Találatok a következő kifejezésre: Mi csínáljak verem (79 db)

Mit csináljak az apámmal? Allandóan ver SEGÍTSETEk!

Legjobb válasz: Nem írtad, hány éves vagy, de rendõrség és gyámügy mindenképp. Orvossal látleletet vetetni és mehet a feljelentés. És amíg apád ver, anyád mit csinál?

Nem írtad, hány éves vagy, de rendõrség és gyámügy mindenképp. Orvossal látleletet vetetni és mehet a feljelentés. És amíg apád ver, anyád mit csinál?
Ha van tanár akiben megbízol akkor szolj neki! Ha nincs, menj a rendörségre. Ha tanárnak szolsz, kérd meg hogy ne beszéljen apáddal, mert csak roszabb lesz.
mindenképpen szólj az osztályfõnöködnek, hogy segítsen ... minden iskolában van gyermekvédelmis tanár, többek közt az is a dolga, hogy közremûködjön ilyen eset megoldásában
Fuss el, ne hagyd magad!
Én megkérdezném anyámat is, hogy miért hagyja ezt?
Szólj valamelyik tanárnak a suliban, akiben megbízol. Õ segít eljutni a családsegítõbe vagy a gyámhatósághoz.
Istenem könnyezve olvasom a sorodat te gyerek!!!létezik olyan szülõ aki veri a gyerekét???még hozzá anyukád nem szól semmit???nekem is van gyerekem..istenem, , , , már régen az iskolába a tanárodnak meg kellett volna emlitened, , , nincs senkid??testvéred????
A kérdező hozzászólása: Amíg apám ver addig anyám csak nézni rá se szól.:'( És 13 éves vagyok.
jelentsd fel a rendõrségen
tanár? rokon? szegény :( engem a nevelõapám molesztált szóltam a rendõröknek és kamerákat szereltek a házba és aznap is akart "molesztálni" így kijöttek a rendõrök és mai napig börtönben van. Szólj a rendõröknek.!!

Beléptem a nõvérem telefonján a facebookomba és ki is jelentkeztem, de most mégis, ha kapok egy üzenetet gépen, akkor neki zörög a telefonja és megkapja az üzenetet és azt is kiírja, h kitõl kaptam. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Adatvédelmi beállítások/Biztonság Nézd meg az Aktív bejelentkezéseknél, hogy hány helyrõl vagy bejelentkezve. Ha ott van a nõvéred telefonja is, akkor kattints a megszakításra. Esetleg próbáld meg kikapcsolni majd újra bekapcsolni a telefont, hátha úgy kijelentkezik.

Adatvédelmi beállítások/Biztonság Nézd meg az Aktív bejelentkezéseknél, hogy hány helyrõl vagy bejelentkezve. Ha ott van a nõvéred telefonja is, akkor kattints a megszakításra. Esetleg próbáld meg kikapcsolni majd újra bekapcsolni a telefont, hátha úgy kijelentkezik.

Mit csináljak hogy ne verjenek meg?

Most kezdtem a 9. osztályt és a végzősök nem nagyon bírják a pofám és folyamatosan piszkálnak én pedig nem verhetem meg őket(pedig meg tudnám)mivel ezen az éven ez a második sulim és innen is kicsapnának. A tanároknak is szóltam már ,de akkor is csinálják. Most mit csináljak? Mert így nem valami jó suliba járni..

Legjobb válasz: Verd meg õket iskolán kívül.

Verd meg õket iskolán kívül.
Igaza van az elsõnek. ha meg tudnák õket verni, tedd meg.

Ver az apám, mit csináljak?

Legjobb válasz: Visszabeszéltél és megpofozott? Vagy nadrágszíjjal véresre vert? Mert nem mindegy. Persze, lehet feljelentgetni, de akkor azon se lepõdj meg, ha a végén állami gondozásba visznek. Nem olyan jó buli ám az.

