Találatok a következő kifejezésre: Mi igaz hogyha (22 db)

Barna haj nem fog kiszõkülni. A kamilla a szõke hajat világosítja és szép fényt ad neki.
A kamillával nem kell hajat mosni, pláne nem barna hajúaknak. A kamillából kell fõzetet fõzni, hagyni kihûlni és ezzel öblíteni le a hajat. De ez csak az eredetileg is szõke hajúaknál mûködik, és csak kis mértékben. Szóval minimálisan világosíthat a hajon, de nem is mindenkinek válik be. Egyébként barna hajra ne használd, nem fogja kiszõkíteni, csak max. kifakítja, de az nagyon csúnya. A töredezett hajra pedig az ollót tudom ajánlani, csak ez fogja megoldani a problémát. Le kell vágni a töredezett részeket és utána megfelelõen ápolni.
Szia! Mennyire sötét, vékony szálú a hajad? Én mostam párszor kamillás samponnal, ez azért nem ugyanaz, de nagyon szép fényt adott neki. Töredezésre meg van egy jó módszer, öngyújtóval pörköld le a töredezett hajvégeket, és utàna nem fog töredezni mert bezàrul a hajvég.

Az igaz, hogyha koplalok akkor az izmaim fogynak először, (mivel kevesebb a kalóriabevitel és lassabb az anyagcsere) aztán a zsír?

Legjobb válasz: Ha zsírból akarsz fogyni akkor is kevesebb a kalóriabevitel. Ha koplalsz, akkor inkább azért fogysz izomból, mert ugye ha nincs tápanyag a véredben amivel az izmaidba energiát juttatnál, így a szervezeted elõször az izmaidat kezdi el lebontani, mert abból könnyebb energiát nyerni mint a zsírból. Inkább készíts magadnak egy rendes diétás étrendet, alacsony szénhidrát, magas fehérjebevitellel és rengeteg zöldséggel. Ez mellett pedig mozogj sokat (heti 4-5 alkalommal 40-50 perc séta vagy rövidebb kocogások, úszás, bicikli). Mindegy mi! Csak mozogj, mert magától az alacsony kalóriabeviteltõl nem fog a szervezetet a zsírhoz nyúlni, csak ha nekiállsz aktívabb életet élni.

