Találatok a következő kifejezésre: Mi ez reggel kb (46 db)

Minden sulireggel mikor rendezem magam, akkor muszaj elmennem kakalni.2hete megy ez igy kb. kellemetlen. Mert ha nem megyek el kakalni reggel akkor aztan nagyon hangosan "mortyog" a hasam. S egö, mivel suliban vok :S miert lehet ez?

Legjobb válasz: Ezt írod :"Minden sulireggel mikor rendezem magam, akkor muszaj elmennem kakalni." És ? Mi ezzel a gond ? Ez teljesen természetes. Akkor menj el kakalni. Minden normális ember elmegy kakalni mikor úgy érzi ,hogy muszáj elmennie.

Ezt írod :"Minden sulireggel mikor rendezem magam, akkor muszaj elmennem kakalni." És ? Mi ezzel a gond ? Ez teljesen természetes. Akkor menj el kakalni. Minden normális ember elmegy kakalni mikor úgy érzi , hogy muszáj elmennie.
6:24 tökéletesen, velõsen megfogalmazta. Egyébként is azt mondják, a reggeli székelés a legegészségesebb: otthon kellemesen, békében kikakilod magad a tiszta wc-n, így üres, nyugodt belekkel indulsz a napnak, nem pedig valamelyik óra közepén kell izzadva küzdened az egyre kínzóbb székelési ingerrel, utána pedig az ótvar iskolawc-n könnyíteni magadon 20 másik kölök jelenlétében (még ha az ajtón kívül is vannak). Mi bajod van ezzel? Mi ebben a kellemetlen? Örülj neki, hogy kb. két hete beállt a szervezeted egy nagyon kényelmes ritmusra! Kellj fel kb. 5 perccel hamarabb és akkor mindenre jut bõven idõd.

Voltatok már ugy h folyamatosan ennetek kellett? H esztek és fél ora mulva ujra ennetek kell? korog a gyomorm és éhes vagyok mint mikor reggel felkelek éhesen, ezt érzem kb óránként hogy mint za állat korog a gyomrom ÓRÁNKÉNT! Mi lehet ez?

van valakinek ilyesmi?nemrég voltam orvosnál,cukrom nincs,az az inzulin izé sincs,pajzsmirigyem rendben..mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nálam ez akkor szokott lenni, amikor nem reggelizek és ebéddel kezdem a napot. Onnantól kezdve folyamatosan ennem kell.

Nálam ez akkor szokott lenni, amikor nem reggelizek és ebéddel kezdem a napot. Onnantól kezdve folyamatosan ennem kell.
Én cukorbeteg vagyok, és szokott ilyen lenni. Ha nem valami emésztõrendszeri betegség és a diabetes is kizárva, szerintem vizsgáltasd ki a mentális hátterét is. Ha esetleg történt valami megrázó az elmúlt idõszakban, vagy ilyesmi...okozhat hasonló tüneteket.
A kérdező hozzászólása: mentális dolog miatt is lehet éhes valaki fél óánként?ugy h remeg az éhségtõl vagy kiveri a víz?mentális okokol nem az szokott lenni h az ember tömi magába a kaját?nem azért mert éhes hanem mert unatkozik vagy ilyemsi?
dobd ki az ágyat
A kérdező hozzászólása: Az lesz, de a kérdésemre ha lehet kérnék valami válasz:)
Az valószínû, hogy szú lesz. "xyleborus" Így írd be a keresõbe, és kapsz róluk képet. Ha bútorunkba már betelepedett a szú, elõször fújjuk ki a kirágott lyukakat kerékpárpumpával, azután fecskendezzünk beléjük benzint, petróleumot, terpentint vagy formalint. Az utóbbi a leghatékonyabb. Ha a befecskendezés megtörtént, viasszal tömjük el a lyukakat. A szú ellen úgy is védekezhetünk, hogy a megfertõzött fatárgyakat, illetve a régi fabútorokat idõnként átkenjük lenolajjal, ami a szú járatába kerülve elzárja a levegõt és megfojtja az állatot.
ezekkel csak akkor kezeld, ha nem kell benne aludnod, és ki tudod a levegõre tenni terpentin mellett nem lehet megmaradni a lakásban formaaldehid is mérgezõ, mégha használják is bútorokhoz

23 hetes kismama vagyok. Reggel óta 3* jelentkezett a köldököm felett olyan 10 centivel (nem tudom hogy az a méhem teteje vagy a gyomrom) kb. olyan 1 percig tartó ritmusos 2 másodpercenkénti szúrós/nyilalló fájdalom. Vajon mi ez?

