Találatok a következő kifejezésre: Mi ez EMO (146 db)

Például önarcképet csinálhatsz vele. A tükörben nézed magad.
Ha találta, inkább leadhatta volna, hátha keresi valaki...

Mit jelent ez a citromail-emben? Beérkezett levelek: -6/-3, nincs levél ebben a mappában. Mi ez a mínusz? Pedig van levelem itt.

Legjobb válasz: Ha õszinte választ akarsz, a Citromailben ez azt jelenti hogy egy rakás szar. Használj megbízhatóbb levelezõt ha jót akarsz magadnak.

Ha õszinte választ akarsz, a Citromailben ez azt jelenti hogy egy rakás szar. Használj megbízhatóbb levelezõt ha jót akarsz magadnak.

Mi az Emo? Nincs semmi örömük ezeknek a fiataloknak? Régen ez mit jelentett?

Látom az utcán ezeket a majdnem torz fiúkat lányokat, de nem értem miért csinálják ezt! Elég rossz az élethet való hozzáállásuk és amiket itt is írkálnak róluk az elég negatív, mint ?k maguk.

Legjobb válasz: 15 - 16 éves korban mindenki bekattan egy kicsit, és olyankor kell valami ilyen a tökömtelevanutálomazéletet- stilus. Ezzel a torz külsõvel fejezik ki a nem tetszésüket. Hidd el nekik sem olyan jó, és õk se tudják megmagyarázni, miért csinálják. A többség 17 éves korára kinõ belõle.