Ha zsírból akarsz fogyni akkor is kevesebb a kalóriabevitel. Ha koplalsz, akkor inkább azért fogysz izomból, mert ugye ha nincs tápanyag a véredben amivel az izmaidba energiát juttatnál, így a szervezeted elõször az izmaidat kezdi el lebontani, mert abból könnyebb energiát nyerni mint a zsírból. Inkább készíts magadnak egy rendes diétás étrendet, alacsony szénhidrát, magas fehérjebevitellel és rengeteg zöldséggel. Ez mellett pedig mozogj sokat (heti 4-5 alkalommal 40-50 perc séta vagy rövidebb kocogások, úszás, bicikli). Mindegy mi! Csak mozogj, mert magától az alacsony kalóriabeviteltõl nem fog a szervezetet a zsírhoz nyúlni, csak ha nekiállsz aktívabb életet élni.
igaz, a diétázás semmiképp sem azt jelenti, hogy éhezel. A koplalás amellett, hogy egészségtelen is, hosszabb távon még csak nem is hatékony
súlyzós edzés! ha stimuláció éri az izmokat a szervezet megpróbálja fenntartani õket! diéta, aerob tevékenység, súlyzós edzés! és talán még kockás hasad is lesz pedig nem is csinálsz naponta 3x50 hasprést 30%-os testzsírszázalékkal
Unchained Alistar skint kapod, ha nincs meg a bika, akkor a bajnokkal együtt.
Illetve a facebookos linkkel Tristanat.
És Tristanaval együtt - a szerintem teljesen gagyi - Riot Girl Tristana skint :D
Hát azt az átszínezett kaksit meg sem említettem bocs :D
Ha jól tudom a Riot Girl Tristanát már nem lehet megkapni likeal sem...
De még mûködik csak trükkös.
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted? :)
Ha megnyitod a facebook like-oló linket amivel megkapod Tristana-t elõbb be kell jelentkezni a LoL weboldalára. Ezután a fõoldalra dob, emiatt újra be kell másolni a linket, és csak ezután lehet like-olni rendesen a facebook oldalt.
Én pont fordítva vagyok vele...
A szüléseim elõtt rettentõ sok pattanásom volt (PCOS-em van) és szörnyû görcsim mensikor. Kamaszkoromban még hánytam-fostam is az elsõ napokon mikor megjött. Olyankor egy nap fetrengés volt a program. Csak egy fajta végbélkúp hatott. Mikor megszületett az elsõm volt egyszer egy fájós mensim, fetrengtem. De utána már minden mensivel megvoltam úgy h elsõ nap 1 szem Cataflam utána való napokon semmit nem éreztem már. Mióta megvan a második baba is (1 éves) azóta meg semmi.....! :-DDDDDD
A kérdező hozzászólása: köszönöm.remélem nálam is pozitív lesz a változás, ha majd babám lesz mert ez így elég kibírhatatlan.
Ez érdekes kérdés, még nem is gondolkodtam rajta így konkrétan. Nekem rettentõ rossz volt az elsõ nap, hõemelkedés, enyhe láz, alig bírtam egyáltalán felkelni, második naptól semmi bajom nem volt. Ahogy elkezdtem gyógyszert szedni, minden bajom elmúlt, nem voltak görcsölések, nem lázasodtam. Szülés után nem szedtem gyógyszert, 7 hónap múlva jött meg, azóta is rendszeres 28 napos, és szerencsére nem tért vissza a fájdalom. Rövidebb ideig tart, kevésbé intenzív, pedig mint írtam, nem szedek gyógyszert. Szóval nálam pozitív irányba változott ez a dolog.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. nekem mindig nagyon bõ vérzésem van, a hasam általában nem fáj, de mikor fogamzásgátlót szedek akkor igen, és a vérzés is ugyanolyan erõs maradt, pedig szedtem már 2 fajta gyógyszert, az egyiktõl amúgy híztam a másiktól migrénes lettem, most másodikán elkezdtem használni a Nuvaring hüvelygyûrût és tegnap mikor megjött nagyon rosszul lettem, szédültem, fájt a hasam, a mentõt is kihívták annyira rosszul voltam. Az orvos szerint az ösztrogénre vagyok érzékeny, de a Nuvaringban állítólag olyan kevés hormon van, hogy majd megszokom, hát nem tudom, hogy merjem- e használni. Meg azt is mondta, hogy majd szülés után változni fog és nem leszek rosszul.
Nekem is könnyebb lett szülés után és a vérmennyiség is csökkent.
Én el nem ájultam, de terhesség elõtt iszonyatos görcseim voltak, olyankor görcsoldón éltem. Szülés után ez teljesen megváltozott. :) Már meg sem érzem, egyáltalán nem fáj!!!! (kopp-kopp) Azért lekopogom, nehogy rászóljak. Mondjuk lassan 2 éve szültem, remélem, már így marad!
Jajj én is reménykedtem, de igazából... na jó, talán 1 hajszállal jobb. Én többször ájultam el menstruációm elsõ napján, szülés óta (2, 5 éve) egyszer sem, de bitangul fáj. Igaz általában csak az 1. nap, de elõtte már 4-5 napja fáj a derekam , a melleim és a hangulatom is a béka segge alatt.
Ugyanannyira rossz, vagy talán még rosszabb egy kicsit:(. Engem is mindig azzal hitegettek, hogy jobb lesz, de nem, biztos, hogy egyénfüggõ.
Én nagyon rosszul voltam, amig nem szedtem fogamzásgátlót, szó szerint 3-4 cataflammal bírtam elviselni az 1. napot. szülés óta az változott, hogy picit megérzem, de nem vészes, viszont 2* annyi vér folyik belõlem.szülés után nekem 9 hónappal jött meg, az elsõ 2, 3 mensim brutál volt mennyiségileg, éjjelente 3, 4* cseréltem. lehet hogy rendezõdik majd idõvel. 18 hós a fiam.
Én még rosszabbul vagyok szülés óta. Anyukàm viszont fordítva volt. Ez egyénfüggõ szerintem. 23/N
Nekem nincs tapasztalatom, sógornõmnek viszont pont fordított helyzet állt fel szülés után. Elõtte jól viselte, hamar lement neki a havi, és gyenge is volt, most viszont szenved a fájdalomtól, dõl belõle a vér, és tovább is tart. Én nem vettem észre különbséget magamon, viszont nem is volt ideje rendesen beállni, mert megint terhes lettem. Pár hónap múlva megírom a tapasztalatom:)
A kérdező hozzászólása: :)

Mit csináljak, hogyha nincsenek igaz barátaim?

