Találatok a következő kifejezésre: Mi bajom a (14267 db)

Mi baj a tesco vodkával? (többi lent! )

Tudom, hogy nem jó, NEM FINOM, s?t, az alkohol méreg.

Legjobb válasz: figyelj, a tescó vodkával csak annyi a baj, hogy mocskosul másnapos leszel tõle, fejfájás - hányás minden, míg egy Kalinkától (ami nem sokkal drágább, mint a tesco-s vodka, nem lesz semmi bajod, már 1300FTért tudsz kalinkát venni). De próbáld ki. Egyik nap igyál tesco vodkát, másik nap kalinkát, a másnapokon érezni fogod a különbséget, ha esetleg ízre nem is.

figyelj, a tescó vodkával csak annyi a baj, hogy mocskosul másnapos leszel tõle, fejfájás - hányás minden, míg egy Kalinkától (ami nem sokkal drágább, mint a tesco-s vodka, nem lesz semmi bajod, már 1300FTért tudsz kalinkát venni). De próbáld ki. Egyik nap igyál tesco vodkát, másik nap kalinkát, a másnapokon érezni fogod a különbséget, ha esetleg ízre nem is.
A kérdező hozzászólása: 16:38: inkább kihagyom és elhiszem:D 18:49: Én is szoktam alkoholt fogyasztani, nem a "kultúra", és nem az egészséges hatása miatt (bár 1-2 antialkoholista viselkedésén súlyosan látszik, hogy jobban járna havi 1-2 itallal), hanem IGEN, léteznek nagyon finom italok. Ahhoz, hogy te ilyen kijelentést tégy, Magyarországon NAGYON gazdagnak kellene lenned. Jópár dolog van, amit ehhez végig kellene kóstolni. Szóval én pl "hazudok". Egyébként házi likõralapnak gondoltam finomszesz alapot használni (mert egyesek szerint az olcsó, tiszta finomszesz semmivel nem károsabb a drágább párlatnál, és ha az íze úgysem számít, miért ne a legolcsóbbat vegyem), ezért tettem fel a kérdést.
Nem mindegy hogy mibõl, hogyan csinálják a finomszeszedet. Itt a turpisság. Az aromákról ne is beszéljünk.
Szerintem minden pia szemét. Én is szoktam alkoholt fogyasztani, de nem áltatom magam azzal hogy ez egy kulturált elfoglaltság, vagy hogy nem árt. Aki azt mondja hogy azért iszik, mert szereti, vagy mert jólesik az hazudik. Egyes sörökön és borokon kívül minden piának szar íze van, és az emberek (jó esetben fiatalok) azért fogyasztják hogy berúgjanak, és jókat röhögjenek egymáson. Éppen ezért szerintem fölösleges minõségi cuccot venni (pl a vodka esetében Bols, stb.) de azért ne is a legszarabbat. Nem tudom mennyi a teszkós vodka, de szerintem annyival nem lehet olcsóbb a kalinkánál, hogy megérje a 30 órás iszonyat durva fejfájásos másnaposságot. Piánál ez elég általános szabály hogy sose a legolcsóbbat vedd...
az etanol öli az agysejtjeidet, de mérgezõ ital még a tescoban sem kerül forgalomba ;)...viszont, ha normális italt akarsz, akkor ne finomszesz+aromát igyál ;)
Finomszesz+desztillált víz, ennyi!

Mi baj a webcamommal, bekapcsolom msn közben látom az enyémet is és a másik képét is, de a másik nem lát engem és most már nem is jelzi msn-en hogy van kamom, de gépen fut rendesen, mi lehet a baj?

Már újratelepítettem,de lehet az msn-nél van valami átállítva.

Legjobb válasz: A másiknak nincs betelepítve a webkamera drivere.

A másiknak nincs betelepítve a webkamera drivere.

