Találatok a következő kifejezésre: Mi ez új (1219 db)

Nemrég kaptam egy cicát. Még nem élt meg egy karácsonyt sem és most rettegünk, hogy mivel ez új neki, valamit csinálni fog a fával, a díszekkel vagy az égőkkel. Mit tegyünk ez esetben?

2,10-es fát vettünk (már),de még nem állítottuk fel.a macskát nem lehet elzárni hónapokra,ameddig áll a fa,mert az szinte állatkínzás.nincs nagy lakásunk,nem tudjuk megoldani hogy külön helységben legyenek.hogy lehetne megakadájozni hogy betámadja?

Legjobb válasz: Szerintem sehogy,mindenképpen meg fogja nézegetni magának. Ha jól kikötöd a fát, nem tudja lerántani. Végsõ esetben pedig állhatsz a fa mellett egy vízipisztollyal, és ha rendetlenkedne, lespricceled. Kérdés, hogy utálja-e annyira a vizet, mint amennyire vonzza a fa.

Szerintem sehogy, mindenképpen meg fogja nézegetni magának. Ha jól kikötöd a fát, nem tudja lerántani. Végsõ esetben pedig állhatsz a fa mellett egy vízipisztollyal, és ha rendetlenkedne, lespricceled. Kérdés, hogy utálja-e annyira a vizet, mint amennyire vonzza a fa.
Ne viccelj, egy karácsonyfának komoly súlya van, nem tudja felborítani, pláne nem egy olyan kiscica, aki egy éves sincs. Nekünk öt cicánk van, és sosem voltak még elzárva a karácsonyfától. Arra vigyázunk, hogy az alsó 30-40 cm-re nem törékeny díszeket rakunk. Amúgy is csak az elsõ nap érdekli a fiatalabbakat a "csoda" (az idõsebbek rá sem bagóznak), pofozgatják egy kicsit a díszeket, élvezik, hogy leng, meg csörög a szaloncukor, aztán semmi perc alatt megunják, és többet felé sem néznek.
én, mint 2évtizedes macskatartó állíthatom, hogy az elõttem hozzászolónak teljesen igaza van!mintha csak én írtam volna.. :)
Itt már nem kell több komment, elözövel egyet értek, nekem 8 éve vannak cicáim, 1x fordult elö, hogy a 3 honapos megmászta a fát, aznap, utána már nem !! lefele már szurta a tüske:D, én vettem le, de a nagyobbak nem másznak rá, csak arra kell ügyelni hogy nagyon lent ne legyenek diszek, hogy ne izgassák a fantáziájukat !! Sok sikert hidd el nem lesz baj, csak ne logjon lent a disz :D
igazat adok az elõttem szólóknak, tán még annyit szólnék hozzá, hogyha tényleg annyira parázol kösd ki a fát, és akkor bizti nem dõl el ha nagyon érdekelné, és tényleg a díszeket rakd feljebb, fõleg a törékenyeket.
Szia. Egyet értek elõttem szólókkal, annyit hozzátéve, hogy nekünk méteres mûfenyõnk van, ez is volt már akkor is amikor a cicám 5 hónapos volt, az alsó ágakra nem tettem törékenyt, mint írták többen elõttem, csak kézzel készített tárgyakat, és szaloncukit, és arra ébredtünk volt úgy éjjel, hogy "csenget" Hamu a csengõvel, mert piszkálta a szaloncukrot, és közben rázta a fát, kapott egy kis vizet vízipisztolyból, és megtanulta, hogy a fa az nem játék, ma is még néha "eltévelyedik", de ma már elég hangosabban rászólni.A vízipisztoly, a díszek jó helyre tevése, a fa kikötése megfelelõ védelem szerintem. Boldog Ünnepeket!!!
A kérdező hozzászólása: még meg van a fa és áll.de a macsek eszi a tûleveleket.ez mennyire károsítja a szervezetét?
Ha van egy kis idõd akkor a foglald le a cicut! Ha nincs akkor a nem törékeny dolgokat ragd alulra , a törékenyeket felülre. B.U.É.K ! ! !

Valaki meg mondja mi ez új hülyeség?

