem akart tágulni. Ennek örömére megcsászároztak. Hát volt értelme a 10 órás szenvedésnek...

Batch file! Annyit tudok róla hogy indító fájl és hogy jegyzettömbből létre lehet hozni, de mit indíthatok vele, és mik a file határai sajátosságai?

Nem igazán találtam róla sokat a neten és fórumokon ezeken kívül.

Legjobb válasz: tulajdonképpen egy olyan parancsfájl, ami a cmd parancssort használja: ha te beleírsz valamilyen parancsot a bat fájlba, akkor azt elindítva a cmd jön elõ és szépen sorba veszi a parancsokat. úgy készül, hogy a jegyzettömb .txt kiterjesztését átírod .bat-ra

tulajdonképpen egy olyan parancsfájl, ami a cmd parancssort használja: ha te beleírsz valamilyen parancsot a bat fájlba, akkor azt elindítva a cmd jön elõ és szépen sorba veszi a parancsokat. úgy készül, hogy a jegyzettömb .txt kiterjesztését átírod .bat-ra
A kérdező hozzászólása: értem. szóval dinamikus. szóval megvan az adott parancs hogy mondjuk egy képet megnyisson aminek tudja a nevét és a helyét.
Üdv! A bat fájllal automatizálni lehet bizonyos folyamatokat. A neten van számos ezzel foglalkozó oldal (jobban jársz, ha angol nyelvût nézed, mert magyarul nem sok van)
A kérdező hozzászólása: igen erre már rájöttemsajnos :D

Explorer. Exe az explorer. Exe nem akar indúlni a gépemen bejelentkezik és bejön hogy az explorer. Exe nem indítható vagy vmi iesmi mi lehet a gond? Semmi nem jön be se feladatkezelő csak a háttérképet látom

kellene egy oldalt ahonnan letölthetem ingyen a windows xp-t? Mert nem akarom újra megvenni a másik cd karcos

Legjobb válasz: Lehet, hogy hibás a vinyód.

Lehet, hogy hibás a vinyód.
***** ide regizz (ingyenes) és találsz [email protected] XP-ket!* Automatikusan eltávolított tartalom.
tessék: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: az explorer.exe-t nem lehet vhonnan leszedni?
A gugli a barátod. A System32 könyvtárban kell lennie. Ctrl+Alt +del után indíts egy feladatkezelõt, azzal már tudsz mókolni a gépen. Vírusod nem volt mostanában?
A kérdező hozzászólása: nem volt és nem tudnám az explorer.exe-t meg a többi vmit ami kelll hozzá áthozni egy másik géprõl?
De, az a legegyszerûbb. Viszont valahogy fel is kell másolni. A C:\Windows mappában van az explorer.exe Egy pendrive gyükérkönyvtárába másold be. Mivel nincs expolrered ezért kicsit macerás lesz rámásolni. Ctrl+ALt+Del A feladatkezelõbõl futtatás-> cmd.exe copy E:\explorer.exe c:\Windows\explorer.exe
A kérdező hozzászólása: valaki nem tudná elküldeni az explorer.exe jét? [email protected] e-mail címre


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!