Találatok a következő kifejezésre: Mi ez reggel (993 db)

Mi ez? Régi zene, egy nő énekel benne, nagyon erős hangja van. Úgy kezdődik a zene, hogy got i get up got i get up got i get up. nem tudom a szöveget nagyon

de a csaj még ilyeneket énekel hogy háááááá-há hááááá-há há-há-há-háááá-há há-há-há-há :D ha valakinek ismer?s...

Legjobb válasz: Csak egy tipp:http://www.youtube.com/watch?v=9hR9kEUwFV0 Talán ez az?

Csak egy tipp:http://www.youtube.com/watch?v=9hR9kEUwFV0 Talán ez az?
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ez nem az :(

Mi ez? ! Reggel amikor szállok fel a buszra a buszsofőr mindig rámmosolyog, néha még kacsint is egyet?

...ami nem is lenne baj,de én fiú vagyok..most ez mi?!

Legjobb válasz: XDDDDDD A kis homokgyár

Szerintem csak arcrángása van, rád pedig sose mosolyog senki ezért ezt képzeled bele.
XDDDDDD A kis homokgyár
3. variáció. Mindenkire mosolyog, meg néha kacsint, mert ilyenbõl van. :)
Vagy meleg, vagy csak szimplán kedves. Bár kacsintani azért nem kéne.
ez de nagy.:DDDDDD lehet tetszel neki:$:DDDD
Utolsó válaszolóval értek egyet. Én ugyan meleg vagyok, de valóban, ilyen formában talán nem reklámoznám. Ha neked is tetszik, hogy udvarol, és számodra is vonzó a gondolat valamiképp' (mert egyáltalán foglalkoztat, és mert megfogalmaztad ezen a portálon is a kérdést), akkor sem egyszerû az ügy. Én egyszer eljátszottam ezt fordítva :D. Levelet adtam neki, amin csak egy telefonszám volt egyedül, semmi kommentár :D. Felhívott. Megbeszéltünk egy találkozót telefonon, mert foglalkoztatta, mi a fene volt ez :D. Heteroszexuális volt, de söröztünk egy jót :D. Azóta is köszönünk egymásnak :D. Ha meg nem érdekel a dolog, akkor meg: Nem mindegy, miért csinálja? :D
Most miért? Teljesen igaza van. Én a helyedben, simán megcsinálnám (bár lehet, én azért merném megcsinálni, mert nagyon bevállalós vagyok), minden esetre, simán megteheted. A fejedet, úgysem fogja leharapni.
Aztán pedig elmesélhetnéd, mi is történt :D
Szerintem csak szimpatikus vagy neki (:
Írd meg légyszíves melyik busz is ez, csak hogy véletlenül se üljek a vezetõülés mögé, meg hogy elkerüljem az elsõ ajtónál a leszállásnál a seggre pacsit! Még dühbe jönnék! :D 25/f
A kérdező hozzászólása: hahaha azt azért ne:D
Mosolyogj vissza és kacsints. Meglátjuk mi történik. :D
Ez tetszik :D Rám is rámmosolyoghatna az egyik, de sajnos megláttam a kezén a jegygyûrût, szóval ez szívás :( Bár én nõ vagyok :) Lehet, hogy poénkodik, azért a melegek nem igen büszkélkednek ezzel, fõleg nem nyomulnak ismeretlen heterokra ilyen nyíltan, amennyiben pedig megbizonyosodtál róla, hogy valóban így nyomul, olvass be neki! Ez tiszteletlenség, ha nõ lennél akkor sem valami esztétikus udvarlás, de így, hogy férfi vagy még közönségesebb.
A buszsofõr egy gabonatábla...
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom, de ha látnád azt a mosolyt, utána nem tudnál aludni se: |
Hu ez durva XDDDD De ha méh kacsint is, akkor biztos tetszel neki. Kül. meg mondta it valaki, hogy a melegek nem nyomulnak ismeretlen heterókra... Nos nekem annó, amikor tatám csak 22-23 éves volt rá is három meleg rányomult XD Pedig az még a régi idõkben volt, s ha már akkor is volt ilyen, most meg még szabadabb világ van... szal lehet tetszel eki, szerintem kacsincs vissza, vajon mit lépne? XD Meg nyald meg a szád... :) ) Csak nem fog megerõszakolni... Vagy a másik lehetõség, hogy csak rángatózik a szeme XD

Az hogy van, hogy az iphone 100 ezer fölött van, és leejted, és eltörik, mikor egy régi Nokia, meg olcsó, és földhöz vághatod, semmi baja? Hogy képzelte ezt Steve Jobs?