15 - 16 éves korban mindenki bekattan egy kicsit, és olyankor kell valami ilyen a tökömtelevanutálomazéletet- stilus. Ezzel a torz külsõvel fejezik ki a nem tetszésüket. Hidd el nekik sem olyan jó, és õk se tudják megmagyarázni, miért csinálják. A többség 17 éves korára kinõ belõle.
Az erdedti emo stílus, azoknak a fiataloknak a depressziós, hangulatú stílusa volt akik állandóan veszekedtek a szüleikkel, mert õk nem hallgatták meg õket és egy idõ után már a gyerekek se foglalkoztak a szülõkkel. Tehát az egész a családi kapcsolatok hiányából fakadt, de ma már ez teljesen megváltozott. Az viseli ezt a stílust aki akarja.
Az emo szó az emotion angol szóból jött létre, ami érzelmet jelent.. Az emo-sok érzelmes embereknek tartják magukat, akik azt hiszik hogy õk szenvedik meg a világ kinjait, de amugy ez egy nagy marhaság.
Van egy pár fiatal (14-16 éves) lány és fiú az ismeretségi körömben, akik követik ezt az elmebeteg stílust, de pusztán azért, mert ez a divat. Mert ez trendi. Hát nos. Nem panaszkodhatok, 20 éves vagyok, szóval nem sorolnám magamat az idõs kategóriába, még a felnõttbe sem nagyon. De ilyen téren elég konzervatív vagyok. Állítólag a hajuk azért lóg a szemükbe, hogy ne lássák, milyen gonosz a világ, és hogy mennyi probléma van. Beszélgettem a szüleikkel és teljesen a padlón vannak gyermekeik "viselt" dolgai miatt. Csak azt nem értem, hogy egy 14-16 éves gyereknek miért nem lehet parancsolni? Vagy a helyes útra terelgetni. Azt hiszem, itt valami nevelésbeli gond van...
Az a vicces, hogy ezek a "szörnyen depressziós" kölyköknek fogalmuk sincs az igazi fájdalomról..Kérdezem én, amikor mindegyik megveteti a márkás divatcipõit meg a többi kiegészítõt, hónaponta vágatja azt a "madárhajat" magának, akkor mi az, hogy velük senki nem törõdik és nekik rossz sorsuk van? Annak a gyereknek van rossz sorsa, aki az utcán él vagy akinek a szülei keményen dolgoznak a betevõ falatért..de akinek annyi nehézsége van a mindennapokba, ogy kiválassza mit vegyen fel..hát no comment. Emellett az a problémájuk, hogy az emberek lenézik és kinevetik õket. Én, ha így néznék ki nem csodálkoznék..Ráadásul annyi ilyen szörnyûség járkál az utcán..Kíváncsi vagyok mikor megy ez ki a divatból..
az utolsó(elõtti) válaszolóval teljesen egyetértek....a kis hülyék semmit nem tudnak a világról sme.....
A kérdező hozzászólása: teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval! Hát ha én a gyermekemnek azt mondom, hogy nem akkor az úgy van! Miért csak a rosszat látják ezek a gyerekek? Millió gyerek felnõtt úgy , hogy rossz körülmények között élt, szegények voltak, gyakran kajára sem volt. Elég sok olyan gyerek van ezek között akiket látásbólismerek, de ezeknek a szüleiknek nemhogy nincs anyagi problémájuk, hanme már gazdagnak mondhatók! Kicsit kéne nekik dolgozni a hajfestékért meg az "emo" cuccaikért aztán rájönnének, hogy van fontosabb is mint sajnálkozni.
Véleményem szerint az emók viselkedésének és magatartásának okait a túlságosan elkényelmesedett és automatizálódott világban találhatjuk. Nem azt állítom persze, hogy kizárólag a gyerekek és fiatalok kreativitásának gyér kifejezése váltja ki az össz fiatalkori depressziót, de szerintem ez a tényezõ nagyban hozzájárul a melankólia kialakulásához. Túlságosan elkényelmesedett az ember; ahogy a mondás is tartja: ép testben ép lélek. Ha minden a fenekünk alá van rakva, kevésbé vagyunk rákényszerülve, hogy lefoglaljuk magunkat különbözõ tevékenységekkel, és ez hosszútávon észrevétlenül is depressziót okozhat. Egész nap számítógép elõtt ülni, vagy sok szemét zenét hallgatni jelenti ma a kreativitást sok fiatalnál. Ha valaki felfrissíti az agyát egy kis klasszikus irodalommal, klasszikus zenével, -filmekkel, mûvészettel, tuti, hogy könnyebben áthidalja a lelki hullámvölgyeit. Saját tapasztalatból írok.
Igazad van (én az elözõ válaszoló vagyok), az emok ezzel nem jutnak elõbbre. Már írtam, ez egyfajta lázadás. Avval hogy az emberek úgy fordulnak feléjük, hogy -óóóó a depressziós hülyegyerek-, vagy elítélik õket, csak azt érik el hogy jobban magukba fordulnak. Amit tesznek figyelemfelkeltés is, sokszor más érzelmeket mutat az ember kifelé, mint amit valójában érez. Õk az emberek pofájába vágják az érzéseiket, amik nyilván rossz érzések, hiszen nem boldogok. ÉS erre nyilván nem pozitív visszajelzéseket kapnak, mostmár egész sokan tiltakoznka lásd Oroszországban betiltották, hogy kiskorúak feltûnõ emo külsõvel jelenjenek meg. ezzel az ellenkezõjét érik el, én tuti bedurvulnék, nincs joguk ahhoz hogy egy embert az alapvetõ jogaiban akadályozzák meg. Sztem ameddig nem okoznak gondot, nem szabad õket bántani, mégegyszer mondom: õk így lázadnak, hagyjuk õket lázadni, ha így akarnak így is fognak, ha megpórbálják megakadályozni csak mégjobban belelökik ebbe az életfelfogásba, ahelyett hogy inkább befogadnák, és így az illetõ is rájöhetne h tök fölösleges ez a magatartás. Az emo az egész világot nézve nem probléma, inkább az ilyen oroszországi politikusok és