Találatok a következő kifejezésre: Mi indít igazán (7 db)

Lányok, hölgyek, benneteket mi indít be igazán szexuálisan?

Legjobb válasz: Egy nekem tetszõ Férfi. Elég ránézni és elképzelem a dolgokat,hogy mi lenne ha...

Egy nekem tetszõ Férfi. Elég ránézni és elképzelem a dolgokat, hogy mi lenne ha...
Példa:ha csak a gondolatok vannak, akkor fantáziálok h milyen lenne mit csinálnék/csinálna velem az a bizonyos pasi, vagy már abba is belegondoltam h esetleg csaj:) ) De ha itt van kéznél a párom:D, akkor a simogatás, csókolgatás stb.-a többit a fantáziádra bízom:) ) 13:00 voltam!!
Ha a barátom a nyakamat harapdálja :D
Engem sok minden lázba tud hozni!!Elég ha csak rá gondolok, az már felér 1 kisebb elõjátékkal....:D
Sokszor egy érintés, persze nem akárkitõl, csak aki gyakorol rám némi hatást. Kell némi kémia, és itt most nem szerelemre gondolok.Máskor pornófilm. Telihold is jó hatással van rám. Fizikai dologra gondolsz, vagy valami vizuálisra? Egy méretes szerszám is feltud izgatni, de van, hogy ez önmagában kevés. Leszbikus csajok látványa is lázba hoz olykor.
A kérdező hozzászólása: ?
Engem pölö ha gyengéden paskolgatja a popóm, vagy a kulcscsont csókolgatása...:P
Nem küldhetem el, mert már foglalt vagyok-sõt már feleség is:) )
A kérdező hozzászólása: a mail címemre nem küldened el a skype azonosítódat... jó lenne folytatni egyszer ezt a témát kisebb közönség elõtt.:)
A kérdező hozzászólása: Nos.. lennének ötleteim!
Igen?:) )Bár szerintem van olyan jó fantáziád h el tudod képzelni mit csinálna 2 csaj sexy fehérnemûben....:D
A kérdező hozzászólása: Kielégítõ választ adtál - koszi.... , bar a csajos álmodozásod azért érdekelne meg :)
A kérdező hozzászólása: Koszi az eddigi válaszokat. A második válaszolóval szívesen elcsevegnek, ha lehet...:)
A kérdező hozzászólása: Olvashatnánk néhány példát ???
A kérdező hozzászólása: En is nos vagyok... csupán beszélgetni szerettem volna.

Digi TV vs Discovery? Mi az igazi indok a DIGI TV részéről?

Miért szüntette meg a DIGI TV a Discovery adókat? Talán felfelé húznák az átlag IQ-t és ez valakinek nem érdeke?

Legjobb válasz: Nem volt a diginek elég pénze megvenni a sugárzás jogát, még az is jobban megérte neki, hogy új csatornákat kreált. Ennyi! Nincs semmi összeesküvés elmélet.

