Találatok a következő kifejezésre: Mi ez reggel kb már (11 db)

Lehet h valaki ijesztgetni akar.
A kérdező hozzászólása: Bocsi hogy így irtam nem volt már több hely.
nyest vagy valami állat
A kérdező hozzászólása: de láttam a fejét kezét lábát testét olyan mint 1 ember de nemh iszem hogy az. :/
mennyire hiszel a természetfelettiben..? :)
menj be a házba :D be mennék veled simán nincs ott semmi ha megvan vmi állat lehet maximum :D
csuklik:-)
Nekem és rengeteget csuklott, ne ijedj meg, nincs semmi baj. Ha megszületik, akkor is sokat fog csuklani. Ahogy a babák idegrendszere fejlõdik ez fokozatosan csökkenni fog, mármint miután megszületettt. Dia
Szia. Csuklik a kis drága. Elég sûrûn fog elõfordulni, ha kislány. (állítólag õk többet csuklanak). Azt olvastam valahol, hogy készül a tüdeje a kinnti életre, ezért fordul elõ gyakran a terhesség vége felé. Üdv, 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Kislány bizony! :-))) Nagyon köszönöm a válaszokat!

Voltatok már ugy h folyamatosan ennetek kellett? H esztek és fél ora mulva ujra ennetek kell? korog a gyomorm és éhes vagyok mint mikor reggel felkelek éhesen, ezt érzem kb óránként hogy mint za állat korog a gyomrom ÓRÁNKÉNT! Mi lehet ez?

van valakinek ilyesmi?nemrég voltam orvosnál,cukrom nincs,az az inzulin izé sincs,pajzsmirigyem rendben..mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nálam ez akkor szokott lenni, amikor nem reggelizek és ebéddel kezdem a napot. Onnantól kezdve folyamatosan ennem kell.

Nálam ez akkor szokott lenni, amikor nem reggelizek és ebéddel kezdem a napot. Onnantól kezdve folyamatosan ennem kell.
Én cukorbeteg vagyok, és szokott ilyen lenni. Ha nem valami emésztõrendszeri betegség és a diabetes is kizárva, szerintem vizsgáltasd ki a mentális hátterét is. Ha esetleg történt valami megrázó az elmúlt idõszakban, vagy ilyesmi...okozhat hasonló tüneteket.
A kérdező hozzászólása: mentális dolog miatt is lehet éhes valaki fél óánként?ugy h remeg az éhségtõl vagy kiveri a víz?mentális okokol nem az szokott lenni h az ember tömi magába a kaját?nem azért mert éhes hanem mert unatkozik vagy ilyemsi?
Lehet, hogy a mögötted lévõ csaj tetszett meg neki.
Nem gáz az örülj neki, nekem volt h csak beszélgettem egy haverommal és felállt neki:DDD Pedig nem volt olyan a téma XD Férfiak...:)
Hát, csak te vagy úgy, én is ölelkezem a fiú barátaimmal, semmi szexuális vonzódás nincs egymás felé. Nem vagyok az esetük (õk se nekem), molett vagyok és a cicababákra buknak. :) Normális mûködés, de baromira zavarban lennék. 20/L
Én nem lennék zavarban, nekem a hiúságom legyezgetné:) )) Sztem örülj neki, hogy vonzódik.
Ömm..és csak úgy barátilag ölelkeztetek? Igen, akkor gáz. Mármint neki csak a normális biológiája mûködött, szóval legalább azt tudod, hogy egészséges. Amúgy lehet, h csak én vagyok ezzel így, de a fiú barátaimmal nem szoktam ölelkezni.
nem csak akkor áll fel ha valami "olyan " történik, gyakran ok nélkül
Nem akarlak lelombozni, de utolsónak igaza van: a pénisz - különösen kamaszkorban - nemcsak "indokolt esetben" áll fel, hanem gyakran minden különösebb ok nélkül is. Zavarba is jönnek ettõl szegény srácok :=). Egyébként -hogy csak a látható dolgoknál maradjunk - pl. a te mellbimbód is bekeményedik, "ágaskodik" néha szexuális izgazlom nélkül is, sokszor észre sem veszed. Képzeld, ha egy ilyen eset után a srác azon lelkendezne, hogy biztosan felizultál rá :=)... Ne tulajdoníts az esetnek nagy jelentõséget.

Elég gyakran, heti 3-4 alkalommal is hasmenésem van. Nagyon vigyázok mire mit eszek és mégse segít. Ez már egy jó ideje tart. Kb 1-2 éve. Régen csak azt hittem hogy gyenge a gyomrom, de ebben kétkedek most már. Mit kellene tennem?

