Találatok a következő kifejezésre: Mi ez nagy (5152 db)

Rákos lennék vagy mi ez? Nagyon felek!

Holnap megyek orvoshoz rávettem magam mert eddig féltem hogy mi lesz az eredmény de muszáj túl lenni rajta!! 1 hete vettem észre hogy faj a bal mellem és a honljam alatt a bal cicim oldalánál vagy egy kb szilvamag nagyságú csomó! Faj a mellem is f?leg mivel ugye a kezem hozzaer arról ne is beszéljünk hogy mikor alszom és fordulok akkor felkelek;( nem tudom mi ez azt mondtak lehet izom is meg mirigy de azért szerintem ennek nem kene fajnia és azért nem lenne ekkora csomó benne!!! Felek nagyon a holnaptól 21 éves vagyok és nem lennék ilyenre meg fel készült se lenni;((((( eddig azért nem mentem mert jobb ha nem tudom hogy van e bajom de rávettem! Tudom buta vagyok de felek hogy mit mond majd az orvos!!! ;((((

Legjobb válasz: A nõvéremnek a hóna alatt a lapockája felé egy tyúktojás nagyságú daganat volt. Megvizsgálták - meg kell operálni. A szövettan kimutatta, hogy jóindulatú zsírcsomó vagy mi a l.fasz volt. Viszont ezzel is foglalkozni kell, fõleg ha fáj, ráadásul a jóindulatú elváltozások - ha elhanyagolják - gyakran válnak rosszindulatúvá. És akkor már késõ a sírás. Megvizsgálnak UH-val, röntgennel, egy vékony tûvel elvégzik a biopsziát, és 10 nap múlva megjön a szövettani eredmény, hogy széna vagy szalma. Ne attól félj, hogy mit mond MOST az orvos, hanem attól, hogy mint mondana AKKOR, ha elhanyagolnád, és késõbb tényleg nagy baj lenne belõle. A rák egyetlen tuti gyógyítási módszere: ha idõben felfedezik, még kezdeti stádiumban. Akik elhanyagolják ilyen félelmek miatt, késõbb azok szoktak belehalni.