társaik oldják meg az igazi problémákat, hogy egy fiatalnak se jusson eszébe hogy így lázadjon ez ellen az elcseszett, romlott világ ellen. Nyilván amiket írok azok nem az elkorcsosult emokra vonatkoznak. Egy 12-13-14 éves picsát aki emonak ÖLTÖZIK, meg kell fogni aztán bedobni a fürdõszobába, ahol összeütheti, meg össze is vagdoshatja magát. Õk ezt divatból cisnálják, ezeket kell megszorongatni a szülõk által. Akik nem fogják fel az emo valódi mondanivalóját azok nem azok és MIATTUK van minden ellenszenv az igaziak iránt IS. Amikor jobban benne voltam ebben a stílusban, sok atrocitás ért, pl. 180 centis fiúk lökdöstek meg a villamoson -köcsög emo- kiáltozással....ezek után meg nemhogy abbahagytam, hanem csak jobban belemélyedtem, hogy nesztek. szval én tudom mirõl van szó.
sziasztok:) Én nem vagyok teljesen emo, hiszen sosem voltam szalagon gyártott emberke, én az vagyok aki vagyok:) csak egy pár motívumot vettem át ebbõl a stílusból. Nohát.Kezdjük ott hogy vannak ezek a 12-14 éves lányok, fiúk akik azt mondják emok...hát õk bizony nem emok, õket úgy hívjuk pózerek. Õk azok akik divatból csinálják, akik vágják az ereiket (nagy világfájdalomból) akik tombolnak a Tokio Hotelre, és aztán a Fókuszban mondogatják, hogy -hát igen amióta Tokio Hotelt hallgatok ilyen a kezem- (belevésve: hogy (L)BILL(L)) Én ezt nevezem a szánalmasnak.Õk nem fogják fel, hogy mi az emo igazi lényege, mert nem az érfelvagdosás.Aki erre hajlamos az emo nélkül is megteszi:) Az emo nem most alkult ki(csak most jött divatba, de szerencsére már tûnik el lassan) Amerikából indult, és egy erõs, ütõs, "durva" punkrock zenei stílus ellensúlyozásra hozták létre. Felvették ezt az erõs, kemény zenét , ordításokkal és hörgésekkel, de belerakták az érezlmeket, a lassú részeket, a lágy dallamot, stb:) A téma pedig: szerelem, fájdalom, barátság, barátok elvesztése, POLITIKA, háborúk stb. Elég sok zenei irányzata van pl: Hardcore, emocore, screamo. Ugyanígy természetesen az emonak is pl.: emo, hardcore, saucyemo, screamo, scene Na most a derpesszióra és egyebekrõl az én véleményem. A hippik úgy lázadtak a világ ellen, hogy a gazdagok "csöves"(nem jut hirtelen más szó eszembe:S) ruhába öltöztek, sarut hordtak, ittak, buliztak.boldgoságot hírdettek és világbékét. virágokat szortka összevissza:) . Az emok így. Azzal, hogy kimutatják az érzelmeiket, félig eltakart szemmel járkálnak, ez egyfajta lázadás: megmutatják hogy egy 16 éves "kisfelnõtt" is érzi hogy mi folyik a világban, és igen nekünk is vannak érezlemink ránk is ugyanúgy hatással vannak a háborúk, a gyilkosságok és egyebek. Tehát mi a különbség egy emo és egy nem emo között? A nem emo megnézi a HÍradót amiben éppen 30 ember lelölvésérõl tudosítanak és elkapcsol, az emo megnézi, elkapcsol, és ELGONDOLKOZIK rajta, hogy miért történik így és miért van ez? remélem ez így érthetõ:) Az emo képviselõi általában a felsõbb rétegekbõl és esetleg a középrétegbõl kerülnek ki, hiszen nem tagadhatjuk, a kiegészítõk, gatyák és cipõk elég drága mulatságok. És az elõzõ hozzászólóval egyetértek (bár én nem vagyok gazdag) mindneki tudja: a pénz nem boldogít, egy halálgazdag gyereknek is megvannak a gondjai, és lehet hogy épp EZÉRT emo, mert mindenki azt hiszi, hogy nekik mindenük megvan, ahogy Ti is. PEdig nincs. húúú...van még kérdésetek nézegetem majd, hogy írtok e vmit, most hirtlen csak ennyi jutott eszembe. Amúgy 16 éves vagyok, de az emot, és a motívumait:D illik már 17-18 MAX 19 éves korra kinõni:D:D:D
én nem vagyok imó, a szüleim törõdtek velem, viszonylag gazdagok vagyunk, mégis 7 éves korom óta járok pszihiháterhez... nem divatból... szóval az, hogy egy 14-16 évesnek fogalma sem lehet róla, hogy mi az a fájdalom, csak ha az utcán él vagy árvaházban, hülyeség, mert ez sokkal inkább belülrõl fakad, mint a körülményekbõl. és nincs olyan, hogy valaki divatból depressziós. valaki vagy depressziós, vagy menõségbõl halálfejes fekete cuccokat hord, de a mentális betegségek nem választható dolgok.
A kérdező hozzászólása: igen, hát tényleg elég érdekes, hogy milyen körülmények között élnek és az nekik még mindig nem jó. Persze biztos van aki tényleg komolyan gondolja, de annak meg inkább egy orvos kéne! meg szörnyû, hogy milyen szavakat meg kifejezéseket használnak! szerintem nem káromkodás lehet, de idegen a fülemnek. Hallottam párat, de még idézni sem tudom! Ez mire jó???
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat! Ha valaki tud még ilyesmiket szívesen olvasgatom , mert ezeknek a dolgoknak a tudatában már végképp elitélem ezeket a gyerekeket még inkább szüleiket! Akkor ez is csak divat, de elég rossz divat! Biztos meghülyülnék, ha egyszer úgy jönne haza a gyerekem mint egy halálmadár!
Magyarországban az imó egy DIVAT.Többnyire csak divatimük vannak, de ez már nagyjábül lecsengett.VAGYIS nem.Ott van még a mi jóbarátnénk, Tóth Gabi......
Bocsánat hogy ti kulturáltan beszéltetek de én nem tok úgy akik emosok sztem egyben homoksak is és hogy többet ne soroljak vége...