Állitolag "hitelt ad" de nem ugy mint a bank szerintem hülyeség. de mindig ezt nyomják emailbe, valaki hallot róla valamit?

Legjobb válasz: Kft is adhat hitelt. 1996. évi CXII. törvény A provident is ad hitelt, nem bank. A cofidis is ad hitelt, az sem bank. Bak Norbert, már megint beleokoskodsz valamibe, amihez nem értesz. Mount Stupidon jársz (http://blogs-images.forbes.com/chrisbarth/files/2011/12/Moun..) ebben a témában is. A fren meg egy pilótajáték.

Kft is adhat hitelt. 1996. évi CXII. törvény A provident is ad hitelt, nem bank. A cofidis is ad hitelt, az sem bank. Bak Norbert, már megint beleokoskodsz valamibe, amihez nem értesz. Mount Stupidon jársz (http://blogs-images.forbes.com/chrisbarth/files/2011/12/Moun..) ebben a témában is. A fren meg egy pilótajáték.
Hitelt bank ad, nem fogyasztói csoport, nem kft, nem más.
Igaz is, szóval helyesbítek, hitelintézetek folyósítanak hitelt.( ha már a kedves névtelen és nem túl igaz jellemû, kritikusunk erre felhívta a figyelmet)
Pilótajáték.
A kérdező hozzászólása: igen de ez nem fogyasztási csopot. vagyis nem tudom mi ez nem regiztem be. de nem hiszem hogy csak ugy adnak pénzt :D

Mi ez a mánia hogy ha kijönnek az új konzolok akkor mindenki dobhatja ki a jelenlegi VGA-jat?

Állandóan ezt hallani itt gyakorin,és én egyátalán nem értem az összefüggést. Pl akinek most egy HD7870 vagy HD7950 kártyája van,annak miért lenne égetően sürgős cserélni majd újra? Sosem értettem hogy miért a konzol a meghatározó.Jó oké,elsődlegesen arra íródnak az új játékok,de én valahogy nem esek hasra se az Xbox 360 se a PS3 teljesítményétől. Relatív szar grafika,split screenbe érezhető fps hiány. Ez lenne a meghatározó? Valaki világosítson már fel,de reálisan,ne ilyen "szart se fog érni,kikell majd dobni,netezni lesz elég a kártyád" szintű stílusban.

Legjobb válasz: Szia! Egy másik hozzászólásban leírtam, de neked is kifejtem, hogy miért. A jelenlegi konzolok ( Xbox 360, Playstation 4 ) régi hardverrel rendelkeznek és miattuk a mostani játékok grafikai fejlõdése, még ha Crysis 3-ról beszélünk ( csak nézd meg a Crysis elsõ részét nincsen igazán nagy grafikai ugrás ) nagyon lelassult, mert a játékfejlesztõknek nem a PCre kiadott játékokból van igazán bevételük, hanem a konzolverziókból és mivel a konzolok véges erõforrással rendelkeznek, ezért a grafikai fejlõdés is lelassult. Akármennyire hihetetlen, de ha majd a új konzolokhoz fog igazodni a grafika, akkor a relatíve új hardverrel szerelt konzolok, iszonyat grafikai fejlõdést fognak magukkal hozni, ami a játékok hardverigényét nagyon meg fogja nyomni ezáltal, a mostani GPU-k teljesítménye nem fogja kielégíteni az új játékok gépigényét, ezért valószínûleg ( nem biztos ), majd az alapoktól kell újraépítgetni a gépeket.