Visszabeszéltél és megpofozott? Vagy nadrágszíjjal véresre vert? Mert nem mindegy. Persze, lehet feljelentgetni, de akkor azon se lepõdj meg, ha a végén állami gondozásba visznek. Nem olyan jó buli ám az.
Ha ok nélkül feljelentheted.
Fújd le paprika spray-vel!!
Milyen indokkal ver? Engem is próbált apám fegyelmezni volna fogom és jól megverem. Mondjuk én anyámmal élek nagyon keveset látom az apámat , néha hiányzik néha megütném. Mondjuk úgy vagyok vele nem ad pénzt, nem foglalkozik velem , nem hív fel--> nem az apám megdögölhet. Ez ilyen ilyet még nem halottam keríts magadnak egy harcmûvész pasast , regisztrálj randioldalakra és írd ki az nyer aki szétveri az apám - ez egy jó ötlet.
A regisztrálj szót a kiszsidók, hogy behirdetésezték akkora marketinget Istenem.
17-es! Ez csak szerinted jó ötlet, amúgy tök hülyeség! :)
Miért te okos, neki ez az egyetlen kiút az apja addig fogja verni ha nem tesz valamit amíg meg nem õrül. Ha lefújja spray-vel akkor az apja bottal fogja verni. Ahelyett, hogy kritizálnál próbálj jobb ötletet adni látod, hogy nem tudsz. Ha beveti magát idegenek közé az sem jó gyámügy az sem jó egyszerûen ez az egy menedék van ja és az ilyen elmebetegekkel beszélni nem lehet.
Elmebeteg szerintem te vagy, aki olyan tanácsot ad, egy 16 évesnek, hogy verje meg az apját! Az apja lesüllyedt már arra a szintre, hogy embernek, apának nem lehet nevezni! Az nem megoldás és nem valószinû, hogy elbírna az apjával.De, hogy ne legyen egy ilyen [email protected] [email protected]áda, mint amit te javasolsz neki, igen, attól még az intézet is jobb! Nem lehet hülyegyerek, ha ezt igy és itt megtudja fogalmazni.Ha az lenne, már agyon ütötte volna a saját apját, de én bítom benne, hogy ettõl értelmesebb és nem fogad meg ilyen tanácsokat! Igen! Intézet vagy rokon! Nem agresszió! Mert tudod az csak tovább fokozódik! Szörnyû lenne ez a világ, bár így is elég szörnyû, ha tizenévesek agyon ütnék az apjukat, bármilyen bunkó, goromba, agresszív is az! Remélem 101 ezerbõl csak 1 gondolkodik úgy mint te, vagy még 1 sem! Szép napot!
Ilyen tanácsokkal az csak te lehetsz!Épeszû ember ilyet nem tanácsol senkinek, nem még egy 16 évesnek!
A kérdező hozzászólása: könyörgöm legalább ti ne veszekedjetek...
Én nem azt mondtam, hogy verje meg az apját, hanem, hogy veresse meg az ilyen felelõtlen apát meg senki sem sajnál egy kis püfölés miatt és nem jön rá, hogy a lány kérte.
Még olvasni sem tudnak...
Persze, kedves kérdezõ, lehet minõsíthetetlen stílusban visszaugatni, de ha a kérdésedben nem szerepel semmi konkrétum, akkor ugyan hogyan várod el, hogy normális választ kapj?
Az apja mellett nincs sok jövõje. Így úgy gondolom ha intézetbe kerül is jobban jár mintha az apja mellett marad. Szóval én elmennék a helyedben a gyámügyhöz és számíts arra, hogy elvesznek apukádtól de most õszintén senkire nem számíthatsz igaz? Az intézet két év ugye amíg betöltöd a 18-at.(de a két év alatt 100%ban koncentrálhatsz a tanulásra) Aztán ha elég okos és ügyes vagy még alakíthatod jól a jövõd. Azt nem mondom, hogy egyszerû lesz. Én ezt az utat választanám.. Sajnálom hogy ennyire nincs senki akire számíthatnál.Egyébként a gyámügy elõször közeli rokont fog felkeresni és csak a végére marad az intézet szerintem.
Ha okkal, akkor is megérdemli.Bár úgysem csinálnak vele semmit! Sajnos.
A kérdező hozzászólása: szerinted nem tudom megkülönböztetni a felpofozást az agyonveréstõl? már voltam Érden egy helyen, ahova akárki bemehet, több hónapot ott töltöttem, hogy távol legyek, de nem volt valami leányálom, mivel teli volt vagy narkósokkal vagy teljesen lelkibeteg apja megerõszakolta lányokkal...szóval egy hónap után kijöttem... elkötlözni nem tudok, mert nincs keresetem...
Rokon?? Még sulis vagy?
gyúrd le néha >>problem solved
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok. szóval sulis igen. rokonhoz mivel állítsak be? egy, kettõ meg nem várhatom el valakitõl, hogy eltartson..
Pontosan akkor milyen jelleg segítséget vársz tõlünk?
A kérdező hozzászólása: pl, hogy milyen jogaim vannak ilyen ügyben, hova , tudnék fordulni
Anyukád van?
A kérdező hozzászólása: nincs anyukám (meghalt) utolsó: nem nem az a kérdezõ vagyok.
Gyámügyhöz, de ha nincs rokon, aki befogad, elvihetnek intézetbe.
Kérdezõ, fiú vagy lány vagy? Mit csinál apád?

A kutyám próbál hányni, de csak nyál jön ki. Gyorsan ver a szíve és a füle is mintha remegne. Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Tudod annak a kutyának, amelyik elrontotta a gyomrát, nem ver gyorsan a szive, nem remeg, és nem igazán próbál hányni, hanem hány is. De örülünk, hogy Te jól szórakoztál!