Mi baj a Csábításból jelessel? Mikor fel akarok menni az oldalra, eztet írja: 502 Bad Gateway

Legjobb válasz: Tele van a honlap hibákkal,másoknak is kiírja ezt.Nem nagyon tudsz mit tenni ellene,az oldal újratöltése sokszor nem megoldás sajna

Tele van a honlap hibákkal, másoknak is kiírja ezt.Nem nagyon tudsz mit tenni ellene, az oldal újratöltése sokszor nem megoldás sajna

Mi baj a gépemmel? Usb probléma

Bármilyen Usb eszközt csatlakoztatok, telepíteni akarja, majd a hardver telepítése során hiba lép fel, majd nem működik (egér, bill. pendrive, sd kártya) Alaplapom Asus m2n-e

Legjobb válasz: az asus oldaláról töldsd le az usb driver-t telepítsd és meglátod menni fog

az asus oldaláról töldsd le az usb driver-t telepítsd és meglátod menni fog
A kérdező hozzászólása: letöltöttem, próbáltam telepíteni, de azt írja hogy nem szükséges telepíteni windows sp1 felett :$
Windows XP t használsz? internet van a gépeden? azon amin usb zel?
1.1 Es usb portok lehetnek lehet azértv nem tetszik neki de lehet már alaplap haldoklik nem mai darab
A kérdező hozzászólása: most lett újrahúzva az xp, ismerõsnek ment az usb egér, billentyûzet

Mi baj a kurucz infoval?

Legjobb válasz: Igazat ir, csak maskepp. Neha nem szalonkepes. Kell egy ilyen oldal is.