Szia! Egy másik hozzászólásban leírtam, de neked is kifejtem, hogy miért. A jelenlegi konzolok ( Xbox 360, Playstation 4 ) régi hardverrel rendelkeznek és miattuk a mostani játékok grafikai fejlõdése, még ha Crysis 3-ról beszélünk ( csak nézd meg a Crysis elsõ részét nincsen igazán nagy grafikai ugrás ) nagyon lelassult, mert a játékfejlesztõknek nem a PCre kiadott játékokból van igazán bevételük, hanem a konzolverziókból és mivel a konzolok véges erõforrással rendelkeznek, ezért a grafikai fejlõdés is lelassult. Akármennyire hihetetlen, de ha majd a új konzolokhoz fog igazodni a grafika, akkor a relatíve új hardverrel szerelt konzolok, iszonyat grafikai fejlõdést fognak magukkal hozni, ami a játékok hardverigényét nagyon meg fogja nyomni ezáltal, a mostani GPU-k teljesítménye nem fogja kielégíteni az új játékok gépigényét, ezért valószínûleg ( nem biztos ), majd az alapoktól kell újraépítgetni a gépeket.
Mondjuk hozzá tenném, hogy a szart sem fog érni, azért enyhe túlzás, de nagyon gyorsan el fognak avulni ezek a vieókártyák.
A kérdező hozzászólása: Értelek. Hát mindenesetre ez nem tántorít el engem attól hogy még a 8-as széria elött vegyek VGA-t az APU mellé. Ha majd kevés lesz, akkor veszek még 1-t mellé:D
Nem értem a kérdést, semmi ilyet nem tapasztaltam. Új generációs kártyánál van egy ilyen hiszti, de ott is marhaság, mert a gyártók vigyáznak rá, hogy az új csúcskártya max. "gyök kettõvel" (1.4-1.6x közötti szorzóval) legyen csak jobb. Ilyenkor érdemes ilyen balekok levetett VGA-ját vagy proci család váltásnál prociját bagóért megvenni. ;)
Relatív szar grafika, split screenbe érezhetõ fps hiány. Ez lenne a meghatározó? Kérdezõ, ezzel le is írtad a mostani helyzetet. A mostani játékok egy relatíve szar alap grafikára épülõ programok. Crysis 3, fut egy olyan konzolon, amiben a GPU: egy régi 2006-os modell, directx 9 támogatás maximálisan. A PC-s Crysis 3 meg ugyanez, csak telepakolva dx11-es shaderekkel.


Mik ezek az új világrend hívők?

Egyre több itt az olyan kérdés meg ember aki hisz a z új világrendben meg ilyen hülyeségekben. Hogy a Föld lakosságát 7 milliárdról 250 millióra akarják csökkenteni meg ilyen baromságok. Most nem azért, de ha ennyire hisznek benne, akkor hogy hogy tudnak róla? Ha már "titkos" Mik ezek az új világrendek? Nem értem. Amikor én kérdeztem, hogy egy honlap valós-e ahol hasonló baromságot írtak, akkor mindenki lehurrogott, hogy ilyet bárki feltesz 10 perc alatta netre meg bárki kitalál. Most meg egyre több ilyen "hívő" van már.....mik ezek? Igaz dolgok, vagy valami kitaláció, szenzáció stb? Miért kell ilyenekkel félelmet kelteni?