A nõvéremnek a hóna alatt a lapockája felé egy tyúktojás nagyságú daganat volt. Megvizsgálták - meg kell operálni. A szövettan kimutatta, hogy jóindulatú zsírcsomó vagy mi a l.fasz volt. Viszont ezzel is foglalkozni kell, fõleg ha fáj, ráadásul a jóindulatú elváltozások - ha elhanyagolják - gyakran válnak rosszindulatúvá. És akkor már késõ a sírás. Megvizsgálnak UH-val, röntgennel, egy vékony tûvel elvégzik a biopsziát, és 10 nap múlva megjön a szövettani eredmény, hogy széna vagy szalma. Ne attól félj, hogy mit mond MOST az orvos, hanem attól, hogy mint mondana AKKOR, ha elhanyagolnád, és késõbb tényleg nagy baj lenne belõle. A rák egyetlen tuti gyógyítási módszere: ha idõben felfedezik, még kezdeti stádiumban. Akik elhanyagolják ilyen félelmek miatt, késõbb azok szoktak belehalni.
Szia.Nekem is volt egy ilyen csomóm kb bab nagyságú, nekem nem fájt.17 voltam. Csak egy ciszta volt, megmûtöttek, azóta is rendszeresen kontrollra járok.vannak kisebbek, de nincs velük gond.Nekem azt mondta az orvos hogy ha a szélsõ negyed határban van a csomó felül akkor azok általában jó indulatúak.Szerintem ne aggódj, valószínû neked is ilyened van, elég sokmindenkinek elõfordul.
Nem nem dehogy is vagy az, de mindenkeppen mennyj el orvoshoz holnap!!! S ird meg nekunk hogy mit mondott az orvos!!!!
Én egyetemi éveim alatt jártam hasonló cipõben. mindig voltam kisebb csomócskák a melleimben, de volt akkoriban egy idõszak amikor egyszer csak elkezdett fájni. Elmentem orvoshoz, miután megvizsgált azt mondta, hogy ezek a csomócskák ártalmatlanok, a stressztõl is elõjöhetnek, nagyobbodhatnak, fájhatnak. Kérdezte járok-e egyetemre és vizsgaidõszak van-e? mondtam: igen. Poénból azt mondta: hát lányom, vagy egyetem, vagy egészség. Természetesen nem hagytam ott az egyetemet, :) csak azt akarom mondani, hogy lehet hogy te is csak ilyen helyzetben van, ne aggódj elõre (tudom, könnyû azt mondani). Azóta eltelt 10 év, nem rég hagytam abba a szoptatást és most egy szál csomó sincs a mellemben. Mindenesetre irány a doki, és reméljük jó hírekkel megnyugtat!
Lehet ez "zsírdaganat", lehet gyulladás meg még ezer más dolog is. Lehet rákos eredetû is, persze, ennek az esélye igen kicsi, hiszen ez 21 éves korban igen ritka. A legnagyobb hiba az lenne, ha nem mennél idõben orvoshoz.
Úgy tudom, a rákos csomó nem fájdalmas épp ezért nem szokták idõben észrevenni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! Most se bírok aludni de mar csak a holnapi vagyis mar a mai miatt nemsokára orvos;((( elhangzott hogy ha rak lenne akkor nem fájna hat remelem is hogy nem az akkor!!!! Nem tudom mi lehet csak meg vagyok ilyedve nagyon de pár órán belül úgyis kiderül! Meg fogom írni hogy mit mondott az orvos remelem csak jó híreket fogok hozni és max egy kisebb mûtét lesz! De ajjjjjj akkor is felek na;))))) na mindegy lesz ami lesz! MEGEGYSZER KÖSZÖNÖM A VALASZOTOKAT!!!!!
A legrosszabbra ne gondolj. Majd megvizsgálja az orvos, ha kell szövetmintát vesz, és annak az eredményébõl derül ki, hogy mi bajod van.
A kérdező hozzászólása: Most végeztem az orvosnál! Nem mondtak semmit azt mondtak vissza kell mennem hétfõn!!! Ráadásul úgy megnyomtak a mellem hogy majd be szartam;((( és meg most idegeskedjek hétfõig hogy mi lesz!! Nagyon örülök neki!!!

Azt álmodtam, hogy a vízben vagyok és próbálok a felszínre úszni, hogy levegőt kapjak mi ez? (nagyon durva többi lent)

és álmomban úsztam az ágyamban és csukva tartottam a szám majd mikor az összes leveg?m elfogyott felébredtem arra, hogy leveg? után kapkodozok és a kezem elfáradt az úszástól, mennyire gáz ez? 15F

Legjobb válasz: Nem gáz, hanem teljesen normális. Sokféle igen realisztikus vagy éppen különös-furcsa álom létezik, örülj neki, hogy az idegsejtek az agyadban mûködnek és kreatívkodnak. :) Én mindig le szoktam írni ébredés után, hogy mit álmodtam, amennyire emlékszem belõle, azt gyorsan lejegyzem, mert tök jó dolog rendszerezni, késõbb elolvasni, esetleg felhasználni novellához stb. Ha szerinted gáz, hogy a saját kapálózásodra ébredtél, akkor tessék, megosztom veled két álmomat, LOL. Csak hogy ne érezd magad egyedül. XDXDXD - egy nagyon csinos, szép lánnyal beszélgettem, de úgy, hogy az volt a benyomásom, hogy a siketnémák jelbeszédét használva (mondanom sem kell, nem ismerem a jelbeszédet, sosem tanultam stb. XD) kommunikálunk. aztán szeretkeztünk és egyre hidegebb lett az a helyiség, ahol voltunk. arra ébredtem fel, hogy az ágy szélét, a lakkozott fadeszka csupa nyál, azt nyalogatom, illetve valóban lerúgtam magamról a takarót és a ruhákat, azért fáztam. XD - másik esetben zavartan nézegettem az egyik kézfejemet, mert a kis- és gyûrûsujjam egy alvadt véres-gennyes csonk volt, úgy nézett ki, hogy valaki eltörte, átment rajta, levágta és próbált gyógyulni, de inkább elfertõzõdött. tompán fájt, aztán úgy, mintha kificamodott volna. gyógyszerszagot éreztem, olyasmit, mint a gyógyszertárban vagy a fogorvosi rendelõkben, és alig kaptam levegõt, egyre nehezebben. arra ébredtem, hogy hason fekszem, arccal a párnában, azért nem kapok levegõt, a kezeim pedig egymást keresztezik, rajta fekszem, összenyomorítottam és elzsibbadt teljesen és fáj. XD Na? Szóval az álmok nem gázak, tök normális. Így védekezett a tested, így tudtál nyugodtan aludni tovább, hogy az agyad kitalált valami körítést. Ugyanez van, amikor pl. vihar idején a mennydörgést, égzengést pl. guruló hordónak állítja be a fejed, nehogy felébredj és ne tudj aludni. XD