Van két "barátn?m",de ?k nem olyan igazi barátok,legalábbis én nem érzem ?ket annak.most is megbeszéltük,h találkozunk,de nekem semmi kedvem elmenni,de muszáj sajnos.Õk igazából az o.társaim voltak általánosba,már elballagtunk,de úgy érzem,h csak azért barátkoztam velük,h ne legyek egyedül a suliban.Szégyellem magam el?ttük,széggyelem a családomat is elöttük,még nem is voltak nálunk .Õk máshogy tekintenek rám.Rajtuk kivül egy barátom sincs.S?t nekem sose volt még olyan igaz barátom,akivel mindent meg beszéltem,meg hasonlók.Sajnos nagyon nehezen nyílok meg,nem szeretem közel engedni az embereket magamhoz.

Legjobb válasz: Sajnos velem is ez van. engem nem is érdeklek.õk elvannak maguk vagyis ugy 2en is. én meg ott ülök mint egy birka. sajnos neekm is igy van. szerintem beszélgess velük sokat,meg ilyenek,menjetek sétálni stb... és lehet h majd jobb barátnõk lesztek. és érdekleni fogsz többet nekik!

Sajnos velem is ez van. engem nem is érdeklek.õk elvannak maguk vagyis ugy 2en is. én meg ott ülök mint egy birka. sajnos neekm is igy van. szerintem beszélgess velük sokat, meg ilyenek, menjetek sétálni stb... és lehet h majd jobb barátnõk lesztek. és érdekleni fogsz többet nekik!
A kérdező hozzászólása: egyébként örülök, h nem vagyok egyedül ezzel!:) amúgy te hány éves vagy??
Hát ha marasztalnak a társaságukba, akkor csak kedvelnek. De egyet nem értek. Nem volna ez kölcsönös? Nem élvezed a társaságukat? Ebben az esetben mit nem kedvelsz bennük? Ha jól olvasom, gimnáziumot fogsz kezdeni. Ott szerintem találsz majd magadnak való barátokat, hiszen az általános iskolában kötöttek általában mindig megszakadnak (nem csak saját bõrön tapasztalt). Addig pedig kibírod a dolgot, menj el velük, és ne a rosszra gondolj, hanem hozd ki a legjobbat a velük töltött idõbõl. Tudom hogy nehéz, de próbáld magadat adni, tuti jól fogsz járni.
A kérdező hozzászólása: köszi h válaszoltál!:) jó, de nekem akkor sincs kedvem velük lenni, mindig mondják, h maradjak még, meg hasonlók, de nekem semmi kedvem sincsen.most meg kitalálták, h szervezzünk egy bulit, de ahhoz meg még annyira sincs kedvem:( legszívesebben itthon vagyok, jó, mondjuk eléggé szétunom a fejem, de azért jó így:) a bátyámmal is tök jól elvagyok, csak anyukámék mondják mindig, h menjek el vhova, de én nem akarok!:(
Átérzem a gondjaid, mert nekem meg most derült ki majdnem osszes barátomról, hoggy mennyire kétszinûek, ha egy kitalál valamit, a tobbi megy utána, ergo valaki lemondott engem, azota mindenki utál Egy igaz barátnom maradt, de az sem az igazi...õt meg mindig csak én keresem Te örülj neki, hogy keresnek téged, h minél több idõt veled akarnak tölteni, probalj felengedni kicsit, hogy te is jol érezd magad, szerintem nem lesz nehéz, ne arra gondoj, hogy muszájbol vagy ott, hanem azért mert a barataid, és melletted állnak
nekem sincsenek igaz barátaim, sõt, összesen 1 db barátnõm van, meg egy párom, de egyáltalán nem bánom. nekem sosem volt szükségem egy olyan emberre, akinek mindent elmondhatok. sosem volt arra igényem, h mindent megosszak vki mással. én így szerettem, és szeretek élni, és eszem ágában sincsen vkinek mindent elmondani magamról. én tökéletesen elvagyok magammal, magammal sokmindent megtudok beszélni. de nemvagyok azért elmebeteg :D

Mi igaz abból, hogyha valaki füvezik akkor nem szabad melette alkoholt is inni?