Legjobb válasz: "Mik ezek az új világrend hívõk?" Ilyenek mindig voltak és lesznek. A lényege ennek az, hogy általában alacsony mûveltségû, a világot nem nagyon értõ embereket zavarja, hogy nem ismerik ki magukat a hírek között. És ezért olyan elméletekhez fordulnak, amelyek gyors magyarázatot kínálnak. Ez azért jó, mert ha megtudod Drábiktól, hogy a világot a Rothschildok irányítják, és minden háború és gazdasági válság miattuk történik, akkor onnantól kezdve mondhatod, hogy nem jártál egyetemre, és mégis okosabb vagy a történészeknél és a közgazdászoknál, mert õk hiába tanultak 5 évet, ezt nem tanulták az egyetemen. Ez a lényege az összeesküvés-elméleteknek. Nagyon keveset tudó, mûveletlen, szorongó emberkék szeretnék azt hinni, hogy õk "beavatottak", tudják az "igazságot", és az igazság semmiképpen sem az, amit "hivatalosan" annak tartanak. Így az összeesküvéselmélet-hívõ abban a boldog tudatban él, hogy mindent ért és mindent tud, ami fontos. " Amikor én kérdeztem, hogy egy honlap valós-e ahol hasonló baromságot írtak, akkor mindenki lehurrogott, hogy ilyet bárki feltesz 10 perc alatta netre meg bárki kitalál" Ez a lényeg, a rövidség és gyors legyárthatóság. Pl. a Zeitgeist filmek 2 órásak. Megnézi a gyerek a Zeitgeistot, és utána azt hiszi, hogy többet tud a gazdaságról, mint a közgazdászok, akik 5 évet tanultak a témáról az egyetemen. "Most meg egyre több ilyen "hívõ" van már.....mik ezek?" Nincs egyre több, csak azt hiszed, mert te mostanában fedezed fel ezt a dolgot. Mindig is divat volt ez, 10 éve is, 20 éve is, 200 éve is. "Igaz dolgok, vagy valami kitaláció, szenzáció stb?" Ha valamirõl nem tudod eldönteni, hogy igaz-e, akkor nézd meg, hogy ki írta és hol jelent meg. Ami egy szerkesztõbizottsággal rendelkezõ tudományos folyóiratban jelenik meg, az általában igaz. Vagy ha téves, akkor sem szándékos hazugság. Ami a bulvársajtóban vagy napilapban jelenik meg, az nem feltétlenül igaz. Nézd meg, ki írta a cikket. Ha egy sebész ír a történelemrõl vagy egy gépészmérnök a világgazdasági helyzetrõl, akkor az a cikk sokkal kérdésesebb, mintha a gépész a gépekrõl írna, vagy a sebész a sebészetrõl. Történelmi kérdésekben történészek illetékesek, gazdaságiakban gazdászok. És még ez sem elég. Mert azt is meg kell nézni, hogy a szakmáján belül kicsoda valaki. Ha pl. valamit a gazdaságról Krugman mond, annak súlya van, mert Krugman Nobel-díjas, fontos tudományos eredményei vannak és az egész világon elismeri a szakma. Ha Bogár László mondja, annak igen kicsi a súlya, mert Bogárnak nincsen se komoly szakmai elismertsége, se fontos eredményei.

