Találatok a következő kifejezésre: Mi bajom ha szúr a (18 db)

Mi bajom lehet ha szúr a hasam? Néha olyan érzésem van mint amikor görcsölök néha meg csak szúúr...

Legjobb válasz: Szerintem el kellene mennie, a háziorvosához! Ahhoz, hogy bármit mondani lehessen, jóval többet kellene tudni, Pl: Mióta áll fent a probléma, milyen gyakorisággal jelentkezik, tompa fájdalom gyakoribb vagy a szúró? stb...? rengeteg betegség létezik amitõl lehet hasi fájdalom pl: vakbélgyulladás stb... De akár ételmérgezés is lehet, tehát egy alaposabb kivizsgálás mindenképpen javasolt. Dr.Bóday László

Szerintem el kellene mennie, a háziorvosához! Ahhoz, hogy bármit mondani lehessen, jóval többet kellene tudni, Pl: Mióta áll fent a probléma, milyen gyakorisággal jelentkezik, tompa fájdalom gyakoribb vagy a szúró? stb...? rengeteg betegség létezik amitõl lehet hasi fájdalom pl: vakbélgyulladás stb... De akár ételmérgezés is lehet, tehát egy alaposabb kivizsgálás mindenképpen javasolt. Dr.Bóday László

Milyen színű a magzat víz? Mikor megindul a szülés? Meg ha néha fáj a derekam az baj? Meg tegnap a bal ágyékomnál néha szúró érzés szerűt éreztem, de lehet azért mert egy picit többet gyalogoltam?

De mikor haza értem akkor, lepihentem nem volt utána semmi bajom! Most vagyok 22 hetes!

Legjobb válasz: Ha nincs baj, akkor szinte színtelen. Ha rosszabbul van a baba, akkor van barnás-zöldes színe lehet, mert a magzatszurok (béltartalom) a vízbe ürülhet. De ez csak 18 hetesen kezd "termelõdni", 22 hetesen nem tudom üríthet-e ilyet. 22 hetesen kizártnak tartom egyébként hogy a magzavízfolyással induljon a szülésed. (késõbb is kevés szülés indul ezzel!) A leírt fájdalmaim nekem is megvoltak, normálisaknak tûnnek, a benti átalakulástól vannak. Azért a dokinak mindenrõl számolj be, figyeld hogy nem keményedik-e a pocakod, (doki!)és pihenj!

Ha nincs baj, akkor szinte színtelen. Ha rosszabbul van a baba, akkor van barnás-zöldes színe lehet, mert a magzatszurok (béltartalom) a vízbe ürülhet. De ez csak 18 hetesen kezd "termelõdni", 22 hetesen nem tudom üríthet-e ilyet. 22 hetesen kizártnak tartom egyébként hogy a magzavízfolyással induljon a szülésed. (késõbb is kevés szülés indul ezzel!) A leírt fájdalmaim nekem is megvoltak, normálisaknak tûnnek, a benti átalakulástól vannak. Azért a dokinak mindenrõl számolj be, figyeld hogy nem keményedik-e a pocakod, (doki!)és pihenj!

Mi lehet a bajom ha jobb oldalon fenéktájon szúró érzést érzek?

De már olyan szinten hogy fekvésböl és ülésböl alig birok fel kelni mert annyira fáj...menés közben enyhébb a fájdalom de sántikálnom kell akkor is.Nem tudom hogy lehet e hozzá köze de 15hetes kismama vagyok.
gomba vagy egyéb fertõzés, menj nõgyógyászhoz.
Hüvelygomba, fertõzés, ez elég sok minden lehet! Szerintem menj dokihoz és majd eldönti, hogyan lehet kezelni.
Ezen csak orvos tud segíteni.
Nagy valószínûséggel gombás fertõzés, próbáld meg a Canasten combit és ha nem segít, akkor orvos.
meg lehet próbálnod a Canesten combit, szokott segíteni gombás fertõzéseknél.
Ha óvszerrel védekeztetek, mégis mi a fenétõl lennél terhes? Ne aggódj ennyit, minden kis jelentéktelen tünetet nem kell terhességnek vélni!
1. Ha április 6-án feküdtetek le, és most 12 nap múlva kéne megjönnie, akkor már csak azért is kicsi az esély a terhességre, mert (normál esetben) kb. 2-4 nappal ezelõtt volt peteérésed, április 6. pedig ha jól számolom az elõzõ mensid után pár nappal lehetett. Természetesen a ciklus bármely napján lehetséges a teherbe esés, de jó eséllyel épp nem is voltál termékeny. 2. Tesztet általában a kimaradó menstruáció idején lehet csinálni, de csak kb. 1 hét késés után mutatja ki teljesen tutira, ha terhes a nõ. Neked legkorábban két hét múlva lenne érdemes. - Ha nem jön meg. 3. Ha óvszerrel védekeztetek, idõben felhúzta a srác (még mielõtt bedugta :) és nem szakadt ki, valamint lehúzás után már nem dugta vissza/nyúlt beléd, akkor gyakorlatilag fizikai képtelenség, hogy terhes légy. A gumi az egyik legbiztonságosabb módszer, úgyhogy teljesen feleslegesen aggódsz! A mellszúrás bármitõl lehet, elfeküdted az éjjel, beütötted, vagy csak valami belsõbb izmod "begörcsölt", stb. Ilyen kondíciók mellett, mint amiket írsz, a mell szúrása önmagában NEM terhességi tünet.