Igazat ir, csak maskepp. Neha nem szalonkepes. Kell egy ilyen oldal is.
Én nacionalista vagyok, de nem tetszik a kuruc. Azért mert egy nemzeti blikk. A hírek között van pár érdekes és igaz, de sok a felesleges igénytelen sz*r. Bocsi, sztem az nem egy nemzeti oldalra való hír, hogy nyert a fradi, vagy hogy mit énekel a fanka. Sz*rok mind a kettõre. Gagyi, és ilyen gagyi szintre van süllyedve az oldal. Na a hirdetésekrõl meg ne is beszéljünk, hogy rendeljek amerikából paprikát, meg thor steinar pólót. Õszintén megmondom, biznisz-szagú az egész és bulvár színvonalon van az egész. Szerencsére vannak hitelesebb, szókimondóbb nacionalista portálok is, akik vállaltan is hungaristák és ne határolódnak el 5 percenként ahogy kurucék. Én maradok náluk.
Nem lenne baj vele, mint szórakoztató humoroldal, de hogy vannak emberek, akik ebbõl (és ami még rosszabb, akik csak ebbõl) tájékozódnak, az azért elég baj.
Hogy egyáltalán létezik. de kell hogy legyen merkimonnyaazigasságot:D XD
fröcsög az oldal a gyûlölködéstõl
Csak annyi a baj, hogy minden hírt megtölt cigányozással meg zsidózással. Sõt, mindent a hozzájuk vezet vissza. Egyszer olvastam rajta, hogy a zsidók felelõsek a globális felmelegedésért. Hát, részvétem annak aki hisz ezeknek.
mert az összes média közül a leghiteltelenebb.Sok hazugságot ír, vagy az igazságot elferdíti, manipulálja.Nagyon szélsõséges, kár, hogy sajtószabadság van és nem lehet betiltani. Csak a Jobbikosok és a többi szélsõséges szereti és hisz neki.
Nagyon szomorú élete lehet azoknak, akik nem találnak más örömöt az életben, minthogy álnevek mögé rejtõzve (hja, mert a valódi nevüket ugye nem vállalják a szerkesztõk, meg Amerikában mûködtetik a szervert, abban az országban, amit nem mellesleg gyûlölnek) szidják a zsidókat meg a cigányokat, mint "minden baj okozóit". Valójában csak sajnálom ezeket az embereket. Meg azokat, akik olvassák.
Hogy nem zsidajinfó! Maszopinfó! extrahiperliberálinfó! Amúgy semmi.
Semmi. Õk nem is újságírók, hanem hõsök. Kimondják az igazságot, úgy viselkednek, mint az erõs gyökerû jegenye a mocskoshazugliberális média folyójának pusztító áradásakor! Hitelesek, és maximálisan ragaszkodnak a sajtó tisztaságához, az igazság kereséséhez. Ráadásul mindezt kulturáltan, gusztusosan teszik, nem beteges, gyenge szóviccekkel és alantas hazugságokkal. Hajrá hajrá hajrá! Kitartás! Szebb jövõt! Talpra magyar! XD
Természetesen nem minden hazugság rajta, nehéz is lenne... De igenis valótlan dolgokat állítanak idõrõl idõre. Nem tûnt még fel, hogy aki nem tetszik "Emõkének", abból hirtelen címoldalas hazaáruló lesz? A kedvencem, amikor régen jóban voltak valakivel, késõbb meg nem, és ugyan azt a képet használták a két cikkben, egyszer pozitív, másszor mocskolódó aláírással. Meg arra is volt már példa, hogy beküldtek egy nagy baromságot sok zsidózással, és simán kitették.
Olvasgass híreket változatos helyekrõl 2008 nyaráról. Én csak az idevágó wikipedia szócikket másolom be (amely köztudottan nem a "szélsõségesek" felé részrehajló). 2008 nyarán több kísérlet történt az oldal leállítására, melyet a magyar kormány kezdeményezett az oldal szolgáltatóinál. A kormány már korábban is próbálkozott a készítõk felkutatásával, viszont kéréseit az amerikai fél rendre a szólásszabadság alkotmányos jogára hivatkozva utasította el.[31] Az oldal elérését elõször 2008. július 4-én délután 3 órakor tiltotta le a szolgáltatója, az amerikai SoftLayer cég.[32] A Kuruc.info elsõ közleménye szerint nem történt amerikai hatósági intézkedés, csak a szolgáltató egyoldalú döntése volt, amiért pert indítanak majd. Ígéretük szerint más országból mûködtetik az oldalt is.[33] Megjegyzendõ, hogy egy nappal késõbb, 2008. július 5-én több más, a magyarországi radikális jobboldalhoz kötõdõ honlap (Szent Korona Rádió, Gondola, a Jobbik és a Magyar Gárda honlapja) is mûködésképtelenné vált, de ezek pár nap múlva ismét elérhetõvé váltak.[34] Az oldal július 10-én indult újra, a szervert továbbra is az USA-ban, ám egy másik szolgáltatónál (Layered Technologies) üzemeltetve. Az új szolgáltató július 15-én szüntette meg az elérést felhasználási feltételek megsértésére hivatkozva, így csak egy statikus oldal volt elérhetõ a webcímükön, melyen reklamáló e-mailek küldésére biztatták az olvasókat.[35] Július 19-én jelentette be Draskovics Tibor igazságügyi és rendvédelmi miniszter, hogy a leállítás a magyar kormány kérésére történt.[36] A Bombagyár információi szerint a magyar kormány titkosszolgálati eszközökkel, a szolgáltató elnökének megfenyegetésével érte el a leállítást.[37] Szilvásy György titkosszolgálatokat felügyelõ miniszter egy újságírói felvetésre, miszerint azért nem talál új szolgáltatót az oldal mert valakik nyomon követik a vándorlását így felelt: „A feltételezés megállja a helyét, ám arról már nem szívesen beszélnék, hogy kik, milyen technikával, milyen módszerekkel érik ezt el”[38][39] A Hírszerzõnek egy névtelenséget kérõ ügyvéd bejelentette, hogy õ fordult Nancy Pelosihoz, a washingtoni képviselõház elnökéhez, amelyben elmagyarázta, hogy milyen károkat okoz Magyarországnak ez a honlap, s ennek hatására kapcsolták le végül az oldalt.[40] Az oldal hosszabb szünet után 2008. augusztus 18-án indult másodjára is újra. 22-én megint elérhetetlenné vált néhány órára, amikor az új szolgáltató, a Fortress ITX vizsgálat alá vonta szerzõdési feltételek megsértésének gyanúja miatt.[41]
10:42 Figyelj, én kívülrõl-belülrõl ismerem ezt a MESÉT, de attól még MESE. Felõlem elmondhatod még hatszor, elomdhatod kínaiul, visszafelé és tótágast állva, akkor is mese marad.
