Találatok a következő kifejezésre: Mi bajom Nagyon (1391 db)

Mi bajom? Nagyon meg vagyok ijedve.

Nem tudom, hogy mi van velem. Mostanaban estenkent nagyon hamar almos leszek. Regebben volt, hogy hajnal 2kor se voltam almos, most mar 11kor az vagyok. Tegnap este is ez volt, lefekudtem ra nem sokkal nagyon hamar elaludtam. Almodtam hulyesegeket ejszaka es az volt a durva, hogy mindent megalmodtam, ami velem tortenik pl. Faztam, mert vekony takaro volt rajtam, de nagyon felalomba voltam a masikat eloszedni, aztan megalmodtam, hogy eloszedem a takarot. Utana lecsuszott a bugyimxd es mar almomba se volt rajtam bugyi..meg ilyenek. Most pedig, na mondom mar fel kene kelni, de az ijeszto, hogy mennyire nem birtam..nagyon nehezen keltem fel es meg aludnek tovabb es ugy erzem magam, mintha valami alomvilagba lennek. Raadasul panikolok is, mert almomban kinaltak valami ebeddel es nem voltam ehes meg nem esett jol. Es belegondoltam, hogy amikor azt almodom, hogy pisilnem kell akkor tenyleg kell, amikor fazok akkor tenyleg fazok igy lehet, hogy beteg vagyok es azert voltam etvagytalan almonban?! Es mar hasmenesem van (remelem csak a paniktol meg az idegtol) es nagyon korog a hasam, de enni se merek. Mert tudni kell rolam, hogy felek minden betegsegttol, legfokepp a hanyastol. Es most tok ideges meg turelmetlen vagyok es almos is. Miert? Nagyon felek, hogy valami komoly bajom van. Kerlek segitsetek! Meg amugy mostanabn sokszor van olyan, hogy olyan gyengenek es faradnak erzem magam, hogy megmozdulni is nehezemre esik. (de ez lehet csak a lustasag) 15L

Legjobb válasz: Elmehetsz orvoshoz egy kivizsgálásra, de szerintem inkább az van nálad mint nálam! Én is annyira félek a betegségektõl, hogy minden apró kis kiütésrõl a legrosszabbakat gondolom, és ez idegileg egyszerûen kiborít. Az agyad is teljesen rá van állva ezekre és mégjobban generálja a dolgait...az álmok szintén az agyad munkája, szerintem nincs olyan h 'jaj de szépet álmodtam' csak úgy...minden álom kapcsolódik valahogy a külvilág által ért ingerekhez. Ezért vannak ezek a nagy álomfejtõs butaságok meg átverések, holott minden álmod a valóságból ered, az agyad mûve..még ha néha jelképes dolgokon keresztül is jön le! Az szerintem furcsa, hogy ha azt álmodod h fázol akkor tényleg fázol...MERT fel kell h ébredj, tehát már ébren vagy és a tested jelzésére keltél fel , vagy ha pisilned akkor is felébredsz h kimenj..ezek a tested reakció szintén.

Elmehetsz orvoshoz egy kivizsgálásra, de szerintem inkább az van nálad mint nálam! Én is annyira félek a betegségektõl, hogy minden apró kis kiütésrõl a legrosszabbakat gondolom, és ez idegileg egyszerûen kiborít. Az agyad is teljesen rá van állva ezekre és mégjobban generálja a dolgait...az álmok szintén az agyad munkája, szerintem nincs olyan h 'jaj de szépet álmodtam' csak úgy...minden álom kapcsolódik valahogy a külvilág által ért ingerekhez. Ezért vannak ezek a nagy álomfejtõs butaságok meg átverések, holott minden álmod a valóságból ered, az agyad mûve..még ha néha jelképes dolgokon keresztül is jön le! Az szerintem furcsa, hogy ha azt álmodod h fázol akkor tényleg fázol...MERT fel kell h ébredj, tehát már ébren vagy és a tested jelzésére keltél fel , vagy ha pisilned akkor is felébredsz h kimenj..ezek a tested reakció szintén.
A kérdező hozzászólása: Amugy most fog megjonni, de ilyen nem szokott lenni mensi elott. Sok a gyomorsavam is. Panikbeteg es stresszes vagyok. Nem taplalkozok rendszeresen, keveset eszek es ossze-vissza. Keveset mozgok.. Virust nem tudom, hogy osszeszedhettem-e?! Nem nagyon voltam sehol es ezek inkabb a teli idoszakra jellemzoek.
A kérdező hozzászólása: Omm azt irtad, hogy minden alom a valosagbol ered. utana meg azt, hogy, nem. Viszont, ha almomba pisilnem kell akkor a valosagba is kell es igy van a tobbivel is. Ezert felek ettol az etvagytalansagtol. A gyomrom korog, de nem merek enni es mar annyira rastresszeltem, hogy tenyleg elment az etvagyam.

