Találatok a következő kifejezésre: Mi indít igazán egy (3 db)

Egy kis közvélemény kutatás! Titeket mi indít be igazán, előjáték gyanánt?

Legjobb válasz: a barátnõm:D csak rá kell nézném és már...

a barátnõm:D csak rá kell nézném és már...
Ha csókolgatja a nyakamat, a fülemet, a mellemet...:) Na akkor mondom, hogy vágjunk bele...:)
Ha kombinált fogóval húzkodja a mellkasomon a szõrt. Az nagyon beindít.
Ha elkezdi csókolgatni a nyakam, és utána a hátam... Imádom =)
Mindenképpen elõször a smaci, közben aztán tapi is, amikor csókolgatja a nyakam és a mellem, szívja és harapdálja a számat finoman, aztán stb......
ha a párom elkezdi verni a afarkát, ha keményen markolássza a mellem és harapdálja a mellbimbómat, ha a hajamba túr, finoman hártahúzza a fejem és csókolgatja a nyakam, ha hasrafektet és puszilgatja a hátam, amikor csak simogatja a combomat és a puncimat és megõrülök a vágytól, hogy bennem legyen az ujja, aztán persze más is...
Ha a férjem finoman símogatja a talpam, az olyan izgató!!
Engem pl egy fluxuskondenzátor .
Ha simogatja a mellem, a hátam, a fenekem, közbe csókolgat...
Ha a nyakam csókolgatják meg a fûliim :P :É
Ha baseball ütõvel jól szarráver, na arra begerjedek! Õ azt szereti ha megöklözöm!
Ha csak simán hozzámér a barátnöm és látom rajta mire céloz.:D 19f
Ha elõre fizet!
hmm... ha fekszünk az ágyon én csókolgatom és elõször csak gatyán keresztül fogdos ott lent aztán benyúl az alsógatyámba és masszíroz.
Van egy olyan nézése, aminél úgy érzem, hogy ott ahol vagyunk, ráugrok, pl. ettõl. De ha finoman forrón bele lehel a fülembe, aztán így végig az arcomon, wááá :D aztán elindul a lényeg felé... :D
Attól függ milyen a hangulatom! Vagy ha csókolgatja a nyakamat, a mellemet, sötöbö... :) Néha az is elég, hogy erõszakosan magára húzzon és vadul csókoljon! :)
off: en ugyanezetek bamulom, csak a csajokon :)
Arc, kézfej, popsi. Nekem ez a sorrend. Tulajdonságai között pedig szerepeljen: magabiztosság, vicces, tájékozott, intelligens. Nekem tuti nyerõ :)
Én speciel a szemén olvadozom elõször, aztán nézem meg a testét. H mitõl jó pasi vki az egyéni véleményem szerint. Szóval ahogy magadnak tetszel :)
A szeme lehet nagyon kisugárzó, a szája lehet szexi, a fenekét is gyakran nézik a lányok a fiúknak. Legalábbis én ezeket nézem. :)
Jah en is igy vagyok vele eloszor szem, szaj es aztan fenek;)
hosszu barna haj, kek szem:P nekem ezek voltak a gyerekkori almaim:) es megis talaltam... szerintem fenek, felsotest.... (de a belso a legfontosabb!!!)
Legyen sportos, de ne kigyúrt izomagy..aztán viszonylag magas, vagyis nálam magasabb.Legyen szép barna szeme:) Habár igazából szerintem, ha vkinek eddig ilyen ideálja volt, aztán mondjuk megismerkedik egy nem igazán izmos, közepes méretû, kékszemû pasassal, attól még simán belezúghat, mert pl a belsõ tulajdonságai hihetetlenül vonzanak..aztán ha már komolyabbra fordul a dolog, és szerelmes vagy belé, akkor már õ lesz számodra a tökéletes férfi, és a külsöjét is így fogod látni...
A tekintete csintalan, kis huncut, tele élettel.A keze szép, ápolt a körmei rövidek.FÜLEBEVALÓ NE LEGYEN!!!!! Piercing max szemöldökben, vagy a szája alatt.Testalkat 85kiló felett ha lehet, de nem elõírás.LEGYEN NÁLAM MAGASABB.NE LEGYEN DISZKÓS!!!!NE SZOLIZZON, NE SZÕRTELENÍTSE MAGÁT!!!Kb ezek jutottak eszembe. De ezt igazán, hogy melyik pasi jön be ránézésre lehet megmondani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!