Nem gáz, hanem teljesen normális. Sokféle igen realisztikus vagy éppen különös-furcsa álom létezik, örülj neki, hogy az idegsejtek az agyadban mûködnek és kreatívkodnak. :) Én mindig le szoktam írni ébredés után, hogy mit álmodtam, amennyire emlékszem belõle, azt gyorsan lejegyzem, mert tök jó dolog rendszerezni, késõbb elolvasni, esetleg felhasználni novellához stb. Ha szerinted gáz, hogy a saját kapálózásodra ébredtél, akkor tessék, megosztom veled két álmomat, LOL. Csak hogy ne érezd magad egyedül. XDXDXD - egy nagyon csinos, szép lánnyal beszélgettem, de úgy, hogy az volt a benyomásom, hogy a siketnémák jelbeszédét használva (mondanom sem kell, nem ismerem a jelbeszédet, sosem tanultam stb. XD) kommunikálunk. aztán szeretkeztünk és egyre hidegebb lett az a helyiség, ahol voltunk. arra ébredtem fel, hogy az ágy szélét, a lakkozott fadeszka csupa nyál, azt nyalogatom, illetve valóban lerúgtam magamról a takarót és a ruhákat, azért fáztam. XD - másik esetben zavartan nézegettem az egyik kézfejemet, mert a kis- és gyûrûsujjam egy alvadt véres-gennyes csonk volt, úgy nézett ki, hogy valaki eltörte, átment rajta, levágta és próbált gyógyulni, de inkább elfertõzõdött. tompán fájt, aztán úgy, mintha kificamodott volna. gyógyszerszagot éreztem, olyasmit, mint a gyógyszertárban vagy a fogorvosi rendelõkben, és alig kaptam levegõt, egyre nehezebben. arra ébredtem, hogy hason fekszem, arccal a párnában, azért nem kapok levegõt, a kezeim pedig egymást keresztezik, rajta fekszem, összenyomorítottam és elzsibbadt teljesen és fáj. XD Na? Szóval az álmok nem gázak, tök normális. Így védekezett a tested, így tudtál nyugodtan aludni tovább, hogy az agyad kitalált valami körítést. Ugyanez van, amikor pl. vihar idején a mennydörgést, égzengést pl. guruló hordónak állítja be a fejed, nehogy felébredj és ne tudj aludni. XD
Nem hinném, hogy belehalnál valamelyik álmodba. :/ Sõt, ha olyat álmodsz, hogy meghalsz, az is valami védekezés, kicsit kikapcsol a tested, de semmi gond. Ne parázz rá. Fölösleges. Abban igaza lehet az utóbbi válaszolónak, hogy a tudatalattidról is szól(hat) ez az egész. Álmodni kicsit olyan, mint valamilyen pszichoaktív szert fogyasztani - másképp viselkednek az idegsejtek, máshogy kötik össze a dolgokat, sok önkéntelen-tudatalatti emlék, benyomás, érzés szabadul fel és szabadul el. (Pár éve azt álmodtam, hogy fejbe lõttek és meghaltam, és se világosság, se sötétség, csak maga a minden-semmiben vagyok, csak létezem, nem is lebegés ez, csak létezés-nemlétezés, különös állapot. Utólag húgom elmagyarázta, hogy izomból bevágtam a fejemet a falba és feltehetõleg kicsit beájultam alvás közben. De semmi bajom nem lett.)
Úsztál az ágyadban? Ez azt jelenti, hogy egy Atlantiszi fényjáró vagy.
A kérdező hozzászólása: érdekes történetek van benne valami, hogy a hang alapján álmodunk. Én amúgy arra értettem, hogy gáz hogy miközben álmodok nem veszek levegõt és kapálódzok a kezemmel de akkor nem gáz remélem olyan nem történik majd, hogy nem veszek levegõt mert azthiszem, hogy az ûrben vagyok pl. és megfulladok és többé nem ébredek fel... Szted ilyen megtörténhet?
Szerintem a tudatalattid akarja felszínre juttatni azt, hogy kicsit vegyél vissza valamibõl, mert túlhajszolod magad. Bizonytalan vagy sok dologban magadat illetõen. Keress meg privátban!
Én ugyanezt álmodtam 2 éve. Elég rémisztõ volt..
http://alom.puha.hu/Beturendben/uszas-uszni én mindig innen nézem hogy mit jelenthet egy-egy álmom :) általában beválik :)