Nem volt a diginek elég pénze megvenni a sugárzás jogát, még az is jobban megérte neki, hogy új csatornákat kreált. Ennyi! Nincs semmi összeesküvés elmélet.
Azt a 3 linket holnap megnézem, de szerintem szimplán pénzrõl van szó, összeesküvés-elméleteket meg csak a hülyék találják ki (persze néha van igaz összeesküvés-elmélet is, de 90%+ kamu). Azon meg nem értem mit csodálkozol, hogy szar a tv, ezt mindenki tudja évek óta, nem is kell nézni, ott az internet, mindent be lehet szerezni.
http://kepfeltoltes.hu/view/130308/digi_www.kepfeltoltes.hu_.. tessék. 10ft ért képesek kirakni amit eddig adtak... vicc. na ez a digi. amúgy megtudod te is nézni http://digi.hu/lakossagi/tv/kabeltv
A kérdező hozzászólása: Az hol van, hogy p0rnót +10 Ft-ért lehet kérni? Ez erõsen profilozás gyanús :D
érdekes, a pornócsatornát havi +10 forintért lehet kérni. azt is lekódolták. nem néztem, de milyen sóher szarevõk már, hogy 10 forintért képesek kirakni, külön csomagba??? persze a discoveryket nem tudták volna külön csomagra rakni, még ha igaz is hogy azért mert drágábban adták volna.. nekünk most járt le a hûségidõ 2 év után. bementem hogy megkötöm újra, és nem lehet. azért kell 7500at fizetni, amiért egy új vevõ fizet 4500at két év hûséggel. ez a csicska szolgáltató a saját vásárlóit szopatja, amint lehet kiköttetem. kár, hogy a tvnetwork megszûnt itt, és ez az ****** ****** **** szolgáltató vásárolta fel.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok senki ellen semmit elkövetni, de a Discovery csatornákat újra megvehetnék, nevetséges, hogy "két" sértõdött idióta miatt nem lehet érdekes mûsorokat nézni.
Kövess el egy merényletet a Digi fõnöke ellen, ha van egy kis szerencséd teljesítik a követeléseidet. De a viccet félretéve igazán kivehetnének a huszon valahány külföldi csatornából vagy 10-12-õt.
No akkor az az egyetlen egy ésszerû megoldás a kérdésedre, ha felhívod a digit és megkérdezed személyesen. Hátha megtudják mondani a helyes választ.
A kérdező hozzászólása: A Discovery állítja, nem emelt árat. Mire nem volt pénze? 100+ szemét csatornát kínál a digi tv, abból van 10 értelmes közöttük a Discoveryk voltak. Ne mondd már, hogy nem lehetett volna kiszórna a szutyok csatornákból 50-et és megvenni a Discoveryt idén is. Gondolod bárki sztrájkolna mert kiveszik a pl. CCTV4 kínai adót? Kamu ez a "nem volt pénz rá".
A kérdező hozzászólása: Aha, tényleg. Közben rájöttem mi lehet, viszont akkor korrekt a dolog. Szerintem arról van szó, hogy vannak családok ahol nem szeretnék, ha ezeken a csatornákon szocializálódnának a gyerekek. Õk lemondják és azért jelképes 10 Ft, mert alapból benne van a fõ csomagban. Így viszont le lehet mondani, hogy picit erkölcsösebb világból tanuljanak a gyerekek. De amíg van RTL klub meg TV2 addig erkölcsöt nem tanulhat senki. Így már érthetõ és korrektnek tartom.

Egy kis közvélemény kutatás! Titeket mi indít be igazán, előjáték gyanánt?

Legjobb válasz: a barátnõm:D csak rá kell nézném és már...