"Mik ezek az új világrend hívõk?" Ilyenek mindig voltak és lesznek. A lényege ennek az, hogy általában alacsony mûveltségû, a világot nem nagyon értõ embereket zavarja, hogy nem ismerik ki magukat a hírek között. És ezért olyan elméletekhez fordulnak, amelyek gyors magyarázatot kínálnak. Ez azért jó, mert ha megtudod Drábiktól, hogy a világot a Rothschildok irányítják, és minden háború és gazdasági válság miattuk történik, akkor onnantól kezdve mondhatod, hogy nem jártál egyetemre, és mégis okosabb vagy a történészeknél és a közgazdászoknál, mert õk hiába tanultak 5 évet, ezt nem tanulták az egyetemen. Ez a lényege az összeesküvés-elméleteknek. Nagyon keveset tudó, mûveletlen, szorongó emberkék szeretnék azt hinni, hogy õk "beavatottak", tudják az "igazságot", és az igazság semmiképpen sem az, amit "hivatalosan" annak tartanak. Így az összeesküvéselmélet-hívõ abban a boldog tudatban él, hogy mindent ért és mindent tud, ami fontos. " Amikor én kérdeztem, hogy egy honlap valós-e ahol hasonló baromságot írtak, akkor mindenki lehurrogott, hogy ilyet bárki feltesz 10 perc alatta netre meg bárki kitalál" Ez a lényeg, a rövidség és gyors legyárthatóság. Pl. a Zeitgeist filmek 2 órásak. Megnézi a gyerek a Zeitgeistot, és utána azt hiszi, hogy többet tud a gazdaságról, mint a közgazdászok, akik 5 évet tanultak a témáról az egyetemen. "Most meg egyre több ilyen "hívõ" van már.....mik ezek?" Nincs egyre több, csak azt hiszed, mert te mostanában fedezed fel ezt a dolgot. Mindig is divat volt ez, 10 éve is, 20 éve is, 200 éve is. "Igaz dolgok, vagy valami kitaláció, szenzáció stb?" Ha valamirõl nem tudod eldönteni, hogy igaz-e, akkor nézd meg, hogy ki írta és hol jelent meg. Ami egy szerkesztõbizottsággal rendelkezõ tudományos folyóiratban jelenik meg, az általában igaz. Vagy ha téves, akkor sem szándékos hazugság. Ami a bulvársajtóban vagy napilapban jelenik meg, az nem feltétlenül igaz. Nézd meg, ki írta a cikket. Ha egy sebész ír a történelemrõl vagy egy gépészmérnök a világgazdasági helyzetrõl, akkor az a cikk sokkal kérdésesebb, mintha a gépész a gépekrõl írna, vagy a sebész a sebészetrõl. Történelmi kérdésekben történészek illetékesek, gazdaságiakban gazdászok. És még ez sem elég. Mert azt is meg kell nézni, hogy a szakmáján belül kicsoda valaki. Ha pl. valamit a gazdaságról Krugman mond, annak súlya van, mert Krugman Nobel-díjas, fontos tudományos eredményei vannak és az egész világon elismeri a szakma. Ha Bogár László mondja, annak igen kicsi a súlya, mert Bogárnak nincsen se komoly szakmai elismertsége, se fontos eredményei.
A globális depopulációra gondolsz, biztosan. Túlnépesedés és éhezés van. A világ tele van fanatikus, önzõ emberekkel. A mostani rendszer semmiképpen nem mûködhet tovább, mert háborúhoz vezet. Ha nincs változás, elõbb vagy utóbb magától lesz globális depopuláció, ami akár az emberiség kihalásához is vezethet. Lehet te otthon jól el vagy, vagy éppen csak megélsz, de máshol nem ez a helyzet. Nem tudni mi lesz...De ebben a rendszerben nincs jövõ. Automatikusan vagy nem automatikusan, de globális depopuláció lesz. Ha csak nem lesz egy új rendszer, melynek kidolgozásában bárki segíthetne. Mi legyen az éhezõkkel, munkanélküliekkel, megszálottakkal és gonosztevõkkel.
Nézd, én hiszek Istenben és van sok normális vallás, de ha egyszer valami vallási fanatikus hatalmat kap, vagy olyan fegyverhez jut hozzá, amihez nem kellene, akkor elég nagy problémák lehetnek. Mi lesz ha nem lesz már víz pl?? Hajlandóak leszünk összefogni, vagy vízzel fognak fizetni a munkáért? A szaporodás akkor fog csak megállni, ha nem csináljuk. Csak akkor jönnek a faji, nemzetiségi kérdések stb... Szerintem is hülyeség így csökkenteni az emberek számát és igazságtalan is. Szerintem elég csak 2-3 milliárdra. Egyébként nem. De ha nem oldjuk meg a problémákat csak rosszabb lesz.
Globális depopulációra nincs szükség, de ami most van azt meg kell változtatni, mert katasztrófális.
A kérdező hozzászólása: A tudósok kiszámították, hogy 2050-re nagyjából megáll a Föld népesedésének növekedése. Az, hogy Afrika, Kína meg India túlnépesedik nehogy már Európa problémája legyen, és minket irtsanak ki. Amúgy születésszabályozás most is van kínában, de szerintem nem lesz olyan hatalmas túlnépesedés, mert megáll.
A kérdező hozzászólása: De nekem ez ott sánít, hogy így tudja mindenki stb....én szerintem nem lesz semmiféle iylen drasztikus csökkenés, hogy 6 milliárddal kevesebb ember lesz stb...képtelenség, és gondolom az emberek nem hagynák h kiírtsák õket. Háborúk mindíg is voltak, ez nem újdonság.
Jobban mondva van, csak nem akítv, hanem passzív módon. Születés szabályozással pl. A szegénységet és a tudatlanságot, fanatizmust meg kell szûntetni. Meg ezt a pénzre épülõ, backdoorokkal teli káros rendszert.
13:41 "Régóta tervezem már, és egyszer tényleg belevágok, hogy egy igaznak tûnõ újdonságot kezdek terjeszteni, aládúcolom egy kis áltudományos háttérrel, és megnézem, hány hívet sikerül toboroznom neki." Egy csomót sikerülne, ha van minimális érzéked a marketinghez. De nem ajánlom, mert ha rádragad a szektavezér szerep, akkor normális helyeken nem fognak komolyan venni, leélhetsz egy életet az elmebeteg híveid körében.

Mi ez az új "iszonyat", ez a nílusi fertőzés, vagy micsoda, amit szúnyogok terjesztenek? Mik a tünetek? Hogy lehet elkapni pontosan? (És ki találta meg/ki? )

Legjobb válasz: Ezt az új iszonyatot 83 éve azonosították elõször. Azóta a világ számtalan részén megjelent már. Szerintem ideje elkezdened rettegni és szaladni az oltásért. De lehet, hogy ráér majd csak a jövõhéten elkezdeni.