Kisfiamnál most vettem észre hogy a kukija alatt 1 "geny szerű csík " fut végig. Mitől lehet/mi ez? Nagyon megijedtem

Legjobb válasz: Szerintem mozgasd meg neki amennyire engedi a bõr,mert szerintem annak a gennynek jobb lenne ha kint lenne. Biztos fáj is neki,ha már gennyes. Az én fiamnak is volt hasonló.Neki a vége tapadt össze nagyon és nem bírt tisztulni. Bedagadt és be gennyesedett neki. Aztán mi is megijedtünk,de ahogy megmozgattuk,hátrahúztuk neki,egybõl kijött a genny,és másnapra már rendbe is jött.

Szerintem mozgasd meg neki amennyire engedi a bõr, mert szerintem annak a gennynek jobb lenne ha kint lenne. Biztos fáj is neki, ha már gennyes. Az én fiamnak is volt hasonló.Neki a vége tapadt össze nagyon és nem bírt tisztulni. Bedagadt és be gennyesedett neki. Aztán mi is megijedtünk, de ahogy megmozgattuk, hátrahúztuk neki, egybõl kijött a genny, és másnapra már rendbe is jött.
mennyi idõs? hogy tisztítod a fütyijét? nem lehet, hogy csak túrós picit?
kisfiamnak is nemrég volt hasonló.19 hónapos.este mikor húztam neki volt egy babnyi csomó a bõr alatt.mivel nem tudtam tovább húzni, akkor ugy hagytuk neki.másnap peluscserénél gondoltam megpróbálom és akkor sikerült.fehér trutyival volt tele.igaz akkor nem tudtam rendesen megtisztítani, mert egyedül voltam és nem tudtam le is fogni, meg tisztogatni a kis kukacát igy este fürdetéskor az apjával kettesbe felhúztuk neki, de addigra már nem volt ott semmi.gondolom a pisi kivitte neki.szerintem csak összegyûlött a trutyi a bõr alatt.
ja és biztos hogy nem genny volt a fiamnál.
Lehet, hogy smegma gyûlt össze ott. Egyszerûen csak le kell mosni a kukiját fürdésnél.

Mi ez nagy [email protected]ás a táplálék kiegészítőkkel kapcsolatban, nektek mi a véleményetek erről (TV, rádióban biztos látta, hallotta mindenki)?

Azért mert valamelyik külföldi termékekben találtak olyan anyagokat. De ki olyan hülye hogy nem nézi meg, hogy mit vesz? Vagy hogy mit tartalmaz és ki mondta hogy ismeretlen forrásból szerezzen valaki tápkieget!? Kész röhej ez a felhajtás, ezentúl még több bolond ember lesz aki azt hiszi hogy dopping gyógyszer anyámkínja stb... Mondjuk ott a boltnak is van hibája hogy azt árulta, de a legnagyobbat a gyártó hibázott.. Mi a véleményetek err?l? Már a csapból is ez folyik...