Széntablettát meg ilyeneket nem szedhetek mert a szüleim ellenzik...Segítsetek!

Legjobb válasz: Figyeld meg hogy mit eszel mielõtt hasmenésed van. Én pl reggel éhgyomorra kakaó és tej után rohanok a wc-re. Pedig nincs tejérzékenységem. Érdemes lenne egy listát készítened, hogy mit eszel pl egy hétig.

Figyeld meg hogy mit eszel mielõtt hasmenésed van. Én pl reggel éhgyomorra kakaó és tej után rohanok a wc-re. Pedig nincs tejérzékenységem. Érdemes lenne egy listát készítened, hogy mit eszel pl egy hétig.
A kérdező hozzászólása: Álltalába én reggelire egy banánt eszek vagy pirítóst hogy átvészeljem a napot, mert gyakran délután 4-5 órafele érek haza.
Szeintem menj el dokihoz mert ez nem jatek. De nem stresszelsz tul sokat? a lelki dolgaid rendben vannak?
A kérdező hozzászólása: Elég sokat stresszelek , de ennek nagyobb része hasmenésbõl adódik... De akkor szerintem még a héten irány az orvos.
Mindenképp menjél orvoshoz! Lehet az epehólyag, vagy a belek megbetegedése is. Vagy kevés gyomorsav. Meg tudják gyógyítani!
Rendszertelen étkezéstõl is lehet hasmenésed. De menj orvoshoz az a biztos!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos választ és tippet. Ma elmegyek a háziorvosomhoz.
A kérdező hozzászólása: Az orvos megvizsgált, csak magas vérnyomást állapított meg, és írt fel hasfogó gyógyszert.

Van egy nagyon aranyos pasi akivel járhatnék, és szeretne, de ő nem írom le hol lakik, a lényeg hogy kb 150km-re, én meg budapesten. és így nem nagyon akarja ezt a kapcsolatot, pedig ha nem lenne ez a távolság ak már rég együtt lennénk. mit tegyünk?

kérlek segítsetek:(

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak lelombozni, de sajnos ritka a jó távkapcsolat. 20-30 km még megoldható felváltva utazással, de 150 km soknak tûnik. Jobban jársz, ha barátok maradtok, mert a féltékenység nagyúr,és hát úgysem tudod meg, ha netalántán más utakon járna a srác. Ja és õ már megadta a választ a kérdésedre: "így nem nagyon akarja a kapcsolatot.." R.

Szia! Nem akarlak lelombozni, de sajnos ritka a jó távkapcsolat. 20-30 km még megoldható felváltva utazással, de 150 km soknak tûnik. Jobban jársz, ha barátok maradtok, mert a féltékenység nagyúr, és hát úgysem tudod meg, ha netalántán más utakon járna a srác. Ja és õ már megadta a választ a kérdésedre: "így nem nagyon akarja a kapcsolatot.." R.
150 km az nagyon sok! Kb 2, 5 óra autóbusszal, tehát csak hétvégente tudnátok találkozni, akkor se jönne össze minden alkalommal az egyébb tevékenységek miatt. Sajnos igaza van a barátodnak. Nekem volt távkapcsolatom kb 300 km volt köztünk, csak havonta egyszer tudtunk találkozni, persze mindennap beszéltünk telefonon. Hát mit ne mondjak nagyon rossz volt igy, hogy nem számithattam rá, amikor kellett volna, nem volt kihez odabújni...bele gondolva nem is voltunk egymásnak, csak beképzeltük a szerelmet. Meg is csaltam végül valaki mással...

Kb 4-5hónapja minden reggel arra kelek hogy tüsszögök nagyon és folyik az orrom, egész délelött ez igy megy délután már nem. Mi lehet? Mondjam a dokimnak? Ugye nem lesz baja a babámnak töle? !

Legjobb válasz: Szia! Szerintem allergia! Menj el allergológushoz, Õ megtudja nézni mire vagy allergiás. Én a helyedben máris lecserélném az ágynemûmet antiallergénre. Mivel általában ébredés után tüsszögsz, szerintem poratkára (pontosabban a poratka ürülékére) lehetsz allergiás. Attól meg hemzseg a párnád, paplanod és matracod. De nem tudnak veled most mit kezdeni, mert az összes allergia elleni gyógyszert tilos szedni terhesség alatt. Próbálkozz homeopatás orvossal, mert a homeopátiás gyógyszerek szedhetõek terhesség és szoptatás alatt is. Egy 28 hetes allergiás kismami

