Találatok a következő kifejezésre: Mi dr. Ágnes (8 db)

Mi dr. Borsos Ágnes (Tatabány réti utca 96.) fogorvos telefonszáma?

Ami fent van a neten az nem jó.

Legjobb válasz: (34) 334320 Én ezt találtam

(34) 334320 Én ezt találtam
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Ha még aktuális:azt, h egy barbár.
A kérdező hozzászólása: Hát az lenne. Úgy tudom, õ a tinédzser nõgyógyász. Ha 18 elmúltam mehetek rendes felnõtt nõgyógyászhoz is?
Igen, mehetsz.

Mikor rendel a Kőbányai SZtk-ban Dr. Horgosi Ágnes?

Köszi előre is!

Legjobb válasz: hívd fel õket telefonon, amúgy meg a bajcsí honlapjáról le tudod tölteni a beosztásukat. de szerintem ilyen nevû doki nem rendel a nõgyógyászaton.

hívd fel õket telefonon, amúgy meg a bajcsí honlapjáról le tudod tölteni a beosztásukat. de szerintem ilyen nevû doki nem rendel a nõgyógyászaton.


Mi a véleményetek a szolnoki Dr. Orosz Ágnes gyermekorvosról?

Szeretném hozzá elvinni a kisfiam, mert úgy tudom, ? homeopátiával is foglalkozik. Köszi!

Legjobb válasz: Köszönöm szépen!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
SZia. Az én anyukám az Ágika mamáját gondozta. Nagyon aranyos, körültekintõ, semmi apró tünetet nem hagy kivizsgálás nélkül. Precíz, megbízható orvos.

Kazincbarcikán a kórházban mikor van bent Dr. Farkas Ágnes?

Ha jól tudom debreceni orvos, és nincs bent minden héten. Valaki jár esetleg hozzá?Tapasztalatok?

Ki, mit tud Dr. Aszódi Ágnes Szülész-nőgyógyászról?

Vélemények, és tapasztalatok érdekelnének.

Legjobb válasz: Szia!Hozzá jártam terhesgondozásra, a terézvárosi sztk-ba, igazán lelkiismeretes, csupaszív doktornõ, odafigyel a betegeire. Ikrekkel voltam terhes, 2 hetente vérvételen voltam, nehogy valami baj legyen a terhességemmel.Azt hiszem újpesten van a magánrendelõje.Sajnos nem nála szültem, mert a férjem fogadott nekem egy magánorvost a 30.héten, akivel régóta ismerték egymást, de vele negyedannyira nem voltam megelégedve, mint Aszódi doktornõvel! Csak jót tudok mondani róla.

Szia!Hozzá jártam terhesgondozásra, a terézvárosi sztk-ba, igazán lelkiismeretes, csupaszív doktornõ, odafigyel a betegeire. Ikrekkel voltam terhes, 2 hetente vérvételen voltam, nehogy valami baj legyen a terhességemmel.Azt hiszem újpesten van a magánrendelõje.Sajnos nem nála szültem, mert a férjem fogadott nekem egy magánorvost a 30.héten, akivel régóta ismerték egymást, de vele negyedannyira nem voltam megelégedve, mint Aszódi doktornõvel! Csak jót tudok mondani róla.
Sziasztok, Dr. Aszódi Ágnessel kapcsolatos tapasztalataimat, véleményemet szeretném itt leírni. Mivel korábban is a Csengery utcai rendelõbe jártam nõgyógyászatra (Szegi Józsefhez), ezért volt szerencsém találkozni Aszódi Ágnes doktornõvel is, utólag már bánom ezt a találkozást. Saját tapasztalataim szerint kifejezetten arrogáns, türelmetlen , és orvosi esküjét sem tudom, elfelejtette-e, vagy milyen alapon beszélt és viselkedett úgy velem, ahogy. Mivel már lehet online is idõpontot kérni a Csengery rendelõbe, én is így foglaltam, és idõben meg is érkeztem. Ez azért fontos információ, mert elvileg az idõpontot foglaló betegekre "mindig jut elég idõ". Akkor még csak 9 hetes kismama voltam, és rendszeresen erõs fájásaim voltak, ezért kértem - volna - szakmai véleményt, van-e ezzel teendõm, jól van-e a baba, stb. Ehhez képest, amit kaptam, napokig nem tudtam kiheverni. Nem egy kismamához, de egy bármilyen emberhez képest méltatlanul beszélt velem a doktornõ, és anélkül , hogy megkérdezte volna, mi a panaszom, közölte, hogy várnak rá kint, és rohannia kell egy értekezletre, ne tartsam fel. Mindezt kaptam azért, mert korábban õ is elfelejtett tájékoztatni arról, mikor kellett volna döntenem pl. dokiról , választott kórházról (nem akartam a helyileg illetékes kórházba menni), ill. a vizsgálatokról sem tájékoztattak, így leleteket sem tudtam magammal vinni. Ezen húzta fel magát az értekezletre rohanó doktornõ, és ezért el sem látott. Soha életemben nem találkoztam még ilyen tapintatlan orvossal, mint õ, és remélem, leszek olyan szerencsés, hogy még véletlenül sem találkozunk többet, semmilyen körülmények között, mert a mai napig (5 hét telt el) sem tudtam megemészteni, hogy miféle ember (orvos?) lehet az, aki úgy beszél a kétségbeesett kismamával, hogy az sírva jön ki a rendelõbõl? (és ezt az orvos szó nélkül hagyta, nem is érdekelte) Szóval senkinek, semmilyen vizsgálathoz, terhesgondozáshoz meg pláne nem ajánlom dr. Aszódi Ágnest.
En a magan rendeleseire jarok es miattam a keddi rendeleset felboritotta es egy nappal elorebb rakott mert nem ugy tudtam elszabadulni a munkahelyemrol! En szeretem nagyon!!
Csatlakoznék a második hozzászóláshoz, ugyanilyen tapasztalatom volt, sajnos én is sírva mentem haza. Nem csak arrogáns volt és lekezelõ, sajnos le is húzott nem kevés pénzzel olyan vizsgálatért, amit nem kértem és a kötelezõ vizsgálatot, amire szükségem lett volna, nem tudta elvégezni és persze csak személyesen árulta el, hogy szülést sem vezet le. Emiatt gyorsan másik orvost kell keresnem, csak sajnos nem állok úgy, hogy hetente több tízezres nagyságrendû összeget adjak ki olyan vizsgálatokra, amikre nincs is szükségem. Ilyen orvossal még nem volt dolgom és remélem többet nem is lesz.
Én ma voltam nála, nagyon kedves hölgy. Nem jópofizik, de gyorsan és jól végzi a dolgát. Nekem semmilyen rossz érzésem nem volt vele kapcsolatban. És nem magánrendelésen jártam, hanem a területi rendelõben. Bár senki nem várakozott elõttem, üres volt a váró. Laza napja lehetett.

Dr. Németh Ágnes gyermekorvosról Tatán mi a vélemény?

Akik hozzá járnak írnának róla? Kimegy házhoz, meg vagytok Vele elégedve?

Ismeri-e vki Dr Aszódi Ágnes Nőgyógyászt, ha igen mi a véleménytek róla?

Legjobb válasz: Szia! Hozzá jártam terhesgondozásra az 1. 6 hónapban. Lelkiismeretes, körültekintõ, nagyon jó orvos, csak ajánlani tudom!

Szia! Hozzá jártam terhesgondozásra az 1. 6 hónapban. Lelkiismeretes, körültekintõ, nagyon jó orvos, csak ajánlani tudom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!