a barátnõm:D csak rá kell nézném és már...
Ha csókolgatja a nyakamat, a fülemet, a mellemet...:) Na akkor mondom, hogy vágjunk bele...:)
Ha kombinált fogóval húzkodja a mellkasomon a szõrt. Az nagyon beindít.
Ha elkezdi csókolgatni a nyakam, és utána a hátam... Imádom =)
Mindenképpen elõször a smaci, közben aztán tapi is, amikor csókolgatja a nyakam és a mellem, szívja és harapdálja a számat finoman, aztán stb......
ha a párom elkezdi verni a afarkát, ha keményen markolássza a mellem és harapdálja a mellbimbómat, ha a hajamba túr, finoman hártahúzza a fejem és csókolgatja a nyakam, ha hasrafektet és puszilgatja a hátam, amikor csak simogatja a combomat és a puncimat és megõrülök a vágytól, hogy bennem legyen az ujja, aztán persze más is...
Ha a férjem finoman símogatja a talpam, az olyan izgató!!
Engem pl egy fluxuskondenzátor .
Ha simogatja a mellem, a hátam, a fenekem, közbe csókolgat...
Ha a nyakam csókolgatják meg a fûliim :P :É
Ha baseball ütõvel jól szarráver, na arra begerjedek! Õ azt szereti ha megöklözöm!
Ha csak simán hozzámér a barátnöm és látom rajta mire céloz.:D 19f
Ha elõre fizet!
hmm... ha fekszünk az ágyon én csókolgatom és elõször csak gatyán keresztül fogdos ott lent aztán benyúl az alsógatyámba és masszíroz.
Van egy olyan nézése, aminél úgy érzem, hogy ott ahol vagyunk, ráugrok, pl. ettõl. De ha finoman forrón bele lehel a fülembe, aztán így végig az arcomon, wááá :D aztán elindul a lényeg felé... :D
Attól függ milyen a hangulatom! Vagy ha csókolgatja a nyakamat, a mellemet, sötöbö... :) Néha az is elég, hogy erõszakosan magára húzzon és vadul csókoljon! :)
off: en ugyanezetek bamulom, csak a csajokon :)
Arc, kézfej, popsi. Nekem ez a sorrend. Tulajdonságai között pedig szerepeljen: magabiztosság, vicces, tájékozott, intelligens. Nekem tuti nyerõ :)
Én speciel a szemén olvadozom elõször, aztán nézem meg a testét. H mitõl jó pasi vki az egyéni véleményem szerint. Szóval ahogy magadnak tetszel :)
A szeme lehet nagyon kisugárzó, a szája lehet szexi, a fenekét is gyakran nézik a lányok a fiúknak. Legalábbis én ezeket nézem. :)
Jah en is igy vagyok vele eloszor szem, szaj es aztan fenek;)
hosszu barna haj, kek szem:P nekem ezek voltak a gyerekkori almaim:) es megis talaltam... szerintem fenek, felsotest.... (de a belso a legfontosabb!!!)
Legyen sportos, de ne kigyúrt izomagy..aztán viszonylag magas, vagyis nálam magasabb.Legyen szép barna szeme:) Habár igazából szerintem, ha vkinek eddig ilyen ideálja volt, aztán mondjuk megismerkedik egy nem igazán izmos, közepes méretû, kékszemû pasassal, attól még simán belezúghat, mert pl a belsõ tulajdonságai hihetetlenül vonzanak..aztán ha már komolyabbra fordul a dolog, és szerelmes vagy belé, akkor már õ lesz számodra a tökéletes férfi, és a külsöjét is így fogod látni...
A tekintete csintalan, kis huncut, tele élettel.A keze szép, ápolt a körmei rövidek.FÜLEBEVALÓ NE LEGYEN!!!!! Piercing max szemöldökben, vagy a szája alatt.Testalkat 85kiló felett ha lehet, de nem elõírás.LEGYEN NÁLAM MAGASABB.NE LEGYEN DISZKÓS!!!!NE SZOLIZZON, NE SZÕRTELENÍTSE MAGÁT!!!Kb ezek jutottak eszembe. De ezt igazán, hogy melyik pasi jön be ránézésre lehet megmondani.

Tegnap szakított velem a barátnőm azzal az indokkal, hogy úgy érzi nekem kevés ő. persze ez nem igaz mert kedvelem nagyon és szeretek velelenni. Mit tegyek?

hogy tudnám visszaszerezni? hiába mondom nek h ez nem igaz de azt mondja h nekem másra van szükségem

Legjobb válasz: Szerintem hagyd. Ez csak ilyen szakítást könnyítõ szöveg, hogy ne kelljen megsértenie téged.