Mi ez a zűr az msn-em körül, és hogyan tudnám megoldani? !

Nagyon fontos, segítsetek, kérlek! Most vásároltunk új laptopot (a legels?t), amire Win7 van telepítve. Ezen ugyebár alapból is rajta van a Windows Live Messenger, de ha bejelentkezek, nem azt adja ki, amit egyébként látni kéne. :S Msn, de mégis teljesen más, mint a megszokott, ráadásul még a nevem helyett is csak az msn-címem írja ki! Mi ez, mi ilyenkor a teend??! Help me! 16/L

Legjobb válasz: Az hogy analfabéta vagy ilyen téren... Ez az új MSN.. Ba*ki ha valami máshogy néz ki akkor mindjárt ilyen problémát kell belõle csinálni... Vagy megszokod vagy telepítesz egy másik verziót...-.-" Ilyenek miért vesznek laptopot??

Az hogy analfabéta vagy ilyen téren... Ez az új MSN.. Ba*ki ha valami máshogy néz ki akkor mindjárt ilyen problémát kell belõle csinálni... Vagy megszokod vagy telepítesz egy másik verziót...-.-" Ilyenek miért vesznek laptopot??
"Ezen ugyebár alapból is rajta van a Windows Live Messenger" Hát a Windows7-en semmilyen messenger nincs fent alapból, azt már valaki rátette. De ha nem teszik, uninstalláld és tedd fel a WLM 2009-et.

Mikor jön ha jön a Brokencyde magyar országra és miért hiszi mindeki azt hogy ez emo?

Legjobb válasz: figyeld a facebookjukat/twitterjüket,mert oda ki szokták írni,hogy mikor/hol koncerteznek! :) amúgy pedig nem tom,hogy mit emózzák õket...