Legjobb válasz: Annyi történt, hogy most jutott el odáig Magyarország, hogy egy már EU-szerte betiltott anyagot tartalmazó termékeket itt is leszedjen a polcokról. Ez az anyag egész a betiltásáig tök legális volt, rá volt írva a dobozra, hogy benne van, szóval aki meg is nézte, az sem ment vele semmire (hacsak nem biokémikus vagy ilyesmi). Egyébként este ez a harmadik kérdés errõl :D

Annyi történt, hogy most jutott el odáig Magyarország, hogy egy már EU-szerte betiltott anyagot tartalmazó termékeket itt is leszedjen a polcokról. Ez az anyag egész a betiltásáig tök legális volt, rá volt írva a dobozra, hogy benne van, szóval aki meg is nézte, az sem ment vele semmire (hacsak nem biokémikus vagy ilyesmi). Egyébként este ez a harmadik kérdés errõl :D
"Világszerte, így Magyarországon is betiltották a DMAA nevû hatóanyagot, ami több neves cég energizálójában megtalálható (volt). A DMAA (dimethylamylamine) egy amfetamin-szerû stimuláns. Ez most nem teljesen baromság, ez az anyag Új-Zélandon diszkódrog, és nem "titokban" volt benne ezekben a termékekben, hanem rendesen, ráírva a dobozra meg minden ... Ja, azért is érdemes vigyázni vele, mert pozitív drogtesztet produkálhat, metamfetaminra" - Scitec oldalán egy magyar testépítõ írta.
A kérdező hozzászólása: xD Nálam legjobban az verte ki a biztosítékot hogy azt mondták inetrnetrõl nem szabad vásárolni. [email protected] szájba magát az ilyen ki mondta hogy vateráról meg ilyen helyekrõl szerezzen tápkieget? Vannak olyan oldalak ahonnan biztonsággal tudsz vásárolni mert van számla minden(pl. bodybuildingbolt.hu-ról, shopbuilderrõl bátran merek rendelni mert tudom hogy nem egy kamu cég mert boltjuk is van meg ilyesmi).számomra a számla egy minõség garancia, mert ha valami gáncs van az adott termékkel akkor felkeresem vele az eladót ennyi. De ez számomra akkor is hihetetlen. :D
A kérdező hozzászólása: Hát igen.:D Legközelebb a proteint veszik elõ hogy káros:@
Néha eszükbejut valamirõl, hogy hupsz, ebbe bele lehet dögleni, átrakatják egyik listáról a másikba, a gyártók meg kapnak a fejükhöz, mert õk lesznek a bûnbak utána. Ami a média kezébe kerül, és elkezdik terjeszteni, az pont azzal egyenlõ, amikor a tudatlan ostoba emberek kezdenek el 'szakérteni', és igen, sajna várható, hogy ha foglalkoznak vele, akkor az lesz, hogy minden tápkieg máglyára való. De ebbõl legalább le lehet szûrni, ki az ostoba :D
A kérdező hozzászólása: Na azon én is kiakadtam
A téma nem mai, már több hónapja megy. Az hogy a média most kapta fel, mert kell a cirkusz, és ráaádsul olyat mond a riportban egy edzõ, hogy ne az interneten vásároljanak, hát ez több mint hülyeség.
A kérdező hozzászólása: Meg már ezek elkezdték hogy jobb lenne ezeket mind betiltani stb.. a cigit meg az ilyen [email protected]ágokat kéne betiltani-.- :D
A kérdező hozzászólása: :D De ez érdekes akkor legközelebb mit vesznek elõ? De minden esetre ez megint elindít egy hullámot azokkal az élen akik nincsenek tisztában a tápkieg fogalmával. Megint elkezdõdik hogy a tápkieg biztos kox meg felfúj meg ló[email protected]:D
‎....hogy a fenébe létezik, hogy csak most? A WADA 2009-ben a tiltott doppingszerek listájára tette a cuccot. Nem azért, mert veszélyes, hanem azért, mert hamis pozitívot adhat amfetaminra, ami az élsportban nem különösebben vicces. http://alfamag.postr.hu/amfetamin-a-taplalekkiegeszitokben/

Minden indulásnál kiírja ezt. Mi ez, nagy a baj? Mit csináljak? [kép]

http://kepfeltoltes.hu/view/120426/443725031N_vtelen_www.kep..