én nem szólok bele se pro se kontra de ez hogy "mese", ez egyáltalán nem érv, csak monoton ismételgetés. elfogytak az érvek talán? :O tényleg pártatlan vagyok, csak nem bírom nézni amikor valaki ilyen primkó szöveggel tud csak visszavágni
Azért én meghallgatnám a te mesédet, hogy szerinted miért szolgálja a kormány érdekeit és miért tudnák bármikor lekapcsolni. Szerintem én hoztam pár ellenérvet. A szélsõséges veszéllyel való riogatásra legutóbb az SZDSZ épített kampányt tavasszal. Meg is lett az eredménye. Mellesleg te demokratikus jogállamnak neveznéd azt, ahol az ellentétes véleményûeknek kuss és börtönbe velük? Én nem.
13:03 A demokratikus jogállam az, ahol a törvényeket be kell tartani és be is tartatják. A budaházykat sittre vágják, a személyi adatokkal visszaélõ molnárbalázsokat elítélik, az uszító kurucinfót bezárják, a gárdát feloszlatják. Ez a demokratikus jogállam, nem az, amikor a büdös bunkó jobbikos alkeszcsürhe randalírozik.
jah meg kurucinfo... elsõ eset: a rendõr megver egy cigányt... második eset: Ugyanez a rendõr megver egy gárdást, ezesetben már nem rendõr hanem ÁVH-s.... szal sztem ezzel a példával tömören leirtam h mért nem jó a kuruc... igazából hogyha nem lenne ilyen fröcsögõs, megtanulnának szolidabban fogalmazni, senkinek se lenne vele bajuk hogyha tágabb információt adnak mint a médiában mert azt nem tagadom h ott tényleg le van kicsit szükitve attól függöen h kinek mi az érdeke... de ugyanezt csinálja a kuruc is... leveszi egy politikusról a pozitivumokat és csak a negativumokat mutatja be róla...példaként...
az, hogy gyülöletkeltõ és hiába van szólásszabadság, annak is vannak korlátai és a gyûlöletkeltés ilyen, úgyhogy ez az oldal valójában nem is mûködhetne.
Végig se olvasom a sok cionista, mosott agyú választ, arra nem igazán érdemesek! Ennyit tudok mondani: Magyarország, Fel Kéne Ébredni!
Nem sok. Néha elcsúsznak ugyan a fröcsögés kategóriába (Hanuka kifigurázása, foci VB idején afrikai játékosok niggerezése), de összeségénen hiteles hírportál, üde színfoltja a magyar elektronikus sajtónak. Sokkal jobban lehet nekik hinni, mint egyes szennyeknek...
HHogy hazug? Hát nem tudom... Én rendszeresen küldök be cikket és egy részét meg is jelenítik. Én nem hazudok, a tényeket írom.
A Jobbik számára is nagy gond szerintem a kuruc.info. Sokan összemossák a két dolgot, és mivel a kuruc nyíltan rasszista és antiszemita, ez alapján akarják rasszizmussal, antiszemitizmussal, cigányirtással stb. vádolni a Jobbikot.
a kurucinfoval semmi gond nincs... csak akkor vna gond h ha vki hirforrásként tekint rá.... minap láttam egy képet orbáról és feketesereg vezetöjével hát enyhén photoshop gyanus... csak enyhén... szla sztem ez böven elég... és akkor ne is beszéljünk h híreket nem lehet igy megfogalmazni ahogy õk teszik akkor sem h ha "nemzeti érzésekkel rendelkeznek".... az iskolánkról is irtak.. mer helyesirási hibák voltak az egyik emlékmüvünkön... cim: Analfabétabalfa*zok készitették .... de maga a cikk egy az egyben a sonline.-ról volt kimásolva... meg ez a zsidózás, orkozás, ávh-zás ez ami undoritó benne
a kurucinfo körülbelül annyira hiteles politikai hírforrás, mint a Blikk. Sajnos a társadalom egyre nagyobb része fogadja el ezt a portált tényforrásként, pedig pár lázadó ifjú dilettáns "politikus" népuszítása az egész.
Teljesen hiteles, viszont mindent egyfajta cionista surlófénybe, és mások által be nem mutatott füst árnyalatba mutat be. Nem igazán kaptam még hazugságon, csak a polaritása egy kicsit illetve nem is kicsit szélsõ. De ez inkább a stílusában és nem a hírértékében mutatkozik meg. De minek is tépem a szám, aki nem tudja a helyén kezelni a dolgokat, az ne írogasson ilyen portálokra mint ez.
Csak nézd meg ezt a linket például: http://kuruc.info/r/34/54161/ Mindenbe bele tudnak kötni! Komolyan mondom nekik már az is baj, ha valaki adakozik. Ezért rasszisták, mert nemcsak a cigányokat vagy a zsidókat utálják (amire lenne is okuk), hanem már a négereket is, akikkel itt Magyarországon nincs is kapcsolatuk. Amúgy meg állandóan szidnak mindenkit, egy vicc az egész!
Pl. az, hogy pártunk és kormányunk szemlátomást szándékosan hagyja mûködni (egyetlen utasításba kerülne elérhetetlenné tenni a szervert), mert a kurucinfó végülis az MSZP-SZDSZ-MDF érdekeit szolgálja.
A válasz megírásának idõpontja: ma 00:58 Miért szerinted megérdemlik ezek a segítséget Haitin, ha felfegyverkezve rátámadnak a munkásokra? Tõlem egy forintot nem fognak kapni.
megírni, amit a mainstream média elhallgat, oké fröcsögni, ideológiát gyártani belõle nem oké telefonszámokat felrakni nevelési célzattal nem oké Szóval 2: 1 az állás, a nem oké javára.
Nagyon jo pelda a haiti video.Persze ha az allam nem segitett volna, akkor olyat raktak volna fel, hogy a "szegeny haiti arvak eheznek, es a mocskos kormany nem segitt rajtuk".Kis kocsoq banda az egesz....
Kint van Gyõzike mobilszáma, tényleg az övé, én az elõbb felhívtam és felvette a hülye cigánya... :) 20-9611-278
"az, hogy pártunk és kormányunk szemlátomást szándékosan hagyja mûködni (egyetlen utasításba kerülne elérhetetlenné tenni a szervert)" Igenis megpróbálták elhallgattatni. Csak a szerver Amerikában van, és amikor ment az üzenet, hogy "Kapcsoljátok le, mert nem tetszik, amit mondanak." akkor Amerika válaszolt: "Bocs, itt szólásszabadság van." Mellesleg szerintem is egy fröcsögõ, álszent és hazug portál. De ez van. Ha betiltsák a kurucot, tiltsák be a népszabadságot meg az indexet is, hisz õk is csúsztatnak, elhallgatnak meg hazudoznak. Mi maradnak, ha csak a teljesen korrekt hírforrásokat hagynánk mûködni? Semmi.
"Kint van Gyõzike mobilszáma, tényleg az övé, én az elõbb felhívtam és felvette a hülye cigánya... :) " Ne aggódj, õ lesz a következõ a gyilkosságsorozatban.
Gyakorikérdéseken de sok barom van -.-"