15.5éves lány vagyok elöször 12éves koromba jött meg de azóta évente kb 2-3 alkalommal van meg mia bajom? Nagyon félek:/

Legjobb válasz: hogy megnyugodj, menj el a gyermeknõgyógyászatra, de nincs igazán okod aggódni, még gyerek vagy, ha 17-18 éves korodra nem lesz rendszeres a menzesz, akkor kezdj aggódni korod mellett befolyásolja a testtömeged, ha túl sovány vagy túl kövér vagy ill. ha esetleg versenyszerûen sportolsz, az szintén befolyásolja

hogy megnyugodj, menj el a gyermeknõgyógyászatra, de nincs igazán okod aggódni, még gyerek vagy, ha 17-18 éves korodra nem lesz rendszeres a menzesz, akkor kezdj aggódni korod mellett befolyásolja a testtömeged, ha túl sovány vagy túl kövér vagy ill. ha esetleg versenyszerûen sportolsz, az szintén befolyásolja
kislány, a nõgyógyász a szûz lányokat is meg tudja vizsgálni, de ha esetleg úgy érzi hogy a nem rendszeres vérzésed hátterében probléma van, akkor hormonvizsgálatra küld el, nyugi - de nyugodtan beszéld ezt a témát meg akár a gyermekorvosoddal is :)
irány a nõgyógyász
Még ráérsz, nem kell szaladnod az orvoshoz, van akinek 16-17 éves korára áll be. De azért kezdjél el még idõben keresgélni egy kedves dokinénit, aki elött sokkal kevésbé ciki a vetkõzés és a terpesztés mint egy férfi elött. Azonkívûl sokkal könnyebb megbeszélni a "ciki" dolgokat is, hiszen nem csak orvos, hanem nõ is, aki már bizonyára átélte azokat a gondokat amivel hozzáfordulsz.
Nem fog!!! Beszélj a szüleiddel elõször is. Aztán azonnal nõgyógyász!!!
A kérdező hozzászólása: még szüz vagyok és nemszeretnék orvoshoz menni nemfog magátol megoldódni?
Sajnos nincs más választásod, csak a nõgyógyász. Egyébként oda szûz, sõt már egészen kicsi lányokat is visznek, ha olyan bajuk van.

Mi bajom lesz vagy eppen van, hogy masnaposan nagyon faj a gyomrom es nem nagon javul? (este ittam redbullt vodkaval, malibu colat es palinkat)

Legjobb válasz: Mi bajod van? Hát az, hogy másnapos vagy. Ennyi. Minek iszik aki nem bírja? :D Vagy a másik kedvencem: Szar a másnaposság ezért kell minden nap berúgni...:D Viccel félre téve ha legközelebb többet iszol akkor lefekvés elõtt vegyél be egy szem Algorinit (semmi bajod nem lesz tõle nyugi) és igyál meg legalább 1 liter vizet! Így nem leszel másnapos! Én eddig 1x próbáltam mert nem vagyok nagy ivó, de nekem bevált. És a tv-ben szokott menni egy mûsör Mi jó a testednek? vagy valami ilyesmi címmel fut és abban is ezt tanácsolták másnaposság megelõzésére.