Legjobb válasz: Uninstalláld a McAfee szarságot, és többet nem nyúvad ki.

Uninstalláld a McAfee szarságot, és többet nem nyúvad ki.
A kérdező hozzászólása: Valójában azt sem tudom, hogy mi az. Új a laptopom és eleve rajta van egy csomó minden, például ez. Nem mertem letörölni mert ugye, mi lehet ez... :)
Ez egy vírusirtó. Adobe is felajánlja a Flash Player letöltésekor, ha nem veszed ki a pipát, letölti. Biztosan így került a gépedre. http://virusirtas.wyw.hu/McAfee_/
A kérdező hozzászólása: Ó! Hogyaza... :) Soha nem jöttem volna rá, köszönöm szépen. Ezek szerint nem gond, ha letörlöm, ugye?
Telepítsd újra a McAfee-t. Ha meg a géppel együtt volt, akkor dúrd le a francba és tegyél föl valami normális vírusirtót. Az eredeti windows-zal telepített laptopokat elõszeretettel pakolják tele ilyen használhatatlan baromságokkal, ha errõl van szó, szedd le mindet, mert csak a rendszert lassítja.
Nem, nem gond, ha letörlöd, sõt! Nézd meg és szedd le a többi marhaságot is, ami alapból fent van.
Töltsél le Avastot helyette. http://www.avast.com/free-antivirus-download
A kérdező hozzászólása: Az Avastot már feltettem, köszönöm a tippet. Akkor azt hiszem, megszabadulok ettõl a valamitõl :)

Gimnáziumomban a fiúk tesi tanára mindig feltűnően néz minket ez nagyon sok lányt zavar. Tudom nem számít még szexuális zaklatásnak de lehet ellene valamit tenni?

Legjobb válasz: Nem. mindenki azt néz/oda néz ahova akar. Ez nem ütközik semmibe. Én még utánatok is mennék az öltözõbe. ehhez mit szólsz? 18/F