WTF? Azért elvárná az ember, hogy egy 100ezer(nem tudom mennyi újonnan egy iphone 4 csak mondtam egy árat) forintért ne csak egy divat cuccot kapjon az ember, hanem ha leejti, ne törjön már össze... Megvette osztálytársam az iPhone4 telefonját, másnap kiesett a zsebéből és betört a kijelzője... Közben veszel egy 5-10 ezer forintos 10 éves Nokiát a földhöz vághatod, és semmi baja... Ezt hogy képzelik az Applenél? Ez Nonszensz!

Legjobb válasz: hülyeséget beszélsz,eleve apple utáló vagy az lejön én sem vagyok egy rajongó de maradjunk függletlenek. egy régi fos teló is tud rosszul esni és eltörni,betörni részei. egy okostelefon is túl tud élni komolyabb sérülés nélkül is esést. az meg hogy régi ilyen meg olyan nem nagy cucc. inkább legyen új okostelefonom ami össze törhet mint egy semmit nem tudó telefonom. én az okostelómnak már nagyon sokszor hasznát vettem,útvonal tervezések,helymeghatározás,neten való keresés stb funkciók amire egy régi semmit nem tudó telefon képtelen. inkább kifizetem a betört elem árát mint hogy meg sem vegyem a telefont.

hülyeséget beszélsz, eleve apple utáló vagy az lejön én sem vagyok egy rajongó de maradjunk függletlenek. egy régi fos teló is tud rosszul esni és eltörni, betörni részei. egy okostelefon is túl tud élni komolyabb sérülés nélkül is esést. az meg hogy régi ilyen meg olyan nem nagy cucc. inkább legyen új okostelefonom ami össze törhet mint egy semmit nem tudó telefonom. én az okostelómnak már nagyon sokszor hasznát vettem, útvonal tervezések, helymeghatározás, neten való keresés stb funkciók amire egy régi semmit nem tudó telefon képtelen. inkább kifizetem a betört elem árát mint hogy meg sem vegyem a telefont.
A kérdező hozzászólása: Nem akartam provokátor léenni! Csak nem értem, hogy egy drága készülék, amiben fizetsz az anyagokért, nem mûayagból van, az hogy lehet sérülékenyebb mint egy régi ami olcsó?
Nekem volt régen egy egyszerûbb nokiám, amit leejtettem. A képernyõn szétfolyt a "tinta", akkoriban 6 ezerért cserélték a kijelzõt, míg az egész készülék került kb 20ezerbe. Az iphone 4-es kijelzõjét 23 ezerért cserélték (a készülék teljes ára cirka 150e volt), így azt mondhatnám, hogy arányaiban nem is volt drága a csere... Arról nem is beszélve, hogy az ócska nokia képernyõje monokróm volt, és kb 2x3 centis, míg az iphone-é jóval nagyobb, és érintõképernyõvel együtt kellett cserélni. Na meg az üveg is törékenyebb anyag a mûanyagnál. Egyébként nem csak az iphone, de más 150 ezres készüléknek is ilyen drága a kijelzõcseréje (galaxy s3, s4, stb) ám... A megoldás az, hogy tokban tartjuk és nem dobáljuk a telefont, fõleg ha drága volt.


7hete szültem, de még nem megy a sex, fáj még, ez mennyire normális dolog, mikor lesz régi, mik a tapasztalaitok?

Legjobb válasz: Én 4 és fél hónapja szültem és a szex még mindig nem olyan mint régen, még mindig fáj egy kicsit. Mi sikosítót használunk és azóta kicsit jobb. Én is csak reménykedem benne, hogy majd megint a "régi leszek".

Én 4 és fél hónapja szültem és a szex még mindig nem olyan mint régen, még mindig fáj egy kicsit. Mi sikosítót használunk és azóta kicsit jobb. Én is csak reménykedem benne, hogy majd megint a "régi leszek".
Szió! Nekem is csak 4 hónap után ment a sex, de azóta a régi, sõt, talán még jobb is. Fel a fejjel!!! (Ja, egyébként orvosilag már hamarabb rendben voltam, de egyszerûen addig nem ment.)
Azt mondják, hogy akinek volt gátmetszése, annak mindig egy kicsit több idõbe telik, hogy újra a régi legyen a szex. Császárosok állítólag hamarabb élvezhetik! 37 hetes
Menj el dokihoz, hogy megmondja minden rendben van e. ez a legjobb szerintem.
szerintem semmi gond nem lehet. Ha szoptatsz, iyenkor hormonjaid teljesen a babára vannak "állítva". Így ilyenkor egy nõnek nem sûrûn jut eszébe a szex. Ha meg úgy kérded, hogy lenne kedved, csak valami miatt nem megy...nyyugi. Mi is csak akkor csináltuk amikor már tényleg akartam is. 14hetes volt ekkor a fiam...

Mit csináljak? Reggel, délelőtt még egészen be tudom tartani, hogy egészséges kajákat egyet, estefelé viszont már nem. Miért van ez?