Mi bajod van? Hát az, hogy másnapos vagy. Ennyi. Minek iszik aki nem bírja? :D Vagy a másik kedvencem: Szar a másnaposság ezért kell minden nap berúgni...:D Viccel félre téve ha legközelebb többet iszol akkor lefekvés elõtt vegyél be egy szem Algorinit (semmi bajod nem lesz tõle nyugi) és igyál meg legalább 1 liter vizet! Így nem leszel másnapos! Én eddig 1x próbáltam mert nem vagyok nagy ivó, de nekem bevált. És a tv-ben szokott menni egy mûsör Mi jó a testednek? vagy valami ilyesmi címmel fut és abban is ezt tanácsolták másnaposság megelõzésére.
Nekem a 0, 5-1 liter víz algopirin nélkül is mûködik... egyébként semmit ne csinálj, egyél-igyál amikor jól esik, 24 óra alatt el szokott múlni.
igyál szõlõlevet :D meg aludj
Energiaitalt nem szabad fogyasztani alkohollal, azt inkább másnap reggel idd meg. Másnaposságra a szénsavas ásványvíz is jó, ugyanis attól vagy másnapos, hogy kiszáradsz. Nekem ez jött be.
szar a másnaposság, ezért kell mindennap bebszni

6 és félhós babám hasról hátra nem tud még forogni. Hátáról már 4 hónapos kora óta forog. Kúszni próbál, de csak "repcsizik" a kezével, olyan mintha nem tudná használni, pedig a mozdulat jó. Mit tegyek? Nagy a baj?

Legjobb válasz: Az én 7 és fél hónapos babám sem forog hasról-hátra. Tud, mert játék közben néha hátra fordul, de nagyon utál a hátán lenni. Ha leteszem rögtön hasra vágja magát, már úgy is alszik. Azt szokták mondani, hogy ha egyszer már megcsinálta akkor nincs semmi baj.Próbáld ki hogy valami játékot emelsz a feje fölé és akkor hátha motíválod a forgásban. A repcsizés is nagyon jó, próbálgatja magát, nincs vele semmi baj!

Az én 7 és fél hónapos babám sem forog hasról-hátra. Tud, mert játék közben néha hátra fordul, de nagyon utál a hátán lenni. Ha leteszem rögtön hasra vágja magát, már úgy is alszik. Azt szokták mondani, hogy ha egyszer már megcsinálta akkor nincs semmi baj.Próbáld ki hogy valami játékot emelsz a feje fölé és akkor hátha motíválod a forgásban. A repcsizés is nagyon jó, próbálgatja magát, nincs vele semmi baj!
fIam is repcsizett hat hósan, 7 hósan kezdett kúszni, 10 hós, most néha mászik, de valamiért kúszni jobban szeret. Fog kúszni hamarosan a babád, csak legyen sokat szõnyegen.
Szia! Nálunk ugyan ez van. Kicsim 6 hónapos 1 hetes, és szintén 4 hósan fordult hátról hasra, fordítva pedig nem megy, de nem is érdekli különösebben a dolog, nem próbálgatja. A kúszásal ugyan ez a helyzet nálunk is. :-)) Ami moostanában mozgásban számomra új az, hogy az egyik lábát felhúzza és ezáltal feltolja féloldalt a popsiját, aztán vissza kinyújtja. Nem tudom ez minek az "elõszele", remélem a kúszásnak.
A kérdező hozzászólása: Igen-igen, nálunk is ez a helyzet, szinte oldalra dõl annyira felhúzza a popsiját. Hát kíváncsi vagyok :-)

YouTube probléma. A lejátszással nincs nagy baj. Csak 1-2 videóval (szaggat és akadozik). A betöltéssel már nagyobb a bajom. Nagyon lassú. Amikor leállítom a lejátsz. Nem tölt tovább úgy mint régen. Nem tudom mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Próbáld ki a YouTube HTML5 videolejátszót. http://www.youtube.com/html5 Azonnal érezni fogod a változást. Néhány videót nem támogat, azzal továbbra is az Adobe Flash Player fog küszködni. Ezt a különbséget is fogod látni.