figyeld a facebookjukat/twitterjüket, mert oda ki szokták írni, hogy mikor/hol koncerteznek! :) amúgy pedig nem tom, hogy mit emózzák õket...
BROKENCYDE 4EVA!
Szia. Mert még mindig kiván téged lehet emgkellene próbálni újra a 0-tól. :) 17/F
Lehet csak a régi emlékek jönnek vissza neki...
az exeddel mész kávézóba?:O meg egymáshoz bujtok?:o
A kérdező hozzászólása: 1.aranyos vagy:) 2.hát emlékek vanak bõven
NEm tudom de engem k.vára idegesít -.- 17L
nem tudom melyik rosszabb:D Non vagy naon? na meg a vaok.. áááh
non-nagyon
a non az a nagyon rövidítése.. egyeseknél naon is...... pff :D
non = nagyon :D annyira gáz ez a szokás.. 17/L
non? vagyis nem? az gáz
a kedvencem: ismerõsömnél ki van írva: "non.cejetlek.civem(= " áááhhh...!!
nem minden csaj csinálja ezt, pl. én sem... az ilyen csajok szerintem csak menõzni akarnak, bár szerintem ez inkább ciki
ezt a w-s írást én sem szeretem.. én is írtam a pontokat de már kezdek róla leszokni :D divatból csináltam.. meg a fordítva írt szmájlik..----> (: ezt is divatból írják.. ja meg amikor a sz-betû helyett x-et írnak áááááá divat divat divat divat ......
énszeretemegybeírniadolgokatésenneknincsközeahhozhogymilyenastílusom.melleslegtekülönírszésmégsetudszfogalmaznisehelyesenírni.nakiss.
most elolvastam amit irtam és néhol kicsit értelmetlen :D bocsi nem hülye vagyok csak fáradt :D
17 vagyok , lány és én is alkalmazom a W-s írást de csak sms-ben , méghozzá azért mert igy egy billentyû lenyomásával meglehet oldani és nem kell a 8-ast 3X .. nekem egyszerübb.. amugy msn en meg ilyenek normálisan rom sima V-vel...a magánhangzó kihagyást (am, rem, tom, vmi ) is alkalmazom sms-ben hogy minél rövidebb legyen az üzenet mert spúr vagyok és nem akarom azt hogy egy viszonylag rövid tartalmú üzenetet 2-üzibe köldjön el ha megoldható és hogy csak egybe :D xD ...ez nem trend nálam hanem kényelem , lustaság és spúrság :D ... viszont amit soha nem szoktam az a C-vel beszélés ..na azt rühellem ... Cejetlek stb... ja meg amit a legjobban utálok az az mikor a hülye kis "Retros" pitsák így írnak pl: кö¢sög єsн αη∂ нüℓчє szöszнιι ωσк|gєηєтιкαι нuℓℓα∂éк|єℓмєнáвσяσ∂σтт кöℓчöк| (ezt vkinek kimásoltam az adatlapjáról , sry ha személyes de nem nan tom elolvasni =D és azt hiszik hogy õk milyen egyediek és különlegesek holott ugyanolyan az összes , olyan szánalmasak hogy ...uhh..mellesleg EZ tényleg olvashatatlan!
A kérdező hozzászólása: Jaj, és hogy tudtam kifelejteni az arab (vagy nem tudom milyen) karakterekkel való írást... Az is szörnyû.
Én is utálom!!! pl: sz=c tom-toom=tudom
A W szerintem az SMS-ekbõl jön. Sokkal egyszerûbb w-t írni, mint v-t a telefonon. Gondolom ez átgyûrûzött az MSN-re is :)
Hát van olyan dolog amivel egyet kell értenem, és olyan is akad amivel nemtúlzottan. demindenkinek megvan a saját személyes véleménye, így nekem is. vannak dolgok msnen amiktõl és is kiütést kapok mint pl. a w-betûs írás, a cejetlek és stb elnyomorított szavak és egyéb rövidítések mint pl. nc asd wtf ftw stb amiket én sem mindig értek. a ... szindráma nálam is eléggé jellemzõ de csak arra használom amit eredetileg is szimbolizál az irodalomban: továbbgondolni, továbbgördíteni a gondolatmenetet. de van 1-2 rövidítés amit én is mint sokan (még a tanáraim is) használok. mivel ha gépelek általában kapkodni szoktam így kifejezetten hasznosnak találok a tom vok nm vmi pill és egyéb rövidítéseket. pár rövidítéssel ellentétben ezek egyértelmûek és érthetõek.
Nem tudom, de szerintem eléggé szánalmas. Nem tudnak magyarul, ezzel kompenzálják, egy helyesírással kapcsolatos kérdésnél (muszáj/ly vita, na az is megéri a pénzét) kaptam is a pofámra, hogy a nyelvnek fejlõdnie KELL. Kell, kell, de olyan jó lenne, ha nem visszafelé... Az sms-írást teljesen megértem, de az msn nem kerül pénzbe, mellesleg nagyon idegesítõ, hogy nem tudom elsõre elolvasni, hogy mit akarnak. Hála az égnek nekem normális barátaim vannak, akik még tudják használni a magyar szavakat, és gyorsan megértjük egymást. Mondjak neked valami elkeserítõt? Most vagyok harmadikos (természetesen gimiben :D), és még anno az ötven pontból a magyar nyelvû írásbeli felvételin 44 pontot értem el, gondoltam, hogy ez mennyire kevés lett, ahhoz képest, hogy MAGYAR vagyok, és tudnom kellene rendesen használni a nyelvet. Na de azóta mik történnek... Osztályfõnököm mesélte, hogy a fogalmazások 90 %-át fogta, és áthúzta vastag, piros tollal, mert ÉRTELMETLEN. Nem tudnak fogalmazni, rövidítenek, felesleges töltelékszavakkal próbálják kitölteni azt a teret, ahova a gondolataikat kellene írniuk (Amik nincsenek). Na ide jutottunk.