Szerintem hagyd. Ez csak ilyen szakítást könnyítõ szöveg, hogy ne kelljen megsértenie téged.
kifogás, duma. úgy gondolta bedob valami indokot.
Ha õ tényleg szeretne szerintem nem hagyna el. Nem lehet, hogy megbántottad valamivel és nem is tudsz róla? 23/L
Ha így mondtad neki, hogy :kedvellek és jól érzem magam veled" én megértem, hogy miért érezte magát kevésnek. Ez elég langyos szöveg. Ha tényleg szereted inkább azt kellett volna mondanod. Ez, hogy : kedvellek....én sem örülnék ennek.
A kérdező hozzászólása: Volt egy rossz elszolásom amit õ férreértett és sajnálom is nagyon... szeretetrõl meg azér nem beszéltem annyira neki mert csak 1hónapja jártunk
A kérdező hozzászólása: adjatok tanácsot hogy szerezzem vissza? nagyon fotntos nekem:'(
Odamész, elülteted és elmondod neki az érzéseid... Face to face... Azt annyi. (Amúgy ez tipikus koccoltató szöveg. A jobbat érdemelsz és a kevés vagyok hozád...)
Hali! Ugyan ebben a cipõben jártam 1, 5 éve a lány ugyan ezzel az indokkal szakított velem... hidd az elõttem íróknak el- ez egy könnyítõ szöveg azaz a lány nem szerelmes már beléd ne nyüstöld magad, hogyan szerezd vissza hallgas meg pár zenét ami rám emlékeztetett ha gyenge vagy sírj is hozzá ha meg férfi vagy és tökös akkor talpra állsz és mész csajozni ;) ennyi!

Parommal ma szakitottunk 1 nap hijan fel evesek lennenk, o csak azt az indokot tudja felhozzni hogy nem mutatom ki neki hogy szeretem, szerintem ez nem igaz es kimutatom, de mit cisnaljak hogy o is erezze hogy ha ennyire nem erzi?

Mindig kedves vagyok vele, gyszr se csaltam meg enm is neztem mas pasi utan, mindent megtettem erte es neki, mindig meghallgatam meg minden .. de mit tudnak megis csinalni.. nem akarom elvesziteni, de nem tudom atz se hogy hogyan mutassam meg neki hogy tenyleg szretem mert szerintem eddig is mutattam. [L/16], jaj igen a fiu 19 eves

Legjobb válasz: Ha arról van szó,hogy nem mutattad ki neki hogy szereted akkor valószínûleg nem a legjobb szeretetnyelven közelítetted meg .Több szeretetnyelv is létezik nézz utána. Itt egy link remélem tudtam segíteni: http://www.tudatossag.com/?q=content/szeretetnyelvekr%C5%91l..

Ha arról van szó, hogy nem mutattad ki neki hogy szereted akkor valószínûleg nem a legjobb szeretetnyelven közelítetted meg .Több szeretetnyelv is létezik nézz utána. Itt egy link remélem tudtam segíteni: http://www.tudatossag.com/?q=content/szeretetnyelvekr%C5%91l..
talán a saját érzelmével sincs tisztában, fiatal még majd az idõ mindent megold ha szeretett visszajön, ha nem , jön másik:)
érdekes h 16 évesként én tudok erre megoldást, te meg ennyire nem:S lehet h nem kéne még neked komoly kapcsolat... habár ezt én nem tudhatom ;) na mindegy szval : kommunikáció... ha szakítás van MEG KELL beszélni mi miért van... .. mit kellett volna másképp.. esetleg nem kaphatnál-e egy újabb esélyt... h kijavítsd a hibákat... DE anélkül elég nehéz, ha gõzöd sincs, mit csináltál szerinte rosszul :) kérdezd meg. innen nem tudhatja.. senki
Hiányolja a szopást gondolom
A kérdező hozzászólása: hat azert te 16 evesen se adtal nromalis valaszt, hisz a kerdes az lenne hogy hogyan tudnam megjobabn megmutatni neki hogy szeretem, es maksulonben szerintem keszen allok a komoly kapcsolatokra, mert tisztaba vagyok az erzeseimmel, utlso valaszado, de en nem akarom hogy masik jojon en ot akarom:(..
A kérdező hozzászólása: koszi szepen utolso valaszado(K)
kár, h nem érted mit írtam ^^ na mindegy, sok sikert és tanulj meg beszélgetni Vele... ha meg nem hajlandó Veled dumálni, nem hiszem h érdemes rá várni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!