Próbáld ki a YouTube HTML5 videolejátszót. http://www.youtube.com/html5 Azonnal érezni fogod a változást. Néhány videót nem támogat, azzal továbbra is az Adobe Flash Player fog küszködni. Ezt a különbséget is fogod látni.

Mért baj, ha nagyon keveset eszek? Mi bajom lehet belőle?

Nem fogyókúrázok, csak egyszer?en nincs étvágyam, vagy sokszor id?m nincs az evésre, de olyankor eszembe se jut. Általában egy nap alatt megeszek pár gyümölcsöt (alma, banán, mandarin), egy kis kekszet (korpás-, vagy háztartási kekszet), aztán délután még egy fél szendvicset meg egy almát. Ez nagyon kevés? Mi lesz ha így folytatom?

Legjobb válasz: Én is ilyen keveset ettem gyerek és tini koromban.Mert nekem sem volt étvágyam.Nos,semmi bajom nem lett,sõt!Igaz,nagyon vékony voltam,de akkor éreztem igazán jól és egészségesnek magam.A szervezeted tudja,mennyi ételre van szükséged.

Én is ilyen keveset ettem gyerek és tini koromban.Mert nekem sem volt étvágyam.Nos, semmi bajom nem lett, sõt!Igaz, nagyon vékony voltam, de akkor éreztem igazán jól és egészségesnek magam.A szervezeted tudja, mennyi ételre van szükséged.
ha utána jársz megvan adva hogy kinek mennyi kalóriabevitel ajánlott. ez bõven alatta van. és ha így folytatod csont leszel és gyenge. semmi immunitás nem lesz benned a betegségekre. szvsz próbálj meg minden nap egy kicsivel többet enni. vagy legalább valami multivitamint bevenni, fõleg így tél elõtt.
ahhoz, hogy rendesen mûködjön és épüljön a szervezeted, ahhoz megvan határozva, hogy mennyi tápanyagot kell bevinned fehérjébõl, zsírból stb.-bõl, ami ha tartósan hiányzik hát. ha logikusan végiggondolod, akkor bizonyos tápanaygokat vonsz meg a szervezetedtõl, izmaidtól, szerveidtõl, ami miatt vagy összeesel egy idõ után gyengeség miatt, vagy leépül az izomzatod, nem lesz erõd semmihez, mert ahhoz kalória kell, amit az ételekbõl nyersz. valamint az immunitásod, ellenállóképességed csökken, a betegségek ellen nem tud védekezni a szervezeted, lassan fogsz felépülni, betegeskedni fogsz stb. nekem egyszer volt egy osztálytársam hasonló korú mint te, aki rászokott a drogokra és alig evett hónapokig. emiatt elkezdett elmaradni a menstruációja, kihullott a haja, és most felnõttként ezért nem lehet soha kisbabája. én meggondolnám a helyedben
A kérdező hozzászólása: Ez ennyire veszélyes lenne..? És a vegetáriánusok meg a kemény fogyókúrások akkor hogy maradnak meg egészségesen? Nem lehet, hogy az ismerõsödnek a drogok hatására léptek fel ezek a dolgok? :(
a vegetáriánusok hülyék egytõl egyig... a kemény fogyókúrások meg általában úgy csinálják hogy apránként vonják meg maguktól a szénhidrátot. attól még ugyan úgy esznek fehérjét, zsírt és vitamint... fogyókúránál a szénhidráton ( rizs, tészta, kenyér, krumpli stb.. ) van a hangsúly. http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 itt le van írva minden.
semmi bajod nemlesz, sõt.2 óránként 1 szem gyümölcs, és minimális gabona, tejsavófehérje por tejben felodva, és kiegészítõ vitaminok, ásványianyag, és nyomelemtabletták.a sok húsevõ ember telivan feszültséggel, fáradsággal.egyedül a fehérje egészséges a húsban, a többi méreganyag, semmi szüksége nincs az emberi szervezetnek rá.egyébként aki józan ésszel belegondol, az élõlényeket tisztelni kell, gondozni, nempedig megenni. üdv.

