Találatok a következő kifejezésre: Mi bajom ha gennyes (4 db)

Mi bajom lehet a végbélnél ha nem viszket, nem gennyes, nem fáj csak ha székletürítésem van?

Kedden székrekedésem volt és erőlködtem sokat. Azóta fáj ha székletürítésem van és csak kisujj vékonyan tudom kinyomni magamból az anyagot. Egyébként utána nem fáj, nem viszket, nem gennyes, nem vérzik csak azt érzem mintha még mindig wc-re kéne mennem. Mi lehet a bajom? És mitől múlhat el?

Legjobb válasz: Szerintem az étkezéseden kéne változtatnod, egyél több magas rosttartalmú ételeket amiktõl lazább lesz a széklet.

Szerintem az étkezéseden kéne változtatnod, egyél több magas rosttartalmú ételeket amiktõl lazább lesz a széklet.

Mi bajom lehet, ha gennyes váladék jön a köldökömből?

Legjobb válasz: Fordulj orvoshoz, nem tudom mit jelent, de hogy semmi jót, az tutifix. De így neten keresztül nem tudok semmit mondani.

Fordulj orvoshoz, nem tudom mit jelent, de hogy semmi jót, az tutifix. De így neten keresztül nem tudok semmit mondani.
fúúú, szegényem. mindenképp orvoshoz vel, fáj is, vörös is?
A kérdező hozzászólása: nem fáj, csak piros a belseje
kiderült mi a baj?
A kérdező hozzászólása: Elmúlt így nem mentem dokihoz, mert nem látott volna semmit.Köszi a kérdést:)


Hatalmas dudor nőtt a popsimon (már másodszor) és ha kinyomom akkor gennyes vér jön belőle. Mi lehet a bajom? :// F/18

már a szemérem dombomon is nőtt és kinyomtam,kijött csomó váladék és körülötte kihaltak a szőrszálak

Legjobb válasz: Az elsõ okos volt: Kérdés: "...Mi lehet a bajom?" Válasz: "bõrgyógyász" A bõrgyógyász nem egy kórkép, hanem egy szakma, okostojgli.

Az elsõ okos volt: Kérdés: "...Mi lehet a bajom?" Válasz: "bõrgyógyász" A bõrgyógyász nem egy kórkép, hanem egy szakma, okostojgli.
bõrgyógyász
A kérdező hozzászólása: másvalami?
popsimon? mi vagy te csecemõ? Hol a farpofán? Akkor benõtt szõrszál is lehet ami elgennyesedett. Ha végbél fölött a két farpofa között. Akkor az egy mirigy lehet ami begyulladt. Jobb eszt bõrgyógyászra vagy sebészre bízni.
Osztom a 3 as válaszát . Ez, vagy ezek egy nagyobb pattanások lehetnek .Én a kicsibõl is tudok vért sajtolni ha addig akarom .Egyébként ez a jó, ha vér is jön, mert tisztul a belseje .Ez nem 18 hanem még 38 vagy 58 éves korodban is lehet itt .Mivel ezt a részt éri kevésbé a napsütés , a patik is itt tudnak könnyen megjelenni . Nem kell mindennel orvoshoz futkosni .Még jó hogy azt nem irtad el is ájultál .
A kérdező hozzászólása: nem lehet hogy a sok üléstõl van? amúgy nem hinném hogy Furunkulus:S csak néha jelenik meg 1-2, de idõvel a dudor elmúlik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!