Találatok a következő kifejezésre: Mi bajom ha szúr a hasam (3 db)

Mi bajom lehet ha szúr a hasam? Néha olyan érzésem van mint amikor görcsölök néha meg csak szúúr...

Legjobb válasz: Szerintem el kellene mennie, a háziorvosához! Ahhoz, hogy bármit mondani lehessen, jóval többet kellene tudni, Pl: Mióta áll fent a probléma, milyen gyakorisággal jelentkezik, tompa fájdalom gyakoribb vagy a szúró? stb...? rengeteg betegség létezik amitõl lehet hasi fájdalom pl: vakbélgyulladás stb... De akár ételmérgezés is lehet, tehát egy alaposabb kivizsgálás mindenképpen javasolt. Dr.Bóday László

Szerintem el kellene mennie, a háziorvosához! Ahhoz, hogy bármit mondani lehessen, jóval többet kellene tudni, Pl: Mióta áll fent a probléma, milyen gyakorisággal jelentkezik, tompa fájdalom gyakoribb vagy a szúró? stb...? rengeteg betegség létezik amitõl lehet hasi fájdalom pl: vakbélgyulladás stb... De akár ételmérgezés is lehet, tehát egy alaposabb kivizsgálás mindenképpen javasolt. Dr.Bóday László

Hany honaposan lehet latni az ultrahangon, hogy minden vegtagja megvan-e a babanak? Mikor latja mar az orvos? Az normalis ha sokszor erzem hogy szur a hasam alatt neha jobb neha meg a ball oldalon. Ez baj?

Legjobb válasz: Az elsõ genetikai ultrahangon nézik ami a 12. héten van, amikor a nyaki redõt is mérik. Akkor te is látni fogod már mindenét, kezét, lábát, orrát stb ha 4D ultrahang akkor az arcocskáját is látod majd.

Az elsõ genetikai ultrahangon nézik ami a 12. héten van, amikor a nyaki redõt is mérik. Akkor te is látni fogod már mindenét, kezét, lábát, orrát stb ha 4D ultrahang akkor az arcocskáját is látod majd.
szia! nekem már 10 hetesen megmutatta a doki mindenét, még a kézfejét is!
A szúró fájdalomra a pihenés a jó.Nyúlnak a méhet tartó oldalszalagok és ez okozza a szúró érzést.
A 12. heti UH-n már mindenét nagyon jól lehet látni. A szurka pedig normális. Nekem a mai napig van, hogy szurkál (25 hetes vagyok). A dokim csak annyit mondott, hogy ilyenkor feküdjek le vagy üljek le.

Ha mostanában sokszor szúr a szívem, oldalam és a heg a hasamon (kiskori műtét), akkor mi lehet a bajom? 18vagyok és lány

Legjobb válasz: Csinálsz a tünetek elõtt valami fizikailag megerõltetõt?Mert ha igen akkor ez természetes,csak a szervezeted tiltakozik a munka ellen.Másrészt nem hiszem,hogy a tüneteid között összefüggés lenne,Nekem is szurkál idõnként mindaz ami Neked,de nem érzem magam betegnek.

Csinálsz a tünetek elõtt valami fizikailag megerõltetõt?Mert ha igen akkor ez természetes, csak a szervezeted tiltakozik a munka ellen.Másrészt nem hiszem, hogy a tüneteid között összefüggés lenne, Nekem is szurkál idõnként mindaz ami Neked, de nem érzem magam betegnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!