Ha nem lehet akkor miért nem?

Legjobb válasz: füvezni alapból nem szabad! ha abbahagyod a füvezést pár sör ritkán bor pálinka... és kész! ennyi!

füvezni alapból nem szabad! ha abbahagyod a füvezést pár sör ritkán bor pálinka... és kész! ennyi!
egy haverom egyszer ezzel a párosítással hányta le majdnem a cipõmet :DD szegény szegény nagyon kivolt :D
rövidet ne igyál rá!!!! leginkább pálinkára gondolok, absinthra, szóval a sherrys almalé, meg a boroskóla nem okoz különösebb dolgot általában , de ez is személyfüggõ.
Fenéket. Nyugodtan mehet mind a kettõ. Csak ne sokat. Attól lesz a hányás (ha sok a pia) vagy a görcsös egészéjszakás hányás (ha a fû).
Ez egy jó nagy baromság.Gratulálok minden "szakértõnek".
ha elõször szívsz, utána iszol, akkor elég jól bírod a piát, de azért van egy határ. ha elõbb iszol, majd füvezel, na, annak tuti hányás a vége! SORREND!!!!
Lehet az amit az elõzõek írtak, de én azt is hallottam, tapasztaltam, hogy akkor nagy valószínûséggel hányás lesz a vége.
Szerintem azért nem szabad, mert túlpörög a szived stb.Ez olyan mint az, hogy ne igyál alkoholt energy drinkkel. Esetleg duplázódik a hatás vagy nem érzed, hogy mennyit ittál..
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nem szabad!Nagyon ritka csak 1 hónapba egyszer egy buli alkalmával...többet semmi képpen sem!!Csak mert multkor ittam melette rendesen, de nem lett semmi bajom illetve nem éreztem semmit h gáz lenne h iszok is melette...de mondták h SEMIKÉPP sem szabad és kiváncsi lennék hogy miért nem...
Nem, hogy közvetlen füvezés közben nem szabadna alkoholt inni hanem soha. A pia rossz.

Mi igaz abból, hogyha újszülött babámnak cumisüvegből adok inni, utának nem kapja be a cicit?

Úgyértem pl: ha fájna a hasikája egy kis ánizsmagos tea stb...

Legjobb válasz: hülyeség!az én babám 3 napig fogadta el a cumisüveget(csak a kórházban)utána 10 hónapig csak a cicit kérte.nem volt hajlandó se enni se inni csak a cici!