Nem. mindenki azt néz/oda néz ahova akar. Ez nem ütközik semmibe. Én még utánatok is mennék az öltözõbe. ehhez mit szólsz? 18/F
"Nem is tudjátok, mit néz rajtuk, de egybõl jöttök a melles dumával. Lehet, hogy [email protected] áll a hajuk. Mekkora sértés ez, jaj jaj jaj juj" egyébként nem zavarná a sok lányt, ha csak a kócos hajukat nézné. gondolkozz mán kicsit, ha lehet
amikor szóltok, mindenképpen nevezzétek nevén a dolgot. pl. hogy a melleiteket, feneketeket bámulja. ne csak annyit mondjatok, hogy néz
Mondjátok neki, hogy "beköpünk az asszonynak"! XD
"Most oda állít a csaj az igazgatóhoz jól beégeti magát." ne egyedülmenjen, hanem többen menjenek, akkor jobban komolyan veszik. (Írta a lány, hogy sokakat zavar)
Ja, márt ott tartunk hogy az a perverz aki a lányokat szereti. Para.
"Ja, márt ott tartunk hogy az a perverz aki a lányokat szereti. Para." ha ez a baja lenne, akkor konkrétan nem egy személlyel lenne a baja, hanem általában mindenkivel. néha a buszokon is van 1-2 perverz alak, akik perverzül bámulják a másikat. a legtöbb, normális férfi nem olyan. ez így nem gáz. de az már gáz, ha valaki perverz módon állandóan a másik mellét, vagy fenekét stb nézi. ez így még gázabb, ha felnõtt teszi ezt diákjának. valszeg, ha csak simán nézné, nem perverzen, az nem zavarná a sok lányt. ha azzal mennek oda többen az igazgatóhoz, hogy a tanár a mellüket nézi, akkor az csak akkor fogja kiröhögni, ha maga is egy perverz állat (de ezt a kérdezõ valszeg tudja az igazgatóról, h olyan-e, és ha olyan, akkor valszeg nem neki fogják mondani).
szerintem fogjanak össze azok, akiket zavar. menjetek odsa hozzá, és közösen mondjátok meg, hogy zavar ha a melleiteket bámulja. ha tovább csinálja, szóljatok az igazgatónak, vagy írjátok ki nyilvános helyre hogy milyen perverzen néz az a tanár, ahol többen olvassák (pl. facebook), és valszeg hozzá is eljut a dolog.
BeszélJETEK az Igazgatóval! Ha van arra lehetõség, kérjétek meg, hogy nõnemû tanár tartsa Nektek a foglalkozást, - a nõi problémáitokat is másként fogja kezelni...
Ha a bámulásnál tovább nem megy, vegyétek bóknak.
Elsõ vagyok. Mondjátok ti ennyire értetlenek vagytok? kit nézzen az a férfi ha nem a lányokat??? a fiúkat? jobb ha pontoztok visszafelé mert ez az igazság. Most oda állít a csaj az igazgatóhoz jól beégeti magát. Felkéne nõni felfogásilag és nem lenne gond azzal h bámulnak. Bírom az ien kis nyálas embereket akikre nem is szabad ránézni mert már majd megfulnak kínjukban. 18/F
"Én még utánatok is mennék az öltözõbe. ehhez mit szólsz? " azt, hogy valszeg perverz vagy
Én a válaszodra írtam ezt, hogy bemenne utánuk az öltözõbe. Nyilván nem fogja megtenni, vagy ha igen megrugdossák max:)
Kedves utolsó, akkor fejtsd ki légy szíves, hogy mit jelent a kihívó! Szerintem ha a topból kilóg a melled, a hasad és miniszoknya van rajtad (és még jól is nézel ki), akkor nem csak a férfi hibája, ha eszébe jut, hogy "de megdugna". Egyébként pont ezt jelenti a kihívó.
Ma már teljesen más a kihívó, mint mondjuk 50 éve. Az már nem számít kihívónak ha egy lány topban van, kilóg belõle a melle, a hasa, meg egy rövid szoknya van rajta. 18/L
Ha egy felnõtt pasi nézeget fiatal lányokat, az nem a lányok hibája. Nálunk nem öltözött senki kirívóan a tesitanár mégis nyálcsorgatva bámulta a gyerekeket.
Egyébként ne öltözzeztek olyan kirívóan hogy kivan a köldökötök, és mélyen be lehet látni a dekoltázsba. Amúgy meg én is szoktam a csajokat bámulni, és néha észreveszem mikor õk is engem. :D 19/F
Nálunk az igazgató volt a felesége annak a tesitanárnak aki fogdosta is a lányokat.
"Ja, márt ott tartunk hogy az a perverz aki a lányokat szereti. Para." Nem nem azért perverz egy ffi vagy fiú mert a nõkhöz vonzódik, hanem ha nem tudja türtõztetni a bugyuta ösztöneit, és agresszíven nyomul a lányokra, akár leskelõdés formájában is.
Nem is tudjátok, mit néz rajtuk, de egybõl jöttök a melles dumával. Lehet, hogy [email protected] áll a hajuk. Mekkora sértés ez, jaj jaj jaj juj
16:20 -as vagyok: Az ellen viszont nem sokat tudtok tenni, ha normál öltözékben vagytok, és úgy néz rátok a folyosón.
A kérdező hozzászólása: Van rá mód, hogy ezt jogi útra tereljük?

Mi ez? Nagy kék bogár ami nem száll le és nagyon hangosan zúg.

Van nálunk egy fatönk benne egy lyuk és abból jönnek el?

Legjobb válasz: rendõrségi helikopter

rendõrségi helikopter
A kérdező hozzászólása: Marha vicces
Kék fadongó.
A kérdező hozzászólása: Köszike ez lesz az
nem tudom. nálunk zöld van. és nagyon idegesítõ hogy oylan 7-8 óra körül elõjönnek és az embernek le kell buknia hogy ne vigye le a fejét xD
elsõ jó volt:D:D

Ez mi ez? (nagyon rossz)

Szval este felriadok egy állomra(az állom az hogy körülöttem minden megnagyobbodik én peg kicsi vagyok és ez olyan félelmetes mintha meg folytana ez az érzés)aztán felkelek és káprázik a szemem vagy nem tom mi mert ugyan az van amit álmodtam(nem szituáció)az ágyam hatalmas a fal közel van hozzám(pedig kb 5m biztos van)....