am:amúgy.:D De van még a sztem.Meg igen a smilik.Borzalom.Kezd elkorcsosulni a mai fiatalság.Ha már arra is lusták, hogy rendesen leírjanak egy mondatot akkor mi lesz ha kilépnek a nagybetûs életbe? 31/L
Csak a kis emo-maradvány piccsek írnak így. Engem kivétel nélkül mindegyik irritál. Szóval inkább nem mondok semmit.. Na meg amikor minden mondat végére beírnak valami hülye hangulatjelet. Na az a csúcs..
nem tom mibajod van a normális (nem a nagyképes , nem megjeleníthetõ , mindenhova beaggasztot smilikkal)hangulatjelekkel :/ (-!!!!)
Nem wiki, viki! :P (vicc OFF)
A kérdező hozzászólása: Az am az amúgy rövidítése. Komolyan mondom, egyszer kéne csinálni egy egész wikit ezeknek a "szavaknak".
az egybeírásosat én is utálom:| meg a "non"-t:D:D ez nagyon gáz:/ de amúgy nem csak csajok csinálják:S fiúk is szokták (legalábbis nekem jópár fiú ír w-vel és x-szel, meg a magánhangzókat is gyakran hagyják ki:/ fiúkhoz nagyon nemillik. a lányokat, akik ezekben a hülyeségekben szenvednek, azokat meg csak sajnálni tudom:D persze csak ha már veszélyesen írnak így. pl ha tom -ot írnak tudom helyett, az még elmegy.. azt még nem tartom ribinek, de am cink:D
Kedves elõzõ, a 'tom' ugyanolyan cink, mint az 'am'.
A kérdező hozzászólása: A 21 óra 25 perckor "megfogalmazott" válasz "szerzõjének" szól ez az üzenet. Ki nem tud fogalmazni, meg helyesen írni?! Úgy látszik, a szavak egybeírására korlátozódott csekély értelmi képességeidet meghaladja az a tény, hogy életem során nem egy helyesíró versenynek lettem elsõ helyezettje, illetve hobbimként történeteket írok, amelyekben a mondatszerkezetek néha olyan bonyolultak, hogy valószínûleg tartalmukat egyszerûen nem lennél képes értelmezni. Ebbõl adódóan nem tartom indokoltnak az általad írt választ, tehát felhívnám szíves figyelmedet, hogy alaptalanul senkibe se köss bele, mert csúnya véget fog érni a dolog. Angolosan: "you're totally owned"... Rosszkor voltál rossz helyen, no de nem szaporítom a szót, mély tisztelettem zárom soraimat.
Szerintem is hülyeség, sokszor meg sem értem amit írnak:) De, el magyaráznátok, hogy mégis milyen az a "W"-s írás? A többivel tisztában vagyok, de ez valahogy...
nekem is sikerül néha de csak mert németül csinálok elég sok mindent :"D de aki csak úgy csinálja az egy büdös nyomorék ^^, és a pontal elválasztottbetüt is használtam amikor rossz volt az egyik gombja a telómna és nem ment a szóköz írás ...
A kérdező hozzászólása: Fogj egy szöveget, nyisd meg Jegyzettömbben, lépj a Szerkesztés / Csere menübe, az elsõ mezõbe írj egy "v"-t, a másodikba pedig egy "w"-t. Kattints Az összes cseréje gombra, és akkor megtudod, milyen a W-s írás. :)
21:53-nak a w-s írás az az amikor a simav-ket felcserélik w-re walahogy így, walami, wagyok......stb
Fú, ez engem is nagyon tud bosszantani, pedig lány is vagyok, és fiatal is (14)! :) Ha valaki így kezd MSN-en, rövidítve, pontozva, w-vel, azzal alapban szóba sem állok, mert nem csak, hogy idegesítõ, de még elolvasni sem lehet. Nekem csak az a mániám, hogy minden _mondat_ végére pontok teszek, még akkor is, ha csak csonk a mondat, szóval egyszavas. De ez azért szerintem nem gáz. :D Egyszerûen befejezetlennek tûnik, és ez zavar. Na.de.ez.azért.már.borzasztó.idegölõ. Ennél már csak a 'wok' 'vmi' 'vs' és társaik az idegesítõbbek. Az affektálásról nem is beszélve!
A kérdező hozzászólása: Nem is beszélve arról, ha valakinél minden második szó helyett egy smiley jelenik meg, és amikor még csak tölti õket az msn, egy nagy fehérség az üzenet fele... Meg ezekbõl a smileykból nem gyakran jön rá az ember, hogy mit akarnak kifejezni, "alájuk" kell nézni jobbklikkel. Fú, de utálom.
Minek a röviditése az 'am'? Mai napig nem tudtam rájönni..
én azért írom így a smájlim (: mert akkor bejön a gépi az meg nem olyan mosoly amit akarok :D