Mi baj a laptopommal?

Nos adott egy acer aspre timelinex 5820TG,es az lenne a problemam vele hogy az ujab jatekok nem futnak meg minimalis grafikaval sem.Kovetkezo a konfiguraciok: Ati Mobility Radeon HD 5650 Up to 2651 Hypermemory(1024 dedicated memory), Intel core i7-640M processor ,4GB ram,600 gb HDD.Nagyon sok jatek akad rajta peldaul a gta IV,vagy Test driving unlimited 2,vagy mas jatekok.Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Ha annyira nem vagy toppon driver telepítések terén, akkor egy torrent oldalról próbáld meg "beszerezni" a Driver Booster nevû programot és futtasd, majd ha talál pár frissítést akkor azokat indítsd el. Ha még így is, vagy már esetleg próbáltad, megpróbálunk keresni más módszert.

Ha annyira nem vagy toppon driver telepítések terén, akkor egy torrent oldalról próbáld meg "beszerezni" a Driver Booster nevû programot és futtasd, majd ha talál pár frissítést akkor azokat indítsd el. Ha még így is, vagy már esetleg próbáltad, megpróbálunk keresni más módszert.
A kérdező hozzászólása: mindegyik driverre azt irta, hogy worst updateoltam, windows 8 asom van 1 honapja tettem sokminden nincs rajta szoval nem a sok programtol lassult be, fel tettem az asasins creed IV et es akadozik minimalis grafican.

