Találatok a következő kifejezésre: Mi ez új vizsgálati (3 db)

Mi ez az új vizsgálati módszer?

anyukám hallott a rádióban egy ?új? vizsgálati módszerr?l.:kb.3 percig tart és lényegében minden betegséget fel lehet vele térképezni.kimutatható h.milyen baj volt korábban, most mi a probléma és mi következhet ezután...elég meseszer?en hangzik..szóval mi lehet ez a vizsgálat?

Legjobb válasz: még valami:valamilyen tappancsokat is használnak a vizsgálat folyamán...

A kérdező hozzászólása: még valami:valamilyen tappancsokat is használnak a vizsgálat folyamán...
Ez nem ilyen telefonon beszervezõs vizsgálat? Engem pár hete hívtak telefonon (nemtudom honnan szerezték meg a számom...), hogy mindenféle betegséget kiszûrnek, aki szívbeteg megvizsgálják, hogy jó e gyógyszer vagy nem és a végén pedig közölték, hogy nem tb támogatott, hanem fizetni kell érte, de nagyon megéri...
A kérdező hozzászólása: nem tudom pontosan, tényleg csak anyum hallott róla félfüllel a rádióban, és felkeltette az érdeklõdését...-érdekes mert õ nem hisz az ilyesmikben....-elõfordulhat h.arról van szó amirõl te beszélsz, de semmi konkrét infom nincs...
Talán biorezonanciáról van szó: találsz egy kis információt a http://www.invivo.hu oldalon
A kérdező hozzászólása: köszönöm, rákerestem külön a biorezonanciára és lehetséges h.valóban ezt kerestem...
Egyértelmûen biorezonanciának tûnik. Ezt a NASA fejlesztette ki, õk pedig nem piskóták. :) Van magyar fejlesztés is, az még jobb, még a HIV-vírust is meg tudják gyilkolni. (Szétrobban. Gyakorlatilag mindegy neki, hogy HIV vagy nátha, esetleg herpesz.)
Amirõl hallhattatok, az egy új találmány: szomatoinfrának hívják. Én már kipróbáltam a Sportkórházban és tényleg egy csoda! A sportkórház honlapján megtalálható.
ne már testmagasság, súly, meghallgat, ez általános vizsgálat, ne fossál már béke van N
Valószínûleg súly, magasság, szemvizsgálat, vizeletvizsgálat, vérnyomásellenõrzés, esetleg fogászati ellenõrzés, bár az nem valószínû. Talán kikérdeznek, hogy szedsz-e valamilyen gyógyszert, meg maximum megtapogatják a hasadat, hogy nincs-e valami belsõ probléma.
vizeletvizsgálat nem lesz az tuti
Van hogy a fiúknál megnézik a nemiszervet is, heréket meg kell a diáknak emelnie kézzel és fitymáját hátrahúznia, de ez nem kötelezõ vizsgálat, mondhatod hogy ezen a vizsgálaton nem veszel részt, minden máson igen, erre ugyanis nem kötelezhetnek csak nem mondják el nektek .Az iskolaorvos elvégezheti ezt a vizsgálatot, mert elõ van neki írva, de a diáknak nem kötelezõ ezen résztvennie.Sõt lányok bugyijába is benézhet, de a diákot erre szintén nem kötelezhetik hogy ezen résztvegyen. Ha egyszerre több diákot akarnának megvizsgálni, ill több diákot hívnának a vizsgálóba és más elõtt akarnának megvizsgálni akkor meg lehet kérni hogy ti egyenkénti vizsgálatot szeretnétek, csak vagy az éppen ott lévõ tanárnak, vagy az orvosnak kell szólni róla.Nekünk 6.-ba akartak volna here, fitymavizsgálatot de szóltunk eléggé határozottan hogy ezen nem veszünk részt, persze ijjesztegetni próbáltak hogy beírást kapunk, meg hogy ezen muszály résztvenni mert neki elõ van írva, erre én mondtam, mert én voltam a szószóló, hogy ez nem igaz, az orvosnál az szerepel elvégezheti a vizsgálatot, de erre nem kötelezheti a betegét és erre nem tudott mit mondani, de megmondtuk hogy ez nem igaz, és nyugodtan írjon be.Nem kaptam beírást. Ami aggaszt a vizsgálatokkal kapcsolatban beszéld meg a szüleiddel, hogy tudjanak róla hogy ha valami nagyon kellemetlen vizsgálat lenne akkor te mit tehetsz meg és hogy nyugodtan merjél majd nemet mondani. De alapból alapvizsgálatok szoktak lenni. Na mesélj mi volt?Hogyan zajlott?
A kérdező hozzászólása: amúgy fiú vagyok és jövõhét kedden megyünk
látást is vizsgálnak, meg hallást... a szokásos. a pólódat sem kell levenni, max felhúzni.
nálunk ez úgy néz ki, hogy póló le, meghallgatja a doki a légzést, vérnyomást mérnek, magasságot meg súlyt, meg 5 év alatt egyszer végigtapizták a hasam meg a hátam, hogy nincs-e valami nagy rendellenesség, aztán viszlát :D ez ugyan már középsuli, de ugyanez volt általánosban is :D