Mi ez az EMO dolog?

Legjobb válasz: annyit magyarázhattok bele amennyit csak akartok oldalakon keresztül, ez akkoris egy nagy sz*rság marad -.-

annyit magyarázhattok bele amennyit csak akartok oldalakon keresztül, ez akkoris egy nagy sz*rság marad -.-
Az emoo nem egy divat hanem életérzés.. Nem minden emo vagdossa magát..az emonak több fajtája van: Hard emo: A hard emok mindig csak fekete cuccokba járnak, egyesek akik ide tartoznak tényleg vágják magukat, hisz õk totál depisek és talán sokkal érzékenyebbek a világ felé, teljesen antiszociálisak. Half'n emo: (fél emo) Õ bennük is megvan az emo érzés, ugyanolyan felfogásuk van mint az emoknak, õk is emo zenét hallgatnak, de õk nem annyira éreztetik a külsejükön azt hogy emok, de nálluk is megvan az emo beütés. Saucy emo: A saucy jelentése pimasz, elegáns. Õk vidámak, kedvesebbek, jelképük a szivárvány színû cuccok. Õk náluk is fontos az érzelem, de a vidámságukkal kevésbé élik meg a fájdalmat. A saucyk csak színes cuccokat hordanak szinte nem is vesznek fel feketét, viszont õk több kiegészítõt hordanak. Scene: Azért nem írom hozzá, hogy emo mert szerintem és többek szerint is semmi köze az emohoz. A scene jelentése látvány. Mivel a scene lényege a megbotránkoztató extrám külsõ. Ezt a stílust modellek (scene modellek) kezdték el terjeszteni a MySpace - en pl. Kiki Kannibal és Dakota Rose. Aki találkozik egy scenenel az ne lepõdjön meg ha olyat hal tõle, hogy , , Én vagyok a legszebb, te meg egy csicska vagy ha nem tetszik mehetsz a jó büdös francba "stb. Ez amúgy is egy divat stílus semmi érzelem nincs benne és céljuk a megbotránkoztatás, szal ez a stílus csak a külsõrõl szól. Poss emo: A poss az angol possible szóból ered, jelentése lehetséges. Õk is érzelmesek, gyakran változik a hangulatuk, sosem mutatják meg az igazi érzéseiket. A poss emok nagyon szeszélyesek, nehezen lehet õket kiismerni, mások elõtt sosem sírnak, csak kevés embert engednek magukhoz és csak nekik mutatják meg igazi énüket. Õk jóval keményebb zenét, de õk is emot hallgatnak. Állítólag ezt a stílust egy magyar lány találta ki. Ire-emo: Kevesen ismerik ezt a stílust is. A saucy és a scene miatt szorult háttérbe. Az ire jelentése: harag. Õk a harag megtestesítõi. Lázadnak a cuki és ari dolgok ellen. Elítélik az öngyilkosság, öncsonkítás minden módszerét. Õk is érzelmesek, mivel ha nem lennének akkor nem lennének emok sem, fontos nekik a hûség mindig kitartanak választottuk mellett. Mivel õk a harag megtestesítõi gyakran keverednek verekedésbe, sokszor direkt provokálnak ki maguknak egy jó verekedést, csetepatét. Hurt emo: A hurt angol szó jelentése fájni. Nekik is nagy fájdalom van a szívükbe. Belsõleg ugyanolyanok mint az emok, õk is érzelmesek, az érzelmesebb emo zenéket kedvelik. Ha valaki beszól nekik nem félnek visszaszólni, bár õk általában kedvesek az emberekkel. Öltözködésükben mások, egyik nap színes, másik nap fekete ruhákba öltöznek, az öltözködésük egy nap attól függ hogy milyen kedvvel ébredtek.
Akkor azt hiszem a pszichológusok kénytelenek átnevezni a depressziót emonak Jajj ne má... :D
Van az emo ami az érzelmes emberek érzenek.Akik midneki bántja , depressziósak . Mások mint a többi .Az emós pedig aki csak hóbortból felveszi ezt a ruhát hogy ez húde emnõ.De egyáltalán nem érez úgy mint egy emo.
Mondjuk ez a vers szerintem rendkívül gyenge, de van benne valami. De amúgy ezt sem értem, hogy szar az élet. Spec az én életem olyan, amilyenné én teszem. Azt mondja hogy nem olyan mint a többi átlag ember, de a többi átlag ember élete is azért szar, mert nem tudja irányítani a saját életét. Amit akarok, azt elérem, így az én életem az enyém, és igazán szép. :D
Ime egy Anti Emos vers: (bocs ha vkit érzékenyen érint, de szerintem nagyon találó) Jaj de szép vagy abban A Hello Kittys szarban Mily szép a félrenyírt hajad Pont úgy nézel ki, mintha lehánytad volna magad A világfájdalmat jelzi a kinézeted? Tizennégy évesen ehhez sok közöd lehet Hisz szüleid mindent megadnak neked Küzdened még soha semmiért nem kellett De nem baj, bújj csak a sarokba sírni Hisz számotokra úgyis ez a trendi Vagy fiú létedre csókolgass egy másik srácot Úgyis erre élveznek el az EMO lányok Egy dolog van, amiben egyetértek veled Szerintem klassz dolog, ha felvágod az ered Legalább egy patkánnyal kevesebb A Föld máris sokkal jobb hely lett Nem tudom, mi a franc van veled Miért nem tudod élvezni az életet? Miért kell úgy kinéznie minden 2. lánynak, Hogyha ránézek máris sugárba hányjak Érzelmes vagy, ezt mondod magadról De faszt se tudsz az érzelmek széles skálájáról Számodra csak a bú, a bánat marad Tudod mit bakker, inkább öld meg magad!
Nn emó vok, de nem bisexuális. Nem érdekel ha nem tok gondolkodni meg minden. amugy nem kell minket megvetni, inkább ránk se nézzetek. kapjátok be a fas_omat. kiirnám ha nem néznék a moderátorok.XD
szánalom.
énis ezen gondolkozok(BOCS én nem tudok gondolkodni!XD) hogy az emok milyen érzõ lények, hát akkor én érzõ sem vagyok és lény se..XD akkor mi? öhhh
Az emo egy divat az elmebetegeknek.
itt egy angol oldal, ahol mindent leirnak, forditsd le, vagy fordiittatsd le valakivel, mert ez a biztos tudás ha itt olvasod el. http://www.luv-emo.com/
Az emo szubkultúra?? Hol? Nincs annak semmije! A gothicra mondhatod, hogy szubkultúra, a hip hop világa egy életérzés és stílus, mindegyiknek van normális háttere, ennek meg sehol sincs, csak divat :S
Magyarországon az emo egy divat semmi több. Énis az voltam de kinõttem belõle. ennyi, szerintem nem kell vele törõdni.
"az emo, egy szociális, gondolkodó lény. több mint egy átlagember" SZÓVAL: ha én nem vagyok emo, akkor én átlagember vagyok, aki nem gondolkodik?hmmm és ha valaki gondolkodó lény szeretne lenni, akkor imóvá kell alakulnia?és akkor már átlagos sem lehet?Na és mi van akkor, ha valaki átlagember akar lenni, és gondolkodni is akar?Jó kérdés mi?... *** Nem értem, hogy a slipont miért gondolják imónak?Nekem is van sliponom, és megvetem az emót.Akkor én most mi vagyok?Gondolkodom, nem vagyok emo tehát?Mert utolsó elõtti gondolkodásmodja szerint átlagember már nem lehetek!Akkor most mivan?
az elözõ korrekt. csak még néhány dolog Ad1: nincs olyan h emos. mert nincs punkos, nincs rockeres, nincs búnkóss ember. emo wan. köxe. Ad2: Az emo nem összelopkodott stílus. ésha az is lenne, akkor sem ez a fõ, h h nézel ki. mert lehetsz half'n emo, mint én. és akkor nem látszik rajtad. az emo az egy életérzés, egy szubkultúra. nem aról szól, hogy az ered vagdososod. hanem a világban megtalálható sok rossz, és igazságtalanság elutasítása. az emo, egy szociális, gondolkodó lény. több mint egy átlagember. sokat filozik a dolgokon, gyakori kérdése a miért. Ad3: igen a punkok és rockerek télleg nem barátai az emoknak. mert õk nem politikai problémákkal küzdenek, hanem emberivel. amivekl mindnekinek kéne. Ad4: a fiuk télleg gyakran hasonlitanak a lányokra. és gyakoriak a biszexuálisak is. de mi ebben a baj? hiszen egy ember miért nem szerethet, egy másik embert? és ha õ is fiu? hát aztán. ha nekik jó, tégeds miért izgat? irigykedsz? pont errõl beszélek. miért nem tudunk örülni, a másik boldogságának, miért kell ennyire negatívnak lenni? Ad5: a zene. nem csak ntx és th van. sõt. ez a legritkább. mai emo zenekarok: fall out boy, matchbook romance, my chemical romance, armor for sleep, funeral for a friend, panic! at the disco. persze nagy részük nem vallja magát annak, mert sok rajongótól elesne. de a zenéjük gyakran emocionális témáju. hirtelen ennyi
Ugyanaz, mint a mi (30-as)korosztályunknál az "alternatív" meg a "rocker" meg a "diszkós", a mai 50-60-asoknál meg a hippik, a rockerek meg a beatlesesek. Aktuális divat, amit a tizenévesek majmolnak. Ki lehet nõni.
Igazából betegség: depresszió, csak a sok kis takony divatot csinált belõle, de majd 18éves koruk után megszûnik, ha megélik azt a kort...
Ha rákeresel a "mi a fene az az emo?" kérdésre, megtalálod ott a választ.