Mi baj a gépemmel? Bármilyen böngészőt töltök le, minden letöltésnél 99.9%-nál megáll a letöltés és nem fejezi be. Az oprendszer friss rajta.

Legjobb válasz: Általában védelem csinálja.Például ESET,az elõ szeretettel szöszmötöl jó ideig egy fájlon..

Általában védelem csinálja.Például ESET, az elõ szeretettel szöszmötöl jó ideig egy fájlon..
A kérdező hozzászólása: Az egész gép üres. van rajta egy XP, illesztõprogramok és egy Opera. Sajnos a tesztet sem tudom megcsinálni mert még az Adobe Flash Playert sem tudom letölteni, a 993kb-os file letöltés is megáll 99.3%-nál.
A kérdező hozzászólása: Egy rootkit vírus volt a memóriában, kivettem a rendszerelemet és újra telepítettem, már minden szép és jó. Köszönöm a segítséget mentek a zöldek.

Mia Baj a Garry's Mod ommal?

Felinstaláltam [[ Launch Game: bepipálba]] , játszottam vele, most kijövök, mivel én csak úgytudom elinditani a játékokat hogy az .exe -re megyek így [[ ha jól tudom a hl2 az exe ]] rámentem és ezt irja ki: Setup File'gameinfo.txt'doesn't exist in subdirectory "hl2'.Check your-game parameter or VCONFIG setting.

Legjobb válasz: asszem van ilyen gameinfo.txt nekem is vmi de sztem állítsd be valahogy hogy hl2 alpján mûködjön a játék bár sztem ezzel nem segítettem :(

asszem van ilyen gameinfo.txt nekem is vmi de sztem állítsd be valahogy hogy hl2 alpján mûködjön a játék bár sztem ezzel nem segítettem :(
Oh, bocs nem ez hülyeség a gameinfo.txt nevezd át sima gameinfo -ra asszem ez jó

Mi baj a receptemmel?

Feltettem egy receptet a Nosalty-ra, de nem aratott nagy sikert. Pedig így fõztem meg, és finom lett.

Legjobb válasz: "Egyébként tényleg nem volt borzalmas. Nekem meg a barátomnak ízlett." Na ez aztán negatív marketing a javából :-D