Mi baj lehet abból, ha valaki nagyon penészes kenyeret evett meg és mit lehet tenni, hogy ne legyünk betegek tőle?

Legjobb válasz: Utólag már nagyon semmit sem lehet tenni, de 99%, hogy a szervezeted teszi a dolgát és semmi bajod sem lesz belõle. A penész egyébként is inkább belégzés útján, hosszú idõn keresztül okoz megbetegedéseket.

Utólag már nagyon semmit sem lehet tenni, de 99%, hogy a szervezeted teszi a dolgát és semmi bajod sem lesz belõle. A penész egyébként is inkább belégzés útján, hosszú idõn keresztül okoz megbetegedéseket.
Már semmit nem tudsz csinálni ha már megetted. Ahogy elõttem írták, majd a szervezeted megoldja. A gond inkább akkor lett volna ha allergiás lennél a penészre. Vagy súlyos asztmát okozna a penész..Ha allergiás vagy asztmás lennél rá, akkor a kérdést már nem tudtad volna kiírni, mert útban lennél a kórházban,
Mx. egy kis hasmenés esetleg.Én is jártam már így, de nem volt nagyon penészes a kenyér.Ha már nagyon penészes, az egyrészt látszik, másrészt nagyon érzõdik az ízén, akutya sem enné meg.
Nyugi, nem halsz bele! Láttam egyszer egy gazdag embert olyannyira penészes kenyeret enni, hogy az már nem csak szürke, de narancssárga is volt egyben... Éhes volt, és nem volt más ehetõ a közelben, nem is akart elmenni venni mást, nem is akarta, hogy mi vegyünk neki valamit, kicsit kihívásnak érezte, és volt is kedve megenni... Nézni is szörnyû volt, de megette, és semmi baja nem lett. :)

A puncimnak a jobb oldalán borsószemnyi görcsöt érzek belülről és fáj is. Mi bajom lehet? Nagyon félek.

Legjobb válasz: Nõgyógyász meglátogatása mindenképpen! Nem kell netes vajákos asszonyi gyógymódokat kutatnod. Ha kicsi a baj, akkor hogy ne legyen nagyobb, ha meg nagy (ne legyen) akkor meg nincs mit részleteznem...

Szia! Legtöbbször valóban egy zsírmirigy nem tud kiürülni, és begyullad. Eleinte nagyon fájdalmas, de mikor "beérik" enyhe nyomásra kiürül, és gyorsan gyógyul.Úgy általában a nyomkodást semmilyen formában nem ajánlatos, mert aki nem szakszerûen vagy kifogástalan kézzel nyúl hozzá, nagyobb bajt okozhat.Ha telítõdés után (meggyorsítja és segít a kamillás ülõfürdõ)nem ürül ki magától (érett állapotban sokszor már egy érintésre pl pisilés utáni törlés ürül.)ha mégsem, tényleg menj el nõgyógyászhoz.
Valószínûleg Bartholin-mirigy elzáródás lesz, emiatt a duzzanat és a fájdalom. Keress rá neten és nézd meg a tüneteket, hogy egyeznek-e. Nem kell aggódni, de csak orvos tudja kezelni, mindenképp menj el, ezt csak a megnyugtatás végett írtam, hogy nagy eséllyel nincs komoly bajod :)
Nõgyógyász meglátogatása mindenképpen! Nem kell netes vajákos asszonyi gyógymódokat kutatnod. Ha kicsi a baj, akkor hogy ne legyen nagyobb, ha meg nagy (ne legyen) akkor meg nincs mit részleteznem...
mióta? más tüneted nincs semmi?
Az hogy a puncim.. elég tág fogalom! A kisajkak, nagyajkak, hüvely? Ha jobban meghatároznád lehet tudnánk segíteni. Lehet egy elzáródott mirigy aminek a váladéka nem tud távozni. Vagy zsír görcs, De nem mindegy hol van.
az a bajod hogy ezt itt kérdezed meg és nem az orvosnál .! ne légy már ennyire szõke .
Erre csak orvos tud biztos választ adni. :)
gratula! megtaláltad a g-pontod!
A kérdező hozzászólása: A jobb oldali szeméremajaknál érzem. Egyelõre még semmi mást nem érzek.. A hasam szokott fájni alul mikor melyik oldalon. Fogalmam sincs h mi lehet.
szioka xd.a kérdésedre a válaszom elképzelhetö hogy cisztád van.apro kis mütétel meglehet oldani
A kérdező hozzászólása: Azért itt kérdezem mert nincs idõm elmenni nõgyógyászhoz... de minnél hamarabb el fogok menni mert más problémám is van... Remélem h nem cisztám van...
Ha a hüvelybemenet mellet tapintottad ki akkor tényleg nagy eséllyel Bartholin-mirígy gyulladás. Nekem már volt, de akkor lázam is volt mellé, az volt elõször és csak azután vettem észre a duzzanatot. Rossz esetben ha nem fakad ki magától egy apró bemetszéssel rásegít a nõgyógyász, nekem is majdnem kellett de végül szerencsére nem, úgyhogy minél hamarabb menj el dokihoz, ahogy tudsz!
Mint mindenhol, ott is lehet pattanás, majd elmúlik, ne izgulj, Nem igényel semmi különleges teendõt, valószinû egy szörszál befordult ez okozza a kis görcsszerû elváltozást. Lehet kifakad, vagy elmúlik magától, de ne maceráld