Mit gondoltok eme összeállításról? Ti szoktatok hasonló filmeket nézni, vagy éppen ezeket?

http://hungarian.imdb.com/list/kxMWfkYRUBo/ Szóval még munkálatok folynak jó idő mire összejön a 250, mert random belehetne pakolni, de nem akarom. Na mind1.

Legjobb válasz: Örülök, hogy az Ötödik pecsét címû remekmû az elsõ tízben van. Az Országúton (La Strada, 1954), és a Valahol Európában címû filmeket ne felejtsd ki. Eddig határozottan tetszik.

Örülök, hogy az Ötödik pecsét címû remekmû az elsõ tízben van. Az Országúton (La Strada, 1954), és a Valahol Európában címû filmeket ne felejtsd ki. Eddig határozottan tetszik.
A „Híd a Kwai folyón”, „Annie Hall”, „Volt egyszer egy vadnyugat”, „Pillangó” négyes biztosan helyet kapna [valahol] az én listámon is.
A kérdező hozzászólása: Frissül a lista 105 alkotás van, a Bresson filmek elõrébb lesznek meg, na szóval a rangsort ne nézzétek, leírásban is ott van, még azon sokat kell állítgatni, de van sok új cím, szóval nézzétek.

Win7-em van, explorert használok, és nagyon idegesít h egy csomó oldal villog vagy vibrál vagy mi. Ez miért van?

F?ként az olyan oldalak ahol hirdetés,animáció van.Meg a játékok.

Legjobb válasz: Ne explorert használd..

Ne explorert használd..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!