hülyeség!az én babám 3 napig fogadta el a cumisüveget(csak a kórházban)utána 10 hónapig csak a cicit kérte.nem volt hajlandó se enni se inni csak a cici!
A kérdező hozzászólása: Ezt a fajtát megjegyzem köszi:)
Próbáld ki esetleg a chicco üveget, az újabbat, annak a gumija is hasonló mint az aventos, csak latex és puhább. Hátha jobban bejön neki, fõleg fogzáskor. Sok sikert, üdv
Adom neki, akkor ha még éhes. Kénytelen vagyok. Lehet a foga miatt nem kéri sokszor a cicit.Meg van duzzadva az ínye.A dokinéni mondta. Avent 0+ használok, vagyis éppen hogy jön belõle.Cici utánzat.
Ja, és ha ezektõl nem szopik, akkor az ujjszopás pont annyira befolyásolja ezt.És azt el sem lehet venni. Üdv:Elõzõ válaszoló.
Szia! Pici lyuku cumit kell tenni az üvegre, és olyat választani, ami hasonlít a cicihez. Én mindkét gyerekemnek adtam cumit is, cumisüveget is, és nem befolyásolta az etetésüket.Adok a harmadiknak is ha kéri. Egyébként vannak rosszul szopó babák, akik akkor sem akarnak rendesen enni, ha nem kapnak üveget. Nem egyformák a babák. Szerintem adj neki inni üvegbõl nyugodtan. Boldog babázást.
SZia! Én már kínlódok a picivel általában esténként, amikor nagyon éhes a fürcsi után. Nem kell neki cicibõl a tejcsi, de cumisüvegbõl igen!Így utólag, biztos, hogy nem adnám neki üvegbõl, ha nem elég a szopi!Már három hónapos, és huncut, mert tudja üvegbõl könnyebben jön. De akkor mibõl adjuk, igaz??!!Hát nem tudom, mert egy újszülött még nem tud inni pohárból. Vagy próbálkozni lehet? Sok boldogságot és jó babázást.
A kérdező hozzászólása: Húúú.... Hát köszi!!!:(
A cumisüveget egészen másképp kell szívni, mint a cicit. Ha megszokja, akkor a cicit is úgy próbálja szívni és abból úgy nem nagyon jön. De nem biztos, hogy így lesz, babája válogatja.
Nem az lehet a baj, hogy nem kapja be a cicit, hanem hogy rosszul kapja be, ezért még jobban kisebesedhet (valamennyire mindenképpen valószínû), a tej is nehezebben jön belõle, ha rossz a technika, amivel szívja, emiatt kevesebbet eszik és nyûgösebb lesz, végsõ soron a kedve is elmehet a cicitõl, mivel nem sikerül rendesen ennie. Mondom LEHET. Nem törvényszerû, hogy így lesz. (én azért nem kockáztattam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Szia! Én az innivalót, ha kérte, cumisüvegbõl adtam a fiamnak. A cicit ugyanugy elfogadta utánna. 1 éves koráig szopizott. Van olyan aki azért itatja pohárból, mert nem akarja, hogy rászokjon a cumisüvegre a gyerek. Nyugodtan itasd meg cumisüvegbõl.
Én is köszi!Viszont abból ömlik a tej, van olyan is, hiába 0+.Csak néha küzdök vele. És egyre rövidül a tiltakozása, már csak 8-10 perc.Majd csak megszünik. Az a baj, hogy amíg tápszert kapott üvegbõl, tejcsit cicibõl nem volt baj, de ez csak kb 3 hétig volt, mert azóta folyamatosan van tejcsim elég neki. Csak nem mindig a ciciben. Amit lefejek azt meg üvegbõl kénylmesebb odadani, mint pohárból, abból mellé folyik. És az anyatej kincs. :) Köszi a segítséget, aranyos vagy.
Te komolyan azt hiszed egy zuhanyrózsa nagyobb élvezetet nyújt, mint egy férfival a szex?
Egyszer néztem bele egy ilyenbe és mi volt beleírva? "Férfiként is vigyázni kell mert ha túl sokat maszturbál akkor a végén már csak a kezével tud elmenni" MI..A..FRANC?!
Végül is elõfordulhat, de nem valószínû!!! A nõknél kicsit összetettebb folyamatok vezetnek orgazmusig, mint a pasiknál! Ezért is tudnak akár csak érintésektõl is elmenni...
A kérdező hozzászólása: Egy magazinba volt irva ... Ne nekem mondd:D ..
persze :mert a cikkíró nem kapott még hús vér péniszt:) )
Ha olyan pasival csinálod akivel nagyon jó annál jobb nincs. Semmi nem ér fel egy hús-vér férfihoz.
Egyetlen ilyen magazinban több hülyeség található mint Mr.Bean összes filmjében együttvéve. A szex sokkal nagyobb élvezet de tény, hogy hozzászokhatsz a zuhaanyhoz.
Igaz mert hozzá szoksz.
A kérdező hozzászólása: és hogyha rendszeresen csinálom, de pl abba hagyom 2-3 honapig.. és utána egy pasival??

Ovi/bölcsi kezdése után igaz, hogy hónapokig beteg a gyerek? Hogyha igen mivel előzhetném meg?

Mindenki azt mondja, hogy egy hét ovi, 2 hét betegállomány :( Jelenleg is szed echinaciát? greapfruti mag cseppet és vincetoxicumot, mégis most is épp megfázott..

