Találatok a következő kifejezésre: Mi ez kérdőjeles (3 db)

Mi ez a kérdőjeles gomb itt a jobb felső sarokban?

Legjobb válasz: Újdonság. Amennyiben erre kattintasz, egy véletlen kérdés jelenik meg az oldalunkon kiírtak közül. Ez lehet megválaszolt kérdés is (hasznos információkkal), vagy megválaszolatlan (hogy ha tudod a választ, segíthess). A kérdésválasztás trükkös, mert egyenletesen jelennek meg kérdések a különbözõ kategóriákból, azaz azért, mert a Teherbeesés kategóriában ötször annyi kérdés van, mint egy átlagos kategóriában, nem lesznek mindig csak "lehetek-e terhes" kérdések. Minden kategória kérdései egyforma eséllyel indulnak a véletlenszerû kérdés választáskor. Böngésszétek egészséggel! :)

Újdonság. Amennyiben erre kattintasz, egy véletlen kérdés jelenik meg az oldalunkon kiírtak közül. Ez lehet megválaszolt kérdés is (hasznos információkkal), vagy megválaszolatlan (hogy ha tudod a választ, segíthess). A kérdésválasztás trükkös, mert egyenletesen jelennek meg kérdések a különbözõ kategóriákból, azaz azért, mert a Teherbeesés kategóriában ötször annyi kérdés van, mint egy átlagos kategóriában, nem lesznek mindig csak "lehetek-e terhes" kérdések. Minden kategória kérdései egyforma eséllyel indulnak a véletlenszerû kérdés választáskor. Böngésszétek egészséggel! :)
Azóta a gombból "Egy véletlen kérdés" menüpont lett bal oldalt, de a funkciója ugyanaz.

Mik ezek a kérdőjeles plakátok szerte a városban?

ilyen színes festékfolt szer? háttere van több színben,a közepén egy nagy kérd?jel van és az egész város tele van vele.

Legjobb válasz: ín míg nem láttam

ín míg nem láttam

2kérdésem is lenne, egyik nemidevágó, hogy miért vannak fekete kérdőjeles kérdések is? Ezek miben különböznek a kék jelüektöl?

és amit akartam még kérdezni, mit adtok egy 15honapos babának kostolgatni? Alma-barack-dinnye-krumpli-sárgarépa?

Legjobb válasz: ohhhhhh,köszyke,mostmár ezt is tudom:-))))))

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:-))) és télleg én lenni hüje, mert elirtam picit, szoval 15HETESek vagyunk, tegnap töltöttük:-))))))
A kérdező hozzászólása: ohhhhhh, köszyke, mostmár ezt is tudom:-))))))
Mit is akartam mondani... :-))))))
Elõzõ vagyok. A fekete kérdések azok, amelyeket a kérdés kiírója még egyszer feltesz, amire nem, vagy nem elég megfelelõ választ kapott. A babád 15 hetes, vagy hónapos. A 15 hetesnek lehet barackot, almát kóstolónak adni, a 15 hónaposnál már kicsit elkéstél ezekkel:-))))))
A fekete kérdõjeles kérdések egyszer már régen kiíródtak, most újra fel tehették a kérdéseiket, ha nem kaptak rá kielégítõ választ, vagyis a feketék egy korábban már szerepelt kérdések. 15 hós babának? Mindent , amit csak megkíván, kivéve a zsíros, ételek, és a szárazbab.
A fekete kérdõjeles kérdések, azok azoka kérdések, amiket kiemeltek. 36 óráig nem kapott rá választ és így ki lehet emelni
Venni észre:-) Kicsit szétesve lenni? A dinnyét kihagyhatod egyenlõre a felsorolásból, a többi szép lassan, egymás után mehet! Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: köcce!!! és igen lenni kissé bekábulva ettöl a ku..a melegtöl, ami a panelban van, bab mégis tudni jot aludni, ilyenkor mama pihenni, illetve itt irogatni:-))) a dinnyét mégcsak odaértettem a szájához, s annyira édesen nyalogatta:-)) de többször nemis adtam neki még, de akko nemis adok:-)))) köcce mégegyszer:-))) Ti mekkorák vagytok?????nállatok nem lenni meleg:-) ? üdv M
6 hós. Kidõlt, mint a korhadt fa a viharban, alukál és szépen hagyja anyukáját hülyeségeket írogatni:-) Ma nálunk nincs meleg, fátyolfelhõ, szél. Bár nálunk állítólag vagy fúj a szél, vagy esik az esõ, vagy harangoznak:-) A dinnyét meg legközelebb csak 8 hósan érintsd a szájához.
A kérdező hozzászólása: akkor Ti már nagyok vagytok:-))) merre van ez a nállunk, mert én most kinéztem az erkélyen, hátha nálunk is lenne valami felhõ szerû képzõdmény, de semmi:-( mi szegeden fövünk a lakásban:-) ééss a dinnyét MIÉRT nemnagyon lehet neki nyalogatni??? erröl nemis tok semmit, vagy csak nemnéztem eléggé utána?? hmmm.... no én megyek sült krumplit kell hogy egyek, már ugy kívánom:-)) de nem jön a teso( remélem még!!)ha van kedved máskor is a hüjeségemet olvasgatni írhatunk egymásnak emailt majd......persze ha van kedved, s idõd:-)))
Hogyispersze! A dinnyét csak 8 hósan lehet adni, bár mire ti akkorák lesztek, addigra Lõrinc már bele fog csurgatni, idézõjelesen értettem, hogy ne értintsd a szájához. A hülyeségben mindig benne vagyok! Üdv a fátyolos Sopronból!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!