Legjobb válasz: klausztrofóbia

klausztrofóbia
állom..
Állod, utolsó? Én is állom... a sarat. :)

A makkom kb már 1 éve repedezett, fájni nem fáj, nem is viszket, semmi hátránya nincs. Szerintetek mi ez? Nagyon zavaró, és nemtudom hogy állna hozzá egy lány szeretkezéskor. Kép lent.

http://www.google.hu/imgres?q=Pearly+Penile+Papule&um=1&hl=h.. Ez nem az enyém, hanem a googleban találtam, de nekem is valami hasonló képpen néz ki. Nemtudom mit kezdjek vele, lehet e kezelni? Sok maszturbálás lehet ennek az oka? 14/F

Legjobb válasz: Igen a sok maszturbálástól megkérgesedhet, amúgy ez egy körülmetélt pocs, azok alapból megkérgesednek (gusztustalan) Neked még helyrehozható, ha pl helia-D vel kenegeted (szóval normális hidratálóval, nem valami literes gazdaságossal)

Igen a sok maszturbálástól megkérgesedhet, amúgy ez egy körülmetélt pocs, azok alapból megkérgesednek (gusztustalan) Neked még helyrehozható, ha pl helia-D vel kenegeted (szóval normális hidratálóval, nem valami literes gazdaságossal)
Amúgy a cikk ezekrõl a papula nevû hólyagocskákról (szemölcsféle) és plasztikázásukról szól.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat! nagyon eltudja venni a kedvem a gondolat, hogy nekem ilyen, és jó lenne ha rendbe tudnám hozni. és más oka nem lehet hogy ilyen? nemi életet nem élek.
A kérdező hozzászólása: utána néztem ennek a helia-D nek és elég sok fajta van belõle. http://www.helia-d.hu/termekeink/classic/ van ötleted hogy melyik lenne a legjobb?
Jéézusom! Kérdezõ, ne légy már ennyire naiv! A Helia-D kozmetikumok ARC- ÉS SZEMRÁNCKRÉMEK! NEHOGY MÁR FELKEND A FARKADRA! Ha van othon testápoló krém, vagy esetleg körömvirág-kenõcs, Babakrém, neogranormon vagy Bepanthen kenõcs, hidd el, sokkal jobb választás, mint a szemránckrém... Jééézusom... szakadok! XD XD XD
A kérdező hozzászólása: jó nekem ez télleg fontos.. szóval esetleg más nem okozhatja még ezt?
Én is kíváncsian várom a válaszokat, mert nekem is ugyanez lenne a problémám :/

Mi ez? Nagyon zavaró

Már egy csomó ideje, ha teli eszem magam, vagy szénsavasat iszok, vagy pezsg?s cukrot eszek, akkor ilyen ,,tehénb?gés" szer? hang jön ki bel?lem. Olyan, mintha böfögnék, de nem, mert azt nem tudok, és utána meg ilyen leveg? is jön fel. Ez mit?l van? Lehet valamit ellene tenni?

Legjobb válasz: Ne edd tele magad, ne igyál szénsavasat, és ne egyél pezsgõs cukorkát. Gondolom,ha észrevetted, hogy ezek után történik, akkor emiatt van. Szerintem savas vagy.

Ne edd tele magad, ne igyál szénsavasat, és ne egyél pezsgõs cukorkát. Gondolom, ha észrevetted, hogy ezek után történik, akkor emiatt van. Szerintem savas vagy.
Sok a gyomorsavad és rosszul zár a gyomorszájad. Nagyon kellemetlen.
Ezzel jobb, ha vigyázol és azzal kezded, hogy abba hagyod a túl sok szénsavas és fûszeres ételek fogyasztását. Én refluxal és gyomorsavtúltengéssel szenvedek, hasmenésem volt állandóan, a nyombelem begyulladt és ráadásul annyira kijött rajtam, hogy hánytam tõle... Ha tovább csinálod, akár még fekélyed is lehet, az még ráadásul fáj, mellé be is vérezhet a gyomrod, nem játék. Megér egy gyomortürközést, én kibírtam, de legalább gyógyulóban vagyok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!