Legjobb válasz: igaz, és nem nagyon lehet megelõzni - a gyerek egy viszonylag védett környezetbõl egy jó kis baciközegbe kerül, hozzá kell szoknia a szervezetének a fiam amikor bölcsibe ment kb fél évig egyfolytában beteg volt, kb többet volt otthon, mint bölcsiben - hiába adtam neki a cebiont, béres cseppet - át kell rajta esni, van aki jobban bírja, van aki kevésbé (az enyém elõtte pl soha nem volt beteges, talán ha 1x náthás volt, azt hittem õ aztán nem lesz beteges bölcsiben - frászt :))

igaz, és nem nagyon lehet megelõzni - a gyerek egy viszonylag védett környezetbõl egy jó kis baciközegbe kerül, hozzá kell szoknia a szervezetének a fiam amikor bölcsibe ment kb fél évig egyfolytában beteg volt, kb többet volt otthon, mint bölcsiben - hiába adtam neki a cebiont, béres cseppet - át kell rajta esni, van aki jobban bírja, van aki kevésbé (az enyém elõtte pl soha nem volt beteges, talán ha 1x náthás volt, azt hittem õ aztán nem lesz beteges bölcsiben - frászt :) )
A kérdező hozzászólása: Super, akkor a félévesem is mindig beteg lesz:(
az enyémek nem lettek betegek, de õk elõtte sem voltak "védett környezetben" nagy a család, sok a gyerek, sokat voltak nagyinál, unokatestvéreknél, kertben, szomszédgyerekekkel, szabadban. Egyik sem volt beteg az oviban.
Fel evbe telik amig megerosodik az immunrendszerre es utanna konnyebb lesz. Baratnom kisfia tavaly november ota jar bolcsibe es 2 honapja semmi baja. De elotte 2x kotohartya gyuladas, 1x mandula gyuladas, 1x fulgyuladas es 1x mellhartya gyuladas, baranyhimlo. Emellett folyamatos orrfolyas es kohoges. Kisfiam februarban kezdte a bolcsodet es eddig meg csak 1-szer hianyzott 1 hetet. Fulgyuladasa volt es antibiotikumot kapott. 1x volt megfazva es folyt az orra, laza volt, de szerencsere hetvegere esett es vasarnap delutanra mar semmi baja nem volt igy hetfon vittem. 1x szinten volt neki is kotohartya gyuladasa de ez is hetvegere esett es szepen rendbe volt mar vasarnapra a szeme igy nem kellett otthon maradni vele. Ugyhogy nagyreszt az immunrendszeren is mulik. Kisfiamnal nem okozott gondot egyaltalan, sokszor ha mondom, hogy 1-szer hianyzott februar ota sokan elcsodalkoznak, hogy ez nem semmi. Gyerek fuggo nagyon.
Gyerek és szerencse függõ. Az enyém kiscsoportban alig volt beteg, talán egy hetet voltam táppénzen, pedig õ is viszonylag védett környezetbõl került óvodába. Hatéves korában viszont háromszor is itthon kellett maradnia egy-egy hétre. A mi gyerekorvosunk egyébként nem is vesz betegállományba egy szimpla nátha vagy hurutos köhögés miatt. Ha a gyerek láztalan, és a közérzete jó, mehet oviba. Ettõl függetlenül nem csak a fõnököm nem volna lelkes, ha minden nátha miatt otthon maradnék, a tanítványaim szülei sem örülnének, ha folyton elmaradnának az óráik.
nemhiszem h igaz
Az én álmaimban elég gyakran megjelenik valaki akivel én már nem akarok lenni és nem is gondolok rá, azt viszont el tudom képzelni hogy õ igen. Az egyik barátnõmnek is volt egy érdekes álma a témával kapcsolatban. A gondolatoknak tényleg van teremtõ erejük. Állítólag attól is függ, hogy a tudatalattidba mennyire engeded be az illetõt, mennyire veszed át az energiáit. Habár az én esetem alapján nem valószínû hogy igaz, õ bejön magától is. Olvasd el az agykontroll témakörben, agykontrollal megjelenhetsz mások álmában! Én már csináltam ilyet.
szerintem van ilyen, lehetséges. Jósnõknél is lehet ilyet kérni..
Szerintem sem.Pszichotanárnõnk azt mondta arról álmodsz amire/akire sokat gondolsz...
Én olyasmit olvastam, hogy tudod állítólag befolyásolni, hogy megjelenj neki álmában. De nem tudom mennyire lehetséges az ilyen, ez már túl misztikus...Inkább az az igaz, h azt látsz, akivel találkoztál vagy fogsz vagy szeretnél, vagy akire sokat gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen utolsó! Nagyon hasznos volt a válaszod! :)
A kérdező hozzászólása: Igen? Azta! Érdekes ötlet :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!