Szia! Szerintem allergia! Menj el allergológushoz, Õ megtudja nézni mire vagy allergiás. Én a helyedben máris lecserélném az ágynemûmet antiallergénre. Mivel általában ébredés után tüsszögsz, szerintem poratkára (pontosabban a poratka ürülékére) lehetsz allergiás. Attól meg hemzseg a párnád, paplanod és matracod. De nem tudnak veled most mit kezdeni, mert az összes allergia elleni gyógyszert tilos szedni terhesség alatt. Próbálkozz homeopatás orvossal, mert a homeopátiás gyógyszerek szedhetõek terhesség és szoptatás alatt is. Egy 28 hetes allergiás kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi, ezt fogom tenni
Ha 4-5 hónapja tart akkor szerintem nem virágporra vagy allergiás hanem az elõttem szólónak van igaza . Nekem adtak egy tablettát , amire rá volt írva allergiások ne szedjék !!! Mivel esküdöztek ezt kell szednem , hát bevettem ! 2 hetembe tellett mire rájöttünk miért vagyok rosszul . Nagyon fájt a gyomrom, egybõl vécére kellett mennem és akárhogy is küzdöttem nem tudtam hányni ! Nem szednék be soha többet ilyen allergia ellenes természetgyógyász által ajánlott " csodaszert" Én is trüsszögök , folyik az orrom de nem tudok mit tenni ! Te se szedj be semmit !! 13 hetes Kismama:)

. Elkezdtem a hõmérõzést egy hete kb. a menstruálcióm pontos és most kell 8 án megjönnie 2 nap mulva eddig a hõm 36, 9 volt de már ma reggel 37, 1! ilyenkor ez mit jelent? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: legalább egy hónapig kellene vezetni elõtte, mert akkor tudod meg, hogy a te hõmérsékleted hogyan viselkedik a ciklus során. Ebbõl még semmi nem állapítható meg így.

legalább egy hónapig kellene vezetni elõtte, mert akkor tudod meg, hogy a te hõmérsékleted hogyan viselkedik a ciklus során. Ebbõl még semmi nem állapítható meg így.
A kérdező hozzászólása: és menzesz alatt mérjem? vagy olyankor nem kell?
menzes elõtt leesik a hõ. ha megjön, akkor leesik, bármilyen magas is volt elõtte. de pl. nekem csak a menzi 2. vagy 3. harpján esett le, addig szépen fent volt. azt mondják, babához kell a 37 körüli, de pl. az én hõm max. 36, 7 volt. azt hittem megint nem sikerült, ilyen alacsonnyal, pedig igen, sikerült. attól függ, hogy milyen az alaphõd. az enyém 36.2. ahhoz képest a 36.7 magasnak számít. ha neked a 36, 9 az alaphõd, akkor a 37, 1 nem nagy ugrás. bár gyanítom, hogy már az ovud után kezdted el a mérést, és ovu után ugrik a hõ. tudni kéne, hogy mennyi alaphõd, hogy kirajzolódjon a görbe. ehhez mérni kell minden nap, még menzikor is.
Így nincs értelme mérni, mert nincs mihez viszonyítani. Ciklus elsõ napján kezdd mérni, mindig ugyanabban az idõben, rögtön ébredés után, mielõtt bármit is csinálnál! Van akinek már a menzesz elõtt leesik a hõje, van akinek csak a menzesz alatt
Nem a menzesz a lényeg, hanem a peteérés, mert akkor eshetsz teherbe (normál esetben a peteérést követõ 3-5 napban) Ez pont két menzesz közti idõszak, tehát ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a menzesz elsõ napját követõ 13-16. nap körül van peteérés. Csak egy tanács: én is csináltam ezt a hõmérõzést, internetrõl néztem, hogyan kell alakulni a peteérésnek, és úgy is hullámzott a reggeli hõm. Mégse lettem terhes. Aztán elmentem a nõgyogyihoz, pont két mensturáció között, ahogy kérte, és kiderült, hogy nem érnek meg a petéim (belsõ uh-n nézte meg). Egyáltalán. Szinte kétnaponta jártam hozzá, hogy be tudja lõni, hátha megérik egy pete, és mikor, de nem jött össze. Mindezt én nem is sejtettem, mert rendesen volt havi ciklusom. Akkor magyarázta el, hogy a vérzés és a peteérés az két külön dolog. Szerencsére viszonylag könnyen kezelhetõ volt a gondom. Most 10 éves a kis anyaszomorító. :-) Szóval szerintem hõmérõzés helyett inkább nõgyógyásszal nézesd meg magad, ha kétségeid vannak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!