Találatok a következő kifejezésre: Mi ennek könyvnek a címe: egy (10 db)

Mi ennek a könyvnek a címe: egy fiatal lány (van pasija) valamiért sokat jár ki egy temetőbe, egyszer elalszik és egy korábbi időben ébred fel?

arátn?m csak ennyire emlékszik-régen olvasta és keresi ezt a könyvet,szülinapjára lepném meg vele...

Legjobb válasz: Ez a könyv engem is nagyon érdekelne.

Ez a könyv engem is nagyon érdekelne.

Valamelyik nap hallottam egy könyvajánlatot. Spanyol szerző, történelem a téma, a mórok kiűzése Spanyol. O. -ból. Kéz a címe. Egy női név van előtte.1000 oldalas könyv. Mi a címe ennek a könyvnek?

Legjobb válasz: Hol és mikor hallottad? 21 napig a Magyar Rádió hangtárában is utána lehet nézni. Ha meg más rádió volt, egy elektronikus levelet talán megér a kérdés a szerkesztõhöz.

Hol és mikor hallottad? 21 napig a Magyar Rádió hangtárában is utána lehet nézni. Ha meg más rádió volt, egy elektronikus levelet talán megér a kérdés a szerkesztõhöz.
Ildefonso Falcomes: Fatima keze http://www.fatimakeze.konyv7.hu/index.php?akt_menu=3 Erre gondoltál?


Van pár ilyen, valami közelebbit esetleg nem tudsz róla?
A kérdező hozzászólása: Annyira emlékszem még, hogy a fiú és a lány is az iskola legnépszerûbbjei között voltak. A regény végére "összejönnek" és a fiú meglepetten tudja meg, hogy a lány mégsem volt olyan "vagány", mert a fiú volt neki az elsõ...
Valószínûleg Szilvási Lajos: Egymás szemében c. regényére gondoltál.
Szerintem is az a könyv lesz, legalábbis ez ugrott be elsõre :)
Talán Verne Kétévi vakációjára gondolsz
Igen, de abban nincs kannibalizmus, vagy legalábbis senki nem harap bele senkibe. Másra nem emlékszel?
Jack London: Az óceán titka esetleg?
A kérdező hozzászólása: Nem ez az, de azért köszi

Van egy könyv arról szól hogy egy osztály elmegy egy szigetre és csak egy gyerek éli túl. Ennek mi a cime?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ebben a könyvben ki eli tul, de a Legyek ura c egy ilyesmi sztori, csak mar regen olvastam.

Nem tudom, hogy ebben a könyvben ki eli tul, de a Legyek ura c egy ilyesmi sztori, csak mar regen olvastam.
Battle Royale

Van egy olyan könyv ahol a lány vámpírrá válik de kiválasztás alapján, és valami papnő lesz, meg megjelennek rajta ilyen jelek. MI ennek a címe?

Legjobb válasz: hát papnõrõl nincs benne szó, viszont kiválasztásnak hívják mikor valakit megjelölnek, és a jelük kiteljesedik, meg nagyobb lesz: P.C. Cast - Éjszaka háza sorozat

hát papnõrõl nincs benne szó, viszont kiválasztásnak hívják mikor valakit megjelölnek, és a jelük kiteljesedik, meg nagyobb lesz: P.C. Cast - Éjszaka háza sorozat
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!