Ezt az új iszonyatot 83 éve azonosították elõször. Azóta a világ számtalan részén megjelent már. Szerintem ideje elkezdened rettegni és szaladni az oltásért. De lehet, hogy ráér majd csak a jövõhéten elkezdeni.
Új? Szinte minden évben van Magyarországon is párszáz beteg. A legtöbbször olyan enyhék a tünetek, hogy még orvoshoz sem fordulnak vele. Nem iszonyatosabb, mint egy sima nátha.
Szerintem csak egy újabb üzleti fogása a gyógyszergyártóknak! Nyomtak egy kis kenõpénzt a médiának, megvajaztak néhány dokit, aki majd nyilatkozik az ügyben, és már kerestek is az ügyön néhány milliárdot!
http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/2692/a-nyugat.. Nem tûnik túl veszélyesnek. Nem sokan betegednek meg, és a többségnek nem is súlyosak a tünetei.
A kérdező hozzászólása: Oké, csak mert pár napja hallottam egy ismerõsömtõl, aki a madárinfluenza miatt is majdnem maga alá csinált, és csak nézett, hogy én még miért nem hallottam róla. xD Sejtettem, hogy ez sem valami nagy cucc...

Mi ez az új "divat" a gyógyszerreklámokban? Lehet ilyet?

Egyre több gyógyszernél látom, hogy a reklámjukban egy másik (márkásabb, drágább) termék helyett ajánlják a sajátjukat. Ilyet lehet? Például most van ez a Candida Teva reklám, ahol mondják, hogy ugyanolyan jó, mint a Canesten, csak sokkal olcsóbb. Meg régebben volt a Prostamol Uno helyett is valami.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ezt csak azért tehetik meg, mert a leszólt termék is az övék volt, csak egy régebbi csomagolással, stb. Tehát saját gyártást le lehet szólni. Az újat igy reklámozza, ez nekem is visszatetszõ, már csak azért is, mert a gyerekeket arra tanitják, hogy úgy juss feljebb, ha a másikat letaposod. Nem. Ne taposd le a másikat, de az érdemeidet jól tudd érvényesiteni. De ehhez finom diplomácia és rengeteg ész kellene.

Én úgy tudom, ezt csak azért tehetik meg, mert a leszólt termék is az övék volt, csak egy régebbi csomagolással, stb. Tehát saját gyártást le lehet szólni. Az újat igy reklámozza, ez nekem is visszatetszõ, már csak azért is, mert a gyerekeket arra tanitják, hogy úgy juss feljebb, ha a másikat letaposod. Nem. Ne taposd le a másikat, de az érdemeidet jól tudd érvényesiteni. De ehhez finom diplomácia és rengeteg ész kellene.

Mit csináljak a pasimmal, aki a jegyesem, ha már több mint 9 napja semmilyen módon nem keresett? EZ új rekord a kapcsolatban! Õ maga kérte, hogy ne én keressem a munkahelyi tilalom miatt, majd ő hív. Kicsit több mint 3 éves kapcsolat.

Legjobb válasz: O, ez uberdurva. Milyen munkahelyi tilalom? Es amugy az elmult, tobb, mint 9 napban 24/24-ezett??? Utana sem tudott cvolna hivni? Hat erdekes egy vilag ez mar. Nekem furcsa nagyon, gondolom neked is, valoszinuleg az egesz kapcsolatot, ha van meg, ujra kell gondolni.

O, ez uberdurva. Milyen munkahelyi tilalom? Es amugy az elmult, tobb, mint 9 napban 24/24-ezett??? Utana sem tudott cvolna hivni? Hat erdekes egy vilag ez mar. Nekem furcsa nagyon, gondolom neked is, valoszinuleg az egesz kapcsolatot, ha van meg, ujra kell gondolni.
Én a helyedben meglepném a munkahelyén! Tutira titkol valamit, nem akarlak elkeseríteni, de lehet más nõ van a dologban. 3 éve vagytok együtt, jogod van tudni, hogy mi áll a háttérben. Vedd a kezedbe az irányítást, menj be hozzá, és nézz kicsit körül!
Ez elég gáz. Nem lehet, hogy van valakije?
9 napja dolgozik????? Nincs magán teloja??? Na ne már... Ez nekem nagyon gyanus. Normális kapcsolatban mindennap bezsélnek a felek még ha csak pár percet is hogy ki hogy van minden ok stb....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményeteket.