Felül is nyulhat a méhszalag vagy ez valami más? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem is volt hasonló. Úgy néz ki, kifordul a köldököm, illetve feszül ott. 28 hetes km.

Nekem is volt hasonló. Úgy néz ki, kifordul a köldököm, illetve feszül ott. 28 hetes km.

Kalocsai paprika olaj? Mi ez? Egy régi fõzõ müsorban használták /kb 25 éves / nem hallottam még errõl a termékrõl.

Legjobb válasz: Valóban létezett ilyen termék. A fûszerpaprikából elõször kivonták az olajat, azután készült belõle az õrölt paprika. Én mindig házi paprikával fõztem. De egyszer elfogyott és pár hétig nem tudtam beszerezni. Vettem a "híres" és drága kalocsai pirospaprikát. Ha keveset tettem az ételbe, akkor nem volt színe, ha sokat, akkor keserû lett az étel. Akkor lett hasonló a házi paprikához, ha az õrleménybõl keveset használtam és öntöttem hozzá egy keveset a paprika olajból. Igaz, még így sem volt olyan, mintha házi paprikát használtam volna.

Valóban létezett ilyen termék. A fûszerpaprikából elõször kivonták az olajat, azután készült belõle az õrölt paprika. Én mindig házi paprikával fõztem. De egyszer elfogyott és pár hétig nem tudtam beszerezni. Vettem a "híres" és drága kalocsai pirospaprikát. Ha keveset tettem az ételbe, akkor nem volt színe, ha sokat, akkor keserû lett az étel. Akkor lett hasonló a házi paprikához, ha az õrleménybõl keveset használtam és öntöttem hozzá egy keveset a paprika olajból. Igaz, még így sem volt olyan, mintha házi paprikát használtam volna.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. És vajon miért tünt el?
Gondolom, rájöttek, hogy ezzel romlik az õrölt paprika minõsége. De valójában akkor sem volt egy keresett cikk, és nagyon drága is volt.
Teljesen mindegy, tapasztald ki, Neked hogy a jobb.
Mindegy.
Délelõtt és délután is, ha van rá ennyi idõd, de egyébként tök mindegy. Ez egyéni hogy kinek mi jön be, engem pl semmi pénzért nem tudnának rávenni a reggeli edzésre.
Lehet h valaki ijesztgetni akar.
A kérdező hozzászólása: Bocsi hogy így irtam nem volt már több hely.
nyest vagy valami állat
A kérdező hozzászólása: de láttam a fejét kezét lábát testét olyan mint 1 ember de nemh iszem hogy az. :/
mennyire hiszel a természetfelettiben..? :)
menj be a házba :D be mennék veled simán nincs ott semmi ha megvan vmi állat lehet maximum :D
Lehet, hogy a mögötted lévõ csaj tetszett meg neki.
Nem gáz az örülj neki, nekem volt h csak beszélgettem egy haverommal és felállt neki:DDD Pedig nem volt olyan a téma XD Férfiak...:)
Hát, csak te vagy úgy, én is ölelkezem a fiú barátaimmal, semmi szexuális vonzódás nincs egymás felé. Nem vagyok az esetük (õk se nekem), molett vagyok és a cicababákra buknak. :) Normális mûködés, de baromira zavarban lennék. 20/L
Én nem lennék zavarban, nekem a hiúságom legyezgetné:) )) Sztem örülj neki, hogy vonzódik.
Ömm..és csak úgy barátilag ölelkeztetek? Igen, akkor gáz. Mármint neki csak a normális biológiája mûködött, szóval legalább azt tudod, hogy egészséges. Amúgy lehet, h csak én vagyok ezzel így, de a fiú barátaimmal nem szoktam ölelkezni.
nem csak akkor áll fel ha valami "olyan " történik, gyakran ok nélkül
Nem akarlak lelombozni, de utolsónak igaza van: a pénisz - különösen kamaszkorban - nemcsak "indokolt esetben" áll fel, hanem gyakran minden különösebb ok nélkül is. Zavarba is jönnek ettõl szegény srácok :=). Egyébként -hogy csak a látható dolgoknál maradjunk - pl. a te mellbimbód is bekeményedik, "ágaskodik" néha szexuális izgazlom nélkül is, sokszor észre sem veszed. Képzeld, ha egy ilyen eset után a srác azon lelkendezne, hogy biztosan felizultál rá :=)... Ne tulajdoníts az esetnek nagy jelentõséget.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!