Legjobb válasz: Este beraktároz a szervezeted, ezért tudod megvalósítani reggel, amit szeretnél. De összeségében elmondható, hogy nem tudod betartani ezt a diétát, szóval sztem próbálkozz mással, választék van bõven.

Este beraktároz a szervezeted, ezért tudod megvalósítani reggel, amit szeretnél. De összeségében elmondható, hogy nem tudod betartani ezt a diétát, szóval sztem próbálkozz mással, választék van bõven.
próbáld ki, hogy inkább reggel eszel többet, mert azt még úgyis lemozgod, este meg nem jó teli hassal lefeküdni.szerintem ha néha-néha napközben engedsz egy kicsit a csábításnak, este kevésbé fogod kívánni. de különben erre való az akaraterõ!hogy tudj nemet mondani! egy csomó kajának, édességnek, rágcsálnivalónak megvan az egészséges változata is, részesítsd elõnyben azokat, és ne egyél sokat!

A friss házasokat "egyedül" kell hagyni! Ez mit jelenthet? Régen az volt a szokás, hogy azonnal becuccoltak valamelyik szülőhöz, ma meg már az ellenkezőjére törnek.

Legjobb válasz: Régen se az egyik szülõhöz cuccoltak be. A szegényebbeknél a szülõk a házban "hátrébbköltöztek" és az utcai részre költöztek be a fiatalok. Aki pedig megtehette, az külön lakásba/házba költözött. Se a déd-, se a nagyszüleim, se a szüleim nem laktak egy percig sem anyósnál, apósnál.

Régen se az egyik szülõhöz cuccoltak be. A szegényebbeknél a szülõk a házban "hátrébbköltöztek" és az utcai részre költöztek be a fiatalok. Aki pedig megtehette, az külön lakásba/házba költözött. Se a déd-, se a nagyszüleim, se a szüleim nem laktak egy percig sem anyósnál, apósnál.
Szerintem régen is szétköltöztek, amint lehetett. Még a nagyszüleim sem laktak a dédszüleimnél. Egyik sem. Csak azok élnek és éltek így, akik nem tehették meg, hogy külön menjenek. Természetesen mindenki szeretné megteremteni a saját terét, fõleg ha fiatal házas ill. a szülõk életébe sem akarnak belezavarni. Ez így van jól véleményem szerint.
"Régen az volt a szokás, hogy azonnal becuccoltak valamelyik szülõhöz" Kényszerûségbõl. Nem volt elegendõ lakótér.
lehet hogy nem volt elég pénzük saját lakásra . egyedül hagyni pedig azért, mert folytatódnak a mézes hetek:D
Persze! Lehet baba! Holnap vagy holnapután reggel csinálj egy tesztet!

Most mi ez az Animyus vagy mi az Assasin Creed 4 ben, eddig én ugy tudtam, hogy ez egy sima régidõben játszódó játék, de ma ellkeztem játszani és van benne valami modern IT cég és azon kersztül lehet belemenni játékba és ez is a játék része?

Tehát ez most mi? Minek van ez benne és miért?

Legjobb válasz: Kiváló ötlet egy sorozatot a negyedik (mindent összevetve már sokadik...) résznél kezdeni egy sorozatot. Mondjuk minden szükséges infót elmondanak az elején, csak figyelni kéne..

Kiváló ötlet egy sorozatot a negyedik (mindent összevetve már sokadik...) résznél kezdeni egy sorozatot. Mondjuk minden szükséges infót elmondanak az elején, csak figyelni kéne..

SÜRGÕS! Ma reggel vettük észre hogy az aranyhörcsögöm nagyon furcsa szipogó hangot ad ki, mit tegyek? Mi ez?

Majd nemsokára elvisszük azért állatorvoshoz!!!

Legjobb válasz: Lehet,hogy megfázott!A höriknél ez gyakran elõfordul.Majd írd meg mit mondott a dok.

Lehet, hogy megfázott!A höriknél ez gyakran elõfordul.Majd írd meg mit mondott a dok.
A kérdező hozzászólása: oké, én is arra tippelek hogy megfázott!kilenc körül sztem ott leszünk a dokinál és majd remélem megnézi hogy mik baja lehet szegénynek!majd ha végeztünk és hazaértünk megirom mi van vele!és köszi hogy válaszoltál, rendse vagy!!
Szerintem is megfázott ! De az állatorvos biztosabb véleményt tud majd mondani . Nyugodj meg nem lesz semmi baja :) majd meggyógyul !
A kérdező hozzászólása: köszi második válaszoló!!voltunk a dokinál megnézte és azt mondta, hogy valoszinüleg megfázott , de ez gyakran elöfordul! aztán adott neki antibiotikumot (szurit)és azt mondta hogy holnap meg holnap után vissza kéne még menni vele(szurira)!mi mondtuk, hogy jó!aztán mióta itthon van hagyom had pihenjen, had nyugodjon me!:) nagyon szépen köszönöm válaszaitokat!
lélegzik!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!