Mit tudtok az Avon Timeless illatáról? Egy parfüm webáruházban találtam rá, de sem a katalógusban, sem az Avon honlapján nem láttam még. Ez új termék lenne, esetleg kifutó? Tanácsadónők, ti tudtok róla valamit?

Legjobb válasz: Én ezt még csak külföldi avon katalógusban láttam(lengyel avonban volt tavaly a karácsonyi katalógusban)Eddig nincs tudomásom arról hogy ez új termék lenne,legalábbis a következõ 2-3 kampányban más parfümök lesznek,de ez nem.

Én ezt még csak külföldi avon katalógusban láttam(lengyel avonban volt tavaly a karácsonyi katalógusban)Eddig nincs tudomásom arról hogy ez új termék lenne, legalábbis a következõ 2-3 kampányban más parfümök lesznek, de ez nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mi ez az új őrület, a buddházás?

http://www.morningshow.hu/?o=galeria&mode=kepek&galeria=158#..

Legjobb válasz: Ezt a Balázsék találták ki.Arra kiváncsiak,hogy hány nap alatt fog elterjedni a neten ez az "új"õrület. Vadon Jani volt a kezdõ alany.

Ezt a Balázsék találták ki.Arra kiváncsiak, hogy hány nap alatt fog elterjedni a neten ez az "új"õrület. Vadon Jani volt a kezdõ alany.

Mi ez az új tejfakasztó buli őrület? Egyáltalán mi ez?

Szinte minden nap kér valaki itt Liberot meg Pamperst meg egyebet. És miért kell ruhafogasra akasztani?

Legjobb válasz: Szia, a tejfakasztó bulit ismerem, már nagyon régi szokás, hogyha megszületik a baba az apuka és a haverok megünneplik, de a fogasos dolog még nekem is új:)

Szia, a tejfakasztó bulit ismerem, már nagyon régi szokás, hogyha megszületik a baba az apuka és a haverok megünneplik, de a fogasos dolog még nekem is új:)
a pelenkát egy kis ajándékként szánja az illetõ aki rá is szeretne valmi szöveget hímezni
Lehet velem van a baj, de nem értem a kérdésedet. A tejfakasztó buli számomra az, amikor az apuka elmegy a barátaival bulizni, ha megszületett a kisbaba és kívánják, hogy legyen sok teje az anyukának. Nem értem a pelenkának mi köze ehhez?
???? Nem értem az összefüggést a kérdés és a magyarázat között. A tejfakasztó buli felénk az, hogy amikor megszületik a baba, az újdonsült apuka a haverjauval elmegy piálni. Az, hogy ha valaki megszorul, és itt kér segítséget, szerintem nem baj. Ha tehetem, én is segítek. A ruhafogasra akasztáshoz nem tudok hozzászólni.
A kérdező hozzászólása: Azért kérnek pelenkát hogy tejfakasztó bulira egy ruhafogasra akasszák. Ennek semmi köze ahoz hogy ki hogyan áll anyagilag. Nem egy olyan anyuka kéri akinek a hó végén nincs pelusa. Az teljesen más.
A kérdező hozzászólása: Azt értem de a pelenka amit ehhez itt kérnek az mégis mire kell? Csak kíváncsi vagyok, jó lenne ha valaki elmondaná...
Mindig is valami buli volt ha új családtaggal bõvültek. Lehet akkor más volt a neve.... Ilyen elnevezéssel most hallottam a rádióban. Csak egy ürügy hogy kis görbe este legyen az apukának. Akkor lenne szép, ha egy igazán beszélgetõs buli lenne. És nem az asztal alá igyuk magunkat.... Miközben lehet hogy a szülés után valami komplikáció adódott, mondjuk rá 4-6 óra múlva...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!