Találatok a következő kifejezésre: Mi illendőbb az ágyú, a gáz (1 db)

Mi illendőbb emberöléshez: az ágyú, a gáz vagy a bajonett?

Vas István költ? tette fel a kérdést az egyi versében, amelyiknek - talán nem véletlenül - éppen "Etikett" a címe.

Legjobb válasz: Egyik sem illendõ. Ha azt kérdezed melyik humánusabb akkor talán a bajonett. Nem is humánus inkább méltóbb egy emberhez, mintsem, hogy megmérgezzék mint valami kártevõt vagy ágyú elé kössék.

Egyik sem illendõ. Ha azt kérdezed melyik humánusabb akkor talán a bajonett. Nem is humánus inkább méltóbb egy emberhez, mintsem, hogy megmérgezzék mint valami kártevõt vagy ágyú elé kössék.
Akkor ez egy költõi kérdés és nem is kell rá válaszolni.
Egyik sem szerintem mindenképp a cián a legmegfelelõbb!! :-)
Kit akarsz megölni?
egyik sem.
Körülményektõl függ.
Szerintem mindenképp a bajonett. Eelegánsabb mint a másik két megoldás. Bár a gáz a legtisztább, de valahogy tényleg méltóságát veszett halálmód. Nem épp ide vág, de volt egy király aki, öngyilkos akart lenni és a leméltóságteljesebbenek a vízbefullást találta xD. biztos nem látott még felpuffadt vízi hullát -.-
a gáz az nem fáj annyira! De inkább ölnék egy gyilkos füzettel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szoktak au pair-rel vagy babysitter-rel próba napot csináltatni?

1

Kosz vagy tisztaság?

Lakótársakkal lakunk, és mindig összeganéznak mindent és fel sem tűnik nekik szerintem a fele, de a lényeg hogy kevésbé fontos nekik a tisztaság és a rend mint nekem.

És az előző lakótársain is állítólag azért költöztek el, mert "állandóan baszogattam őket.

De én nem tudok koszban élni viszont az meg bosszant ha felnőtt emberek után nekem kell takarítani.

Tehát én vagyok a hülye, gázos vagy ők???

3

Megkérhetem rá, vagy túl késő lenne már?

Van egy szép hosszú estélyi ruhám, de nem szeretem, mert bokáig érő. Gondoltam térdigérőre vághatnám, jobban szeretném, évek óta nem volt rajtam.

Az a gond hétvégére kellene, leghamarabb holnap tudom ejuttatni anyósomhoz, hogy megcsinálja. Pofátlanság a nyakába varrni 3 nappal az esküvő előtt?

5

Ha csak két piszoár van a mosdóban és az egyik már foglalt mennyire illendő a másikat használni?

4

Barátnőm édesanyjának születésnapjára milyen virágot illene adnom első találkozáskor?

Barátnőmmel kb 2-3 hónapja járunk, és most fog majd bemutatni szüleinek, és anyjának akkor lesz a születésnapja, és gondoltam viszek ajándékot neki. A csoki már megvan, hogy mit szeret, de virágban is gondolkodtam, de arról fogalmam sincs, hogy mit kellene. Barátnőm csak azt mondja, hogy mindegy az, meg hogy nem fontos, de én akarok, és kérdésem, hogy ilyen helyzetben-eseményben milyen fajta-féle virágot illik adni? Köszi.

3

A muszlimok mért szeretik felvenni ahogy levágják egy ember fejét?

6

Eggyes kutyafogyasztó ázsiai területeken mért nem lehet gyorshalállal megölni a kutyát?

Pl.fejlövés a folytogatás és a elektro shok helyett!

4

Hogyan "érezzek rá", vagy nem tudom? (13/L)

Ha megismerek valakit, vagy valaki ismerőssel kezdek jobban összehaverkodni (főleg fiúknál van ez, de néha lányoknál is), sosem tudom, hogy mikortól oké az ölelés, puszi, ilyenek. Az osztálytársaim tök lazán viselkednek, én meg megzavarodok mindig. :D Elég idegesítő.

3

Szerintetek ez nem volt illetlen dolog?

Nőnapon az egyik kedves osztálytásam korán bejött és minden lány padjára rakott egy kis csokit. Örültünk neki és mikor elkezdődött az első óra bejött a töritanárunk (ofőhelyettes és latintanár is egyben nekünk) és rögtön azzal kezdte hogy jaj ő nem nő vagy ő miért nem kapott csokit? meg hogy milyen dolog ez? szegény osztálytársam meg ott magyarázkodott hogy nem volt több a dobozban, aztán egy másik fiú adott neki valami másik csokit (nem tudom honnan szerezte) aztán lenyugodott a tanár. Szerintetek ez így nem paréjság? az oké hogy tisztelni kell a tanárokat de azért.. Vagy ez elfogadható viselkedés volt a részéről?

9

Ha odamegyek egy kisebb társasághoz (3-5 fő) akik többségében fiatal férfiak, de nő is van közöttük akkor a nővel is kezet foghatok üdvözlésképpen vagy csak ha ő nyújtja?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!