53 napja nem volt menzeszem. Es az elott is volt egy ido szak amikr 40 naponta volt meg. De volt ahogy 20 naponta. Ez nagyon nem normalis? :S mi bajom lehet? Okvetlenul kell mennem orvoshoz?

Legjobb válasz: Nagyon sok oka lehet annak,hogy ilyen rendszertelen legyen a menstruációd.Lehet betegség is,de lehet ez annak a jele is,hogy hamarosan vége.Ha nincs még gyereked,de szeretnél,akkor minnél hamarabb menj el orvoshoz,mert õ sokat javíthat gyógyszerekkel és egyéb dolgokkal ezen a rendszertelen menstruáción!Ha nem szeretnél gyereket,akkor is ajánlom az orvost,õ pontosan megtudná mondani,hogy mi a bajod.Pont anyukám volt az,aki így járt:engem fogadtak örökbe apámmal azért,mert sehogy sem jött össze..apámmal is gond volt,anyámnak pedig rendszertelen volt a menstruációja!És hát HIÁBA JÁRKÁLTAK ORVOSRÓL-ORVOSRA,hiába kaparászták anyámat annyit,sosem sikerült egészséges gyereket nemzeni és szülni.Volt egy terhessége anyámnak,ez a terhesség a 4.hónapban ért véget azzal,hogy a pici baba sajnos meghalt..:( Anyám ezt a mai napig nem tudja megemészteni:S de azért én segítek neki,illetve próbálok segíteni neki ebben.

