Találatok a következő kifejezésre: Mi ez sids vizsgálat (1 db)

Mi ez a sids vizsgálat?

azon kívül, hogy agyi és gyomor UH vmint bélvizsgálatkontraszt anyaggal, mi ez? minden babának kötelez ez? vagy hogy megy ez?

Legjobb válasz: Mi azért mennénk, meg többször csippant és riasztott a légzésfigyelõ és én paragép vagyok és biztos ami biztos alapon inkább megnézetném,mert nem tudom biztosra, hogy miért is voltak ezek a beriazstások ( elmozdul a baba róla pld).

Mi azért mennénk, meg többször csippant és riasztott a légzésfigyelõ és én paragép vagyok és biztos ami biztos alapon inkább megnézetném, mert nem tudom biztosra, hogy miért is voltak ezek a beriazstások ( elmozdul a baba róla pld).
Ez nem egy kötelezõ vizsgálat. Azok viszik általában erre a vizsgálatra a babájukat, akiknél több olyan rizikófaktor is van, amely alapján a babájuk hajlamos lehet a bölcsõhalálra. Pl. dohányzók a környezetben, allergia, koraszülött, kis súllyal született baba stb. Én úgy tudom, hogy a babával egy napra (éjszakára) be kell feküdni a kórházba, és különbözõ vizsgálatokat végeznek el rajta + egész éjszaka figyelik az alvását.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mivel lepitek meg 16 hónap körüli babátokat Mikulásra?

6

Ez mitől lehet?

Kb.3 hete néha beszúr a méhem és a petefészkem egyszerre , de nem olyan vészes.

2

8 Hónapos, stabilan ülő fiamat beleültethetem a Tescos bevásárlókocsi ülőkéjébe?

9

Baba hintaló van valakinek? Mennyi idős kortól? Vélemények?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

0

8-9 hónapos babának karácsonyi ajándékötletek?

Kisfiú, valamilyen fejlesztő játék kellene, 5-10 ezer körüli összegért.

1

Szaliciles alkohol helyett bórsav a köldökcsonkra? Biztos, hogy használhatom?

Most jöttünk haza a kórházból szülés után. :)

4

Mikortól alszanak kétszer a babák?

hogy alakult az ébrenlét-alvás rendszere ilyenkor?

6

Van itt köztetek olyan, aki csak figyelem eltereléssel tudja megetetni egy év körüli gyermekét?

Hogy bírjátok? Nekünk is csak így megy az evés és katasztrófa. Nagyon nem így terveztem, de máshogy nem lehet megetetni. Azt se tudom hogy mikor fogja egyáltalán érdekelni az evés, hogy megtanuljon egyedül enni. Gondolom nem csak én vagyok egyedül ezzel a problémával. Beszélgessünk ha van kedvetek meg időtök...

10

10 hónapos kislurko napirendje étrendje hogy néz ki nálatok?

Lányom szopcsis.

2

Ahol van harom gyerek kis korkuvel, pl 1-3-5 evesek, ott a gyerekek maganyerzete, unatkozasa csokken vagy nem?

Ahol van harom gyerek kis korkuvel, pl 1-3-5 evesek, ott a gyerekek maganyerzete, unatkozasa csokken vagy nem? Ugy ertem tenyleg igaz ha tobb a gyerek (es a haztartas minimalizalva, gyerekek onallositva), akkor a szulonek tobb ideje juthat magara? Pl. Onkepzesre, olvasasra, mert a gyerekek lefoglaljak maguk? Vagy ez nincs igy a gyakorlatban?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!