Találatok a következő kifejezésre: Mi illendőbb az ágyú, a gáz (1 db)

Mi illendőbb emberöléshez: az ágyú, a gáz vagy a bajonett?

Vas István költ? tette fel a kérdést az egyi versében, amelyiknek - talán nem véletlenül - éppen "Etikett" a címe.

Legjobb válasz: Egyik sem illendõ. Ha azt kérdezed melyik humánusabb akkor talán a bajonett. Nem is humánus inkább méltóbb egy emberhez, mintsem, hogy megmérgezzék mint valami kártevõt vagy ágyú elé kössék.

Egyik sem illendõ. Ha azt kérdezed melyik humánusabb akkor talán a bajonett. Nem is humánus inkább méltóbb egy emberhez, mintsem, hogy megmérgezzék mint valami kártevõt vagy ágyú elé kössék.
Akkor ez egy költõi kérdés és nem is kell rá válaszolni.
Egyik sem szerintem mindenképp a cián a legmegfelelõbb!! :-)
Kit akarsz megölni?
egyik sem.
Körülményektõl függ.
Szerintem mindenképp a bajonett. Eelegánsabb mint a másik két megoldás. Bár a gáz a legtisztább, de valahogy tényleg méltóságát veszett halálmód. Nem épp ide vág, de volt egy király aki, öngyilkos akart lenni és a leméltóságteljesebbenek a vízbefullást találta xD. biztos nem látott még felpuffadt vízi hullát -.-
a gáz az nem fáj annyira! De inkább ölnék egy gyilkos füzettel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet szepen visszautasitani valakit?

Lenyegeben az alapsztori az, hogy valaki szeretne elhivni magahoz par napra, de en tobb okbol sem szeretnem ezt. Napi kapcsolatban vagyunk egymassal. Nem akarom megbantani, de en abszolut nem szeretnem ezt.

Aki szeretné, pü-ben leírom bővebben.

4

Miért nem akarja senki megvenni az MP4 lejátszom? Ennyire nem 'divat' már ilyen lejátszót hordani?

Elakarom adni 2-3 éves Philips MP4 lejátszómat, és senki nem érdeklődik, semmi. 8GB-s, kiváló állapotban. Nem használom, el akarom adni mert csak a port fogja meg a pénz is kell. 19ezerért vettem anno, 10k körül raktam fel 2 site-ra is..
Ennyire nem divat már hordani ilyeneket? 8GB szerintem még mindig elég sok zenének adna helyet.. (OFF:Hogy tudnám eladni?)

7

Olyan ismerősnek, aki facebook chatról letiltott, illik köszönnöm ha mondjuk utcán valahol összefutok vele?

Mert ha valaki letiltott chatról, akkor valószínűleg nem nagyon akarna szóba állni velem.

6

Már 1 éve lakunk a lakásban. Az előző tulaj levelei még mindig idejönnek. Mit lehet csinálni?

Igazából most már kezdek kíváncsi lenni, hogy milyen levelekről van szó, és felbontanám. Már több mint 30 levél jött a nevére. Különben mi ilyenkor a teendő? Ki lehet dobni a kukába?

5

Mégis mi oka volt erre az illetőnek?

Ma jövök haza a suliból busszal. Odamentem egy szabad, külső üléshez és a belül ülő személyt megkérdeztem hogy szabad-e leülnöm amire ő bólogatott. Kb 10 perc múlva előveszi a mellettem ülő személy a telefonját ( amin mellesleg a horogkereszt volt beállítva háttérként ) és elkezd kiabálva telefonálni majd amikor a busz megállt az egyik megállónál lerakja a telefont és a lábával erőteljesen lerúgott a székről, elkezdett hangosan és gúnyosan röhögni és leszállt a buszról. Mi oka lehetett erre?

3

Ha telefonon szeretnék időpontot kérni vizsgálatra, este hét után még lehet hívni?

1

Mit tegyek, ha 'rám szállt' egy osztálytársam, és mindig kaját kér tőlem?

Megesik, hogy egyel több szendvicset viszek suliba, vagy a délelőtt folyamán megmarad egy, és egy nehezebb sorsú osztálytársamnak oda szoktam adni.

Viszont nagyon rám jár mostanság. Nem vagyunk rosszban, de jóban sem annyira. Szinte minden nap megkérdezi, hogy van e egy szendvicsem. Nem akarom magam 'elől' odaadni a kaját. Elég kellemetlen nekem.

Mit tegyek?

4

Ti nem tartjátok undorítónak, ha valakit leszólnak azért, mert tájszólással beszél?

Én budapesti vagyok, úgyhogy nem rám vonatkozik a kérdés, de sok budapestiben megvan egyébként ez a hajlam... pedig olyan szépnek és meghatónak találom, amikor valaki nem ilyen monotonon beszél mint mi, hanem "jó ízesen" :)

Meg hát angolban meg németben sem jelent problémát, pedig ott jóval nagyon különbségek vannak a nyelvjárások közt!

pl egy palócos/felvidéki

nem tudom milyen tájról jött de ez is szép...

meg a székelyes... egy viccesebb feldolgozásban :)

9

Mit vegyek fel vendégként az esküvőre?

Június 8-án esküvőre vagyunk hivatalosak a párommal, az ő unokatesója nősül. Nem lesz templomi, egy tó partján lesz tartva. Fogalmam sincs, mit vegyek fel, utoljára olyan 6 éves koromban voltam esküvőn, konkrétan nem is emlékszem rá. Csomó ilyen kérdés van itt, el is olvastam rengeteget, de mindenhova ilyen nagyon csini egyberuhákat linkelnek, meg szoknyákat, amik tényleg szépek, tetszenek nekem is, de ha felvennék egy olyat, valószínű kiröhögnének és én sem érezném magam jól benne, mert ez sajnos rohadtul nem az én stílusom. Nem vagyok ronda, szép arcom van, jó alakom hála az égnek, vékony vagyok, nagy cicikkel. :) Tudnátok valami ötletet adni vagy képet linkelni valami nadrágos, de szép, csinos megoldásról, hogy az öltönyös párom mellett ne úgy nézzek ki, mint aki most jött az istállóból(mert amúgy lovazok)? Nagyon hálás lennék, és előre is köszönöm! :)

4

Nincs kedve valakinek eljönni velem 20-án az Angyalok Amerikábanra?

két jegyem van, de akit akartam, az nem ér rá.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!