Nagyon sok oka lehet annak, hogy ilyen rendszertelen legyen a menstruációd.Lehet betegség is, de lehet ez annak a jele is, hogy hamarosan vége.Ha nincs még gyereked, de szeretnél, akkor minnél hamarabb menj el orvoshoz, mert õ sokat javíthat gyógyszerekkel és egyéb dolgokkal ezen a rendszertelen menstruáción!Ha nem szeretnél gyereket, akkor is ajánlom az orvost, õ pontosan megtudná mondani, hogy mi a bajod.Pont anyukám volt az, aki így járt:engem fogadtak örökbe apámmal azért, mert sehogy sem jött össze..apámmal is gond volt, anyámnak pedig rendszertelen volt a menstruációja!És hát HIÁBA JÁRKÁLTAK ORVOSRÓL-ORVOSRA, hiába kaparászták anyámat annyit, sosem sikerült egészséges gyereket nemzeni és szülni.Volt egy terhessége anyámnak, ez a terhesség a 4.hónapban ért véget azzal, hogy a pici baba sajnos meghalt..:( Anyám ezt a mai napig nem tudja megemészteni:S de azért én segítek neki, illetve próbálok segíteni neki ebben.
A kérdező hozzászólása: sajnalom anyukadat :( .es rendes toled hogy ennyire segitesz neki.stb. haat mondjuk en meg gyereket nagyon nem akarok... 16 eves vagyok..s a menzeszem eddig rendszeresen jart meg... kb 3-4 evig.. csak most szept-okt - tol vagyok igy... hogy vagy 20 nap.. vagy 40..de most mar az 53 kicsit soknak tunik :S felek h vmi bajom van :S de dokihoz pedig felek elmenni :S
terhesség kizárva? ha igen, akkor nõgyógyász - hormonvizsgálat és ha szükséges, akkor tablettaszedés
Valami hormonprobléma lehet. Menj el nõgyógyászhoz, ha eddig rendszeres volt.
A kérdező hozzászólása: terhesseg kizarva... 16 eves vagyok..es szuz.. szal az tuti nem...... nyaron 3 honapig szedtem fogamzasgatlo tablettakat ( betegseg miatt...) lehet annak uto hatasa? vagy valami? mert kb. akkortol nem rendszeres.....

Mit jelent az, hogy a "Kp-nél valamivel több magzatvíz"? Baj? Nagy baj? Tudom valamivel befolyásolni? Vagy csak jó úszó lesz Zsófi? (19 hetesek 5 naposak vagyunk)

Legjobb válasz: nem baj és nem tudod bafolyasolni. Ha túl sok lenne akkor csapolással leszívnának belõle. Ne aggódj a valamivel több az még nem jelent semmit, csak megjegyzés. A kórosan több az már baj, de megoldják az ügyes orvosok.

nem baj és nem tudod bafolyasolni. Ha túl sok lenne akkor csapolással leszívnának belõle. Ne aggódj a valamivel több az még nem jelent semmit, csak megjegyzés. A kórosan több az már baj, de megoldják az ügyes orvosok.
Ha a dokid nem mondta, hoyg rendszeresen kell ellenõrizni innentõl kezdve, akkor nagy baj nem lehet. A több magzatvíznek egyébként sok oka lehet. Az anya fertõzése, anyagcsere zavara, szívbetegség, a baba részérõl szintén lehet fertõzés, nyelési nehézség, esetleg rendellenesség, de akkor már kórosan sok a magzatvíz. Lehet viszont a terhességi cukor jele is, amit néha csak a több magzatvízbõl vesznek észre. Elég gyakori dolog, ne aggódj, ha gond lenne, akkor a dokid hetente visszrendelne ellenõrizni a babát.
Kedves Kérdezõ! A 3. kisfiamnál kimondottan sok magzatvizem volt, és nem tudta senki megmondani, hogy miért, mert minden laboreredményem tökéletes volt. (Most a 4. babánkat várom, és most meg kevesebb vizet lát a doki a normálisnál...) Szerintem elõfordulhat, hogy ez is olyan, mint a placenta mérete, meg a babus mérete, és a köldökzsinór hossza: gyermekenként, esetenként változó... Szerintem ne aggódj, kenegesd a pocid, mert nekem hatalmas volt, mit egy ikerterhesnek, és nagyon húzódott rajta a bõr. Kellemes, aggodalmak nélküli babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a gyors válaszokat. A doki 2 múlva újra szeretne "látni". Remélem minden rendben lesz!
Valószínûleg azért akar a dokid 2 hét múlva látni, hogy ellenõrizze a víz mennyiségét. Nekem is volt ilyen, pont ugyanezzel a szöveggel. Azt mondták, ha legközelebb normáis, akkor semmi baj. Legközelebb jó lett. Kérdeztem, hogy mitõl lehet sok, azt mondták, hogy sok mindentõl, elsõsorban ilyenkor terhességi cukorra gyanakszanak, de sok olyan eset is van, amikor minden eredmény jó, egészséges baba születik és sosem derül ki, miért volt sok a víz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!