CTG vizsgálaton a baba szívverése 160 fölött volt valamivel átlagosan, holnap újra kell mennem, ez az érték magasabb egy kicsit a normálisnál. Volt már valakinél hasonló? Mi történt? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Ha végig mocorog akkor ez normális. Nekem alacsony volt egyszer, akkor átküldtek uh-ra de ott minden oké volt. Nekem akkor végig aludt és hiába piszkáltuk, tornáztam, nem kelt fel semmire. Ne izgulj, ilyenek gyakran vannak, nem gáz. Ha mégis úgy találják max. holnap megszülsz de nem lesz baja a babádnak.

Ha végig mocorog akkor ez normális. Nekem alacsony volt egyszer, akkor átküldtek uh-ra de ott minden oké volt. Nekem akkor végig aludt és hiába piszkáltuk, tornáztam, nem kelt fel semmire. Ne izgulj, ilyenek gyakran vannak, nem gáz. Ha mégis úgy találják max. holnap megszülsz de nem lesz baja a babádnak.
Nekem akkor volt ilyen, amikor hanyatt fektettek, és rámtették a kütyüt. Ugyanis nem tudtam hanyatt feküdni, mert valamiért az nem volt jó a bébimnek, és olyankor nagyon mocorgott. Mondtam is nekik, hogy nem lesz jó így, hát az eredmény az lett, hogy nekem is kellett másnap mennem. Kérdezték gúnyosan, hogy akkor hogy lesz jó? Mondtam, hogy ülve, addig is úgy csinálták a kórházban. Onnantól semmi baja nem volt a kicsinek.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, nekem épp most támadt az a gondolatom, hogy nálam épp fordítva van, ülve elég kényelmetlen, feszül is a medencémnél, és amikor az UH vizsgálatokon fekve csinálta a doki, akkor mindog jó volt. Holnap lehet, hogy én is megpróbálom más helyzetben. Második válaszoló: neked mennyi volt, nálunk 165.
Nálam volt, hogy felment akkor 170-re is szegénykémnek. De én tudtam, hogy ez a baj, úgyhogy nem paráztam. És utána soha többet nem lett ilyen.
Az én babámnak is mindig magas, bár a 160 nem éri el 155-158. A védõnõ mindig mondja, hogy magas, de emiatt valahogy nem aggódok mert úgy veszem észre, hogy nem szereti amikor azzal a kütyüvel vizsgálják (folyamatosan rúg, kinyomja magát, mozog) Otthon sem tudok háton feküdni, csak inkább ülve vagy oldalt, szerintem ez sem tetszik neki ezért magas.
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek, a megismételt vizsgálaton, már 160 alatt volt, oldalt feküdtem, így jobb volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!