Szúr a tüdõm ha mély levegõt veszek. Mi lehet a baj?

Tegnap voltam szoliban, azóta szúr, arra gondolok lehet attól van, tüdõgyulladásra vagy megfázásra nem gondolnék... gondoltam mára kialszom de nem.. Mitõl lehet? :S csak ha mély levegõt veszek akkor szúr be.. Dohányozni sem dohányzom sûrûn csak ritkán.

Legjobb válasz: Itt éppen ilyen kérdésre kapsz választ: [link]

Itt éppen ilyen kérdésre kapsz választ: [link]
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) )
Jó sok dezodoros spray nem segít?
Miért mások kilehelik az izzadtságot? Legalább látszik h dolgoztál tesin.
Vegyél alá masikat

Mi baj lehet belőle, ha túl erős a belső szűrő?

Kb. háromszor akkora akváriumba való, mint amiben van. Lehet ebb?l probléma?

Legjobb válasz: A gyári ajánlás szerint vagy ténylegesen? Ha sokkal nagyobb akkor túl nagy lesz a sodrás, de ez haltól is függ. Valamelyik a lassú valamelyik a gyors folyóvizet szereti.

A gyári ajánlás szerint vagy ténylegesen? Ha sokkal nagyobb akkor túl nagy lesz a sodrás, de ez haltól is függ. Valamelyik a lassú valamelyik a gyors folyóvizet szereti.
A kérdező hozzászólása: A gyári ajánlás szerint. 30-60 literbe való Aquael fan mini, de ez csak 10 l-es aksi. Nincs benne hal, csak növény. Majd valami élõlényt tervezek, garnélát vagy rákot, csigát.
Az 260 liter/órás. de szabályozható. Ekkora akváriumba nincs kisebb motoros szûrõ, maximum szivacsszûrõvel próbálkozhatnál. De egy növényesbe jó ez. Én maximum csigát javaslok, garnélázni 30 liter alatt nem érdemes.
Szerintem lehet garnélázni 10l-ben is, csak gyakran kell szelektálni a garnikat. Ajánlom a babaulti fajokat, fõleg az Indiai zebra garnélát. Õk lassabban szaporodnak. Ez abból adódik, hogy kisebb méretû, mint pl a Red Cherry, és lassabban is nõ, így kevesebb petét hordoz a nõstény.

Mi lehet a bajom? Szúr a mellkasom levegővételnél, ha nyelek, és a nyakam jobb oldali része is fáj.

Orvoshoz fogok menni, csak érdekel hátha volt valakinek hasonló :S Az is lehet, hogy scak a leveg? szorult be, bár szerintem akkor hamarabb elmúlt volna

Legjobb válasz: Akármi lehet ! Dokihoz menj és remélhetõleg õ elküld mellkas röntgenre !

Akármi lehet ! Dokihoz menj és remélhetõleg õ elküld mellkas röntgenre !

Hany honaposan lehet latni az ultrahangon, hogy minden vegtagja megvan-e a babanak? Mikor latja mar az orvos? Az normalis ha sokszor erzem hogy szur a hasam alatt neha jobb neha meg a ball oldalon. Ez baj?

Legjobb válasz: Az elsõ genetikai ultrahangon nézik ami a 12. héten van, amikor a nyaki redõt is mérik. Akkor te is látni fogod már mindenét, kezét, lábát, orrát stb ha 4D ultrahang akkor az arcocskáját is látod majd.

Az elsõ genetikai ultrahangon nézik ami a 12. héten van, amikor a nyaki redõt is mérik. Akkor te is látni fogod már mindenét, kezét, lábát, orrát stb ha 4D ultrahang akkor az arcocskáját is látod majd.
szia! nekem már 10 hetesen megmutatta a doki mindenét, még a kézfejét is!
A szúró fájdalomra a pihenés a jó.Nyúlnak a méhet tartó oldalszalagok és ez okozza a szúró érzést.
A 12. heti UH-n már mindenét nagyon jól lehet látni. A szurka pedig normális. Nekem a mai napig van, hogy szurkál (25 hetes vagyok). A dokim csak annyit mondott, hogy ilyenkor feküdjek le vagy üljek le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!