"Egyébként tényleg nem volt borzalmas. Nekem meg a barátomnak ízlett." Na ez aztán negatív marketing a javából :-D
Szóval egy nap alatt megnézték 263 az nem jó? Mégis mit szeretnél?
Én még csak ki sem tudom próbálni, mert nálunk, nem lehet kapni csicseriborsót. Amúgy lehet, hogy finom, mondjuk én inkább tejfölösen szeretem a sós fõzelékeket és nem tejesen. Mondjuk így: http://sulvefove.nlcafe.hu/recept/Csicseriborso-fozelek De szerintem az lehet az ok amiért kevesebben nézik, hogy kevesen fõznek csicseriborsóból, ez nem olyan népszerû fõzelékféle.
Nekem sem keltette fel a figyelmem a recept, és szinte nem is kelti fel egyik fõzelék sem :D Mi kb csak a babfõzeléket szeretjük . Amiket menteni szoktam, azok húsos ételek receptjei, illetve sütiké :)
Szerinted hányan föznek csicseriborso fözeléket naponta? Én még nem ettem soha, nem is szeretnék. Egyebként egy fözelékben nincs semmi extra turpisság, bármelyik háziasszony el tudja késziteni. Én csak a sütemények receptéjét mentem, mert ott szeretem a pontos adatokat. a Föétel receptekkel csak inspirálodok.
Én soha nem fõzök fõzeléket. Mi nem szeretjük. A férjem szerint menza kaja. Inkább párolt/sült zöldséget fogyasztunk. Egyébként én sok receptet használok a Nosalty-ról, de nekem egy saját online receptkönyvem van, oda mentem a recepteket mindenhonnan, tehát nem a Nosaltyn gyûjtöm azokat sem, amik onnan tetszenek. Lehet hogy más is így csinálja. Ne aggódj, fõzõcskézz, ami jól esik! :)
hat nem tudom, ha en ujdonsagra, kulonlegessegre vagyok, akkor nem fozeleket csinalok
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ kommentem a négyesnek ment, bocs. A barátommal a Sparban a konzerveket nézegettük, és megakadt a szemünk a csicseriborsón. Aztán kérdeztem tõle, hogy babból legyen-e a fõzelék, vagy legyen csicseriborsó. Asszem valami újdonságra vágyott.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem a falafelt, de még sosem csináltam. De szerintem nem nagy kérés, hogy udvariasan írjunk erre az oldalra. Nem az egyetlen ilyen fõzelék a neten.
A kérdező hozzászólása: Én csak azt kértem, hogy ne írjanak olyanok, akik pl. ilyeneket írnak, hogy "kit érdekel a csicsogóborsó" stb. Nem kell mindenkinek egyetértenie velem, de az ide író emberek közül többen olyan durván fejezik ki magukat, hogy borzasztó. Nem tudom, miért nm lehet udvariasan megfogalmazni, hogy nem szereti. De én nem arra voltam kíváncsi, hogy ki szereti a csicseriborsót, hanem, hogy rosszul van-e összeállítva a recept. Kritikát megfogalmazni vagy fikázni valamit két különbözõ dolog. Az udvarias válaszokat köszönöm.
13.13-nak igaza van. Véleményt kértél, véleményt kaptál. Ezen nem szabad megsértõdni. Izlések, és pofonok. Le a kalappal a Párod elõtt, hogy megette.
Szerinted mindenki primitiv es elmaradott, aki nem ert veled egyet, itt a gyakorin es a nosalty-n is, ugye? Velemenyt kertel, megkaptad. En irtam, hogy ha kulonlegessegre vagyok, akkor nem fozeleket csinalok. Csicseriborsobol hummuszt, falafelt szoktam csinalni, kuszkuszba teszem, fustoltsonka levesbe fozom bele. Te meg fozeleket csinaltal. De szerinted en vagyok elmaradott. :D
A kérdező hozzászólása: Megkérem a válaszolókat, hogy csak hasznos, értelmes választ kérek. Primitív és elmaradott emberek kíméljenek. Köszönöm.
Nézd! Én 30 éve fõzök, és nem rosszul. Változatosan is. Ennek ellenére én sem fõztem még soha csicseriborsót. Nem is érdekel, ki sem próbálnám. Ha már fõzelék, akkor valami idény zöld. Ne csodálkozz, hogy nem nyert a csipogó borsó.
A kérdező hozzászólása: Csak az a bajom, hogy senki sem tette még be a receptkönyvébe. A negatív reklámot azt hiszem kitörlöm:)
A kérdező hozzászólása: Nincsen benne semmi turpisság, én nem is állítottam. Mégis millióféle borsófõzelék verzió van pl. az oldalon. De akadhatnak nagyon kezdõk, akik örülnek a fõzelék recepteknek. Azt hiszem te sem háziasszonynak születtél, hanem megtanultad. Az meg hogy nem akarsz csicseriborsó fõzeléket enni, a te dolgod. Van fenn az oldalon csicseriborsó pörkölt, meg talán még curry is. Ha zöldborsó lenne, akkor meg az lenne a bajod, hogy azt mindenki ismeri.
A kérdező hozzászólása: A legtöbb ember ezen az oldalon elég bunkó. Ez is egy vélemény.
Mikori az autó? Milyen motor van benne?
A kérdező hozzászólása: 1998 as 1.2- es benzines
ha a gyertyák jók, akkor valamelyik csatlakozó szarakodik.
A kérdező hozzászólása: Köszi nem értek az autókhoz de ez még nekem is érdekes volt.
Nem ártana egy diagnosztika. Honnan írsz, hátha tudunk ajánlani egy jó szerelõt. Valamelyik szenzor lesz a hibás szerintem.
A kérdező hozzászólása: Komló
Kérdezz rá itt a hibára és a szerelõre is: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9012040
A kérdező hozzászólása: Köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!