Tudod annak a kutyának, amelyik elrontotta a gyomrát, nem ver gyorsan a szive, nem remeg, és nem igazán próbál hányni, hanem hány is. De örülünk, hogy Te jól szórakoztál!
Állatorvos! Valszeg mérget evett, és csak a doki adhat neki K vitamint (vényköteles sajna).
Orvos, mert lehet bélelzáródás is.
Nekem hõguta jutott eszembe ezekrõl a tünetekrõl. De gondolom azóta már eljutottatok a dokiig. Ha mégsem, akkor lázat feltétlenül mérj!
Ez nagyon könnyen lehet gyomorcsavar is. és itt minden perc számit. Mûtét, azonnal!!!!!
A kérdező hozzászólása: ti mindig a legrosszabbra gondoltok:) csak kb elrontotta a gyomrát....
Tudod, mi nem látjuk, milyen állapotban van a kutyád. De kéred a segítséget. A leírtak alapján nagyon is sanszos volt bármelyik variáció. A válaszok után Neked kell igazából döntened, mit lépjél. Normálisan etetett kutya nem rontja el a gyomrát.
Öntsd le és kész. Nem lesz semmi baja.
így van, csak öntsd le és kész, esetleg egy szûrõbe teheted még, ott is kicsöpög valamannyi belõle. ha mosnád, még plusz vizet vinnél bele.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Egyet értek az elõttem szólókkal. Öntsd le, nem kell megmosni.

A védőnőm megállapította, hogy vér van a vizeletemben de senki nem foglalkozik vele. Mit csináljak most?

Elmentem terhestanácsadásra, ott azt mondta a véd?n?m, hogy van vér a vizeletemben. Azt mondta, hogy biztos megfáztam, menjek el a háziorvoshoz. Elmentem, de még csak meg se vizsgált a doki, csak megkérdezte, hogy fáj e pisilni, vagy gyakrabban járok e. Mondtam, hogy nem, nincs ilyen panaszom.

Legjobb válasz: Nekem is volt vér vizeletemben,és nem adtak rà semmit.Enyhe felfàzàs,vagy hasonlo.Ezek szerint ez nem veszélyes...Ha mégis aggodsz menj egy magàndokihoz,ott alaposan kivizsgàlnak.Én nem mentem,nincs semmi bajom.

Nekem is volt vér vizeletemben, és nem adtak rà semmit.Enyhe felfàzàs, vagy hasonlo.Ezek szerint ez nem veszélyes...Ha mégis aggodsz menj egy magàndokihoz, ott alaposan kivizsgàlnak.Én nem mentem, nincs semmi bajom.
És igyál sokat, hogy minél hamarabb kiürüljön a gyulladás a szervezetedbõl.
Gyulladás jele mindenképp! Sztem mindenképp menj urológushoz, mert ez nem vicc-megultrahangozza a hólyagodat, lehet antibiotikum kell rá, de ne félj mert a babóca már elég fejlett ahhoz, h elbírja a gyogyit!!!
Azonnal menj urológushoz!!!! Minden, ami a hugyutakkal függ össze, urológusra tartozik!!!
Nekem is volt benne kis vér, semmit se néztek, semmit se csináltak. Nagyon sokat ittam, feketeáfonya levet is meg teákat, kamillás ülõfürdõztem stb. 3 hét múlva már nem volt vér. Nem azt mondom h ez a követendõ de ha egy két vörösvértest van a vizeletedben akkor megpróbálhatod természetes gyógymóddal, mielõtt antibiotikumot kapsz. Persze ha sok van benne (vvt) meg panaszod is van akkor gyógyszer kell rá.

SOS! Mit csináljak gyorsan húsvétra a nõvéremnek és a férjének, meg az anyukámnak?

Légyszi-légyszi! Nem tudok kimenni a boltokba, zárva vannak, saját kezû ötletek kellenének!

Legjobb válasz: Tudod mit csinálj ? Semmit ! Az ilyen hirtelen összeeszkábált dolgok úgyis a kukába kerülnek, ha nem ma akkor nagytakarításkor.

Tudod mit csinálj ? Semmit ! Az ilyen hirtelen összeeszkábált dolgok úgyis a kukába kerülnek, ha nem ma akkor nagytakarításkor.
De miért kéne bármit is csinálni? A húsvét nem karácsony, hogy ajándékozzuk egymást. Süss valami finom sütit, és amikor jönnek kínáld meg õket. Ha van pálinka, akkor sógornak egy kis pohárkával és ennyi.
A kérdező hozzászólása: Oké...
Semmit ne csinálj vele, haggyad majd elmulik neki!
A kérdező hozzászólása: Most komolyan? Esetleg kamillás fürdõ, vagy ilyesmi sem kell? Mennyi idõ míg elmúlik?
Épp a minap mondta egyik barátnõm, hogy a 10hónapos kisfiának is most pattant szét. Egyestét nem aludtak, fájlalta a kisfiú, de utána már minden rendben volt, napközben nem nyafogott már érte, és este sem volt gond. Azt viszont nem tudom, hogy Náluk bepirosodott-e... De Õ nem csinált vele semmit, elmúlt magától...
Elsõ hozzászóló vagyok, semmit nem tudsz tenni anyuka. Elmulik neki, ez egy folyamat!
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a válaszokat!
nálunk ugyan ez volt a helyzet. doktornõ a tetrán kenõcsöt javasolta. este fürdés után kentem be és már másnapra látszott az erdemény. két nap múlva már nem is volt piros. kérdezd meg hogy ajánlja e mert ezt csak akkor használhatod ha orvos mondja. ilyen pici babáknál nem is szabad sokáig ezzel kenni meg nagyon keveset. de legalább hatásos. és nem fogja fájlalni a kisfiad
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!